Bol bebiş topiği

Aynen canım ya.. İlk testin sevinci kursagimda kaldı ikinciyle.. Emin olamamaktadır, belirsizlik ne kotuymus.. Sonu hayır olsun da raziyim hepsine.. Sabır ya Rabbim..

Çok güzel olacak inşaallah . Sevincin 9 ay sürsün devam etsin canım.

Aynı geçen tahlil gibi yükselmiş. 4 günde 2 katı olmamış. Belki yavaş yavaş yükseliyordur. İnşaallah sağlıkla tutunur. Dua edelim. Üzülme sakin olmaya çalış. Stres te etkiler seni.

Aynı geçen tahlil gibi yükselmiş. 4 günde 2 katı olmamış. Belki yavaş yavaş yükseliyordur. İnşaallah sağlıkla tutunur. Dua edelim. Üzülme sakin olmaya çalış. Stres te etkiler seni.

Ya ne bileyim kuzum.. Elimde değil her tahlil bir hayal kırıklığı oluyor.. Allahtan ümit kesilmez, sonuçta artmış az da olsa.. Ama nereye kadar böyle devam edicek.. Şimdi bekle pazartesiyi... Allahım sabır ver bana..

Ya ne bileyim kuzum.. Elimde değil her tahlil bir hayal kırıklığı oluyor.. Allahtan ümit kesilmez, sonuçta artmış az da olsa.. Ama nereye kadar böyle devam edicek.. Şimdi bekle pazartesiyi... Allahım sabır ver bana..
Canım benim yaa, dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma. Adetin kaç gün geçti senin ?

en geç 25 inde adet olmam gerekiyordu. yani en az 1 hafta geçti. beklemekten başka yapacak hiçbirşeyim yok zaten.
Sanırım bir lekelenme falan da olmadı. Bu iyi birşey. Benim testlerim yükselmediğinde, lekelenmelerim başlamıştı hemen. Off işte bu beklemek çok sinir bozucu. Umarım güzel haberlerle gelirsin pazartesi..

Sanırım bir lekelenme falan da olmadı. Bu iyi birşey. Benim testlerim yükselmediğinde, lekelenmelerim başlamıştı hemen. Off işte bu beklemek çok sinir bozucu. Umarım güzel haberlerle gelirsin pazartesi..
yok canım ne değişik bi sancı, ne lekelenme yok. sevindiğim tek şey de değerin az da olsa yükselip kanama olmaması. Sabredip beklemekten başka çarem kalmadı..

Muayeneye gittim bugün. Bir nokta birşey var. Tekrar kan da alındı. Doktor gebelik var, gelişip gelişmediğini takip edicez dedi. Pazartesi yine çağırdı. Bugünkü kan sonucu daha gelmedi, muayeneden sonra verdim. Bir saat oldu olmadı daha.
Hadi inşallah güzel haberlerle gel. Tahlil sonucu çıkınca hemen yaz , merak ediyoruz bak :KK66:

Ya Tugra034 Tugra034 den de haber gelmedi hala , umarım olumsuz birşey yoktur :KK43:

Hadi inşallah güzel haberlerle gel. Tahlil sonucu çıkınca hemen yaz , merak ediyoruz bak :KK66:

Ya Tugra034 Tugra034 den de haber gelmedi hala , umarım olumsuz birşey yoktur :KK43:

273.40 çıktı bugünkü sonuç. Israrla 4 günde ikiye katlayan bir tablo var. Cuma ya da pazartesi gel dedi Dr. O da gelişiminden emin olmak istiyor. Cuma hem ultrason hem tahlil bakacak yine. Allahtan hayırlısı..

273.40 çıktı bugünkü sonuç. Israrla 4 günde ikiye katlayan bir tablo var. Cuma ya da pazartesi gel dedi Dr. O da gelişiminden emin olmak istiyor. Cuma hem ultrason hem tahlil bakacak yine. Allahtan hayırlısı..
Oh iyi hadi yaa, bence senin sıpacık ağır ama emin adımlarla geliyor :KK70::KK70:
Kız üşengeç bişey mi olacak yoksa bu :KK66:
Beklemekten başka yapacak birşey yok canım, umarım güzel haberlerin devamı da gelecek.. :KK68:

Oh iyi hadi yaa, bence senin sıpacık ağır ama emin adımlarla geliyor :KK70::KK70:
Kız üşengeç bişey mi olacak yoksa bu :KK66:
Beklemekten başka yapacak birşey yok canım, umarım güzel haberlerin devamı da gelecek.. :KK68:

Ayy çok guldum. Eşim de öyle diyor ufak tefek ağır birşey olacak herhalde diyor.. Şimdilik üzülecek birşey yok evet. Minigim minik minik ilerliyor.. Devamını da gorelim inşallah..

Ayyyyyy kızlar bahardanmı nedir , çok tembelim öyle yatasım var. İş güç kim yapsın :KK14:
Hamilelikte tuzu biberi oldu . :anneadayı:
Sen nasılsın E Etabiti iş nasıl gidiyor. Ezgi nasıl . Benimki Gala Etrafı çok dağıtıyor. Çok yoruyor beni. Bazen diyorum ki , sen çocukmusun yoksa içinde başka birşey mi var :KK70:

X