-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.621
İyilik canım ne olsun, her sabah söylenerek geliyorum işe.. Hele şimdi bahar geliyor, canım hiiiiç çalışmak istemiyor. Ahhh ahh şimdi ezoşla parkta fink atmak vardı
İyilik canım ne olsun, her sabah söylenerek geliyorum işe.. Hele şimdi bahar geliyor, canım hiiiiç çalışmak istemiyor. Ahhh ahh şimdi ezoşla parkta fink atmak vardı
Ezoş evde anneanneyle beraber, e haliyle sıkılıyor, akşam sürekli oyun istiyor. Benim evde 2. mesai başlıyor. Yemek, sofra hazırla, mutfağı toparla ev işi vs.. perişan haldeyim. Zaten akşama kadar ev resmen savaş alanı. Halının üstü görünmüyor, o dereceBir de bizim hanımefendi hala konuşmadığından , evde sürekli bir aksiyon, bağırış çağırış.. hayatımız çoook renkli
Ya senin minnoşun cinsiyeti hala belli olmadı mı ?? Ben 12 haftalıkken öğrenmiştim.
Tabii ki bana..Acaba kime çekmiş noktacık
Eee var mı haber ??Hayırlı sabahlar kızlar hayırlı sabahlar
Doktordayım , inşâAllah cinsiyetini öğrenirim bu defa
Hayırlısyla sağlıkla inşaallahhhhhhhh,
Aklımda ve dualarımdasınız.Valla koşturmaca işte. EŞimle arkadaşça yaşamaya devam:) Oğluş da büyüyoy.Avon temsilcisi oldum:) ama gelişşine veriyorum çünkü ben çalışıyorum zaten paraya ihtiyaçtan değil kendime indirimli almak için üye oldum:) İsteyene sipariş verebilirim.İyilik sağlık, ne zamandır yoksun, haberler sende
Vu huuuuu, kız annesi geliyor, açılıııınEveeeeeeet kızımız olacak inşaallah...
%90 kız dedi kalan %10 ihtimal gerçekleşir mi sizce
Epeydir uğramayınca ben de merak etmiştimAklımda ve dualarımdasınız.Valla koşturmaca işte. EŞimle arkadaşça yaşamaya devam:) Oğluş da büyüyoy.Avon temsilcisi oldum:) ama gelişşine veriyorum çünkü ben çalışıyorum zaten paraya ihtiyaçtan değil kendime indirimli almak için üye oldum:) İsteyene sipariş verebilirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gelisine-avon-alanya-ve-her-yer.910592/
Vu huuuuu, kız annesi geliyor, açılıııın
Gözün aydın, çok güzel bir haber..
Bu sene bütün cinsiyet tahminlerim doğru çıkıyorBir tek kendiminkini bilemedim
24 aylık olunca çişe başladık.Tam olarak tutması ve söylemesi bir iki ay sürdü. Kakasını söylüyordu ama beze yapıyordu.^0 aylıkkken de tuvalete yapmaya başladı:))))Epeydir uğramayınca ben de merak etmiştimEv arkadaşlığına devam ha
Canım ya sen oğluna tuvalet eğitimine ne zaman başladın, nasıl alıştı?
merhaba arkadaşlar ben geldim güzel haberlerle..en son kürtaj olmuştum ..bu zor süreçte foruma pek uğramadım.evde de bebek konusunu kapatmıştık..ve hiç ummadığım anda rabbim doğal yolla mucizemi gönderdi hamdolsun..dün 2 kez evde test yaptım silik çıkınca kan verdim ve sonuç 231...tabi 1 düşük olunca korkularım var..dua ederseniz sevinirim..
Selam kızlar, nasılsınız? bende durumlar hala belirsiz.. dün aile hekimine gidince bir de ben bakayım hcg ye dedi. bugün sonucu aldım. hcg 733,12 çıktı. geçen hafta pazartesi 273,40 tı. cuma günü de keseyi gördük. kese 5,6 mm idi. doktor beklediğimizden küçük dedi kese için. bir haftada yine bu kadar az artmış değer. bu değerlerle kesenin görülüyor olmasına da aklım ermiyor. yarın yine kontrolum var. bakalım ne görücez ultrasonda. o kadar canım sıkıldı ki bu belirsiz durumdan. ne öldürdü ne güldürdü... içim pır pır oldu yine.. yarın nasıl olacak hiç bilmiyorum. artık ne hamileyim diyebiliyorum ne de değilim.. imtihanım devam ediyor.. allahım ne olur daha fazla zorlamasın beni. hala ilaçlara devam ediyorum. işi gücü iyice astım. kafam darmadağın.
Inşallah canım. .Halen soklardayiz :) topik yine bol bebisli olacak inşallah :)Amaniiiin, hosgeldin canim benim.. Cok sevindim. Umarim bu sefer saglikla kucagina alirsin. Ooo yine birsuru hamilemiz oldu
Canımsııın, üzülme diyemem , biliyorum çok zor... sahip olup kaybetmek, sahip olamamaktan da zor... İnşallah kürtaja gerek kalmaz..Maalesef kızlar.. Haberler kötü. Cumadan bu yana hiç gelişmemiş. Düşük için ilaç verdi dr. İnşallah kurtaja gerek kalmadan düşer. Benim maceram buraya kadarmis. Kısmet değilmiş henüz.