• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

denicem canim saggol bugunden itibaren yalniİz annemler gitti ole deniyom bakalim bugun nolcak

allah yardımcın olsun canım rabbim hayırlısıyla tekrar kavuşmayı nasipetsin . korkma bir tosuncuk doğurdun paşalar gibide bakarsın hem neyi nezaman yapman gerektiğini daha iyi anlarsın.şimdi ilgilenmen gerekn başka işler olacağı için daha farklı bir yaklaşım içine gireceksin rabbim yardımcın olsun ama yanlız değilsin biliyorsun değilmi. sadece elimizi uzatamıyoruz:15:

allah yardımcın olsun canım rabbim hayırlısıyla tekrar kavuşmayı nasipetsin . korkma bir tosuncuk doğurdun paşalar gibide bakarsın hem neyi nezaman yapman gerektiğini daha iyi anlarsın.şimdi ilgilenmen gerekn başka işler olacağı için daha farklı bir yaklaşım içine gireceksin rabbim yardımcın olsun ama yanlız değilsin biliyorsun değilmi. sadece elimizi uzatamıyoruz:15:

canim benim sagol sizlere soruyorum yardim istiyorum hepiniz cok sagolun. bebisim elleri sikip duruor kaka mi yapamior hazim mi sorun kivranio iki buklum

Sagol aysemde artik gucum yetmiyor gbi geliyor evlendim evleneli o kadar sey yasadim ki artik yiprandim agliyamiyorum bile gunlerdir tansiyonum yuksek kalbim agriyor sanci oluyor kan degerlerim dusuk o kadar cok sorunum var ki umudum yitirmeye basliycam :43::43::43::43::43:

Sen napiyosun nasil oldu agrilarin hifa nasil ? Esin daha iyi sanirim dimi?
Ağrılar azaldı baya.Sıcak su torbası iyi geliyor sanırım.Vitaminleri de alıyorum.Hifa da iyi.Oyun halısına bayıldı.Elcik giydirmiyorum artık.O da elini emiyor maalesef.Emziği çıkarıp atıyor elimi emiyor.Diyorum kızım biliyorum çok tatlısın ama elinin tadına bakmayı bırak artık diye:9:Eşim ilkokula kadar emmiş elini.Ona çekmiş sanırım:18:
Eşim de iyi,sık sık halsiz düşüyor.O da normal demişti dr.O yüzden 45 gün raporlu.Az önce aradı drla görüşmüş.Kan tahlili falan vermiş.İnşallah hayırlı sonuçlarla gelir.:31:
kizlar ortak cevap veriyim oncelik anne sutu mama sevmiirum bebisim ikinio surekli mama icince zaten dun acliktan aflayinca verdik 100ml icti anca uyudu. emme isi de zaten gunde 1er saatren en az 8kez emiodur azlari saymiorum. hele ilk haftalar 18saat emdigini hayirliorum. Sut icin rezene ve su iciyorum. insallah bugun yeter. gece 3te kalkip sagdim tek gogusten 50cikti pompa el pompasi elektrikli daha mi cok ceker 50ml iyimi emmeyen gogsumden?
Sütü arttırmak için sende başka şeyler dene.Suyun yanında.Belki başka bişey vardır sana daha çok yarayacak:29:

canım keşke annelerin hiçbir yeri ağrımasa en azından çocuklar büyüyesiye kadar. anlıyorum seni. benzer ağrıları çekiyoruz canım kaltığımda oturamıyorum .oturduğumda kalkamıyorum .bütün kaslarım donuyor çözene kadar aklım gidiyor. ama işte son bebeiş bidaha hamile kalack doğurack gücüm yok. onun için kızımda tatamadığım herşeyi bunda tatmak istiyorum inadına alıyorum ayşem inan kızlarda aynı kızıma yaban tayı derdim düşün
yokayşem bunun ucu delikli silikon emziği andırıyor çok rahat. canım ufak ufak tatdırıyorum. 6 aylık beklendiğinde bebek pütürlü şeyleri yutamıyor hep yeme sorunları oluyor. bende kardeşlerim gelinimiz 4 aylık kken ufak ufak tatdırıyoruz. öyle doyurmuyoruz. zaten tat duygusu olmuyor daha yutma alıştırması yapyoruz .6 7 ayında yaptığın bütün yemeklerden tuz atmadan çatalla ezdiğinde bile yiyebiliyorlar. 6 ayda başladığında çoğu bebek pütürlü yiyecek istemiyor canım. anne sütü her daim önde zatenşimdi tadımlık sonrada ara öğün doymadığı zaman
Bi ara resmini eklermisin merak ettim.Hiç görmedim tarif ettiğin şeyi.Hep fileli olanlar var mağazalarda.Biz de ilk haftadan beri tattırma işini yapıyoruz.Doğal olan herşeyin tadına baktırıyorum.Tepkileri çok güzel.Hele de yanında yemek yersem emziği atıp yalanmaya başlıyor,elleri ayakları çırpınıyor banada ver der gibi.İştahlı olacak inşallah:16::16::16::16:
Kızlar merhabalar:21::21: Kızcemmle biz geldik...

