• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Ben kullanıyorum cnm günde 7-8 damla.dr a gittik bugün Ahmet abilerinden mikrop kapmış hem göz nezlesi hem normal nezle olmuş. Gelişimini çok beğendi Dr anneye 10 üzerinden 11 dedi 3 çocukla bu kadar iyi baktığın için kollarım kabarmadı desem yalan olur . Her yerini muayene etti. Sabahları bir çay kaşığı pekmez ver dedi meyve suları hepsini ver dedi (zaten veriyordum)haftaya sebze ve çorba başlayacakmışız.gözü çapaklanıyor nezleden ılık suyla sil sakın çay sürme dedi,buhar makinesi alayımı dedim gerek yok dedi sprey verdi.peditus bir çay kaşığı verdi.ağız saltanatının dişle alakası yok fazla gelen tükürüğü yutamıyor dedi.destekli oturtabilirsin,bu ay çok değişiklikler göreceksin dedi.:9:

maşallah sana ve oğullarına sen fedakar annesin canım annem göz nezlesinde aşırı çapaklanma olduğun bebeğin gözünü sütümle sildiri hemen geçer .dene istersen denediğim için söylüyorum.salya olayında dalğa geçiyorum 2.ayından beri benimki diş çıkartıyor
soranlara öyle söylüyorüm. bkz dişli hali $Fotoðraf0325.jpg

Bugünde sağlık ocağından dönerken ıslak havluya bakıcam. Ayşe sen komili kullanıyorum demiştin ben onu hiç kullanmadım bir de onu alayım.Komilinin pişik kremini kullanıyorum bende. güzel koruyor memnunum yani.ıslak havluyu ben bir alışta 6 paket falan alıyorum devamı olsun diye. şu an elimde primanın son paketi kaldı. aynı kokuya burnum alışınca hiç hoşuma gitmiyor sürekli değişiklik istiyorum. kullandığım parfümlerde de öyleyim hiç aynı kokuyu uzun süre kullanamadım. avonun çiçek kokulularının arasında sürekli değiştiriyorum. celebre, treselle, perceive, wish of dön dolaş başa sarıyorum o zaman kokunun ayırdına varıyorum.
komili bezi bende tavsiye ediyorum
kizlar kafamizda konak olustu napmam lazim bilen var mi
zeytinyağı kızlar yazmışalr
Haklisin aslinda. Vermesen? Yada iyi bi cocuk uzmani ile konussan bu konuyu?
çocuk uzmanı zaten canım tavsiyeyle gittim . elinde bir sürü ürün alerji için bu tıkanıklığa bu ürün satış temsilcisi gibiydi

vee benim kırmızılar geldi :((( hem de 2 gün önce. çok üzgünüm çooookkk
üzülmek yyook tekrar ilk günkü umutla bir daha bu kuzular isteyince hemen gelmiyorlar. nazlılar işte

Kızlar az önce tubilosh ile görüştüm.Ravza bebek için drlar umutlu konuşmaya başlamış.Dilek ile görüşmüş Tuğba.Bilal'i daha yanına getirmemişler.Solunum sıkıntısı olduğundan yoğun bakımdaymış bebeği.Genel anestezi olduğu için Dilek'in çok ağrısı varmış.Ayağa da kalkamamış,gaz da çıkaramamış.Nolur çok dua edin demiş.Tubiloshunda çok selamı var hepinize.Dualarınızdan unutmayın Ravzamızı,Bilalimizi ve Dileğimizi:16::16::16::16::16::16::16:

allahım sen her şeyin iyisini bilirsin.kızcağızın en büyük korkusuydu .allahım yaşadıklarıyla bitirmiş olsun. inşallah şimdi oğluşuyla bir aradadır.geride yaşananlar nasılsa unutulur. sağlıkla dönsünler evlerine inşallah.amin

Kızlar; ben aşeriyor muyum ne anlamıyorum. Kayınvalidem sağolsun yeşil zeytin göndermiş. 3 gündür içine gömüldüm resmen. 1 küçük kasedeki zeytinlerin hepsini yiyorum kahvaltıda.

