- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.601
kuzum bende 9 ay boyunca laptop kullandım AİŞEM gibi.hayırlı geceler çoook geçmiş olsun bebeğini allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah yaa ben çook üzgünüm acaba laptop bebeğe zarar verirmi kucağıma yastık koydum hep sen kullanıyorsun nolur cvp yaz uykularım kaçıyor
yastıkla kucağımdaydı topikte takılıyordun satlerce
Çok şükür sorunum yok. ama son zmanlarda ayped kullanıyorum.
yada pc başındayımk oğlişe ışın hızıyla yetişmek için.
kafana takma bu kadar.
sağol canım inş deneyeceğim.Kiyamam canim ya. Ben bitki olabn rezeneyi kapakli suzgecim var icine koyup bardagin icine atiyorum en fazla bir tatli kasigi koyuyorum. Ben bitki caylarini kaynatmiyorum canim. Ben de milupanin rezene ve bitki cayi var canim onlar tatli. Bitki olan da var ama onun tadini sevmiyorum.
Papatya cayi sakinlestiriyor gaz gideriyor uyku yapiyor. Ama onun tdi cok fena. Canim onu da ayni icebilirsin bbir tatli kasigi yeterli deniyor. Mumku oldugu kadar az beklet cok fena kokusu hatta sen once cok az dene pek begenilecek bir tadi ve kokusu yok.
Canim ben kimyonu yemeklerime ekliyorum. A,istim iyice. Sindirime yardimciymis gazi aliyormus senin gazi almali ki bilale de gecmesin. Oy ne guzel kokuyorlar dimi? Allah onu size bagislasin hic bozma moralini. Canin sıkılinca moralin bozulbozulunca oglunu kokla. Onu seyret. Canindan parcan o senin.
bal katıyormusun sen yada ben katsam bişi olmaz demi,etkisi falan ölmez inş.
kuzum sütün azmış gibi düşünme pisikoloji ile çok etkili süt meselesi.kizlar 4saat emzirmeden 2 gogsu sagdim ve ikisinden anca 100 ml civari cikti. Forumlarda goruyorum tek gogusten 150-200 diyorlar ki benim bebegim sık emiyor. Bu miktar az mi 6 haftaligiz? Anlamiyorum az gibi gelioyor epey ugrastim sizde kacti bu haftada? Pompayla kiyaslamak yanlis mi?
oğliş doyuyorsa mıkırdanmıyorsa açlıkktan kafana takma bence.
biz yoğun bakımdayken bir bayan vardı annesi ha bire sütle ilgili kıza baskı yapıyordu şunu ye şunu iç falan.
kız diyordu pisikolojim alt üst oldu sütte olmuyor.
evte canım ben hazır cevabımdır ama artık bıktım cevap vermekten.tamam canım bende bir bakayım teşekkürler...
ohh maşallah ne güzel menü sana şimdiden kolaylıklar diliyorum
bazı insanlar maalesef bazen çok düşünecesiz oolabiliyor
canını skma sende cevabını vermişsin iide etmişsin..
senin oğl,iş ne alemde takmeliyormu anneciğini.
sağol canım oğlum için ve onu bize verenin rızası için en güzelini yapmak istiyorum ...
maşaallah canım kızın harika odasıda geniş ne güzel..
nerdeydiniz siz istanbul değildi demi ?
neden öyle düşünüyordun canım,bizim mevlidler çok güzel oluyor.Buruk bir gecenin ardından güne dinç başladım çok şükür.
Dün öğleden sonra ruhsatımı almaya gittim,anneme havlu almak için avmye girince lcw GEL BANA GEL BANA diye bağırdı.Girmemle 25 dkda 10-15 parça almam bir oldu.Hemde hiçbirini denemeden.Nasılsa değiştiririm olmazsa dedim çıktım.Yıldırım hızıyla bi alışveriş oldu ama çok iyi geldi.9,90-14,90-17,90-19,90 hepsi.Eşime terlik aldım 14,90.Deneyebileceğim bi gün gidip pantolon alacağım çok güzel renkler vardı.Pijama alacak hamişler lcw tam size göre.Hem giysi de hem pijama da fiyatlar çok çok uygun.İnsanın hamiş olası geliyor.Karnıma yastık bağlasam da alsammıki bikaç parça
Örgü kitabı aldım nakonun.Kuzuma pembe şapka öreceğim kış bitmeden yetiştirebilirsem tabi
Akşam eşim mini bir buketle geldi.BayıldımOturduk başbaşa.Kızımda usluydu çok şükür.Germedi beni.Zaten bakar kör gibiydim,çok durgundum.Büyüdüğümü hissettim belgemi alınca.
Az önce komşum geldi apartman olarak hem bebeğime hemde eşime geçmiş olsuna geleceklermiş bana.Çarşamba gününe anlaştık.12 katlı 24 daireli apartmanda misafir sayısını tahmin etmeye bile korktum:18: Neyse ptesi temizlik yaparım,salıda ikramlık hazırlarım,atlatırız çarşambayı inşallah
Bu arada mevlüt yemek listelerinize hayran kaldım kızlar.Yemekler,börekler maşallah diyeyim.Ben mevlüt işini değiştirdim.Nasılsa duası edildi,muskası da gelecek.Yanlış anlamayın ama ben kadın hocaların laf sokarak sohbet etmelerini sevmiyorum.Rencide ediyorlar insanı.Geriliyorum ben.O yüzden arkadaşlarımı ve eğlenceli dostları çağırarak,evi süsleyerek,pastalarla kutlama yapmayı düşünüyorum ben.Bu yüzden de 1 hafta gibi bi süre lazım bana.Bi cumartesi günü yaparım inşallah kızımın hoşgeldin partisini.butik kurabiyeler yapmak istiyorum ama malzeme ve tarifler lazım.Şeker hamuru tarifleri.Bilginiz varmı bu konuda kızlar?
Hadi ben kaçayım.Daha mutfak toplanacak,çamaşırları makinaya atacağım.Ütüm var 3-5 parça.Bugün kızımın elbisesini de uçlayım diyorum artık.İki minik kol kaldı bitmedi gitti bi türlü.İşler peşime düşmeden,ani misafire yakalanmadan bitireyim işleri.Kızçe de uyuklarken
Öpüyorum hepiniziiii
Allah kabul etsin,çoğu Mevlide ben gidiyorum okuyorum sonrada güzel yumuşak ve herkesin anlayacağı dilden sohbet veriyorum ve kimselerde alınmıyor. sohet verirken laf sokanıda ilk kez duyuyorum ne acayip bir dünya. ahir zmandayız.
veya senmi güceniyorsun laflarından. olabiliyor arda bazı insanlar beindende hşlanmıyor halbuki kalbimi niyetmi bilen Allah.
ben bugün laf sokmadım desemde kalbimdekinin hesabını vereceğim.
her neyse demem oki okunmuş olsa bile bence Kuranlı bir hoşgeldin daveti verirsen kızın için daha iyi olur.
sakın kırılma yazdıklarımı.
Ben Allah yolunda bir zeerrecik olabilmak için çalışıyıyorum ama kendini bikmez insanlar eleştirip canımı acıtoyor o yüzden hep hüsnü zanda bulunmak lazım ilim ahline o yoldaki kişilere...