• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

İnşallah canım benim. Rabbim biz bekleyenlere de bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah...

Bende çift çizgiyi görünce heyecan yaptım. Gebelik testinde görünce halim ne olur bilmiyorum..
Ovulasyon testiyle gebeliği öğrenen baya kişi varmış. İnşallah bende o kişilerden olurum..
Dualarınızda unutmayın bizi..

Canım menün çok güzel. Kaç kişi gelecek çok mu kalabalık olucak? Tatlı için basit tarifler var istersen verebilirim..

Bu arada bence bebeği odasından hiç çıkarma. Görmek isteyen sırayla odaya girer bakar. Birde o sırada bebeğin yanında sürekli kuranı kerim sesi çalarsan. Hem bebek için iyi olur. Hemde odaya giren kuranı kerime saygıdan sessiz konuşur ve hemen çıkar.. Bi arkadaşım yapmıştı.
ne insanlar var ya bi bebek böyle tasfir edilir mi ya... melek o ya..

İnşallah canım.. bir hafta sonra size hamileyim diye testimi gösteririm. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin...
Ne dedim ben,Herkese asil ve düşünceli olmak nasip olmuyor o yüzden bebeğede öyle der.
Ay hadi kuzum test varsa yarın tekrarla...
Gebelik testinide regl günü yap. Bakalım silik çizgin çıkacakmı :53:
Canım neymiş tatlımtarifin yaz bakalım...

yok canim saka yapiyorum hani derker ya 40in ciksin duzene girer. Sonra olmayinca hele bir 3 ay sonra hele bi 6 ay die die gunler gecer
Anladım tatlım.
Süt konusunda endişe etme bence artık 2 aylık olmak üzeresiniz. Bebek çok emer süt az gelebilir. Ama bebeğe yetiyorsa endişe etme bence.
EPACK canim baris nasil oldu? Maslallah size. 40 cikmasi bebekten com bana iyi gelmisti lohusalik psikolojisindenkurtulmustum.

KARAPISSO kuzum hakikaten nasil insanlar var ya. Kendi kizina baksin cok iyi demissin. Bu arada menu de super daha ne olsun:-)

FMFM feyzam cok canlar. yakacak bu delikanli masallah.

KEVOK canim yumurtlama baslamis bence. Testin gittikce koyualasmis. Ayse daha iyi bilir gerci ben gebelik testi olarak denemedim.
Canım adete yakın yumurtlayanlarda var ama kevok daha evet pozitifi gördüyse muhtemelen gebedir.
Yinele bu günleri değerlendire bilir her ihtimale karşı. Olaki 2.defa yumurtluyordur.
Gel kuzum sanada yaparım aynı menüden ;)
Canım kızarmıyım kız ne haddime olur mu öyle şey:)
Normal doğumun en zor kısmı zaten çatala çıkana kadar olan kısmı. Gerisi zaten kolay doğum anı. Hooop diye geliveriyor bebiş o anda.
Sen zorunu yaşayıp kolayını yaşayamayanlardansın ben en çok ona üzüldüm.
Nasip işte olmayınca olmuyor canım üzülsen ne fayda.
Benim nasıl oldu biliyormusun. Sancıyla hastaneye gittim doktor muayenemi yaptı senin çatın dar doktorun söylemedi mi dedi. Bu arada benim kendi gittiğim doktor izne ayrılmış. Hayır dedim öyle bir şey söylemedi. Odaya çıktım yatışım yapıldı. Sonra başka bir doktor geldi o doktor doğumumu yaptıracak olan doktordu. Muayene etti senin çatın dar doktorun söylemedi mi dedi. Eyvah dedim bir günde iki doktor aynı şeyi söylüyor. Bebek geliyor çatala alıcaz şu an yapıcak bir şey yok dedi. Eğer iyi ıkınmazsan bebeğimin beyni hasar görebilirmiş çatım dar olduğu için. Ben o anda o şaşkınlıkla öyle bir ıkınmışım ki bebeğime bir şey olmasın diye. Benim sezzeryanlık durumum varken ben de normal doğurdum. Ama benim kendi gittiğim doktor neden bana böyle bir şey söylemedi halen anlamış değilim.
Uzun lafın kısası nasipte ne varsa o oluyor engel olamıyoruz buna. O yüzden üzülmek boşuna kendini yıpratmanktan başka bir şey değil.
Lohusalıktan herhalde. Ne diyelim şükür bebeğim kucağımda...

