Bol bebiş topiği

Beklemek ne zormus ve ne heyecanlı. Bugün de güzel haberler geldi bebislerimden. 3 u de devam ediyormuş. 2 si daha iyi kalitedeymis. Salı sabahı transfer var. Bebislerimizi alıp gelicez inşallah. Şimdiye kadar sorunsuz geldik Allahın izniyle. Bundan sonrası da öyle olur inşallah.

Canim benim, saatleri sayar oldun degil mi :KK66:
Umarim hersey yolunda gidecek.. Merakla bekliyorum...

Ayy hadi inşaallah canım benim . 9 gün sonra evde idrar testinde çift çizgiyi göresin hayrlısıyla sağlıkla....

Merhaba kızlar beni unuttunuz belkide 2 çocuğuma hamile kalma sürecinde birlikteydik sizinle Ayşenin 2 ci çocuğu olmuş zaman hızlı geçiyor kızım 3 aylıkken şehir değişikliği yaptım telaşeden yazamadım bidaha şimdi 2 yaşı bitmek üzere umarım herkez iyidir bebişleriyle 9 gün adetim geçti idrar resti negatif aklıma hemen siz geldiniz :)

Merhaba kızlar beni unuttunuz belkide 2 çocuğuma hamile kalma sürecinde birlikteydik sizinle Ayşenin 2 ci çocuğu olmuş zaman hızlı geçiyor kızım 3 aylıkken şehir değişikliği yaptım telaşeden yazamadım bidaha şimdi 2 yaşı bitmek üzere umarım herkez iyidir bebişleriyle 9 gün adetim geçti idrar resti negatif aklıma hemen siz geldiniz :)

Yooooo unutmadım :)
3.yü istiyor musun. Ondan mı geçikmen ?

adetine kaç gün var. Ben hepsini erken gebelik testi ile 7-8 gün varken öğrenmiştim. İnşallah senin de öyle olur :)

Benim adet ilacla biraz ertelenmişti canım. Normalde bugünlerde olmam lazımdı. Ama ertelendiği için 25 i tahlil günü ile adet aynı denk geliyor. Zevkine yapicam ya. İnşallah Allahın izniyle çift çizgiyi gorene kadar :)

Heyecanla bekliyorum hayırlı çift çizgini.
Bende bilal de ve ikinci de , adetime 4 günkala normal idrar testiyle öğrendim. Silik çizgiyle :KK66:

Heyecanla bekliyorum hayırlı çift çizgini.
Bende bilal de ve ikinci de , adetime 4 günkala normal idrar testiyle öğrendim. Silik çizgiyle :KK66:
Testler gelsin her gün yapicam canım.
Bugün sancim var biraz adet sancısı gibi, arada da batma var kasıkta. İnşallah bunlar yerleşme hareketinin işaretidir.

X