Bol bebiş topiği

Aaa nerelerdeydin seeen
Neler yaptin, gelismeleri yazsana..

En son ne yazdım hatırlamıyorum kiii..
Sonuç olarak elde var sıfır. Durumum stabil. Tupcunun parası hazır. SGK nin sacmalamasini da hallettim mi tüp bebek için Dr a gitmeye basliycam. Ne oluyor süreç nasıl işliyor hiçbir fikrim yok ama şubat batimla başlanır herhalde birseylere.

Ouuuv daha ne olsun, yani birkac ay icinde bebis haberini alacagiz senin de
Bizi de haberdar et. Bir de simdiden uyku depola

Ouuuv daha ne olsun, yani birkac ay icinde bebis haberini alacagiz senin de
Bizi de haberdar et. Bir de simdiden uyku depola

İnşallah canım ya.. Birazdan sgk ya gidiyorum. Primlerimi odedigim halde kaydimi kapatmışlar. Nasıl oldu anlamadım. İnşallah bana yakın olan merkezde halledebilirim. Dışarıda acayip fırtına var uzağa bugün gitmem imkânsız. Tüp bebek raporum yok ama illa ki tahlil tetkik vs için lazım olacak.
Uyku depolama benim isim

taydin Evet canım. Allaha Şükür. Darısı sana ve bekleyen bütün anne adaylarına olsun. Bizde sağ salim kıcağımıza alalım inşaallah
Dilek çook mutlu oldum Allahım hayırlısıyla kucağına aldırsın saliha kulundan olsun inşallah canım nezamandır gelemedim bir geldim maşallah sana darısı evlat bekleyen tüm annelere . 7 haftalık olmuş bile nasıl inşallah zorlanmıyorsundur umarım

Elhamdulillah canım ablam. Çok istedim bu meleğimi . Allah nasip etti. Çok zor geçiyor ilk gibi değil , acaba kız bebek diye mi diyoruz. İstifra sürekli bulantı. Baş dönmeleri. Allahım en kısa zamanda geçer umarım. Sen Nerelerdesin bakalım. Oğlun yoruyor mu seni ?
Baya zor bit bebekti... inşaallah bu Bebeğimi sağlıkla ssvd yaparak kucağımıza alırız . Çok isterim normal olsun. Hayırlısyla ve sağlıkla ... duanı Esirgeme. Görüşelim eskisi gibi olmasada....

Evlat candır canım ya o çok hassas bi çocuk daha 30 aylık napayım oğlum için kendi hayatımdan vazgeçiyorum.
https://www.facebook.com/kisiselgelisimveolumlamalar/posts/996743010396277:0.
Hcpt canım Rabbim zorunu kolu kılsın inşallah okudum çok üzüldüm allahım hayırlı yazılar yazsın sana ve bebeğine https://www.facebook.com/kisiselgelisimveolumlamalar/posts/996743010396277:0

Hayırlı sabahlar herkese.
Hamilelik takvimi de ne yakisirmis dilek kardeşime darısı tüm topigimin başına (ben haric)
5te güne başlayan,bazen gün boyu veya gece boyu 1 saat bile uyumayan,gülücükler saçmaya başlayan yakışıklı oğlum ellerinizden öper teyzeleri.
Kardeşi hep uyusun anne hep benimle oynasın diyen,tamamen çözülmüş diliyle aksama kadar bana sakiyan,2 yas sendromlu minik abla kızım da ellerinizden öper teyzeleri
Çocuk gelişim kitaplari,roman,puzzle,buro,atolye,veremediği kglar,orgu arasında sıkışmış bir anneden de selam
Kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği temizlik oyun bez meme derken bi bakıyorum 1 saat 21. Çocuklar uyusun da kk ya Yazıyım dediğim her akşam tlf elimde uyuyakalarak sonlaniyor.hifamin bozulan uyku duzeni için 1 haftadır süper dadi yöntemini uyguluyoruz.gayet de basariliyiz hayat evde başlar kitabi süper dadi programının özeti gibi.tavsiye ederim.
Bu arada kizimdan kaan 5 kg ya oğlum da 5 kg ekledi duba gibi.dolasiyorum artık. Istah da hiç kapanmıyor sagolsunyeşil kahve yasak, o yasak ,bu yasak derken leslie evdeyuruyus programı uygulamaya çalışıyorum. Ekmeği de kestim pasta yiyorum şaka değil inanmazsınız ama 1 tepsi kurabiye yiyebiliyorum tüm gün. EmZirme asermesi koydum bu hastalığın adını. Ilk bende görüldü. Benimle de kaybolsun gitsin inşallah
Turabim max.günde 2 kez mama destekli gidiyor.süt gelmediginde homurdaniyor resmen.turabimi kanguruyla boynuma hifamı da arabasına koyup alışverişe bile gider oldum tek başıma. Ne kapasite varmış bende de bea sogugu pek takmiyorum da domuz gribi hortlayinca 3 5 gundur evdeyiz
Kuzucuklarimin fotolarini da ekleyim sizlere..bu arada pasami ilk kez sosyal medyaya ekliyorum kiymetinizi bilin

