• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Canim benim bölümüm edebiyat. Muhtemelen ankara olmayacak masraflar katlanacak. Bunu onun.düşünmesini bekledim umursamadi. Konuyu ben acsam mi nasil konussam bilemiyorum.
Seninkini bilmem ama benimki hic dusunmez surekli ben diycem ben itelicem arkasindan.
Okurken formasyon verilmiyor mu? Hey Allahim sonradan formasyonla ugrastiriyorlar.
saatte bir emiyoruz yine anxa 1saat oyaladim :) insallah duzene girer

Saat basi iyi bence canim. Sonra sonra seyrelir.

inci maşaallah canım çok çok güzel heybetler vermişsin.
Aişe tubilosh Konya'da. Bugün konuştuk. Ablasının 11aylık kuzusu bronşitten yoğun bakıma alınmış morali çok bozuktu.
Dua istedi benden. Yasin dağıtırmısın dedi,ben okudum ama dağıtmadım.
Sizler okurmusunuz ?
duygubaby canım nasıl konuşman lazım bilemiyorum ki. Şimdiye kadar tl bile hiç görüşmediniz demi ?
ozayder kız meraktan öldüm ses ver....
kızlar ben hiç iyi değilim bilmiyorum neden. 20 Aralık iyi bir tarih.
Bebeğimin hareketlerinde iyi bugün. Dua edin bize. İnş hareketleri hep iyi olur cuma gideriz,birde normal olmasını hayırlısıyla istiyorum,bakalım Zaman neyi gösterecek. Iyi haberlerlemi döndüm bilmiyorum :50: herkes öyle yazmış ama ben iyi değilim.

inşallah canım dediğin gibi olur,gerçekten duaya çok ihtiyacım var bende panik atak var buna bağlı olarak tansiyonum düşüyo daha doğum şekline karar verilmedi,bi şekilde çıkıcak ama nasıl??????

kadın olmak gerçekten çok zor ya,erkekler sırf doğumdan dolayı kadın olmak istemiyolar ya :))

hakkımızda hayırlısı olsun çantalarımız herşeyimiz hazır bekliyoruz bakalım canım,uyku düzenin nasıl?

canım gözlerim bi açıldı bi daha açıldı sonra küçüldü bi tuhaf oldum 21 ine diyodun korktum ya,rabbim herdaim yanında olsun canım en sağlıklı şekilde al kucağına inşallah paşanı.hakkında ne hayırlısıysa o olsun canım...
maşallah ne güzel sakinsin ben yatıyorum kalkıyorum doğumu düşünüyorum kalbim hızlanıyo korkum daha çok artıyo,banada dua et hamilelerin duası kabul olurmuş.bu arada o haftaki yazıları bulamadım,bakarız daha sonra..bu arada incinin doğumu ne alemde?

hoşbulduk bidenem,kızım maşallah iyi teyzesi hiç durmuyo bazen korkuyorum fırtlıcak diye:)

panik hep var canım,nasıl atlatırım bilmiyorum yarın kontrolüm var ve çıkınca psikoloğa gitmeyi düşünüyorum

canım gözlerim bi açıldı bi daha açıldı sonra küçüldü bi tuhaf oldum 21 ine diyodun korktum ya,rabbim herdaim yanında olsun canım en sağlıklı şekilde al kucağına inşallah paşanı.hakkında ne hayırlısıysa o olsun canım...
maşallah ne güzel sakinsin ben yatıyorum kalkıyorum doğumu düşünüyorum kalbim hızlanıyo korkum daha çok artıyo,banada dua et hamilelerin duası kabul olurmuş.bu arada o haftaki yazıları bulamadım,bakarız daha sonra..bu arada incinin doğumu ne alemde?

