• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

kılzar eşim dşyorki c.tesi çok yorulduğun için pazar günü akşama kadar bebek dinlendi. ben yorulmuştum hakikaten demek sebebi buymuş. ne kadar aptalım ya keşke misafir almasaydım keşka yormasaydım kendimi
dünde dinlenemedim ama bugün acısını çıkarttım. elhamdülillah şimdi iyiyiz.
eşimdi evde dğil bende uyudum uzandım dinlendim... sağolsun oğlişimin babası moral verdi bana 20 Aralığı bulur dedi inş normal olur ozamana kadar. Rabbim sağlıkla göndersin meleğimizi...
Teyzeleri size oğlumuzun beşiğini gösterelim bakın nasıl olmuşşş biz bayıldık....
İnşaaallah sağlıkla büyütürüz içinde :16:
boyutu çok büyük ekleyemedim halled,nce ekleyeceğim inşaallah :27:

inşallah canım dediğin gibi olur,gerçekten duaya çok ihtiyacım var bende panik atak var buna bağlı olarak tansiyonum düşüyo daha doğum şekline karar verilmedi,bi şekilde çıkıcak ama nasıl??????

kadın olmak gerçekten çok zor ya,erkekler sırf doğumdan dolayı kadın olmak istemiyolar ya :))

hakkımızda hayırlısı olsun çantalarımız herşeyimiz hazır bekliyoruz bakalım canım,uyku düzenin nasıl?
Sezeryan olmus biri olarak soyluyorum korkacak hicbir sey yok. Bence doguma degil sonrasina odaklan bebisini kucagina aldigini dusun.
Kesinlikle canm kadin olmak cok zor hele annelik en zoru ama en guzel.
Uyku mu dizen mi bizecok uzak kelimelergazimiz varleylam ya insallah siz yasamazsiniz..
1 saat dolmadan yine emiyor anca bisey attim agzima. 1saatte de gaz bez derken doluyor zaten.
Benimki de oyle ipecim saat dolmadan emiyoruz bazen. Karnini doyurmuyor memede sutbitmiyor
Belki de an sıkıntısı. Yarim saatte emdigimizi bliyorum. Amaduzene oturtacagim. Oyaliorum iyie aciksin. Seninki oyalanmiyor mu?gerci baris daha cok kucuk.yoruliyordur belki. Benimki huysuzlugundan. Memeci oldu cikti.

kılzar eşim dşyorki c.tesi çok yorulduğun için pazar günü akşama kadar bebek dinlendi. ben yorulmuştum hakikaten demek sebebi buymuş. ne kadar aptalım ya keşke misafir almasaydım keşka yormasaydım kendimi
eşimdi evde dğil bende uyudum uzandım dinlendim... sağolsun oğlişimin babası moral verdi bana 20 Aralığı bulur dedi inş normal olur ozamana kadar. Rabbim sağlıkla göndersin meleğimizi...
Teyzeleri size oğlumuzun beşiğini gösterelim bakın nasıl olmuşşş biz bayıldık....
Bak sorun yok demekki anim. Yorma kendini artik. Normal dogm yapacaksin sen ben oyle hissediyorum hem de cok rahat olacak...
Besiginizin fotografini merakla bekliyorum..

Hmmm yüzüstü yatırsan.Benimki öyleyken çok rahatlıyordu gazdan.:52::52::52:Pişmaniye der gibi o ne kıız Gazmaniye:52::52::52::52:

Haftalar sata göre hesaplanır canım.2li test için dr tarih verir zaten.Aldırmayı kesinlikle düşünmüyorsan yaptırmanın anlamı yok bence.Ben öyle yaptım.Ama içim rahat etsin diye de yaptırabilirsin.

Anladım yaptirmicam buyuk ihtimalle.

Sezeryan olmus biri olarak soyluyorum korkacak hicbir sey yok. Bence doguma degil sonrasina odaklan bebisini kucagina aldigini dusun.
Kesinlikle canm kadin olmak cok zor hele annelik en zoru ama en guzel.
Uyku mu dizen mi bizecok uzak kelimelergazimiz varleylam ya insallah siz yasamazsiniz..

Benimki de oyle ipecim saat dolmadan emiyoruz bazen. Karnini doyurmuyor memede sutbitmiyor
Belki de an sıkıntısı. Yarim saatte emdigimizi bliyorum. Amaduzene oturtacagim. Oyaliorum iyie aciksin. Seninki oyalanmiyor mu?gerci baris daha cok kucuk.yoruliyordur belki. Benimki huysuzlugundan. Memeci oldu cikti.

arkadasim kucuk ama gunduz hic uyumadan geciriyor gunduzu, bugun yemek filan yiyenedim anca esim isten gelince

Son düzenleme:
Bak sorun yok demekki anim. Yorma kendini artik. Normal dogm yapacaksin sen ben oyle hissediyorum hem de cok rahat olacak...
Besiginizin fotografini merakla bekliyorum..