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli,karapissom hayırlı uğurlu olsun canım sağsalim almışsın kucağına.

incim sen ne yaptın kuzum?

diğer arkadaşlar umarım sizlerde iyisinizdir.

gelelim bana:))

p.tesi saat 09.05 te girdim 09.25 te kızım doğmuş.09.50 de de ben çıkmışım.3.250 gr ve 50 cm doğdu kuzum,sezeryan oldum kızlar ameliyatta çok baskı yaptılar epidural yapalım diye böyle yapınca daha da çok korktum genel anesteziyle yaptım kızlar.uyandım bide ne göreyim dünyalar tatlısı kızım kucağımda çok güzeldi çok tatlıydı,uyanır uyanmaz ağladım Allahım isteyen herkese nasip etsin dedim.
sonra devam ederiz kızlar öpüyorum hepinizi....Eki Görüntüle 901814 Eki Görüntüle 901815

buda resmi:))

Oy maşaallah Leylacım benim oğlanın saçlarıda böyle kara. Ama senin kızın saçları daha uzun :16:
Allah amalı babalı büyütsün. Salihlerden olsun...

kizlar soruma bakar misiniz bugun bebegim 5-10dk emior ama ben goguslerimi siskin dolu gibi hissetmiyorum ve ped de eskisi gibi islak deil. Sut az mi demek acaba sicak hissediyorum gogusleri ama iice sIkInca da geliyor dokunuca damlamiyor

nie ki canim ben cok dolgunluk da hissetmiyorum bugun baris gece 3saat sonra emdi ve 6dk fln doymuo mu dedim cis de bugun az sanki bezin banti var sari cis yapinca yesile donuyor bugun daha az yesil

canim gece uyudu zaten gunduz cok deil de bugun gunduz uyudu az. Aliskin deilum 2saate emmeye bana azaldi kilo verir gibi gelio hep saate bir emiodu bugun 2-2.5saat oldu gece mama verdik cunku sutle sizmior mama icince ancak uyudu yani tam uykuya dalamiyor. Cis kaka sayisi azalior mu mesela ilkdogdugunda her emmede kaka yapiodu
epack cim akmaması normal süt kannalların dözenli çalışmaya başladığında sütün öyle akmıyor süt bezlerinde farklı çalışıyor öyle taş kesmiyor bir süre sonra ayrıca sütün yapısı da değiştiğinden daha uzun süre tok tutmaya başlıyor.kaka yapmasıda emmeyle bağlantılı olarak azalmaya başlıyor canım a normal bir şey yok . ben göğüspedlerini 3 hafta ancak kullandım sonra sütüm öyle sızmadı ama hep sütüm vardı
herkese iii akşamlar laptopun anne karnındaki bebeğe zararı varmıdır özellikle doğum yapmış anneler :5:
karnında yada kucağında çalıştırma sonuç ta radyosyon yayıyor canım.
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli,karapissom hayırlı uğurlu olsun canım sağsalim almışsın kucağına.

incim sen ne yaptın kuzum?

diğer arkadaşlar umarım sizlerde iyisinizdir.

gelelim bana:))

p.tesi saat 09.05 te girdim 09.25 te kızım doğmuş.09.50 de de ben çıkmışım.3.250 gr ve 50 cm doğdu kuzum,sezeryan oldum kızlar ameliyatta çok baskı yaptılar epidural yapalım diye böyle yapınca daha da çok korktum genel anesteziyle yaptım kızlar.uyandım bide ne göreyim dünyalar tatlısı kızım kucağımda çok güzeldi çok tatlıydı,uyanır uyanmaz ağladım Allahım isteyen herkese nasip etsin dedim.
sonra devam ederiz kızlar öpüyorum hepinizi....Eki Görüntüle 901814 Eki Görüntüle 901815

buda resmi:))

hayırlı uğurlu olsun allahım analı babalı büyütsün canım hayırlı insan eylesin .sanada çok çok geçmiş olsun canım.