Doktor bebek hareketleri azalırsa gel dedi işte bilmiyorum canım :50:
Niye korkutuyorsun kendini. Kendi kendime cesaret ver dik dur,bu kadar hatun nasıl doğurduysa sende doğurursun.
Ben normaldede cesaretliyimdir doğum korkum yok sezeryan olmak istemediğim için moralim bozuk :50:

hoşbulduk bidenem,kızım maşallah iyi teyzesi hiç durmuyo bazen korkuyorum fırtlıcak diye:)

panik hep var canım,nasıl atlatırım bilmiyorum yarın kontrolüm var ve çıkınca psikoloğa gitmeyi düşünüyorum

Git canım git psikolojik destek almak iyi gelir.
Oy maşaallah kızına :16:

aysecim gogus pompan nasil ii mi elektrikli ii mi cekior ben 10dkda birakiom
İyi bitanem.Lansinoh marka elektrikli.Hız ve çekiş olarak 2 ayrı kademeli.2 dk boyunca hızlı hızlı çektiriyorum önce uyarmak için kanalları.Sonra sık ama yoğun çekmeye ayarlayıp 15-20 dk sağıyorum.Son 5dkda damlamıyor pek ama ben yinede göğsü tam boşaltmak için sağıyorum.Göğüs çok yumuşayıp boşalıyorsa çok durdurmana gerek yok zaten.

Aişe tubilosh Konya'da. Bugün konuştuk. Ablasının 11aylık kuzusu bronşitten yoğun bakıma alınmış morali çok bozuktu.
Sizler okurmusunuz ?
duygubaby canım nasıl konuşman lazım bilemiyorum ki. Şimdiye kadar tl bile hiç görüşmediniz demi ?
Bebeğimin hareketlerinde iyi bugün. Dua edin bize. İnş hareketleri hep iyi olur cuma gideriz,birde normal olmasını hayırlısıyla istiyorum,bakalım Zaman neyi gösterecek. Iyi haberlerlemi döndüm bilmiyorum :50: herkes öyle yazmış ama ben iyi değilim.
Allah yardımcısı olsun yavrucağın.Okuyunca haber veririm sana.
Son zamanlarda insan çok değişken oluyor.Duygular tavan yapıyor değişiklikte.Kendi kendime gülmelerim ardı sıra ağlamalarımı hatırlarımda deli gibiydim.Bi ara kendimi ölü gibi yorgun hissederdim,bi ara bütün şehri koşarak gezecek kadar dinç.İnsanın elinde değil duygular maalesef.Bende duygularını saklayabilen biri olmadığımdan çok çektirdim sizlere de,eşime de.:31:
Sende o yüzden kendini iyi hissetmiyorsun bence.Duş al ılıkca bakıyım sen.Çok rahatlatır.Gözlerimi kapatır suyun vücuduma değişini düşünürüm ben duşta.Çok sakinleştirir beni.Ama sıkı giyin,üşütme sakın giderayak.Tombik hamiş.Kocamaann olmuşsundur sen şimdi.:49::49::49::49::49::49::49:

hastaneyi biliyorum ama dr unu hiç duymadım canım kemal bayındırı biliyorum hamileliğimin ilk 3 ayında ona gidiyodum teyit amaçlı.asıl dr um konukoğlunda İbrahim özdurak tedavilerim,aşılamalarım hep burda yapıldı ama tutmamıştı:))

sezeryan olursa 16sı,normal olursa 24-25 ine tarih verdi ama bende panik atak var ne yapıcamı bilmiyorum dua edersen sevinirim canım.

senin kaç çocuğun var,buralımısın?

helal olsun canım maşallah sana ne güzel soğukkanlısın.doğru diyosun ama elimde değil yarın en iyisi bi psikolağa danışmak yoksa kafayı yicem.

hareketi herzaman az değildi o gün sadece az dedin o yüzden 20 sine kadar yolun var canım,hatta içimden bi his 13 üne doğum yapıcan diyo :)))tabi en hayırlı tarih ne zamansa o olur inşallah

Sizler okurmusunuz ?