Eklentiler

• 20160105_154806.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 102
@aysedurmaz oooo kimleri görüyorum . Helal sana herşeye birden yetişen anne. .. Bende istiyorum bu çabukluktan. İkisini alıp çıkarmıyım ki dışarı
bu hamileliğm ilkinden çok çok zor geçiyor. Eşim de bu kız deyip duruyor bende isterim tatlı bir kızım olsun. Kilo konusunda 2 kg fazla ile hamile kaldım. Ama görsen 3 aylık bir göbüşüm var. Göbek değil bebek Bebek

Ayşem bunlar ne güzeller maşallah Rabbim hep yüzlerini güldürsün inşallah canım.birçok şey yazmam gerekiyor sana hayırlı olsun amalı babalık büyütsün geçmiş olsun,Rabbim gücünü kuvvetini arttırsıncanım. Kalkış 5 öylemi topiğin 2.yusuf Ziya sendromu yani.hifacığımada Allah yardım etsin bu güzelliğin üstüne bu yakışıklı sabır ister yavrum daha borusunu doğru düzgün öttüremeden.yani annesi sonuç olarak sana kolaylık versin.çocuklar dışında iyimisin sen ?

Cikarsin cikarsin merak etme. Her gün biri gelse de onlara baksa bende hava alsam diye beklemekten gina gelince çıkıyorsun.2 benim de zor geçti sen iyi biliyorsun her ayimi.sağlıkla gelsin inşallah minik yavru. 2.de göbek daha hızlı büyüyor. Alıştı nasıl olsa bebis taşımaya :))))

Amiiin canım. Allahım herkesin evladıyla beraber benimkilere de hayırlı yazılar yazsın.
Çocuklar dışında ben????? O kim ??????? öyle biri kalmadı elimizde. Hayatta olduğumu anladigim anları çoğaltmaya çalışıyorum bu kosturmacaya.kitap okumak puzzle yapmak gibi.kg vermeye başlasam çok daha iyi olcam aslında. 44 beden pantolon almak zoruma gidiyor 1 tane aldım onunla idare edecem söz verdim kendime.kilo takıntısı olan biri değildim hiçbir zaman ama bu sefer bana sıkıntı olmaya başladı. Biliyorum daha 2.5 aylık. Emiyor.yemem lazım ama psikolojim altüst oldu kg yüzünden.tombik bi anne oldum aynalara kustum. onun dışında iyi olcam inşallah toparlicam. Daha iyi bi anne olmak için çabaliyorum.büyütmek kolay da yetiştirmek zor .sen isliyorsun nakış nakış onları. Ve hatalı davranışları yani kendi hatali davranislarimi gördükçe kötü oluyorum.daha erken ama ağaç yaş iken eğilir. Çabam bu.. sen nasılsın gorusmeyeli.kuzucuk nasıl?

Aynen öyle @aysedurmaz göbüş alıştı bebiş taşımaya. Kilo için erken telaş yapmışsın. En az 8 ay kaldı bendeki şişlik vücudum anca eski haline döndü. 61 kg ile hamile kaldım. Bakalım kaç kilo ile doğumdan çıkacağım
Rabbim salihlerden eylesin çocuklarımızı. Dünyaya iyi insanlar bırakalım inşaallah. Öldükten sonra ardımızdan rahmet okutan evlatlarımız olsun.

Canım takma kiloları bebek sütten kesildiğinde veriyorsun doğumdan 64 kiloyla çıktım emzirmede 69 70 oldum bebeğini sütten kestikten sonra 63 oldum. Diyette yapmadım o şeker krizleri bitiyor sonra seninkide kalmaz bu koşturmaya kilomu dayanır bol su iç sadece.ve ne olursa olsun sen olmaya devam et farkında değilsin belki ama tanımadığın bilmediğin biryerlerde birilerinin hayatına dokunuyorsun sen kendini unutursan kim dokunacak o yaşamlara. Ben iyimiyim değilmiyim hiç sorgulamıyorum. Herşeyi temizlikle çözmeye çalışıyorum ama yimese çoooook iyiyim enkazından temizlik yapabiliyorum çocuklar iyiler teyzesi grip atlattık iyileşme sürecindeyiz

Eklentiler

• image.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba canlar, nasılsınız? SGK ile aramdaki sorunu hallettim. Geçen yıl ofisi tasiyinca nakil aldığım vergi dairesi ne akla hizmet yaptıysa SGK kaydimi kapatmış. SGK ya gidince açtılar sukur. Sonra ayın 18 ine beyin cerrahide kontrol için randevumu aldım. Rontgen tomografi ne varsa çekilecek cektireyim de sonra tedaviye başlayınca arıza çıkarmasını dedim. Doktorumdan da ayın 21 ine randevu aldım. Takvime gore tam bat tarihim. Tabi önce gelmezse. Bu ay bir garibim zaten usuttum mu nedir. Sürekli adet olacakmış gibi sancılar sizilar dolanıyor karnımda.

Dün bir rüya gordum. Hamileymisim kızım olacakmış. İsmine karar veremiyorum. Elif mi olsun zeynep mi diye. Bir an iki kızım olursa birini elif birini zeynep koyarim demisim. Sonra aman bu zor oldu ikinciyi nerde bulacam elif zeynep koyayim içimde kalmasın diyorum. İkinci de olursa onu da fatma Zehra koyarim diyorum. Rüya işte Rabbim o günleri de nasip eder inşallah.

Keşke diyorum bir mucize bir supriz olsa, tam da ümidi kesmisken, tüp bebege başlamaya karar vermişken geliverse güzel haber.. Ne güzel olur değil mi?

Ca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…