Bizim kız 1900 gram a yaklaşmış. Tam 1900 değil ama ramak kalmış :9::9::9:

Herşeyine baktı doktor teyzemiz uzunca... Maşallahh kuzumm çokkk tatlıydı. Herşeyi çok güzel çıktı. Mükemmel dedi doktor.Çok hareketli dedi. Tip olarak babaya benziyor sana benzemiyor dedi. Eşimde çirkin olacak ozaman dedi. Kahkahalar patladı:33::33::33:

Güzelde kilo almış ; ufak bi bebiş olacak dedi. 2 yi geçer mi dedim geçer dedi.:46::46: 2500 gramı bile geçebiliriz kızlar:16:

Ağzını balık gibi açıp kapıyordu. su yutuyor dedi doktorumuz.. O kadar şekerdi ki gözümün önünden gitmiyor. Eşim nasıl videoya almadı diye kızıyorum şimdi ona:41:

Kıpır kıpırr hiç durmuyor kızlar benim minik sarı şekerim..:24::24:

Nst ye de girdik. Sancımız çıkmadı.

ve doğum tarihimiz 23 Aralık:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Doktorumuz daha fazla bekletmeme kararı aldı. Yavaş yavaş büyüyor keyfi yerinde bunun dedi:9: Sindire sindire:33:

10 gün sonra gidicem tekrar bakıcak kilosuna. akciğerleride gelişecekmiş o tarihe kadar.

Çok az kaldı bebişime kavuşmama. Çok heyecanlıyım. Eşim 23 Aralık tarihini duyunca şoka ugradı. Sanki hiç dogmucak gibi geliyordu ona herhalde :52::52::52:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Olacak olacak 3000 bile olur gör bak.Çok şükür 2.hamişimizde geldi güzel haberlerle:46::46::46::46:

Sıra özayderde.Onun son haftası.Daha da gelmedi.Saat kaçtaydı acaba dr randevusu?Bilen varmı kızlar?:44::44::44::44::44:

Kızlar e devletten baktım bızımkı dava dılekcesını vermemıs daha. Dun gece ruyamda barısmısız sızlerde hep yorum yapmıstınız. Annemde arayıp konusalım bı dıyor bebek ıcın ona gore yol ızleyelım ama ben cok kırgınım zorla bebegını dusundurtmek ıstemıyorum ama bılıyorum kı bebegıme emek vermezse onunda kıymetı olmayacak. Masrafları karsılasın alıssın sımdıden. Annem dıyor ıse baslarsın felan oyle ıste

Hepınız guzel haberlerle donmussunuz masallah cok sevındım. Rabbım agızlarımızın tadını bozmasın, bugunumuzu aratmasın.

Kızlar e devletten baktım bızımkı dava dılekcesını vermemıs daha. Dun gece ruyamda barısmısız sızlerde hep yorum yapmıstınız. Annemde arayıp konusalım bı dıyor bebek ıcın ona gore yol ızleyelım ama ben cok kırgınım zorla bebegını dusundurtmek ıstemıyorum ama bılıyorum kı bebegıme emek vermezse onunda kıymetı olmayacak. Masrafları karsılasın alıssın sımdıden. Annem dıyor ıse baslarsın felan oyle ıste

Hepınız guzel haberlerle donmussunuz masallah cok sevındım. Rabbım agızlarımızın tadını bozmasın, bugunumuzu aratmasın.

Senin için en hayırlısı ne ise o olsun inşallah Duygucum.Ama seni iyi gördüm yazdıklarından.Tabi neler hissettiğini yanında olmadan anlayamam ama daha pozitif bişeyler hissettim sende.:29::29::29::29::54:

Canım süt için farklı şeyler de dene.Rezene bende süt yaptı,belki sende başka bişey yapacaktır.2 gün boyunca denemeler yap.Ben öyle yaptım.Ancak bulabildim neyin iyi geldiğini.:29:
Sutum az geldigini sanmiyorum tek memeyi tam bitiremiyorbile.
Aysem bizim derdimiz gaz. Ikinip duruyor. Popoyu actigim aman ondan mutlusu yok patir kutur gaz da cikiyor. Baglayip yatirayim ikiniyor gece 4 ten sonra. Gazmaniye oldu cikti.
kizlar ortak cevap veriyim oncelik anne sutu mama sevmiirum bebisim ikinio surekli mama icince zaten dun acliktan aflayinca verdik 100ml icti anca uyudu. emme isi de zaten gunde 1er saatren en az 8kez emiodur azlari saymiorum. hele ilk haftalar 18saat emdigini hayirliorum. Sut icin rezene ve su iciyorum. insallah bugun yeter. gece 3te kalkip sagdim tek gogusten 50cikti pompa el pompasi elektrikli daha mi cok ceker 50ml iyimi emmeyen gogsumden?
Bence 50 cc gayetiyi. Iki memeyi emse 100 cc eder.
Kızlar merhabalar:21::21: Kızcemmle biz geldik...