Canım baska bır doktora yıne gorunsen. Sonucta sezeryan olmak ıstemıyorsun ıcın rahatlar belki

ayşem canım arkadaşım bilgili,tecrübeli,anlayışlı arkadaşım ne yapıyon nasılsın,ne kadar güzel bi duygu insan insanı görmeden tanıyabiliyor...hifa nasıl büyüdümü,kime benziyo?

ayşem bana bi akıl ver durumumu biliyosun elimde olmadan heyecanlanıyorum,kalbim çarpıyo,tansiyonum düşüyo panik ataktan her iki doğum şeklindede aynı sorunu yaşıcam sezeryanda belden aşağı uyuşturucanı genel olursa bebeğinde etkileniceni söyledi ben o şekilde yattığımda kollarım bağlı önümde çarşafla çok paniklerim,şuan bile gözümün önüne geldikçe bi tuhaf oluyorum:(((
bi taraftan bu bebiş için ne kadar ağladığımı,ne kadar dua ettiğimi düşünüyorum bian duruyorum ama geri başlıyo:)))

duanı eksik etme ne olur...

Evet hic konusmadık kızlar beklıyım bakalım bıraz daha offff yada bılmıyorum. Bu adam yoklugunda bıle benım sınırlarımı hoplatmayı becerıyor.

ayşem canım arkadaşım bilgili,tecrübeli,anlayışlı arkadaşım ne yapıyon nasılsın,ne kadar güzel bi duygu insan insanı görmeden tanıyabiliyor...hifa nasıl büyüdümü,kime benziyo?

ayşem bana bi akıl ver durumumu biliyosun elimde olmadan heyecanlanıyorum,kalbim çarpıyo,tansiyonum düşüyo panik ataktan her iki doğum şeklindede aynı sorunu yaşıcam sezeryanda belden aşağı uyuşturucanı genel olursa bebeğinde etkileniceni söyledi ben o şekilde yattığımda kollarım bağlı önümde çarşafla çok paniklerim,şuan bile gözümün önüne geldikçe bi tuhaf oluyorum:(((
bi taraftan bu bebiş için ne kadar ağladığımı,ne kadar dua ettiğimi düşünüyorum bian duruyorum ama geri başlıyo:)))

duanı eksik etme ne olur...

Vaaaaauuuvvvv ben neymişim yahuuu:51::51::51::51::51::51::51:
Teşekkür ederim güzel sözlerin için leylacım:42:
Hifa büyüyor hızla teyzesi.Gülücükler,rolden ağlamalar,gel beni al naraları başladı.Uykumuzu düzene sokmak istiyorum ama beceremedim.Misafirdi yemekti derken kaldı.Haftaya kontrolü var küçük hanımın.Ondan akıl isteyeceğim bide.
Biliyorum canım sıkıntını.Allah yardımcın olsun.Psikolog fikrine sonuna kadar destek veriyorum.Eminim çok faydasını göreceksin.Dualarım seninle tatlım.:29::29::29:

az bile hakkaten olgunluğuna,düşüncene,insanlara sabrına,saygına hayranım..

o günleri bende görürüm inşallah zepnebimde hifa gibi gülücük atarken,inşallah bişey çıkmaz kontrolünde.

ya eninde sonunda doğucak bi şekilde de inşallah en rahat şekilde olur....

ben kaçtım canım çok oturdum uzanıcam biraz

incim kuzum nerelerdesin,nasılsın,pamuk prensesin nasıl,dr un ne diyo doğum hakkında?

Kuzuuumm hoşgeldin:46::46::46:

Benim tarih belli oldu 23 aralık canım. Sancılarım kendinden gelirse normal olacak gelmezsede sezeryan.

Çünkü benim bebiş yavaş büyüyo ya ondan öyle benim dogumum. 10 gün sonra kilosuna tekrar bakıcak. 2.500 u geçersek süper olacak. Şuan 1900 gram civarında. Doktor ufak bebiş doguracaksın dedi.Sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun:31:

Bi ara resmini eklermisin merak ettim.Hiç görmedim tarif ettiğin şeyi.Hep fileli olanlar var mağazalarda.Biz de ilk haftadan beri tattırma işini yapıyoruz.Doğal olan herşeyin tadına baktırıyorum.Tepkileri çok güzel.Hele de yanında yemek yersem emziği atıp yalanmaya başlıyor,elleri ayakları çırpınıyor banada ver der gibi.İştahlı olacak inşallah:16::16::16::16:

$Fotoðraf0317.jpg inşallah iyi çıkmıştır filr değil canım weebaby den aldım emzik gibi çok rahat aradan meyve suyunu sızdırmıyor

Back