bir türlü denk gelemiyoruz canım ama okuduğum kadarıyla iyisin demek istiyorum nasıl 3 kişilik hayat.kuzum enson face varmı diye sormuştun face hesabım yok canım benim hiç açmadım açmama gerek yokmuş zaten neyapacakmışım face le canım . bilali çok merak ediyorum inşallah yakın zamanda eklersin allaha emanet olun menü mevlüt menüsü mü aile yamağinin menüsümü canım . allah kolaylık versin şimdiden ellerinize sağlık

bir türlü denk gelemiyoruz canım ama okuduğum kadarıyla iyisin demek istiyorum nasıl 3 kişilik hayat.kuzum enson face varmı diye sormuştun face hesabım yok canım benim hiç açmadım açmama gerek yokmuş zaten neyapacakmışım face le canım . bilali çok merak ediyorum inşallah yakın zamanda eklersin allaha emanet olun menü mevlüt menüsü mü aile yamağinin menüsümü canım . allah kolaylık versin şimdiden ellerinize sağlık

Evet canım ya denk gelemedik seninle.
Canım ben nete foto eklemeye karşıyım.
Facde bile yok fotosu. Özelden gönderiyorum isteyenlere.
Aile yemeği menüsü canım.
Mevlid için tavuk pilav ayran tatlı vereceğiz.
Çok sağol canım görümcem eşim annem evde olacaklar inş yorulmam :34:
Ben bebeğimle ilgilenirim inş.
Canım benim daha üç kişi olmadık annem burda. Ben bebekle ilgileniyorum haliyle eşimle biraz aramız mesafeli.
Ama çok özledim eşime sarılarak uyumayı.
Bebeğimize yatak odasında uyumuyoruz daha.
Annemin yanında uyuyor bebek ben uyanınca gelip emziriyorum.
Yorgun ouyorum eşimin yatakta olduğunu farkında bil değilim. Çok zorumuş bebek bakmak.
Çok şükür Mevlam tattırdı bu güzel duyguları.
Annem gidince üç kişi olmak nasılmış anlarım herhalde...
Dua et bize..
Lohusalık sendromuna girmeden atlatayım şu günleri...

Son düzenleme:
epack cim akmaması normal süt kannalların dözenli çalışmaya başladığında sütün öyle akmıyor süt bezlerinde farklı çalışıyor öyle taş kesmiyor bir süre sonra ayrıca sütün yapısı da değiştiğinden daha uzun süre tok tutmaya başlıyor.kaka yapmasıda emmeyle bağlantılı olarak azalmaya başlıyor canım a normal bir şey yok . ben göğüspedlerini 3 hafta ancak kullandım sonra sütüm öyle sızmadı ama hep sütüm vardı

karnında yada kucağında çalıştırma sonuç ta radyosyon yayıyor canım.

hayırlı uğurlu olsun allahım analı babalı büyütsün canım hayırlı insan eylesin .sanada çok çok geçmiş olsun canım.

canim benim hep yardimin icin sagol ben yaZdiklarinin 2-3ayda olur diye saniodum biz 6hafta olucaz erken deil yani gogusumu dolu hissetmemem ve sıkînca sutun zor gelmesi

Kızlar acayip gaz sancım var.
Sezeryan bölgem çok ağrıyor.
Dinlenmeden ameliyatın üstüne bir hafta hastanede yorulduğum için herhalde.
Rezeene içiyorum gaz için kabız oldum gibi.
Dikkat ediyorum sıvı tüketmeye vs.
Rezeneyi nasıl içiyorsunuz ben 2 tatlı kaşığı rezeneyi büyük kupa bardağında demliyorum üstüne bir kaşık bal ekleyp içiyorum.
Tadını beğenmiyorum o yüzden mecburen bal ekliyorum.
cadıozy canım papatya çayıda almıştım o be içindi ve nasıl demleyeceğim.
Kimyon iyiymişşşşş gaz için ama benim gazım içinmi bebek içinmi ?
Başka ne yapabilirim ağrım gazım için.
Kızlar ben hala kendimi fena hissediyorum nasıl geçecek bu duygular :(
Ne hissediyorum bilmiyorum ne olur bana dua edin...

hayırlı geceler çoook geçmiş olsun bebeğini allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah yaa ben çook üzgünüm acaba laptop bebeğe zarar verirmi kucağıma yastık koydum hep sen kullanıyorsun nolur cvp yaz uykularım kaçıyor:5:

Son düzenleme:
hayırlı geceler çoook geçmiş olsun bebeğini allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah yaa ben çook üzgünüm acaba laptop bebeğe zarar verirmi kucağıma yastık koydum hep sen kullanıyorsun nolur cvp yaz uykularım kaçıyor:5:

Kızlar acayip gaz sancım var.
Sezeryan bölgem çok ağrıyor.
Dinlenmeden ameliyatın üstüne bir hafta hastanede yorulduğum için herhalde.
Rezeene içiyorum gaz için kabız oldum gibi.
Dikkat ediyorum sıvı tüketmeye vs.
Rezeneyi nasıl içiyorsunuz ben 2 tatlı kaşığı rezeneyi büyük kupa bardağında demliyorum üstüne bir kaşık bal ekleyp içiyorum.
Tadını beğenmiyorum o yüzden mecburen bal ekliyorum.
cadıozy canım papatya çayıda almıştım o be içindi ve nasıl demleyeceğim.
Kimyon iyiymişşşşş gaz için ama benim gazım içinmi bebek içinmi ?
Başka ne yapabilirim ağrım gazım için.
Kızlar ben hala kendimi fena hissediyorum nasıl geçecek bu duygular :(
Ne hissediyorum bilmiyorum ne olur bana dua edin...

Kiyamam canim ya. Ben bitki olabn rezeneyi kapakli suzgecim var icine koyup bardagin icine atiyorum en fazla bir tatli kasigi koyuyorum. Ben bitki caylarini kaynatmiyorum canim. Ben de milupanin rezene ve bitki cayi var canim onlar tatli. Bitki olan da var ama onun tadini sevmiyorum.
Papatya cayi sakinlestiriyor gaz gideriyor uyku yapiyor. Ama onun tdi cok fena. Canim onu da ayni icebilirsin bbir tatli kasigi yeterli deniyor. Mumku oldugu kadar az beklet cok fena kokusu hatta sen once cok az dene pek begenilecek bir tadi ve kokusu yok.
Canim ben kimyonu yemeklerime ekliyorum. A,istim iyice. Sindirime yardimciymis gazi aliyormus senin gazi almali ki bilale de gecmesin. Oy ne guzel kokuyorlar dimi? Allah onu size bagislasin hic bozma moralini. Canin sıkılinca moralin bozulbozulunca oglunu kokla. Onu seyret. Canindan parcan o senin.

kizlar 4saat emzirmeden 2 gogsu sagdim ve ikisinden anca 100 ml civari cikti. Forumlarda goruyorum tek gogusten 150-200 diyorlar ki benim bebegim sık emiyor. Bu miktar az mi 6 haftaligiz? Anlamiyorum az gibi gelioyor epey ugrastim sizde kacti bu haftada? Pompayla kiyaslamak yanlis mi?

Son düzenleme:
kizlar 4saat emzirmeden 2 gogsu sagdim ve ikisinden anca 100 ml civari cikti. Forumlarda goruyorum tek gogusten 150-200 diyorlar ki benim bebegim sık emiyor. Bu miktar az mi 6 haftaligiz? Anlamiyorum az gibi gelioyor epey ugrastim sizde kacti bu haftada? Pompayla kiyaslamak yanlis mi?

canm benimkinden de o kadar çıkıyor ancak. Üstelik sol göğsümde sütüm kesildi neredeyse hiç kalmadı. hep tek göğsümden emdiriyorum o bile yetiyor. bebek emerken daha çok süt geliyor pompayla sağmayla kıyaslama. bir yerde okumuştum bebekle meme arasında bir bağ ouyormuş emerken. o yüzden bebek emdikçe süt üretimi daha çok oluyormuş. bebeğin doymasa durmadan ağlar bence doyuyordur.

canm benimkinden de o kadar çıkıyor ancak. Üstelik sol göğsümde sütüm kesildi neredeyse hiç kalmadı. hep tek göğsümden emdiriyorum o bile yetiyor. bebek emerken daha çok süt geliyor pompayla sağmayla kıyaslama. bir yerde okumuştum bebekle meme arasında bir bağ ouyormuş emerken. o yüzden bebek emdikçe süt üretimi daha çok oluyormuş. bebeğin doymasa durmadan ağlar bence doyuyordur.

saol canim moral oldun okuyorum hep tek gogusten 100 falan diorlar anlamiyirum benim ikisinden anca okadar cikiyor.

Canım ben arşivden dinlemeye başladım ilk programından. Sanırım hafta içi bir kaç gün var yayını. Burç fm de yazıyor yayın saati falan zaten.

tamam canım bende bir bakayım teşekkürler...

