- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.141
Ben kullanıyorum cnm günde 7-8 damla.dr a gittik bugün Ahmet abilerinden mikrop kapmış hem göz nezlesi hem normal nezle olmuş. Gelişimini çok beğendi Dr anneye 10 üzerinden 11 dedi 3 çocukla bu kadar iyi baktığın için kollarım kabarmadı desem yalan olur . Her yerini muayene etti. Sabahları bir çay kaşığı pekmez ver dedi meyve suları hepsini ver dedi (zaten veriyordum)haftaya sebze ve çorba başlayacakmışız.gözü çapaklanıyor nezleden ılık suyla sil sakın çay sürme dedi,buhar makinesi alayımı dedim gerek yok dedi sprey verdi.peditus bir çay kaşığı verdi.ağız saltanatının dişle alakası yok fazla gelen tükürüğü yutamıyor dedi.destekli oturtabilirsin,bu ay çok değişiklikler göreceksin dedi.
maşallah sana ve oğullarına sen fedakar annesin canım annem göz nezlesinde aşırı çapaklanma olduğun bebeğin gözünü sütümle sildiri hemen geçer .dene istersen denediğim için söylüyorum.salya olayında dalğa geçiyorum 2.ayından beri benimki diş çıkartıyor
soranlara öyle söylüyorüm. bkz dişli hali
komili bezi bende tavsiye ediyorumBugünde sağlık ocağından dönerken ıslak havluya bakıcam. Ayşe sen komili kullanıyorum demiştin ben onu hiç kullanmadım bir de onu alayım.Komilinin pişik kremini kullanıyorum bende. güzel koruyor memnunum yani.ıslak havluyu ben bir alışta 6 paket falan alıyorum devamı olsun diye. şu an elimde primanın son paketi kaldı. aynı kokuya burnum alışınca hiç hoşuma gitmiyor sürekli değişiklik istiyorum. kullandığım parfümlerde de öyleyim hiç aynı kokuyu uzun süre kullanamadım. avonun çiçek kokulularının arasında sürekli değiştiriyorum. celebre, treselle, perceive, wish of dön dolaş başa sarıyorum o zaman kokunun ayırdına varıyorum.
zeytinyağı kızlar yazmışalrkizlar kafamizda konak olustu napmam lazim bilen var mi
Haklisin aslinda. Vermesen? Yada iyi bi cocuk uzmani ile konussan bu konuyu?
çocuk uzmanı zaten canım tavsiyeyle gittim . elinde bir sürü ürün alerji için bu tıkanıklığa bu ürün satış temsilcisi gibiydi
üzülmek yyook tekrar ilk günkü umutla bir daha bu kuzular isteyince hemen gelmiyorlar. nazlılar iştevee benim kırmızılar geldi (( hem de 2 gün önce. çok üzgünüm çooookkk
Kızlar az önce tubilosh ile görüştüm.Ravza bebek için drlar umutlu konuşmaya başlamış.Dilek ile görüşmüş Tuğba.Bilal'i daha yanına getirmemişler.Solunum sıkıntısı olduğundan yoğun bakımdaymış bebeği.Genel anestezi olduğu için Dilek'in çok ağrısı varmış.Ayağa da kalkamamış,gaz da çıkaramamış.Nolur çok dua edin demiş.Tubiloshunda çok selamı var hepinize.Dualarınızdan unutmayın Ravzamızı,Bilalimizi ve Dileğimizi
allahım sen her şeyin iyisini bilirsin.kızcağızın en büyük korkusuydu .allahım yaşadıklarıyla bitirmiş olsun. inşallah şimdi oğluşuyla bir aradadır.geride yaşananlar nasılsa unutulur. sağlıkla dönsünler evlerine inşallah.amin