- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.601
Aynen canım ya.. İlk testin sevinci kursagimda kaldı ikinciyle.. Emin olamamaktadır, belirsizlik ne kotuymus.. Sonu hayır olsun da raziyim hepsine.. Sabır ya Rabbim..
Aynı geçen tahlil gibi yükselmiş. 4 günde 2 katı olmamış. Belki yavaş yavaş yükseliyordur. İnşaallah sağlıkla tutunur. Dua edelim. Üzülme sakin olmaya çalış. Stres te etkiler seni.
Canım benim yaa, dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma. Adetin kaç gün geçti senin ?Ya ne bileyim kuzum.. Elimde değil her tahlil bir hayal kırıklığı oluyor.. Allahtan ümit kesilmez, sonuçta artmış az da olsa.. Ama nereye kadar böyle devam edicek.. Şimdi bekle pazartesiyi... Allahım sabır ver bana..
en geç 25 inde adet olmam gerekiyordu. yani en az 1 hafta geçti. beklemekten başka yapacak hiçbirşeyim yok zaten.Canım benim yaa, dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma. Adetin kaç gün geçti senin ?
Sanırım bir lekelenme falan da olmadı. Bu iyi birşey. Benim testlerim yükselmediğinde, lekelenmelerim başlamıştı hemen. Off işte bu beklemek çok sinir bozucu. Umarım güzel haberlerle gelirsin pazartesi..en geç 25 inde adet olmam gerekiyordu. yani en az 1 hafta geçti. beklemekten başka yapacak hiçbirşeyim yok zaten.
yok canım ne değişik bi sancı, ne lekelenme yok. sevindiğim tek şey de değerin az da olsa yükselip kanama olmaması. Sabredip beklemekten başka çarem kalmadı..Sanırım bir lekelenme falan da olmadı. Bu iyi birşey. Benim testlerim yükselmediğinde, lekelenmelerim başlamıştı hemen. Off işte bu beklemek çok sinir bozucu. Umarım güzel haberlerle gelirsin pazartesi..
yok canım ne değişik bi sancı, ne lekelenme yok. sevindiğim tek şey de değerin az da olsa yükselip kanama olmaması. Sabredip beklemekten başka çarem kalmadı..
İyilik sağlık, ne zamandır yoksun, haberler sendeKızlar ne var ne yok?
Muayeneye gittim bugün. Bir nokta birşey var. Tekrar kan da alındı. Doktor gebelik var, gelişip gelişmediğini takip edicez dedi. Pazartesi yine çağırdı. Bugünkü kan sonucu daha gelmedi, muayeneden sonra verdim. Bir saat oldu olmadı daha.taydin ne yaptın canım, yenilendi mi tahlilin ??
Hadi inşallah güzel haberlerle gel. Tahlil sonucu çıkınca hemen yaz , merak ediyoruz bakMuayeneye gittim bugün. Bir nokta birşey var. Tekrar kan da alındı. Doktor gebelik var, gelişip gelişmediğini takip edicez dedi. Pazartesi yine çağırdı. Bugünkü kan sonucu daha gelmedi, muayeneden sonra verdim. Bir saat oldu olmadı daha.
Hadi inşallah güzel haberlerle gel. Tahlil sonucu çıkınca hemen yaz , merak ediyoruz bak
YaTugra034 den de haber gelmedi hala , umarım olumsuz birşey yoktur
Oh iyi hadi yaa, bence senin sıpacık ağır ama emin adımlarla geliyor273.40 çıktı bugünkü sonuç. Israrla 4 günde ikiye katlayan bir tablo var. Cuma ya da pazartesi gel dedi Dr. O da gelişiminden emin olmak istiyor. Cuma hem ultrason hem tahlil bakacak yine. Allahtan hayırlısı..
Oh iyi hadi yaa, bence senin sıpacık ağır ama emin adımlarla geliyor
Kız üşengeç bişey mi olacak yoksa bu
Beklemekten başka yapacak birşey yok canım, umarım güzel haberlerin devamı da gelecek..