• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

hayırlı geceler çoook geçmiş olsun bebeğini allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah yaa ben çook üzgünüm acaba laptop bebeğe zarar verirmi kucağıma yastık koydum hep sen kullanıyorsun nolur cvp yaz uykularım kaçıyor:5:
kuzum bende 9 ay boyunca laptop kullandım AİŞEM gibi.
yastıkla kucağımdaydı topikte takılıyordun satlerce :52:
Çok şükür sorunum yok. ama son zmanlarda ayped kullanıyorum.
yada pc başındayımk oğlişe ışın hızıyla yetişmek için.
kafana takma bu kadar.

Kiyamam canim ya. Ben bitki olabn rezeneyi kapakli suzgecim var icine koyup bardagin icine atiyorum en fazla bir tatli kasigi koyuyorum. Ben bitki caylarini kaynatmiyorum canim. Ben de milupanin rezene ve bitki cayi var canim onlar tatli. Bitki olan da var ama onun tadini sevmiyorum.
Papatya cayi sakinlestiriyor gaz gideriyor uyku yapiyor. Ama onun tdi cok fena. Canim onu da ayni icebilirsin bbir tatli kasigi yeterli deniyor. Mumku oldugu kadar az beklet cok fena kokusu hatta sen once cok az dene pek begenilecek bir tadi ve kokusu yok.
Canim ben kimyonu yemeklerime ekliyorum. A,istim iyice. Sindirime yardimciymis gazi aliyormus senin gazi almali ki bilale de gecmesin. Oy ne guzel kokuyorlar dimi? Allah onu size bagislasin hic bozma moralini. Canin sıkılinca moralin bozulbozulunca oglunu kokla. Onu seyret. Canindan parcan o senin.
sağol canım inş deneyeceğim.
bal katıyormusun sen yada ben katsam bişi olmaz demi,etkisi falan ölmez inş.
kizlar 4saat emzirmeden 2 gogsu sagdim ve ikisinden anca 100 ml civari cikti. Forumlarda goruyorum tek gogusten 150-200 diyorlar ki benim bebegim sık emiyor. Bu miktar az mi 6 haftaligiz? Anlamiyorum az gibi gelioyor epey ugrastim sizde kacti bu haftada? Pompayla kiyaslamak yanlis mi?
kuzum sütün azmış gibi düşünme pisikoloji ile çok etkili süt meselesi.
oğliş doyuyorsa mıkırdanmıyorsa açlıkktan kafana takma bence.
biz yoğun bakımdayken bir bayan vardı annesi ha bire sütle ilgili kıza baskı yapıyordu şunu ye şunu iç falan.
kız diyordu pisikolojim alt üst oldu sütte olmuyor.
tamam canım bende bir bakayım teşekkürler...

ohh maşallah ne güzel menü sana şimdiden kolaylıklar diliyorum
bazı insanlar maalesef bazen çok düşünecesiz oolabiliyor
canını skma sende cevabını vermişsin iide etmişsin..
evte canım ben hazır cevabımdır ama artık bıktım cevap vermekten.
senin oğl,iş ne alemde takmeliyormu anneciğini.
sağol canım oğlum için ve onu bize verenin rızası için en güzelini yapmak istiyorum ...
Minnoşum..
Eki Görüntüle 902219

Ve odasından bir kesit,
maşaallah canım kızın harika odasıda geniş ne güzel..
nerdeydiniz siz istanbul değildi demi ?
Buruk bir gecenin ardından güne dinç başladım çok şükür.:31:
Dün öğleden sonra ruhsatımı almaya gittim,anneme havlu almak için avmye girince lcw GEL BANA GEL BANA diye bağırdı.Girmemle 25 dkda 10-15 parça almam bir oldu.Hemde hiçbirini denemeden.Nasılsa değiştiririm olmazsa dedim çıktım.Yıldırım hızıyla bi alışveriş oldu ama çok iyi geldi.9,90-14,90-17,90-19,90 hepsi.Eşime terlik aldım 14,90.Deneyebileceğim bi gün gidip pantolon alacağım çok güzel renkler vardı.Pijama alacak hamişler lcw tam size göre.Hem giysi de hem pijama da fiyatlar çok çok uygun.İnsanın hamiş olası geliyor.Karnıma yastık bağlasam da alsammıki bikaç parça:33:
Örgü kitabı aldım nakonun.Kuzuma pembe şapka öreceğim kış bitmeden yetiştirebilirsem tabi:27:
Akşam eşim mini bir buketle geldi.Bayıldım:38::38::38::38:Oturduk başbaşa.Kızımda usluydu çok şükür.Germedi beni.Zaten bakar kör gibiydim,çok durgundum.Büyüdüğümü hissettim belgemi alınca.:24:
Az önce komşum geldi apartman olarak hem bebeğime hemde eşime geçmiş olsuna geleceklermiş bana.Çarşamba gününe anlaştık.12 katlı 24 daireli apartmanda misafir sayısını tahmin etmeye bile korktum:18: Neyse ptesi temizlik yaparım,salıda ikramlık hazırlarım,atlatırız çarşambayı inşallah:36:
Bu arada mevlüt yemek listelerinize hayran kaldım kızlar.Yemekler,börekler maşallah diyeyim.Ben mevlüt işini değiştirdim.Nasılsa duası edildi,muskası da gelecek.Yanlış anlamayın ama ben kadın hocaların laf sokarak sohbet etmelerini sevmiyorum.Rencide ediyorlar insanı.Geriliyorum ben.O yüzden arkadaşlarımı ve eğlenceli dostları çağırarak,evi süsleyerek,pastalarla kutlama yapmayı düşünüyorum ben.Bu yüzden de 1 hafta gibi bi süre lazım bana.Bi cumartesi günü yaparım inşallah kızımın hoşgeldin partisini.butik kurabiyeler yapmak istiyorum ama malzeme ve tarifler lazım.Şeker hamuru tarifleri.Bilginiz varmı bu konuda kızlar?:31:
Hadi ben kaçayım.Daha mutfak toplanacak,çamaşırları makinaya atacağım.Ütüm var 3-5 parça.Bugün kızımın elbisesini de uçlayım diyorum artık.İki minik kol kaldı bitmedi gitti bi türlü.İşler peşime düşmeden,ani misafire yakalanmadan bitireyim işleri.Kızçe de uyuklarken:emir_bebek:
Öpüyorum hepiniziiii:54::54::54::54::54::54:
neden öyle düşünüyordun canım,bizim mevlidler çok güzel oluyor.
Allah kabul etsin,çoğu Mevlide ben gidiyorum okuyorum sonrada güzel yumuşak ve herkesin anlayacağı dilden sohbet veriyorum ve kimselerde alınmıyor. sohet verirken laf sokanıda ilk kez duyuyorum ne acayip bir dünya. ahir zmandayız.
veya senmi güceniyorsun laflarından. olabiliyor arda bazı insanlar beindende hşlanmıyor halbuki kalbimi niyetmi bilen Allah.
ben bugün laf sokmadım desemde kalbimdekinin hesabını vereceğim.
her neyse demem oki okunmuş olsa bile bence Kuranlı bir hoşgeldin daveti verirsen kızın için daha iyi olur.
sakın kırılma yazdıklarımı.
Ben Allah yolunda bir zeerrecik olabilmak için çalışıyıyorum ama kendini bikmez insanlar eleştirip canımı acıtoyor o yüzden hep hüsnü zanda bulunmak lazım ilim ahline o yoldaki kişilere...