Aynen canım demek yorgunluktan masum meleğimde uyudu sesi çıkmadı dün.
inşaallah canım inşaallah hislerin gerçek olur :54:
Maşaallah bugün eve geldim baya bi dinlendim oğlum kendine geldi.
çarşamba gitmem böyle devam ederse,cuma gideriz.
Allah razı olsun canım çok sağol :54:

Meleğimin beşiği nasıl teyzoşları :16:
İnşaallah sağlıkla kullanırız gazsız güzel uykulu geceleri olur oğlumun...:16:

Eklentiler

• $IMG_2460.JPG
    $IMG_2460.JPG
    149,2 KB · Görüntüleme: 45
Selamun aleyküm güzel anmişler ve gebişler :16:
Bakıyorum topikt sessiz gecenin ardından sessiz bir güne merhaba demiş :31:
Nerelerdesiniz bakalım ?
Biz oğlişimle güzel bir kahvaltı yaptık namaz kıldık dedik bakalım teyzoşlar ne alemde :1:
Bugün güzel bir günnnn maşaallah diyelim :21:
Devamı gelsin,Mevlam hep güzel günler nasip etsin bize :16:
Dün gece normal doğumu başlatan herşeye baktım ve en sonunda analdımki zamanını bekleyeceğiz,ne yapsam boş gibime geldi :31:
Bende doğum heyecanı yok şimdilik tek istediğim merak ettiğim nasıl olacağı :36:
Sizide bu konuda çok sıktım farkındayım eminim içinizden diyorsunuz ki bu kız doğursada kurtulsak dilinden :14:
Kiminiz içtenlikle yazıyor derdime cevap,yazanlar içimi rahatlatıyor Allah razı olsun hepimizden.
Hava kapalı buralarda. Kış geldi tamamen. Hepinizi öptük :54:

az bile hakkaten olgunluğuna,düşüncene,insanlara sabrına,saygına hayranım..

o günleri bende görürüm inşallah zepnebimde hifa gibi gülücük atarken,inşallah bişey çıkmaz kontrolünde.

ya eninde sonunda doğucak bi şekilde de inşallah en rahat şekilde olur....

ben kaçtım canım çok oturdum uzanıcam biraz
Utandırıyorsun beni:17::17::17::17::17:Teşekkür ederim güzel sözlerin için.
Göreceksin emin ol:29::29::29::29: Aldığın kilolar,temizlenmek nedir bilmeyen ev,gidemediğin gezmeler-parklar-düğünler umrunda bile olmayacak o zaman.Zaten onun varlığı olmasa katlanılır şey değil böyle yaşamak:36::36::36::36::36:

Eki Görüntüle 881030 inşallah iyi çıkmıştır filr değil canım weebaby den aldım emzik gibi çok rahat aradan meyve suyunu sızdırmıyor
Hmmm sızdırmaması çok güzel.Civilde görmedim ben bundan.Aslında hiçbir yerde görmedim.Değişikmiş.Sitelere bi göz atayım bakıyım.Çok beğendim sızdırmama özelliğini.Çok sağol:54:
Enişte güzel tespit yapmış:46::46:Artık almazsın misafir falan.Dinlen doya doya.Çünkü karnından çıktıktan sonra pek fırsatın olmayacak deliksiz uykuya:33:
Beşiğiniz çok güzel.Benimde çok hevesim vardı bu yataklarda.Kısmet olmadı:31:Sağlıkla güzel günlerde kullansın inşallah Bilal Paşa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
aysecim pompan elektrikli miydi memnun musun diye sormustum gormedin sanirim. elle olandan daha mi verimli acaba
Her sorduğunda cevap verdim ama gözünden kaçıyor sanırım İpekcim:54: Elektirikli lansinoh marka benimki.15-20 dkda iki göğsümü de tamamen boşaltıyor.Çok memnunum ben.