Şimdide koydum yicem:52:

:9: Gider ayak başa dönüyorsunuz demek.Bende de olmuştu.Durup dururken bişeyler istiyordu canım.Afiyet bal şeker olsun.Löp löp et olsun can olsun kan olsn inşallah kuzucuğa:16::16::16:

Kızımın küçük gelen kıyafetlerini ayırıyorumda ne çabuk büyüyorlar. 1 hafta önce olan altımız bu hafta gerdiriyor. Daha büyüklerini giydirecek olmanın heyecanıyla bir bakmışız kocaman oluvermişler. Bir yanım büyüsün isterken diğer yanım yok hep böyle kalsın hiç büyümesin diyor. Annelik gelgitleri bu olsa gerek :)

boşuna demiyorlar çocuğun giydiği yaşlının yediği haram diye

kızlar bende garip bir durum var. pazar akşamı oturduğum yerden kalktığımda sulu akıntı gibi birşey aktığını hissettim, wc ye gittiğimde kıpkırmızı kan olduğunu gördüm. pazar günü 23. günümdü. hiçbir regl belirtsi de yoktu. anlam veremedim ama korktum biraz da. ondan sonra bu ana kadar başka gelen giden birşey olmadı, akıntıda zaman zaman çok hafif belli belirsiz kahverengilik var. bugün 25. günüm. anlamadım gitti yani.. bana nooluyor acaba ?

haa bu arada benim adama noolduysa cuma günü canımı çıkaran o değil gibi pazartesi evden işe gitmeden direk hastaneye gittik, aldık spermiyogram randevusunu :52: neydi derdi, nooldu da değiştirdi fikrini anlamadım, sormadım da.. onca ağlatıp içimi çıkardıktan sonra benim için pek bi kıymeti de yok yani yaptığının..

batın ne zamandı ki. .erkekler işte canım laf söyletmek istemiyorlar canım. sentakma okadar. gururları başka yerde bu kadar işlemez ama bu konuda .... başka

iyi akşamlar kızlaaarrr :16:

ayşeciim sizlere haberi vermiş zaten ama bende gelip sevincimi paylaşayım dedm...

dr şimdiye kadar pek olumlu konuşmuyordu.bugün ablamı yanına çağırıp 'bebeginiz hakkında bilgi vereyim' demiş...
kan ve idrar tahlilleri temiz çıkmış,böbreklerde düzelme varmış...
İnşallah kısa zamanda çok daha iyi olur Ravzamız...

bugün yine resim ve video yolladı ablam. kuzum benim,ağzındaki hortumdan çok rahatsız olmuş olucakki diliyle ittirmeye çalışıyordu :9:

HAMD OLSUN RABBİME ...
İnşallah yakın zamanda gülüp oynadıgı, o kablolardan kurtuldugu videolarını da görürüm...

teyze anne yarısı diyorlar.
hakkaten öyleymiş...

gözleriniz aydın olsun canım çok çok sevindim şifa ile taburcu günlerinide görün inşallah

O kadar oldumu yaa.:53:Her gün gelir yazardın durum aynı,gelişme yok diye.Sana da karnındakine de bişey olacak diye çok korkmuştum.Çok dua ettim senin için çok namaz kıldım.Phia da hastaney ziyarete gelmişti seni.:29::29::29:

Evet ya negünler geçti çok şükür Mevlam kimseyi evlat acısıyla sınamasın.evet canım hepinizin dualarıyla iyileşti ömerim kuzum .phiam da gelmişti nasıl da sevindirmişti beni .

maşallah sana ve oğullarına sen fedakar annesin canım annem göz nezlesinde aşırı çapaklanma olduğun bebeğin gözünü sütümle sildiri hemen geçer .dene istersen denediğim için söylüyorum.salya olayında dalğa geçiyorum 2.ayından beri benimki diş çıkartıyor
soranlara öyle söylüyorüm. bkz dişli haliEki Görüntüle 891037