Kızlar nerelerdesiniz yahu?Dünden beri kimse gelmemiş:53:
Epack,waves,cadiozy,msmesi kızlar sizler de gelmemişsiniz?? Bebişleriniz mışıl mışıl uyumuştur da siz de dinlenmişsinizdir inşallah:26:
İncim,karapissom,cevodileksu,tubaaydan,tubilosh,mevanur..... :44::44::44::44::44::44:
Offf nerde bu kızlar yahuu?
Çatlayacağım meraktan:18::18::18::18::18::18:
Güzel haberlerle gelin hepiniz inşallahhh:31::31::31::31::31::31:

Biz bugün çok mutluyuz.Arkadaşım gelecek öğleye oturmaya.Yemek hazırlayacağım az sonra.Bi pasta tarifi deneyeceğim bugün.Tarifini yazarım akşama sonucu ve tadıyla hatta fotosuyla beraber:35: Çok çok basit bişey.Hamişler bile yapabilir o kadar basit.:36:
Hadi ben kaçayım.Gelmeye çalışacağım sık sık.Merak ediyorum hepinizi:44::44::44::44::44::44::44::44:

Selam aysem nasilsin bebegin nasil?
Ben pek iyim deglm adet oldm zor gecti, psiolojim bozuk, esimi cok ozledim :14::14::14::14:

WAVES cok ciddi bu kiz ya masallah tombis tombis yerim ben onu..
Odasi da cok seker olmis kendi gibi..

EPACK canim bence normal. Benim sutum bile yeni yeni artiyor hatirlarsan gecenlerde sagmistim o zaman birinden anca 60 cc cikmisti ki 9 haftalik vardik o zaman. Simdilerde artti benim sutum. Ezgi daha fazla emmeye basladi cunku. Buyuyoruz artik. Hic tasalanma gayet normal bence. Bol su ve rezene iyi sut yapiyor.

KEVOK ben hamile olduğumu öğrendikten sonra elimdeki ovu testini yapmıştım meraktan koyunun da koyusu çıkmıştı.Giderek koyulaşıyorsa olabilir gebelik.Bazı kadınlar 2 kez yumurtlarmış.Adet döngün kaç günde 1 olur?40-45 falansa 2.kez yumurtluyor olabilirmisin?Ama bata 6 gün kaldı demişsin.Bu ay içinde yumurtladınmı,koyulaşıp silikleştimi test?Ayy merak içindeyimmm:52::52::52: Tatlı tariflerini bende bekliyorum.Çünkü ben mevlüt gibi değil de parti gibi yapacağım pastalı falan.

epack 40 mucizen gerçekleşir inşallah.Ben yaşadım şok olmuştum.Bir günde değişirmi bebek demiştim.Bu arada Göğüs dolgunluğunun azalmasına üzülme.Ben iyi uyuduğum gecelerin sabahları dışında göğsümün şiştiğini hiç bilmem.Ama gayet güzel kilo alıyor bebeğim.Sıkınca geliyor sütüm,damlamıyor.Dr zamanla normale binecek göğüs ne zaman süt üreteceğini bilecek demişti.Dolgunluk hissetmeye bilirsin ilk aydaki gibi demişti.Bende zaten hiç olmazki demiştim bende.Süt olayını kafana taktıkça azalıyor bunu gördüm kendimde.Emziriyorum,doyuyor,uyuyor,sütüm yetiyor diye rahat ol.Pompa ile bebeğinin emdiğini karşılaştırma.Benim bi gün 100 cc bile çıkmazdı bigün 200 cc alırdım 2 göğsümden.Pompa çok daha az sağarmış,emme daha güçlü olduğu için daha çok süt gelirmiş.Yani sağdığın sütü verince bebeğin doymaması normal az olduğu için.

