- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.581
Dur bakalım canım, hemen canını sıkma, perşembeye kadar sabret, hamileliğin daha çoook yeni..Pek çok kişi adeti geçtikten sonra bile 2. çizgiyi zor görüyor..
Amanııın, çığlık atıcamtuğram canım benim, çoook sevindim.. Hemen ayrıntıları bekliyorum. Ne kadarlık ? Tahlil sonuçların ne? Dış gebelik ihtimali yok değil mi?
Yok canım ilk şoku atlattım.. Sonuçta çok doktor transferden sonra 12-15. Gün tahlil istiyor. Benimki 9. Gün istedi. İlk tahlili hiç istemeseydi ve bugün ilk yaptırmış olsaydım güzel değer diyip sevinecektim. Ben bırakıyorum, vazgecmiyorum mucizemden Allahın izniyle o da beni bırakmayacak, inanıyorum.
zaman nasıl geçiyo dimi sosyom :)Ayy kızlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Çook güzel heyecanlar bunlar..Tugra034 daha önce de beraber bulduk, beraber kaybettik.. Bu sefer olacak ama, amaaan ne şikayet edeceksiniz daha bakalım.. Yok midem kötü, yok iyice ağırlaştım, ayağıma kramp girdi, hastane çantası... Sonra da gelsin bol gazlı, uykusuz geceler..
Ama hepsine deyiyor yaa.. Akşam ezoşu yıkadım, saçlarını tararken bacaklarıma bir sarıldı.. Amaaannn içim gitti resmen..
Hem de ne biçim...Her anın kıymetini bilmek lazım. O kadar çabuk büyüyor ki.. Ezoşun bebek halini özledim bile..zaman nasıl geçiyo dimi sosyom :)
Ben çok endiseliyim yaa. Kalbim gup gup.. Yarına nasıl cikicam bilmiyorum. Durup durup ağlıyorum bugün. Birşey de yediğim yok. Bi taraftan seviniyorum herşey aci tatsiz, bi turşu iyi geliyor. Bir taraftan da içim içimi yiyor.
Çok haklısın. Ne diyeyim ki. İnşaallah yarın güzel sonuç alırız . Sbah erkenden git yaptır. Özelde yapmıştın demi ilk testi. Hani doktor demiş ya aynı yerde olsun. Doğrusu Bana pekmmentıklı gelmedi ne fark eder ki ha orda ha burda aynı test değil mi sonuçta .
Evet canım bakirkoyde yaptırdım ethica da. Valla benimkinde durum nedir bilmiyorum ama eylül ekim kasım anneleri topiginde biri var. Değeri 11900 muş 4 gün sonra başka yerde 7000 çıkmış, panikleyip doktoruna gitmiş yine ilk yerde kan almışlar 48000 cikmis. Öyle 3-5 değil 40000 fark.. Şaşırdım ben de.. Hava da kapalı. Daraliyorum bugün. Ne bileyim. Hayır olsun inşallah.
20 dk önce verdim canım. Allahın izniyle hayırlı haber gelsin inşallah. Kalbim gup gup beklemedeyim..
20 dk önce verdim canım. Allahın izniyle hayırlı haber gelsin inşallah. Kalbim gup gup beklemedeyim..
Mail atacaklar canım, yarım saat oldu bekliyorum ben de geçen sefer 1 saat içinde atmışlardı..Ay hadi inşaallah canım , sonuç ne zaman çıkacak ?
heyecanlısın streslisin , inşâAllah güzel bir artış olur sevinç çığlığını atarsın...Mail atacaklar canım, yarım saat oldu bekliyorum ben de geçen sefer 1 saat içinde atmışlardı..
Aynen canım ya.. İlk testin sevinci kursagimda kaldı ikinciyle.. Emin olamamaktadır, belirsizlik ne kotuymus.. Sonu hayır olsun da raziyim hepsine.. Sabır ya Rabbim..heyecanlısın streslisin , inşâAllah güzel bir artış olur sevinç çığlığını atarsın...