çocuk uzmanı zaten canım tavsiyeyle gittim . elinde bir sürü ürün alerji için bu tıkanıklığa bu ürün satış temsilcisi gibiydi

Sağol canım benim o senin kendi güzelliğin. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum çok zor 3+1 çocuk:))bazen çıldırıyorum:27:ama sonra onlara bakıyorum şükürler olsun Rabb'ime diyorum böyle güzellikleri yaşattığı için:54:
Bu arada oğluşun çok tatlı maşallah saçları çoooook güzel benimki hem sarışın hem de az olunca kel gibi duruyor:9:
$image.jpg şekil A:34:

Ne zaman çocuklara kızsam sinirlensem hemen bu resmi açıp bakıyorum Mevla sana yavrunu nerelerden aldı geri verdi diyorum hayatı ona göre yaşa diyorum, çok şükret diyorum ,hiçbirşey için üzülme diyorum,Allah sağlık versin gerisi boş diyorum, evlat can diyorum, yaşlandım diyorum diyorum diyorum. Sonunda Allahım sana sonsuz hamdolsun diyorum....:43: $image.jpg

Sağol canım benim o senin kendi güzelliğin. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum çok zor 3+1 çocuk:))bazen çıldırıyorum:27:ama sonra onlara bakıyorum şükürler olsun Rabb'ime diyorum böyle güzellikleri yaşattığı için:54:
Bu arada oğluşun çok tatlı maşallah saçları çoooook güzel benimki hem sarışın hem de az olunca kel gibi duruyor:9:
Eki Görüntüle 891119 şekil A:34:

gerçekten zordur 3 erkekle baş etmek rabbim yardım etsin inşallah canım bende senin oğluşlarına bayılıyorum. o büyüsün lapiskaları savrulurken bir fotoğrafını da paylaşırız inşallah. mazidedn bahsetmişsiniz az önce bend geçmiş bir gittim phia nın topiğinde sizler tanışmıştım . senin sonuçları hem korku hem heycanla nasıl bekledik. ve şimdi kucaklarımıza aldık resimler yolluyoruz acılarını yasatmasın inşallah

:37:

gerçekten zordur 3 erkekle baş etmek rabbim yardım etsin inşallah canım bende senin oğluşlarına bayılıyorum. o büyüsün lapiskaları savrulurken bir fotoğrafını da paylaşırız inşallah. mazidedn bahsetmişsiniz az önce bend geçmiş bir gittim phia nın topiğinde sizler tanışmıştım . senin sonuçları hem korku hem heycanla nasıl bekledik. ve şimdi kucaklarımıza aldık resimler yolluyoruz acılarını yasatmasın inşallah

Âmin canım çok sağol seviyorum hepinizi:54:

Ne zaman çocuklara kızsam sinirlensem hemen bu resmi açıp bakıyorum Mevla sana yavrunu nerelerden aldı geri verdi diyorum hayatı ona göre yaşa diyorum, çok şükret diyorum ,hiçbirşey için üzülme diyorum,Allah sağlık versin gerisi boş diyorum, evlat can diyorum, yaşlandım diyorum diyorum diyorum. Sonunda Allahım sana sonsuz hamdolsun diyorum....:43:Eki Görüntüle 891131

Sizi üzmek istemezdim kızlar ama dünya hayatının ne kadar boş olduğunu söylemek istedim. Biraz da içimi boşaltmak hakkınızı helal edin:5:

canım benim nasıl zor zamanlar atlattın kaza olduğu sıralar ben gelemiyordum topiğe çok sonra öğrendim çokçok üzüldüm allahım birdaha göstermesin. hiç kimseyi evlatla imtihan etmesin rabbim amin.helal olsun canımsın .

Back