S.a kuzular ve annilşleri :16:
Nasılsınız bakalım. Maşallah biz iyiyiz.
Oğliş geceleri uyutmasada sürekli kokumu istemede dayanıyorum yorgunluğa.
Yarın oğlum için ziyafet vereceğiz ailemize haftaya salı mevlidimi yapacağız.
Annem görsün istiyorummmmmmm :16:
Hem yardımcı olur bana.
kevok kuzum menüme bak bakalım nasıl olmuşşş :34:
Mercimek çorbası.
Fırında soslu tavuk patates
Pilav,vazgeçilmezimiz...
Urfa usulü yumurtalı köfte
Kıymalı milföy.
Ayranve salata Tabiki ;)
Tatlı alacağız yapamam herhalde.
kızlarBu halimle anneme yardım ederim hepsi yetişir inşaallah.
Bebeğimizide çıkartmayacağım kalabalığa.
Birkez görmeleri için çıkartırım okadar.
Geçen gün çocuklar yüzüne elliyordu artık elleme bdemekten gına geldi.
Eleyen çocuğun anası ne dese beğenirsiniz götü boklu Bilal'e dokunma.
Gelde kızma. Bende dedim yap kızna bir bebek.
Gelmeden öncende diyor enfeksiyon kapmış gelmeyelim biz,e hadi geldin bari dikkat et:31:
Şunu biliyorummm asalet güzel ahlak herkese nasip olmuyor.

ohh maşallah ne güzel menü sana şimdiden kolaylıklar diliyorum
bazı insanlar maalesef bazen çok düşünecesiz oolabiliyor
canını skma sende cevabını vermişsin iide etmişsin..

Minnoşum..
$Resim 077.jpg

Ve odasından bir kesit,

Eklentiler

• $Resim 079.jpg
    $Resim 079.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 53
WAVES cok ciddi bu kiz ya masallah tombis tombis yerim ben onu..
Odasi da cok seker olmis kendi gibi..

EPACK canim bence normal. Benim sutum bile yeni yeni artiyor hatirlarsan gecenlerde sagmistim o zaman birinden anca 60 cc cikmisti ki 9 haftalik vardik o zaman. Simdilerde artti benim sutum. Ezgi daha fazla emmeye basladi cunku. Buyuyoruz artik. Hic tasalanma gayet normal bence. Bol su ve rezene iyi sut yapiyor.

KEVOK ben hamile olduğumu öğrendikten sonra elimdeki ovu testini yapmıştım meraktan koyunun da koyusu çıkmıştı.Giderek koyulaşıyorsa olabilir gebelik.Bazı kadınlar 2 kez yumurtlarmış.Adet döngün kaç günde 1 olur?40-45 falansa 2.kez yumurtluyor olabilirmisin?Ama bata 6 gün kaldı demişsin.Bu ay içinde yumurtladınmı,koyulaşıp silikleştimi test?Ayy merak içindeyimmm:52::52::52: Tatlı tariflerini bende bekliyorum.Çünkü ben mevlüt gibi değil de parti gibi yapacağım pastalı falan.

epack 40 mucizen gerçekleşir inşallah.Ben yaşadım şok olmuştum.Bir günde değişirmi bebek demiştim.Bu arada Göğüs dolgunluğunun azalmasına üzülme.Ben iyi uyuduğum gecelerin sabahları dışında göğsümün şiştiğini hiç bilmem.Ama gayet güzel kilo alıyor bebeğim.Sıkınca geliyor sütüm,damlamıyor.Dr zamanla normale binecek göğüs ne zaman süt üreteceğini bilecek demişti.Dolgunluk hissetmeye bilirsin ilk aydaki gibi demişti.Bende zaten hiç olmazki demiştim bende.Süt olayını kafana taktıkça azalıyor bunu gördüm kendimde.Emziriyorum,doyuyor,uyuyor,sütüm yetiyor diye rahat ol.Pompa ile bebeğinin emdiğini karşılaştırma.Benim bi gün 100 cc bile çıkmazdı bigün 200 cc alırdım 2 göğsümden.Pompa çok daha az sağarmış,emme daha güçlü olduğu için daha çok süt gelirmiş.Yani sağdığın sütü verince bebeğin doymaması normal az olduğu için.

waves minnoşun pek güzel kardeşim yaa.Masumiyet kraliçesi.cadiozyninki başcadı benimki yardımcısı :52:

karapisso ben sırf bebeği öpecekler,kucaklayacaklar diye mevlüdü daha yapmadım.Millet laftan anlamazki.4 yaşında gripli çocuğuyla bebeği görmeye geldi biri bize.Kızına uzak dur bebekten desede çocuk hapşurup duruyor,burnu akıyor,mikrop yuvası resmen.Maşallah mevlüt listen ne güzelmiş.Becerikli kadınlarsınız valla.Ben yemek yapamam o kadar.Kimyonu çay kaşığı ile ağzıma atıp 1 bardak ılık su içerdim ben.Çay gibi de demledim.Rezene kadar etkili kimyon da.Hem senin gazına,hem bebeğe geçiyor.Ama düzenli yap bitki çaylarını hergün.

