- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.581
Ne dedim ben,Herkese asil ve düşünceli olmak nasip olmuyor o yüzden bebeğede öyle der.İnşallah canım benim. Rabbim biz bekleyenlere de bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah...
Bende çift çizgiyi görünce heyecan yaptım. Gebelik testinde görünce halim ne olur bilmiyorum..
Ovulasyon testiyle gebeliği öğrenen baya kişi varmış. İnşallah bende o kişilerden olurum..
Dualarınızda unutmayın bizi..
Canım menün çok güzel. Kaç kişi gelecek çok mu kalabalık olucak? Tatlı için basit tarifler var istersen verebilirim..
Bu arada bence bebeği odasından hiç çıkarma. Görmek isteyen sırayla odaya girer bakar. Birde o sırada bebeğin yanında sürekli kuranı kerim sesi çalarsan. Hem bebek için iyi olur. Hemde odaya giren kuranı kerime saygıdan sessiz konuşur ve hemen çıkar.. Bi arkadaşım yapmıştı.
ne insanlar var ya bi bebek böyle tasfir edilir mi ya... melek o ya..
İnşallah canım.. bir hafta sonra size hamileyim diye testimi gösteririm. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin...
Ay hadi kuzum test varsa yarın tekrarla...
Gebelik testinide regl günü yap. Bakalım silik çizgin çıkacakmı
Canım neymiş tatlımtarifin yaz bakalım...
Anladım tatlım.yok canim saka yapiyorum hani derker ya 40in ciksin duzene girer. Sonra olmayinca hele bir 3 ay sonra hele bi 6 ay die die gunler gecer
Süt konusunda endişe etme bence artık 2 aylık olmak üzeresiniz. Bebek çok emer süt az gelebilir. Ama bebeğe yetiyorsa endişe etme bence.
Canım adete yakın yumurtlayanlarda var ama kevok daha evet pozitifi gördüyse muhtemelen gebedir.EPACK canim baris nasil oldu? Maslallah size. 40 cikmasi bebekten com bana iyi gelmisti lohusalik psikolojisindenkurtulmustum.
KARAPISSO kuzum hakikaten nasil insanlar var ya. Kendi kizina baksin cok iyi demissin. Bu arada menu de super daha ne olsun
FMFM feyzam cok canlar. yakacak bu delikanli masallah.
KEVOK canim yumurtlama baslamis bence. Testin gittikce koyualasmis. Ayse daha iyi bilir gerci ben gebelik testi olarak denemedim.
Yinele bu günleri değerlendire bilir her ihtimale karşı. Olaki 2.defa yumurtluyordur.
Gel kuzum sanada yaparım aynı menüden
Lohusalıktan herhalde. Ne diyelim şükür bebeğim kucağımda...Canım kızarmıyım kız ne haddime olur mu öyle şey:)
Normal doğumun en zor kısmı zaten çatala çıkana kadar olan kısmı. Gerisi zaten kolay doğum anı. Hooop diye geliveriyor bebiş o anda.
Sen zorunu yaşayıp kolayını yaşayamayanlardansın ben en çok ona üzüldüm.
Nasip işte olmayınca olmuyor canım üzülsen ne fayda.
Benim nasıl oldu biliyormusun. Sancıyla hastaneye gittim doktor muayenemi yaptı senin çatın dar doktorun söylemedi mi dedi. Bu arada benim kendi gittiğim doktor izne ayrılmış. Hayır dedim öyle bir şey söylemedi. Odaya çıktım yatışım yapıldı. Sonra başka bir doktor geldi o doktor doğumumu yaptıracak olan doktordu. Muayene etti senin çatın dar doktorun söylemedi mi dedi. Eyvah dedim bir günde iki doktor aynı şeyi söylüyor. Bebek geliyor çatala alıcaz şu an yapıcak bir şey yok dedi. Eğer iyi ıkınmazsan bebeğimin beyni hasar görebilirmiş çatım dar olduğu için. Ben o anda o şaşkınlıkla öyle bir ıkınmışım ki bebeğime bir şey olmasın diye. Benim sezzeryanlık durumum varken ben de normal doğurdum. Ama benim kendi gittiğim doktor neden bana böyle bir şey söylemedi halen anlamış değilim.
Uzun lafın kısası nasipte ne varsa o oluyor engel olamıyoruz buna. O yüzden üzülmek boşuna kendini yıpratmanktan başka bir şey değil.
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli,karapissom hayırlı uğurlu olsun canım sağsalim almışsın kucağına.
incim sen ne yaptın kuzum?
diğer arkadaşlar umarım sizlerde iyisinizdir.
gelelim bana:))
p.tesi saat 09.05 te girdim 09.25 te kızım doğmuş.09.50 de de ben çıkmışım.3.250 gr ve 50 cm doğdu kuzum,sezeryan oldum kızlar ameliyatta çok baskı yaptılar epidural yapalım diye böyle yapınca daha da çok korktum genel anesteziyle yaptım kızlar.uyandım bide ne göreyim dünyalar tatlısı kızım kucağımda çok güzeldi çok tatlıydı,uyanır uyanmaz ağladım Allahım isteyen herkese nasip etsin dedim.
sonra devam ederiz kızlar öpüyorum hepinizi....Eki Görüntüle 901814 Eki Görüntüle 901815
buda resmi:))
Oy maşaallah Leylacım benim oğlanın saçlarıda böyle kara. Ama senin kızın saçları daha uzun
Allah amalı babalı büyütsün. Salihlerden olsun...