waves minnoşun pek güzel kardeşim yaa.Masumiyet kraliçesi.cadiozyninki başcadı benimki yardımcısı :52:

karapisso ben sırf bebeği öpecekler,kucaklayacaklar diye mevlüdü daha yapmadım.Millet laftan anlamazki.4 yaşında gripli çocuğuyla bebeği görmeye geldi biri bize.Kızına uzak dur bebekten desede çocuk hapşurup duruyor,burnu akıyor,mikrop yuvası resmen.Maşallah mevlüt listen ne güzelmiş.Becerikli kadınlarsınız valla.Ben yemek yapamam o kadar.Kimyonu çay kaşığı ile ağzıma atıp 1 bardak ılık su içerdim ben.Çay gibi de demledim.Rezene kadar etkili kimyon da.Hem senin gazına,hem bebeğe geçiyor.Ama düzenli yap bitki çaylarını hergün.

taydin havai fişek iyiymiş :)) Kırmızı halılarla,ödüller beklemedim bende bi tebrik telefonu bile gelmedi.Akşam çok buruk oldum.Allahım kızımda heveslerimi gerçekleştirmeyi nasip etsin:31::31::31:

yalnizmelek laptop kullanıyorum bende evde.9 ay boyunca akşamları yastıkla kucağımdaydı,sabahları da işyerinde masaüstü ile muhatap oldu kızım.Hele son 1 ay bütün gün.Masada oturmak çok yoruyordu çünkü.Çok şükür sağlık problemi yok kızımın.Umarım çıkmazda.

leyla4627 :52::52::52::52::52::52:Gelmiş kuzuuuuu.Hoşgelmiş sefalar getirmiş.Listemize ekliyorum hemen minnoşu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inciden haber yok hala değilmi kızlar?:53::53::53:Sarışekeriyle gelir inşallah aramıza bugün:53::53::53::53::53:

kizlar sagolun moral oldunuz opuyorum hepinizi

Minnoşum..
Eki Görüntüle 902219

Ve odasından bir kesit,

oyy canım maşallah ne güzel tombik
gözlerinede bayıldım Rabbim bağışlasın..

kuzum bende 9 ay boyunca laptop kullandım AİŞEM gibi.
yastıkla kucağımdaydı topikte takılıyordun satlerce :52:
Çok şükür sorunum yok. ama son zmanlarda ayped kullanıyorum.
yada pc başındayımk oğlişe ışın hızıyla yetişmek için.
kafana takma bu kadar.

biz yoğun bakımdayken bir bayan vardı annesi ha bire sütle ilgili kıza baskı yapıyordu şunu ye şunu iç falan.

sağol canım oğlum için ve onu bize verenin rızası için en güzelini yapmak istiyorum ...

Allah kabul etsin,çoğu Mevlide ben gidiyorum okuyorum sonrada güzel yumuşak ve herkesin anlayacağı dilden sohbet veriyorum ve kimselerde alınmıyor. sohet verirken laf sokanıda ilk kez duyuyorum ne acayip bir dünya. ahir zmandayız.
veya senmi güceniyorsun laflarından. olabiliyor arda bazı insanlar beindende hşlanmıyor halbuki kalbimi niyetmi bilen Allah.
her neyse demem oki okunmuş olsa bile bence Kuranlı bir hoşgeldin daveti verirsen kızın için daha iyi olur.
Ben Allah yolunda bir zeerrecik olabilmak için çalışıyıyorum ama kendini bikmez insanlar eleştirip canımı acıtoyor o yüzden hep hüsnü zanda bulunmak lazım ilim ahline o yoldaki kişilere...

bizde iyiyiz teyzesi evet tekmeliyor özellikle
gece yatağa giriyorum tam uykuya dalıcam başlıyor tekmelemeye:))
Rabbim sağlık sıhhat versin canım senin kaçıncı haftada doğum oldu?

Dileğim hoca konusunda pek şanslı değilim.Daha doğrusu ortamda hemen gerginlik oluşturuyor kadınlar.O öyle değil,ben şöyle biliyorum falan.Katıldığım tüm sohbetlerde oldu bu gerginlikler diyebilirim.Ben üstüme alınmam gerginlik konusunda.Çünkü yorum yapmam konulara.Dinlerim sessizce almam gerekenleri alırım.Ama herkes benim gibi değil.Mutlaka hocanın söylediğine ters düşen birileri oluyor.Hocanın sohbeti sıkıcı olduğunda diğer konuşanları hoca azarlayınca daha geriliyorum.Okul değil sonuçta orası.Elbette konuşanı dinlemek edeptir ama annannem yaşındaki insanlarında yanımda azarlanması beni geriyor.Hele de bu evimde olursa daha çok gerilirim ben.O yüzden değiştirdim konseptimi :P

cevodileksum canım benim.Allah yardımcın olsun.İnan her daim dilimde ismin eşinle kavuşmanız için.Allahım sana da tatlı bi cimcime versin uğraş dur onunla.Biz iyiyiz çok şükür.Hava soğudu,dışarı çıkamaz olduk.Misafir,gelen giden,bitmeyen ağrılarımla yaşıyorum bakalım:31:

LEYLAM masallah kizin cok tatli Allah anali babali buyutsun. Ne de guzel saclari var. Masallah:nazar:.

KARAPISSO canim en sekerli icemiyorum aliskanlik. Ama yaninda birseyler atistiriyoum. Bal daha iui olur bence hem cok faydali. Bence aynen devam et. Etkisini azaltmaz daha da arttirir..

AYSEM hayirli ugurlu olsun canim ruhsatin. Hifa uguruyla geldi.