Merhaba Dilekcim ve minik yakışıklısı:3::3::3::3:
Hepimiz sorularımızı,korkularımızı uzun uzun anlatıyoruz burada.Kafası şişen gelmesin :33:Benimki şişmiyor,çok memnunum sizlerle sohbet edebildiğim için.:54:
Bizde kahvaltımızı ettik,evi derleyip topladık.
Eşim raporlu olduğu için hergün pazar gibi geliyor bana.:32:
Resmi kurumlarda işlerimizi halletmeye çıkacağız biraz sonra.Dehşet bi soğuk var Konya'da da.İnşallah üşütmeden gider geliriz.:10::10::10::10::10:
Ben kaçayım kocacık oflayıp pofluyor artık:35:
Öpüyorum seni:54:

arkadasim kucuk ama gunduz hic uyumadan geciriyor gunduzu, bugun yemek filan yiyenedim anca esim isten gelince
Benimki de oyle. Cok ac kaldim.
Hic denedin mi gaz cikariyor mu alttan? Cunku gaz cikaramadikca memeye sariyorlar biz de saniyoruz ki ac.
Meleğimin beşiği nasıl teyzoşları :16:
İnşaallah sağlıkla kullanırız gazsız güzel uykulu geceleri olur oğlumun...:16:

Ayyy cok sirin canim ya hep boyle besik istemistim inat kocam takti park yataga. Esek olusu gibi evde temizlik yaparken cekmek cok zor oluyor. Gule gule huzurlu gecelerde kullanin insallah.

Merhaba Dilekcim ve minik yakışıklısı:3::3::3::3:
Hepimiz sorularımızı,korkularımızı uzun uzun anlatıyoruz burada.Kafası şişen gelmesin :33:Benimki şişmiyor,çok memnunum sizlerle sohbet edebildiğim için.:54:
Bizde kahvaltımızı ettik,evi derleyip topladık.
Eşim raporlu olduğu için hergün pazar gibi geliyor bana.:32:
Resmi kurumlarda işlerimizi halletmeye çıkacağız biraz sonra.Dehşet bi soğuk var Konya'da da.İnşallah üşütmeden gider geliriz.:10::10::10::10::10:
Ben kaçayım kocacık oflayıp pofluyor artık:35:
Öpüyorum seni:54:
He he doğru dedin İnan kafası şişen gelmesinnnn :52::52::52:
Uyyy ben güZel değilim ama oğlişim yakışıklıdır teyzesi çok sağol :17:
Hadı selametle işinizi halledin :29:
Benimki de oyle. Cok ac kaldim.
Hic denedin mi gaz cikariyor mu alttan? Cunku gaz cikaramadikca memeye sariyorlar biz de saniyoruz ki ac.

Ayyy cok sirin canim ya hep boyle besik istemistim inat kocam takti park yataga. Esek olusu gibi evde temizlik yaparken cekmek cok zor oluyor. Gule gule huzurlu gecelerde kullanin insallah.
Âmin canımmmm inşaallah sağlıkla....
Senin Ezgi hanım ne alemde gülücükler saçıyormu etrafa... :9:

Canım beşiğin çok güzel iyi günlerde sağlıkla kullanın oğluşunla inşalah. Benimki de seninkine benzer bi tip. Bir ara resmini çekeyimde göndereyim. Çok kullanışlı oluyor. Evimiz fazla büyük değil yer kaplama sorunu yok. Her yere taşıyorum mutfağa bile taşıdım durmadığı zamanlarda:) Ana kucağında da durmadı benim yaramaz uğraştırdı işte beni :) Benimkinde şu an tek sorun sallamaktan dolayı bir zaman sonra gıcır gıcır etmeye başladı onun önüne geçemiyorum. Benim kız da kendini sallatmaya alıştı mı bu sırada. Eyvah ki ne eyvah. Gece gıcır gıcır sallamaktan babamızı uyutmuyoruz. Sende inşallah böyle bir sorun olmaz. Zaten biraz daha büyüdüğü kalkabilecek büyüklükte olunca kullanamam çünkü içinden çıkmaya çalışıp düşer. O zaman başka birşeyler düşünücez yatak için. Deneyimlerim bunlar paylaşayım diye düşündüm canım.

gaz kesin ikinio yuzu eksiyor agzinda pis tad var gibi agzini eksitio
Canim gaz cok fena. Cocugumun cktigi eziyet resmen. Karnina sicak havlu filan koy ayaklarini sicak tut.
Allah yardimcimiz olsun..
He he doğru dedin İnan kafası şişen gelmesinnnn :52::52::52:
Uyyy ben güZel değilim ama oğlişim yakışıklıdır teyzesi çok sağol :17:
Hadı selametle işinizi halledin :29:

Âmin canımmmm inşaallah sağlıkla....
Senin Ezgi hanım ne alemde gülücükler saçıyormu etrafa... :9:
Iyiyiz canim daha iyiyiz gaz icin spor yaptiriyoruz o saniyo ki oyun yapiyoruz :-):-):-)ALlahim herkeseyasatsin cok guzel bir duygu.
Canim senin de vuslata cok az kaldi. yakinda sizin evde de viyak viyak bebis seslelri yukselecek sut kokacak eviniz..:16:

Canım beşiğin çok güzel iyi günlerde sağlıkla kullanın oğluşunla inşalah. Benimki de seninkine benzer bi tip. Bir ara resmini çekeyimde göndereyim. Çok kullanışlı oluyor. Evimiz fazla büyük değil yer kaplama sorunu yok. Her yere taşıyorum mutfağa bile taşıdım durmadığı zamanlarda:) Ana kucağında da durmadı benim yaramaz uğraştırdı işte beni :) Benimkinde şu an tek sorun sallamaktan dolayı bir zaman sonra gıcır gıcır etmeye başladı onun önüne geçemiyorum. Benim kız da kendini sallatmaya alıştı mı bu sırada. Eyvah ki ne eyvah. Gece gıcır gıcır sallamaktan babamızı uyutmuyoruz. Sende inşallah böyle bir sorun olmaz. Zaten biraz daha büyüdüğü kalkabilecek büyüklükte olunca kullanamam çünkü içinden çıkmaya çalışıp düşer. O zaman başka birşeyler düşünücez yatak için. Deneyimlerim bunlar paylaşayım diye düşündüm canım.
Resmini eklersen sevinirim canım.
Bizimkinin döşemesi demir sallanan kısmının ayarı var takınca sallanmıyor. Ben sallayarak uyutmayı düşünmüyorum canım ama nasıl bir bebek olacak ona bağlı olduğu için bişey diyemiyorum :44:
Çok sağol paylaştığın için.
Bugün canım çok sıkkın bacım :50:
Elimde değil neden böyle oldu anlamıyorum.
İçim içime sığmıyor 38hafta bitti 40hafta dolana kadar normal doğarmı nasıl doğar endişesi var içimde.
İçimdeki bu endişeyi atmak istiyorum ama olmuyor :14:
Sesli Kur'an okuyorum tesbihim elimden düşmüyor Allahıma sığındım.
Bebişimle hareketleride iyi.
Psikolojimi rahatlatmak istiyorum kuzum :14:
Ne yapayım sen söyle bana ne olur yardım edin bana :14:
Sen kaçıncı haftada doğurdun belki bende 20Aralıktan evvel normal doğum yaparım.
Allahım o vakitte yardım etsin bana sıkıntımı alsın :14:
Canim gaz cok fena. Cocugumun cktigi eziyet resmen. Karnina sicak havlu filan koy ayaklarini sicak tut.
Allah yardimcimiz olsun..

Iyiyiz canim daha iyiyiz gaz icin spor yaptiriyoruz o saniyo ki oyun yapiyoruz :-):-):-)ALlahim herkeseyasatsin cok guzel bir duygu.
Canim senin de vuslata cok az kaldi. yakinda sizin evde de viyak viyak bebis seslelri yukselecek sut kokacak eviniz..:16:

Inşaallah kuzum inşaallah :16:
Heyecanım bitti sadece huzursuzum ve içim bi fena.
Halbuki istemiyorum böyle olmasını.
Şükrediyorum oğliş iyi ben iyiymm.
Dua edin bana...

Son düzenleme:
kızlar naber benim azıcık moralim bozukk pzt şeker testine gittim açlık iyi ama tokluk 159 çıktı dr birazcık yüksek tekrar yapmamız lazım dedi ilk seferde 50 lik verildi şimdi 100 lük alıp tekrar ölçülcekmiş ayyy bişey degil saatlerce orda sandalye tepesinde beklemek beni mahfediyo çocugumu bırakıp gidiyorum aklım onda offff perşembe tekrar gidicem inş yi çıkarda kurtulurum tabi orda 4 saat nasıl geçer onu bilmiyorum

kızlar naber benim azıcık moralim bozukk pzt şeker testine gittim açlık iyi ama tokluk 159 çıktı dr birazcık yüksek tekrar yapmamız lazım dedi ilk seferde 50 lik verildi şimdi 100 lük alıp tekrar ölçülcekmiş ayyy bişey degil saatlerce orda sandalye tepesinde beklemek beni mahfediyo çocugumu bırakıp gidiyorum aklım onda offff perşembe tekrar gidicem inş yi çıkarda kurtulurum tabi orda 4 saat nasıl geçer onu bilmiyorum

Bişey çıkmaz inş canını sıkma.
Ama hakikaten şeker yüklemesi berbat bişey :37:
Bende yüklemede çıkmadı ama şimdi şeker var.
Yani demem o ki çıkacaksa son aydada çıkıyor.
Diyet veriyor doktor.
Yapmasanmı 2.yüklemeyi yani diyet versin veya dikkat et şekeri yeme.
Allah yardımcı olsun.

Son düzenleme:

İnşallah iyi çıkar bitanem.Emzirme odalarında dinlenebilirsin canım.Çok rahat oluyor koltukları.Yani bizim buradakiler öyle.:26:
Dualarım seninle canım.:29::29::29:

Back