Bizim kız 1900 gram a yaklaşmış. Tam 1900 değil ama ramak kalmış :9::9::9:

Herşeyine baktı doktor teyzemiz uzunca... Maşallahh kuzumm çokkk tatlıydı. Herşeyi çok güzel çıktı. Mükemmel dedi doktor.Çok hareketli dedi. Tip olarak babaya benziyor sana benzemiyor dedi. Eşimde çirkin olacak ozaman dedi. Kahkahalar patladı:33::33::33:

Güzelde kilo almış ; ufak bi bebiş olacak dedi. 2 yi geçer mi dedim geçer dedi.:46::46: 2500 gramı bile geçebiliriz kızlar:16:

Ağzını balık gibi açıp kapıyordu. su yutuyor dedi doktorumuz.. O kadar şekerdi ki gözümün önünden gitmiyor. Eşim nasıl videoya almadı diye kızıyorum şimdi ona:41:

Kıpır kıpırr hiç durmuyor kızlar benim minik sarı şekerim..:24::24:

Nst ye de girdik. Sancımız çıkmadı.

ve doğum tarihimiz 23 Aralık:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Doktorumuz daha fazla bekletmeme kararı aldı. Yavaş yavaş büyüyor keyfi yerinde bunun dedi:9: Sindire sindire:33:

10 gün sonra gidicem tekrar bakıcak kilosuna. akciğerleride gelişecekmiş o tarihe kadar.

Çok az kaldı bebişime kavuşmama. Çok heyecanlıyım. Eşim 23 Aralık tarihini duyunca şoka ugradı. Sanki hiç dogmucak gibi geliyordu ona herhalde :52::52::52:

Ayy kiyamam agzini mi avip kapiyordu.. minik seker yaa.

Gozunaydin incim cok sevindim, gor bak 3 kilo olacak tombalak birsey cikar da sasarsin sen de...masallah cok guzel gidiyor toparliyor kenkendini..

Senin için en hayırlısı ne ise o olsun inşallah Duygucum.Ama seni iyi gördüm yazdıklarından.Tabi neler hissettiğini yanında olmadan anlayamam ama daha pozitif bişeyler hissettim sende.:29::29::29::29::54:

Bılmıyorum ruh halım gıdıp gelıyor ıste. Formasyon tercıhlerıyle ugrasıyorum. Dusunduklerım yanlıs mı? Sonucta cocugu sorumlulugunu alması lazım ama haksızmıyım? Maddıyet gıbı olmaz degıl mı? Sonucta ben calısmıyorum formasyona baslıcam aılem her masrafımı karsılıyıcak oda bebegı ıcın en azından bunları yapmalı degıl mı?

50 cc iyi mi saginca epey ugrastim gerci el pompasi dahami zor acaba bilgisi olan var mi bazen tam olmuo gibi ana gogus ucum acidi biraz. cadiozy seninki elrktrikliydi galiba nasil iyi emior mu bebisim daha ii emior bende misal

kızlar bırse sorucam haftalarınızı ve dogum tarıhınızı sata gore mı hesaplıyordunuz? 2 lı test ıcın sata gore mı dollenmeye gore mı gıtmelıyım? Gercı yaptırıp yaptırmama konusunda da kararsızım.

50 cc iyi mi saginca epey ugrastim gerci el pompasi dahami zor acaba bilgisi olan var mi bazen tam olmuo gibi ana gogus ucum acidi biraz. cadiozy seninki elrktrikliydi galiba nasil iyi emior mu bebisim daha ii emior bende misal
Yok canim benimki de manuel. Aysenin elektrikliymis. Yvas yavas sagacaksin 20 30 dk surer diyor. Benimki acitmadi gogus ucumu. Daha iyi geldi kizim emince daha cok aciyor.
Bılmıyorum ruh halım gıdıp gelıyor ıste. Formasyon tercıhlerıyle ugrasıyorum. Dusu6nduklerım yanlıs mı? Sonucta cocugu sorumlulugunu alması lazım ama haksızmıyım? Maddıyet gıbı olmaz degıl mı? Sonucta ben calısmıyorum formasyona baslıcam aılem her masrafımı karsılıyıcak oda bebegı ıcın en azından bunları yapmalı degıl mı?
Duygum senin bolum ne? Formasyon icin sonucta masraf yapicaksiniz bebegin tahlilleri filan da masraf. Hadi maddiyati gectim manevi olarak destek olmali tek basina yapmadin ya bu cocugu. Babalik gorevini yerine getirmeli...
kızlar bırse sorucam haftalarınızı ve dogum tarıhınızı sata gore mı hesaplıyordunuz? 2 lı test ıcın sata gore mı dollenmeye gore mı gıtmelıyım? Gercı yaptırıp yaptırmama konusunda da kararsızım.

