Kızlar sabah erkenden gittim kontrole. Minik bir tıp merkezine gidiyorum. Güya bana yakın diye. Çocuğumu bekletmemek adına bı doktoru tercih ettim. Gelelim esas konuya. Çok kalabalık oluyo. Bu doktor çok rövanşta . Neyse 14+2 günlük olduk. Herşey yolunda elhamdulillah çok şükür . Doktor cinsiyetini göremedi . Meleğim oturmuştu ve göstermedi. Abisi gibi değil bu. Abisi açmıştı ayaklarını
Doktor bana ense kalınlığında bakalım dedi. Ben oğlumda yapmadım dedim. İlla yap dedi . Bebeğin pozisyonun dan dolayı birşey anlamadım dedi . Bir arkadaşım da mecburen ilk aylarda bu doktora gitmişti. Bana bahsetti çok ısrarcı falann diye. ☺
Neyseki fikrim carfı az çok. Ama moralimi de bozdu açıkçası. 10 günlük sürem var muayene için. Belki haftaya çarşamba gidelim cinsiyet için. Ama tedirginlik oldu ya bu kez daha ısrar ederse neden yapmadın falan. Çünkü bana dedi ki siz nasıl ki benden bazı şeyler rica ediyorsunuz bende ense kalınlığını yapmanızı rica ediyorum. Benim istediğim de ihtiyacım olan kan ilacı iğne vs