Bol bebiş topiği

a.s. bacım gel gel.nasılsın ne var ne yok?

Saol canım ne olsun klomen içtim bu ay doktorum verdi yumoşlarım ne alemde bilmiyorum yarın doktora gidicem Allahın izniyle çok heycanlıyım ve korkuyorum ..

bu arada şaşmazsa eğer batım 25 ocak ..

sen nasılsın çalışmalar ne alemde ?

Uyyyy aysedurmaz buna bayıldı

hepiniz hamiş olun böle topluca bi hamiş topiği acalım hiçbirine ısınamadım kızlarr:26:
Açalım kız.Benim de aklıma şey geldi dün.Tabloya hamişleri de ekleyim kız/erkek,doğum tarihleri falan.Liste hamişe dönsün bi güzel
eh aç bakalım bi eylül 2013 anneleri topiği :)) 9 eylül :))))
Anaaaaa hayırlı olsun sosyoloji12 Allah nazarlardan korusun

Sabah sabah amma çene yapmışsın oku oku bitmedi kızlaaarr..İnşallah cevodan,ebbiden ve phiadan da alırız bugün güzel haberler.Ben bi batı yaklaşanlara mesaj atıyım.Bakalım ne alemdeler.

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Layle5 Ocak
pufpuff7 Ocak
eglenceli9 Ocak
meleklerim359 Ocak
waves9 Ocak
izell9 Ocak
sudünyasi10 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart
karapisso12 Ocak
MEVANURRRR13 Ocak
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
inci61inci22 Ocak
roter23 Ocak
taydin25 Ocak
deepp25 Ocak
cadiozy26 Ocak
ebson28 Ocak
mrvb1 Şubat

[/QUOTE]

[/QUOTE]

benide eklemişsin canım listeye teşekkür ederim ..
Sen nasılsın eşinle aranı düzeltebldin mi aranızdaki soğukluğu umarım herşey yolundadır ..

saha tadilatta. biter bitmez açılışı yapacağız :)
kızlar çıkmam lazım gelicem yine.

kahvaltımı yaptım geldimmm
yapcak başka işim yok zatii
sosyom naptın actınmıkız topiği

Taze anne naberr

Canım sen artık en son yanlış hatırlamıyosam hiç bişey yapmadın dimi ovu testi flan kendi haline bırakmıştın yani ..

benide eklemişsin canım listeye teşekkür ederim ..
Sen nasılsın eşinle aranı düzeltebldin mi aranızdaki soğukluğu umarım herşey yolundadır ..[/QUOTE]

Düzeldi çok şükür.İyiyiz.Bat bekleriz beraberce.Adam belirtileri falan öğrendi iyice.Soruyor her gün Bende garip tarif edilemez bir sakinlik var.İçimden de yeni aya hazırlık yapmak geliyor nedense.İncir alacağım kür için.Olursa hayret edeceğim yani.Olmayacağını düşünüyorum nedense...

Taze anne naberr

Canım sen artık en son yanlış hatırlamıyosam hiç bişey yapmadın dimi ovu testi flan kendi haline bırakmıştın yani ..

iyidirr yawrum ne olsun daha bişi anlamadım bee yavaş yavaş
Hamd olsun iyiyim ama bi sorunum yok
ben ovu testi yaptın ateş takibide yapıodum okadar
kür falan yapmadım gerçi hiçyapmadım
ovu testini de 2 ay kullandım 2. ayımda geldi bebeğim

oh canım maşaşllah Allah bozmasın diyim ozman Evet artık bzlerle onlarda bekler oldu napsınlar
Yinede olumlu düşünelim canım umut hep vardır Allah büyük .. Biz elimizden geleni yapalım da taktir onun ..

Oh canım maşallah size
Ne güzel darısı bizlere inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…