KARAPİSSO

canım biz darıcadayız. istanbulun arka bahçesi dedikleri yer :) Nasıl gidiyor annelik. Gece uykuları nasıl, emzirme sorunları var mı.
epack, kızcağız gece 4 de mesaj yazmış dün sağdım şu kadar süt çıktı az mı diye telaşa düşmüş o saatte garibim:)
Benim kız da bugün huysuz uyanıp uyanıp ağlıyor. Yarına mevlid var ya huysuzlaşmazsa olmaz onun provalarını yapıyor kesin:)

Teşekkür ederiz teyzesi. Gözleri doğduğunda maviydi. Sonra elaya döndü. Artık kahverengi olmaya başlıyor gibi. Böyle kalsa diye umut ediyorum ama birçok bebek gibi biz de kahverengiye dönücez galiba.

Kızlar bugün bimde panduflar vardı bende numara bulabilmek için erkenden almaya gittim. Tabi tahmin edildiği gibi saldırmışlar. Bende o kadar insanın arasına dalmış pardon bende geçebilirmiyim diyorum beni dinleyen bile yok. Bende ne yapayım kabayla kaba olacaksın dedim daldım aralarına itiş kakış. O savaştan iki pandufla sağsalim yara almadan çıkabildim :)

Son düzenleme:
Dileğim hoca konusunda pek şanslı değilim.Daha doğrusu ortamda hemen gerginlik oluşturuyor kadınlar.O öyle değil,ben şöyle biliyorum falan.Katıldığım tüm sohbetlerde oldu bu gerginlikler diyebilirim.Ben üstüme alınmam gerginlik konusunda.Çünkü yorum yapmam konulara.Dinlerim sessizce almam gerekenleri alırım.Ama herkes benim gibi değil.Mutlaka hocanın söylediğine ters düşen birileri oluyor.Hocanın sohbeti sıkıcı olduğunda diğer konuşanları hoca azarlayınca daha geriliyorum.Okul değil sonuçta orası.Elbette konuşanı dinlemek edeptir ama annannem yaşındaki insanlarında yanımda azarlanması beni geriyor.Hele de bu evimde olursa daha çok gerilirim ben.O yüzden değiştirdim konseptimi :P

cevodileksum canım benim.Allah yardımcın olsun.İnan her daim dilimde ismin eşinle kavuşmanız için.Allahım sana da tatlı bi cimcime versin uğraş dur onunla.Biz iyiyiz çok şükür.Hava soğudu,dışarı çıkamaz olduk.Misafir,gelen giden,bitmeyen ağrılarımla yaşıyorum bakalım:31:

Bu tür ortamlarda zaman zaman bulunurum. Konya veya Kocaeli hiç farketmiyor herşeyde yaşanan durum aynı söylediğin gibi. Çok iyi yaparsın benim öyle bir imkanım olmadığı için başa gelen çekilir durumundayım. Burada kendi arkadaşım çevrem yok memleketim olmadığı için. Hep kendi çevreleri geliyor atlatıp kurtulayım diye geri sayıma başlamış bulunmaktayım. Hoş bir ortamın olacağı, sevdiğim, kafa dengi olan kişilerle kızımın mevlidini yapmayı çook ama çoookkk isterdim ama napalım uzak yere gelin gelince böyle işte.

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli,karapissom hayırlı uğurlu olsun canım sağsalim almışsın kucağına.

incim sen ne yaptın kuzum?

diğer arkadaşlar umarım sizlerde iyisinizdir.

gelelim bana:))

p.tesi saat 09.05 te girdim 09.25 te kızım doğmuş.09.50 de de ben çıkmışım.3.250 gr ve 50 cm doğdu kuzum,sezeryan oldum kızlar ameliyatta çok baskı yaptılar epidural yapalım diye böyle yapınca daha da çok korktum genel anesteziyle yaptım kızlar.uyandım bide ne göreyim dünyalar tatlısı kızım kucağımda çok güzeldi çok tatlıydı,uyanır uyanmaz ağladım Allahım isteyen herkese nasip etsin dedim.
sonra devam ederiz kızlar öpüyorum hepinizi....Eki Görüntüle 901814 Eki Görüntüle 901815

buda resmi:))

Leyla canım Rabbim evladını hayırlı sağlıklı etsin inşallah. maşallah çok tatlı...

Ne dedim ben,Herkese asil ve düşünceli olmak nasip olmuyor o yüzden bebeğede öyle der.
Ay hadi kuzum test varsa yarın tekrarla...
Gebelik testinide regl günü yap. Bakalım silik çizgin çıkacakmı :53:
Canım neymiş tatlımtarifin yaz bakalım...

Anladım tatlım.
Süt konusunda endişe etme bence artık 2 aylık olmak üzeresiniz. Bebek çok emer süt az gelebilir. Ama bebeğe yetiyorsa endişe etme bence.

Canım adete yakın yumurtlayanlarda var ama kevok daha evet pozitifi gördüyse muhtemelen gebedir.
Yinele bu günleri değerlendire bilir her ihtimale karşı. Olaki 2.defa yumurtluyordur.
Gel kuzum sanada yaparım aynı menüden ;)

Lohusalıktan herhalde. Ne diyelim şükür bebeğim kucağımda...

Oy maşaallah Leylacım benim oğlanın saçlarıda böyle kara. Ama senin kızın saçları daha uzun :16:
Allah amalı babalı büyütsün. Salihlerden olsun...