Sata gore 12. Haftamda yapildi benim ikili test.

Son düzenleme:
Iyiyim canım geçmişi okurken uyuya kalmışım:30herşey yolunda canım erkeklerin arasında kaldım:27:öyle devam işte sen nasılsın napıyorsun.
""Bu arada Ayşeciğim oyun halına bayıldım boşa vermişim o kadar parayı"":52:

Sutum az geldigini sanmiyorum tek memeyi tam bitiremiyorbile.
Aysem bizim derdimiz gaz. Ikinip duruyor. Popoyu actigim aman ondan mutlusu yok patir kutur gaz da cikiyor. Baglayip yatirayim ikiniyor gece 4 ten sonra. Gazmaniye oldu cikti.

Bence 50 cc gayetiyi. Iki memeyi emse 100 cc eder.

Ayy kiyamam agzini mi avip kapiyordu.. minik seker yaa.

Gozunaydin incim cok sevindim, gor bak 3 kilo olacak tombalak birsey cikar da sasarsin sen de...masallah cok guzel gidiyor toparliyor kenkendini..
Hmmm yüzüstü yatırsan.Benimki öyleyken çok rahatlıyordu gazdan.:52::52::52:Pişmaniye der gibi o ne kıız Gazmaniye:52::52::52::52:
Haftalar sata göre hesaplanır canım.2li test için dr tarih verir zaten.Aldırmayı kesinlikle düşünmüyorsan yaptırmanın anlamı yok bence.Ben öyle yaptım.Ama içim rahat etsin diye de yaptırabilirsin.

Iyiyim canım geçmişi okurken uyuya kalmışım:30herşey yolunda canım erkeklerin arasında kaldım:27:öyle devam işte sen nasılsın napıyorsun.
""Bu arada Ayşeciğim oyun halına bayıldım boşa vermişim o kadar parayı"":52:
Teşekkür ederim :17:

Yok canim benimki de manuel. Aysenin elektrikliymis. Yvas yavas sagacaksin 20 30 dk surer diyor. Benimki acitmadi gogus ucumu. Daha iyi geldi kizim emince daha cok aciyor.

Duygum senin bolum ne? Formasyon icin sonucta masraf yapicaksiniz bebegin tahlilleri filan da masraf. Hadi maddiyati gectim manevi olarak destek olmali tek basina yapmadin ya bu cocugu. Babalik gorevini yerine getirmeli...

canim ben 10 dk anca ugrasiom daha mi cok lazim? Bir de gogus icine alan uc herzaman yapismio heran verim yapamiom da ugrasmak lazim ozaman

Hmmm yüzüstü yatırsan.Benimki öyleyken çok rahatlıyordu gazdan.:52::52::52:Pişmaniye der gibi o ne kıız Gazmaniye:52::52::52::52:

Haftalar sata göre hesaplanır canım.2li test için dr tarih verir zaten.Aldırmayı kesinlikle düşünmüyorsan yaptırmanın anlamı yok bence.Ben öyle yaptım.Ama içim rahat etsin diye de yaptırabilirsin.

Teşekkür ederim :17:
Gazmanin kiz versiyonu. Pismaniye gibi de dadlu. Hapur hupur yiycem. O kadar yorgun uykusuz olmama ragmen deli gibi hirpaliyoorum gormemisin bebegi olmus misali....
canim ben 10 dk anca ugrasiom daha mi cok lazim? Bir de gogus icine alan uc herzaman yapismio heran verim yapamiom da ugrasmak lazim ozaman

Evet cankm benimkinin kitabinda oyle yaziyor yavas yavas saginndiyor 20 30 dk surer diyor sonucta cocukta devamli cekmiyor ki...

Gazmanin kiz versiyonu. Pismaniye gibi de dadlu. Hapur hupur yiycem. O kadar yorgun uykusuz olmama ragmen deli gibi hirpaliyoorum gormemisin bebegi olmus misali....

Evet cankm benimkinin kitabinda oyle yaziyor yavas yavas saginndiyor 20 30 dk surer diyor sonucta cocukta devamli cekmiyor ki...

ben 7/24 emzirdigim icin bayiliom 10dk da birakiom :)

Canim benim bölümüm edebiyat. Muhtemelen ankara olmayacak masraflar katlanacak. Bunu onun.düşünmesini bekledim umursamadi. Konuyu ben acsam mi nasil konussam bilemiyorum.

Back