taydin havai fişek iyiymiş :)) Kırmızı halılarla,ödüller beklemedim bende bi tebrik telefonu bile gelmedi.Akşam çok buruk oldum.Allahım kızımda heveslerimi gerçekleştirmeyi nasip etsin:31::31::31:

yalnizmelek laptop kullanıyorum bende evde.9 ay boyunca akşamları yastıkla kucağımdaydı,sabahları da işyerinde masaüstü ile muhatap oldu kızım.Hele son 1 ay bütün gün.Masada oturmak çok yoruyordu çünkü.Çok şükür sağlık problemi yok kızımın.Umarım çıkmazda.

leyla4627 :52::52::52::52::52::52:Gelmiş kuzuuuuu.Hoşgelmiş sefalar getirmiş.Listemize ekliyorum hemen minnoşu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inciden haber yok hala değilmi kızlar?:53::53::53:Sarışekeriyle gelir inşallah aramıza bugün:53::53::53::53::53:

Son düzenleyen: Moderatör:
Buruk bir gecenin ardından güne dinç başladım çok şükür.:31:
Dün öğleden sonra ruhsatımı almaya gittim,anneme havlu almak için avmye girince lcw GEL BANA GEL BANA diye bağırdı.Girmemle 25 dkda 10-15 parça almam bir oldu.Hemde hiçbirini denemeden.Nasılsa değiştiririm olmazsa dedim çıktım.Yıldırım hızıyla bi alışveriş oldu ama çok iyi geldi.9,90-14,90-17,90-19,90 hepsi.Eşime terlik aldım 14,90.Deneyebileceğim bi gün gidip pantolon alacağım çok güzel renkler vardı.Pijama alacak hamişler lcw tam size göre.Hem giysi de hem pijama da fiyatlar çok çok uygun.İnsanın hamiş olası geliyor.Karnıma yastık bağlasam da alsammıki bikaç parça:33:
Örgü kitabı aldım nakonun.Kuzuma pembe şapka öreceğim kış bitmeden yetiştirebilirsem tabi:27:
Akşam eşim mini bir buketle geldi.Bayıldım:38::38::38::38:Oturduk başbaşa.Kızımda usluydu çok şükür.Germedi beni.Zaten bakar kör gibiydim,çok durgundum.Büyüdüğümü hissettim belgemi alınca.:24:
Az önce komşum geldi apartman olarak hem bebeğime hemde eşime geçmiş olsuna geleceklermiş bana.Çarşamba gününe anlaştık.12 katlı 24 daireli apartmanda misafir sayısını tahmin etmeye bile korktum:18: Neyse ptesi temizlik yaparım,salıda ikramlık hazırlarım,atlatırız çarşambayı inşallah:36:
Bu arada mevlüt yemek listelerinize hayran kaldım kızlar.Yemekler,börekler maşallah diyeyim.Ben mevlüt işini değiştirdim.Nasılsa duası edildi,muskası da gelecek.Yanlış anlamayın ama ben kadın hocaların laf sokarak sohbet etmelerini sevmiyorum.Rencide ediyorlar insanı.Geriliyorum ben.O yüzden arkadaşlarımı ve eğlenceli dostları çağırarak,evi süsleyerek,pastalarla kutlama yapmayı düşünüyorum ben.Bu yüzden de 1 hafta gibi bi süre lazım bana.Bi cumartesi günü yaparım inşallah kızımın hoşgeldin partisini.butik kurabiyeler yapmak istiyorum ama malzeme ve tarifler lazım.Şeker hamuru tarifleri.Bilginiz varmı bu konuda kızlar?:31:
Hadi ben kaçayım.Daha mutfak toplanacak,çamaşırları makinaya atacağım.Ütüm var 3-5 parça.Bugün kızımın elbisesini de uçlayım diyorum artık.İki minik kol kaldı bitmedi gitti bi türlü.İşler peşime düşmeden,ani misafire yakalanmadan bitireyim işleri.Kızçe de uyuklarken:emir_bebek:
Öpüyorum hepiniziiii:54::54::54::54::54::54:

Back