KEVOK ben hamile olduğumu öğrendikten sonra elimdeki ovu testini yapmıştım meraktan koyunun da koyusu çıkmıştı.Giderek koyulaşıyorsa olabilir gebelik.Bazı kadınlar 2 kez yumurtlarmış.Adet döngün kaç günde 1 olur?40-45 falansa 2.kez yumurtluyor olabilirmisin?Ama bata 6 gün kaldı demişsin.Bu ay içinde yumurtladınmı,koyulaşıp silikleştimi test?Ayy merak içindeyimmm:52::52::52: Tatlı tariflerini bende bekliyorum.Çünkü ben mevlüt gibi değil de parti gibi yapacağım pastalı falan.

epack 40 mucizen gerçekleşir inşallah.Ben yaşadım şok olmuştum.Bir günde değişirmi bebek demiştim.Bu arada Göğüs dolgunluğunun azalmasına üzülme.Ben iyi uyuduğum gecelerin sabahları dışında göğsümün şiştiğini hiç bilmem.Ama gayet güzel kilo alıyor bebeğim.Sıkınca geliyor sütüm,damlamıyor.Dr zamanla normale binecek göğüs ne zaman süt üreteceğini bilecek demişti.Dolgunluk hissetmeye bilirsin ilk aydaki gibi demişti.Bende zaten hiç olmazki demiştim bende.Süt olayını kafana taktıkça azalıyor bunu gördüm kendimde.Emziriyorum,doyuyor,uyuyor,sütüm yetiyor diye rahat ol.Pompa ile bebeğinin emdiğini karşılaştırma.Benim bi gün 100 cc bile çıkmazdı bigün 200 cc alırdım 2 göğsümden.Pompa çok daha az sağarmış,emme daha güçlü olduğu için daha çok süt gelirmiş.Yani sağdığın sütü verince bebeğin doymaması normal az olduğu için.

waves minnoşun pek güzel kardeşim yaa.Masumiyet kraliçesi.cadiozyninki başcadı benimki yardımcısı :52:

karapisso ben sırf bebeği öpecekler,kucaklayacaklar diye mevlüdü daha yapmadım.Millet laftan anlamazki.4 yaşında gripli çocuğuyla bebeği görmeye geldi biri bize.Kızına uzak dur bebekten desede çocuk hapşurup duruyor,burnu akıyor,mikrop yuvası resmen.Maşallah mevlüt listen ne güzelmiş.Becerikli kadınlarsınız valla.Ben yemek yapamam o kadar.Kimyonu çay kaşığı ile ağzıma atıp 1 bardak ılık su içerdim ben.Çay gibi de demledim.Rezene kadar etkili kimyon da.Hem senin gazına,hem bebeğe geçiyor.Ama düzenli yap bitki çaylarını hergün.

taydin havai fişek iyiymiş :)) Kırmızı halılarla,ödüller beklemedim bende bi tebrik telefonu bile gelmedi.Akşam çok buruk oldum.Allahım kızımda heveslerimi gerçekleştirmeyi nasip etsin:31::31::31:

yalnizmelek laptop kullanıyorum bende evde.9 ay boyunca akşamları yastıkla kucağımdaydı,sabahları da işyerinde masaüstü ile muhatap oldu kızım.Hele son 1 ay bütün gün.Masada oturmak çok yoruyordu çünkü.Çok şükür sağlık problemi yok kızımın.Umarım çıkmazda.

leyla4627 :52::52::52::52::52::52:Gelmiş kuzuuuuu.Hoşgelmiş sefalar getirmiş.Listemize ekliyorum hemen minnoşu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inciden haber yok hala değilmi kızlar?:53::53::53:Sarışekeriyle gelir inşallah aramıza bugün:53::53::53::53::53:

Dilek, Ayşem canım ne yazık ki bugün test tek çizgiydi. Yani hamile değilim.. Bi an umutlandım ama ikinci defa yumurtladım galiba ya da hormon dengelerim alt-üst oldu:)) Nasip değilmiş. Rabbim önümüzdeki aya nasip der inşallah..

Evet kızlar pratik tatlı tarifi isteyenler için ekliyorum..

ŞİPŞAK TATLI
Kedi dili bisküvilerini süte batırıyoruz arasına nutella ve arzuya göre ceviz fındık koyup, hindistan cevizine buluyoruz.
Tatlımız hazır. .

$1450049_393378797459289_1123712309_n.jpg

Kızlar bugün bimde panduflar vardı bende numara bulabilmek için erkenden almaya gittim. Tabi tahmin edildiği gibi saldırmışlar. Bende o kadar insanın arasına dalmış pardon bende geçebilirmiyim diyorum beni dinleyen bile yok. Bende ne yapayım kabayla kaba olacaksın dedim daldım aralarına itiş kakış. O savaştan iki pandufla sağsalim yara almadan çıkabildim :)
:46::46::46::46::46: Bravo sana valla.Ben hayatta yapamazdım.

Bu tür ortamlarda zaman zaman bulunurum. Konya veya Kocaeli hiç farketmiyor herşeyde yaşanan durum aynı söylediğin gibi. Çok iyi yaparsın benim öyle bir imkanım olmadığı için başa gelen çekilir durumundayım. Burada kendi arkadaşım çevrem yok memleketim olmadığı için. Hep kendi çevreleri geliyor atlatıp kurtulayım diye geri sayıma başlamış bulunmaktayım. Hoş bir ortamın olacağı, sevdiğim, kafa dengi olan kişilerle kızımın mevlidini yapmayı çook ama çoookkk isterdim ama napalım uzak yere gelin gelince böyle işte.
Haklısın,işin zordur senin.Mesela şimdi ben ctesi yapayım çalışanlar da gelebilsin istiyorum.Ama görümcemi istemiyorum,çünkü ctesi çalışmıyor ve kesinlikle gelir.Nolcak şimdi?:44:
Leyla canım Rabbim evladını hayırlı sağlıklı etsin inşallah. maşallah çok tatlı...

