Bol bebiş topiği

İyilik canım ne olsun, her sabah söylenerek geliyorum işe.. Hele şimdi bahar geliyor, canım hiiiiç çalışmak istemiyor. Ahhh ahh şimdi ezoşla parkta fink atmak vardı
Ezoş evde anneanneyle beraber, e haliyle sıkılıyor, akşam sürekli oyun istiyor. Benim evde 2. mesai başlıyor. Yemek, sofra hazırla, mutfağı toparla ev işi vs.. perişan haldeyim. Zaten akşama kadar ev resmen savaş alanı. Halının üstü görünmüyor, o derece Bir de bizim hanımefendi hala konuşmadığından , evde sürekli bir aksiyon, bağırış çağırış.. hayatımız çoook renkli

Ya senin minnoşun cinsiyeti hala belli olmadı mı ?? Ben 12 haftalıkken öğrenmiştim.

Bizimki de tam konuşamıyor ama derdini anlatıyor. Kız çocukalrı daha cazgır erkekler bela :)
Çarşamba gideceğim inşaallah bakalım bu defa gösterecekmi minnoşum . Geçen p.tesi kağatmıştı göstermedi. Oğlum da da 15+4 de öğrendim bunda da aynı hafta olacak. Eğer göstermezse kız diyorlar ama bilemiyorum. Sağlıklı olsun inşaallah. Çalışmak çok zor . Ev hanımlığı da zor. Kısacası kadın olmak zor. Sebebi de yardım etmeyen erkekler
Sadece kendi İşini yapsa bile bana yardım etmiş olacak ama nerde :/

Ayyy ne guzel haberler var ya.
Minik ağır taydin de yolda inşallah. Sallana Sallana geliyor anasının koynuna inşallah.
Tugra034 canimmmm hadi kucağına al bu sefer minik kuzuyu. Nazlı annelerin nazlı bebisleri mi koysak acaba topiğin adını

Ay ne güzel bi sürü hamis oldu yine burası. Doğurun dogurun taze bebek kokusu pek bi datlu....
Benim kocis çok iyi bin sukur. Evde dinlensin diye rapor verdi dr ama evde daha çok yoruluyor bence. Kızımı bi grip yapmış kvalide hanim bi görün. Ateş 38den aşağı hiç düşmedi 3 gundur.3 gün o sonraki 5 gün arkadaşım baktı kızıma. Dra falan götürmüş arkadaşım.antibiyotik fitil göz damlası ne ararsan var. 2.5 senede 3 gün baktı onu da hastanelik etmiş gerizekalilar. allah bir daha mecbur bırakmasın onlara.
Oğlum turabim agucuk mugucuk artık. 5.ayı yariladik artık. Oyna gül benimle modunda. Ilk 2 gün emmekte biraz zorlandı ama alıştı bin sukur.bırakacak emmeyi sandık
Annem hastanede yatıyor hala.kas hastalığı tedavisi görüyor. 4444 Salavat i tefriciye okuyoruz.okumak isteyen olursa sevinirim.
Bi yanım bahar çiçekleri bi yanım kan ağlıyor. Allahım hamdolsun dertlerimize.eksilsin bitsin inşallah

Epeydir uğramayınca ben de merak etmiştim Ev arkadaşlığına devam ha
Canım ya sen oğluna tuvalet eğitimine ne zaman başladın, nasıl alıştı?

Vu huuuuu, kız annesi geliyor, açılıııın
Gözün aydın, çok güzel bir haber..
Bu sene bütün cinsiyet tahminlerim doğru çıkıyor Bir tek kendiminkini bilemedim

Evet canım elhamdulillah çok şükür
Kuzum ben oğluma tuvalet eğitimi veriyorum , baya oldu başlayalı. 1
5 aylık hamileydim. Gündüz işini hallettik gece kaldı. Birde öğlen uykuda kaçırıyor arada bir. Su İçmesi süt İçmesi çok etkiliyor. Dün gece bez bağlamadım inşaallah tamamen öğrenir bir aya kalmaz.

Epeydir uğramayınca ben de merak etmiştim Ev arkadaşlığına devam ha
Canım ya sen oğluna tuvalet eğitimine ne zaman başladın, nasıl alıştı?
24 aylık olunca çişe başladık.Tam olarak tutması ve söylemesi bir iki ay sürdü. Kakasını söylüyordu ama beze yapıyordu.^0 aylıkkken de tuvalete yapmaya başladı:))))

merhaba arkadaşlar ben geldim güzel haberlerle..en son kürtaj olmuştum ..bu zor süreçte foruma pek uğramadım.evde de bebek konusunu kapatmıştık..ve hiç ummadığım anda rabbim doğal yolla mucizemi gönderdi hamdolsun..dün 2 kez evde test yaptım silik çıkınca kan verdim ve sonuç 231...tabi 1 düşük olunca korkularım var..dua ederseniz sevinirim..

Selam kızlar, nasılsınız? bende durumlar hala belirsiz.. dün aile hekimine gidince bir de ben bakayım hcg ye dedi. bugün sonucu aldım. hcg 733,12 çıktı. geçen hafta pazartesi 273,40 tı. cuma günü de keseyi gördük. kese 5,6 mm idi. doktor beklediğimizden küçük dedi kese için. bir haftada yine bu kadar az artmış değer. bu değerlerle kesenin görülüyor olmasına da aklım ermiyor. yarın yine kontrolum var. bakalım ne görücez ultrasonda. o kadar canım sıkıldı ki bu belirsiz durumdan. ne öldürdü ne güldürdü... içim pır pır oldu yine.. yarın nasıl olacak hiç bilmiyorum. artık ne hamileyim diyebiliyorum ne de değilim.. imtihanım devam ediyor.. allahım ne olur daha fazla zorlamasın beni. hala ilaçlara devam ediyorum. işi gücü iyice astım. kafam darmadağın.

Amaniiiin, hosgeldin canim benim.. Cok sevindim. Umarim bu sefer saglikla kucagina alirsin. Ooo yine birsuru hamilemiz oldu

Offf evet, belirsizlik en kotusu.. Yarin guzel haberlerle gel, merakla bekliyorum

Maalesef kızlar.. Haberler kötü. Cumadan bu yana hiç gelişmemiş. Düşük için ilaç verdi dr. İnşallah kurtaja gerek kalmadan düşer. Benim maceram buraya kadarmis. Kısmet değilmiş henüz.

Maalesef kızlar.. Haberler kötü. Cumadan bu yana hiç gelişmemiş. Düşük için ilaç verdi dr. İnşallah kurtaja gerek kalmadan düşer. Benim maceram buraya kadarmis. Kısmet değilmiş henüz.
Canımsııın, üzülme diyemem , biliyorum çok zor... sahip olup kaybetmek, sahip olamamaktan da zor... İnşallah kürtaja gerek kalmaz..
Ama artık hamile kalabildiğini biliyorsun. vücut öyle güzel bir dengeye sahip ki, bundan sonra hamile kalman daha da kolaylaşacak.. Kendimden biliyorum..
Bebişini kucağına alacağın gün de gelecek, sakın ümitsizliğe kapılma.. Ne zaman konuşmak istersen burdayım.. Öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…