Dilek, Ayşem canım ne yazık ki bugün test tek çizgiydi. Yani hamile değilim.. Bi an umutlandım ama ikinci defa yumurtladım galiba ya da hormon dengelerim alt-üst oldu:)) Nasip değilmiş. Rabbim önümüzdeki aya nasip der inşallah..
İnşallah bu ay olur :)))

ŞİPŞAK TATLI
Kedi dili bisküvilerini süte batırıyoruz arasına nutella ve arzuya göre ceviz fındık koyup, hindistan cevizine buluyoruz.
Tatlımız hazır. .

Eki Görüntüle 903019
:54: Thanks canımcım

Günaydın tontişler ve anneleri ve adayları...
Sabah dedoşu kızımı görmeye geldi.Sonrasında tekrar uyudu kuşum.Bugün annem gelecek.Belki bi fırsat bulur ruhsatımı almaya giderim odaya.:16:Yıllardır uğruna savaştığım,gecelerce gözyaşı döktüğüm,sabahlara kadar ders çalıştığım,stajyer olarak kahrını çektiğim ruhsatı..O kadar garip bi duyguymuşki bugünü yaşamak anlatabileceğimi sanmıyorum.Bunları yazarken bile tüylerim diken diken,gözlerim buğulu..Okulunu bitiren,diplomasını alan,sınavını kazanan herkese bi sürpriz yaptım hep..Mutluluğunu,heyecanını taçlandırmak için.Bu özel gününe dair ufak bi güzellik için.Küçük bi buket,bi paket çikolata,bi mini pasta vs..Ama işte insanları anlamak zor..Bi gün gelir bana da yapan olur diye yapmadım hiçbirini.Allah şahidimdir.Ama insanın sarılarak kutlayacağı birini araması içten bile değilmiş..Sadece kötü günlerde değil de güzel günlerde de lazımmış o içten sarılma..Annem gelirse ve almaya gidersem ruhsatı o sevinci yollarda aptal aptal gülerek yaşamak istemezdim ama muhtemelen öyle olacak.Amaan sabah sabah içinizi kararttım sizinde.Üzülmeyin kızlar.Benim bugün ayaklarım yere basmıyor,paylaşmak istedim mutluluğumu...:72:

canım ayşem geç oldu biliyorum tebrik ederim canım emeklerinin karşilığinı rabbim sağlık rızk mutluluk olan versin canım geç yazdım ne olur kusura bakma benim hacıyatmazla hangi sayfayı okudum yazdımmı yazmadımmı artık kontrol edemiyorum geçmişi okuyayım diyorum yazamadan geri çıkıyorum direk bir şeyler yazayım diyorum konuya fransız kalıyorum kusuruma bakmayın ne olur kızlar hakkını helal et ayşem
Kızlar inciden bugün hiç ses çıkmadı doğum yapmış olabilir mi merak içindeyim..
galiba doğum yaptı bebeğin kilosu yeterliyse alacaklardı galiba değilmi yanlış okumadıysam. inşallah her ikşsşde sağlıkla geri dönerler
Evet canım ya denk gelemedik seninle.
Canım ben nete foto eklemeye karşıyım.
Facde bile yok fotosu. Özelden gönderiyorum isteyenlere.
Aile yemeği menüsü canım.
Mevlid için tavuk pilav ayran tatlı vereceğiz.
Çok sağol canım görümcem eşim annem evde olacaklar inş yorulmam :34:
Ben bebeğimle ilgilenirim inş.
Canım benim daha üç kişi olmadık annem burda. Ben bebekle ilgileniyorum haliyle eşimle biraz aramız mesafeli.
Ama çok özledim eşime sarılarak uyumayı.
Bebeğimize yatak odasında uyumuyoruz daha.
Annemin yanında uyuyor bebek ben uyanınca gelip emziriyorum.
Yorgun ouyorum eşimin yatakta olduğunu farkında bil değilim. Çok zorumuş bebek bakmak.
Çok şükür Mevlam tattırdı bu güzel duyguları.
Annem gidince üç kişi olmak nasılmış anlarım herhalde...
Dua et bize..
Lohusalık sendromuna girmeden atlatayım şu günleri...
canım benim her gün dua ediyorum her açtığımda inşallah dilek bu gün daha iyiyim der diye okuyorum .hamilelik sendromu falan aklına getirme durumuna at takma .geçiş süresi yeni bir cana yeni bir vucuda ve yaşam şekline alışma süresi.günlük rutinlerin bile değişiyor insan ister istemez geçiş süresünde bocalıyor buda çok normal .yaşadığın ve hissettiğin her seyin normal olduğunu unutma ki sen iki kere doğum yapmış gibi oldun ve çok şükür ki bebeğin kucağında sen iyisin annen yanında önemli olan yanlız değilsin canım onun için sendromo unut tamam mı.hamileliğimn başında sonuna kadar hatta doğumdan 1ay sonra bileöyle şeyler yaşadım atlattım ki hiç sendrom demedim güçlü dur çünkü annesin sana muhtaç olan artık 2 kişi var kuzum . imanlı bir insansın ve arık her gün çok güzel geecek.
Kızlar acayip gaz sancım var.
Sezeryan bölgem çok ağrıyor.
Dinlenmeden ameliyatın üstüne bir hafta hastanede yorulduğum için herhalde.
Rezeene içiyorum gaz için kabız oldum gibi.
Dikkat ediyorum sıvı tüketmeye vs.
Rezeneyi nasıl içiyorsunuz ben 2 tatlı kaşığı rezeneyi büyük kupa bardağında demliyorum üstüne bir kaşık bal ekleyp içiyorum.
Tadını beğenmiyorum o yüzden mecburen bal ekliyorum.
cadıozy canım papatya çayıda almıştım o be içindi ve nasıl demleyeceğim.
Kimyon iyiymişşşşş gaz için ama benim gazım içinmi bebek içinmi ?
Başka ne yapabilirim ağrım gazım için.
Kızlar ben hala kendimi fena hissediyorum nasıl geçecek bu duygular :(
Ne hissediyorum bilmiyorum ne olur bana dua edin...
ağrılardan dolayı böylesin geçeçek ablacım. kendini sıcak tut sezaryanda soğuk çok sızlatır ve gaz yapar canım .bir çay tarifi vardı bula bilirsem yarın yazarım hem gaz hem süt hemde sinirleri gevşetmek için anne içiyor. ama bebek üzerinde de etkili bir teyze yazdırmiştı kızkardeşim için inşallah bulurda yazarım canım
kizlar 4saat emzirmeden 2 gogsu sagdim ve ikisinden anca 100 ml civari cikti. Forumlarda goruyorum tek gogusten 150-200 diyorlar ki benim bebegim sık emiyor. Bu miktar az mi 6 haftaligiz? Anlamiyorum az gibi gelioyor epey ugrastim sizde kacti bu haftada? Pompayla kiyaslamak yanlis mi?
kuzum kıyaslama yapma benc eher bünyenin süt üretimi farklıdır her bebğin doyduğu süt miktarıda farklıdır canım. düşünkü senin gün içinde tükkettiklerin bile süt üretimini etkiliyor oyüzden takılma bebeğin doymasa sana öyle bir anlatırki anlamaman imkansız olur epac im evet pompa süt kanallarının ancak önündekini çekiyor arkada süt ne kadar olsa kalıyor birde kısa sürede sağıyorsan ozamanda az çıkar ağır ağır çekersen bebeğinin emmesi gibi ozamanda farklı alırsın sütün miktarını
Buruk bir gecenin ardından güne dinç başladım çok şükür.:31:
Dün öğleden sonra ruhsatımı almaya gittim,anneme havlu almak için avmye girince lcw GEL BANA GEL BANA diye bağırdı.Girmemle 25 dkda 10-15 parça almam bir oldu.Hemde hiçbirini denemeden.Nasılsa değiştiririm olmazsa dedim çıktım.Yıldırım hızıyla bi alışveriş oldu ama çok iyi geldi.9,90-14,90-17,90-19,90 hepsi.Eşime terlik aldım 14,90.Deneyebileceğim bi gün gidip pantolon alacağım çok güzel renkler vardı.Pijama alacak hamişler lcw tam size göre.Hem giysi de hem pijama da fiyatlar çok çok uygun.İnsanın hamiş olası geliyor.Karnıma yastık bağlasam da alsammıki bikaç parça:33:
Örgü kitabı aldım nakonun.Kuzuma pembe şapka öreceğim kış bitmeden yetiştirebilirsem tabi:27:
Akşam eşim mini bir buketle geldi.Bayıldım:38::38::38::38:Oturduk başbaşa.Kızımda usluydu çok şükür.Germedi beni.Zaten bakar kör gibiydim,çok durgundum.Büyüdüğümü hissettim belgemi alınca.:24:
Az önce komşum geldi apartman olarak hem bebeğime hemde eşime geçmiş olsuna geleceklermiş bana.Çarşamba gününe anlaştık.12 katlı 24 daireli apartmanda misafir sayısını tahmin etmeye bile korktum:18: Neyse ptesi temizlik yaparım,salıda ikramlık hazırlarım,atlatırız çarşambayı inşallah:36:
Bu arada mevlüt yemek listelerinize hayran kaldım kızlar.Yemekler,börekler maşallah diyeyim.Ben mevlüt işini değiştirdim.Nasılsa duası edildi,muskası da gelecek.Yanlış anlamayın ama ben kadın hocaların laf sokarak sohbet etmelerini sevmiyorum.Rencide ediyorlar insanı.Geriliyorum ben.O yüzden arkadaşlarımı ve eğlenceli dostları çağırarak,evi süsleyerek,pastalarla kutlama yapmayı düşünüyorum ben.Bu yüzden de 1 hafta gibi bi süre lazım bana.Bi cumartesi günü yaparım inşallah kızımın hoşgeldin partisini.butik kurabiyeler yapmak istiyorum ama malzeme ve tarifler lazım.Şeker hamuru tarifleri.Bilginiz varmı bu konuda kızlar?:31:
Hadi ben kaçayım.Daha mutfak toplanacak,çamaşırları makinaya atacağım.Ütüm var 3-5 parça.Bugün kızımın elbisesini de uçlayım diyorum artık.İki minik kol kaldı bitmedi gitti bi türlü.İşler peşime düşmeden,ani misafire yakalanmadan bitireyim işleri.Kızçe de uyuklarken:emir_bebek:
Öpüyorum hepiniziiii:54::54::54::54::54::54:
lcw kşye birde bben uğrayayım canım tekar hayırlı olsun belgen 24 daire den misafir 3 5 kişini gelmediğini ve tek geldiğini düşün 20 kişi allah yardımcın olsun küçük çaplı bir mevliüt organizasyonuda seninkiymiş canım.şimdiden devasa büyüklükte kolay gelsin:52::52::52:

Ben Allah yolunda bir zeerrecik olabilmak için çalışıyıyorum ama kendini bikmez insanlar eleştirip canımı acıtoyor o yüzden hep hüsnü zanda bulunmak lazım ilim ahline o yoldaki kişilere...[/QUOTE]

kuzum bal hangi çaya katılırsa katılsın onun etkin maddesini miktarını artırımış.ama kaynarsuya değil canım ozaman etkisi kalmazmış

ŞİPŞAK TATLI
Tatlımız hazır. .

Eki Görüntüle 903019

:46::46::46::46::46: Bravo sana valla.Ben hayatta yapamazdım.

Haklısın,işin zordur senin.Mesela şimdi ben ctesi yapayım çalışanlar da gelebilsin istiyorum.Ama görümcemi istemiyorum,çünkü ctesi çalışmıyor ve kesinlikle gelir.Nolcak şimdi?:44:

İnşallah bu ay olur :)))

:54: Thanks canımcım

ellerine sağlık kevok gerçekten şipşak mış

Son düzenleme:
msmesi est.canım benim.Ne kusuru.Çocuklunun halinden anlayabiliyorum artık.Ayrıca helal olsun hakkım varsada.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:54:

Günaydın canlar.
Sisli bir cumartesiye uyanmışız bugün.
Artık bu ağrıların peşine düşmenin vakti gelmiş bende.Ağrılar iyiden iyiye arttı.Bu sabah kessinler bacaklarımı diye sayıklarken uyandım.:50:
Aldığım örgü kitabını inceledim dün.Muhteşem şeyler var.Patik ve şapkadan başlayım dedim kuzuma.:6:Malum kış çetin geçecek bu yıl.Evdeyiz hep belliki.:32:
Bugün örgüye sarmaya karar verdim.Yarın büyük ihtimal büromuzu temizlemeye gideriz.Çünkü eskiden depo olarak kullanılıyormuş boş koliler falan.
Ptesi evi tül,kapı baştan aşağı temizleyim diyorum.Salı da kendimi mutfağa kapatırım çarşamba günkü savaş kazanmış olurum böylece:27: Pasta için annem de yardıma gelecek.
O gün mevlüt demeyim de artık partimiz için gün de belirleriz.:24:Bakalım onun hazırlıkları için kaç gün lazım olacak.Minik davetiyeler hazırlamak istiyorum.Yada misafirler giderken anı olarak vermek için minik hediyeler ve notlar.Butik kurabiyeler.Üzeri süslü pasta.Balonlar,renkli süsler vs.Hatta kızımın günlüğüne yazmaları için defteri de vereceğim gelenlere.O günün fotoları ilk kez basına çıkacak :52: Bebeğime hoşgeldin partisi gibi bişey olacak benimki.:31::31:İnşallah hayallerimdeki gibi olur herşey.

Merhaba kızlar gecmise söyle bi goz attim yazamıyorum kusura bakmayın. Eşimin telefonundan girdim. İnanın firsatim olmuyo. Oglus 5.5 aylik oldu.ek gidaya başladık hafiften.sut de az gelince kıyameti kopariyo mecburen devam sutu aptamil veriyorum. Elma puresi 1 hafta sonra havuc suyu arti elma puresi 1 hafta verdim. Simdi dr basit corbayla basladik. Patstes,havuç, 1 bardak su 1tatli kasigi pirinc ve pistikten sonra 1 cay kasigi zeytinyaği. Bu dr. Un verdigi kitaptaki tarif belki denemek isteyenler olur. Hepiniz duamdasiniz. Ayse hayirli olsun bu arada. Ben de 2.unv okuyorum geçen hafta sinav vardi bebekten calisamadim pek iyi geçmedi. Bakalim bir ay sonra finaller var hayirlisi. Demem o ki başarmak insani cok mutlu ediyor. Cok is var beni bekleyen kuzey syagimda uyurken yazayim dedim. Cok optum sizi

Merhaba kızlar gecmise söyle bi goz attim yazamıyorum kusura bakmayın. Eşimin telefonundan girdim. İnanın firsatim olmuyo. Oglus 5.5 aylik oldu.ek gidaya başladık hafiften.sut de az gelince kıyameti kopariyo mecburen devam sutu aptamil veriyorum. Elma puresi 1 hafta sonra havuc suyu arti elma puresi 1 hafta verdim. Simdi dr basit corbayla basladik. Patstes,havuç, 1 bardak su 1tatli kasigi pirinc ve pistikten sonra 1 cay kasigi zeytinyaği. Bu dr. Un verdigi kitaptaki tarif belki denemek isteyenler olur. Hepiniz duamdasiniz. Ayse hayirli olsun bu arada. Ben de 2.unv okuyorum geçen hafta sinav vardi bebekten calisamadim pek iyi geçmedi. Bakalim bir ay sonra finaller var hayirlisi. Demem o ki başarmak insani cok mutlu ediyor. Cok is var beni bekleyen kuzey syagimda uyurken yazayim dedim. Cok optum sizi

Hoşgeldin canım.Maşallah kocaman olmuş paşa.Tarif çok güzelmiş.Hemen not alıyorum.Drun kitap mı verdi ben mi yanlış anladım acaba?:44:Herşeyi araştırdım az çok bilgim var ama bebek yiyecekleri hakkında hiçbirşey bilmiyorum:50:Ek gıda beni korkutmuyor değil:18:
Çok sağol canım benim.Allah seni de sonuna ulaştırsın inşallah.Okulu ve eğitimi çok sevdiğim için garip geldi yolun sonuna gelmek.Hayırlısı olsun hepimiz için:nazar:

Selam millet. Bugun pek sakin bizim mekan. Bizim kiz cok huysuz bugun. Yogurt yedim dun aksam o mu gaz yapti acaba? Onu yeme bunu yeme ne yiyeyim ben? Ezgiye inat bugun giyindim suslendim makyaj yaptim oh bee kendimi gormek ne guzelmis bambaska bir insan goruyordum aynada.

AYSEM HIC korkma ek gidadan. Ben yarismaya katilmistim slayt hazirlamistim epey arastirmistim ozaman. Hala duruyor dosya. Onu yollarim sana istersen zamani gelince. Bu arada buronuz hayirli ugurlu olsun. Bol kazanc getirsin size insallah..

Back