• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Özayder gelmedi değilmi kızlar?Yazmamış hiç:26:Çok merak ettim.

Şu an tvde bi haber izliyorum.Bi bebeğin parmağı emzik askısının klipsine sıkışmış,3 kez ameliyat olmuş ama çok küçük olduğundan sinirleri dikiş tutmamış.Metalmiş klips.Hemen kendimizinkini düşündüm plastik bizimki.Dikkat edin sizde.Allah korusun:18:

Çok çok güzel bi gündü bugün.Arkadaşlarımızı ziyaret ettik bürolarında.Yemek yedik,sohbet falan harikaydı.Hepsi destek oldu büro açıyor olduğumuzu duyunca.Çok mutlu şekilde eve döndük.Bu arada buraya resmen kış gelmiş bugün.Çok berbat soğuk vardı.
Bebişlere daha çok dikkat etmek lazım.Hem kucağımızdakilere hem göbüşlerimizdekilere.:emir_bebek::49:

kizlar tum adlari yazamadim hepinize selam nasilsiniz biz idare ediyoruz cat pat suan bebisin omzumda uyuyor koyunca uyanior titrek pasa:) bugun daha az emdi normalde memede 1saat kalirdi bugun 20dk sonrasi memede sapitti agzina alio cikario old olunca artik gaz cikarmaya aliorum rahatlayip unutuo ve sizdi ilk kez gunduz :) bakalim bundan bole ne olacak insallah duzene girer 24 gunlugu bugun

Son düzenleme:
Resmini eklersen sevinirim canım.
Bizimkinin döşemesi demir sallanan kısmının ayarı var takınca sallanmıyor. Ben sallayarak uyutmayı düşünmüyorum canım ama nasıl bir bebek olacak ona bağlı olduğu için bişey diyemiyorum :44:
Çok sağol paylaştığın için.
Bugün canım çok sıkkın bacım :50:
Elimde değil neden böyle oldu anlamıyorum.
İçim içime sığmıyor 38hafta bitti 40hafta dolana kadar normal doğarmı nasıl doğar endişesi var içimde.
İçimdeki bu endişeyi atmak istiyorum ama olmuyor :14:
Sesli Kur'an okuyorum tesbihim elimden düşmüyor Allahıma sığındım.
Bebişimle hareketleride iyi.
Psikolojimi rahatlatmak istiyorum kuzum :14:
Ne yapayım sen söyle bana ne olur yardım edin bana :14:
Sen kaçıncı haftada doğurdun belki bende 20Aralıktan evvel normal doğum yaparım.
Allahım o vakitte yardım etsin bana sıkıntımı alsın :14:

Inşaallah kuzum inşaallah :16:
Heyecanım bitti sadece huzursuzum ve içim bi fena.
Halbuki istemiyorum böyle olmasını.
Şükrediyorum oğliş iyi ben iyiymm.
Dua edin bana...
Canim suanda belirsizlik var ya ondan huzursuzsun.Allahim yardimcin olsun. Rabbim yazmistir elbet gunu gelince nasilsa cikacak ordan oyle ya da boyle. Saglikli olun da onemli olan o. Dusunsene birkacgun sonra o besigin icinde atiyor olacak. Minicik bir can. Aglayacak meme isteyecek sen emzirmesen ac. Kaka yapacak cis yapacak sen emizlemesen pis. Tamamen ssana bbagimli. Senin parcan...sonra iki aylik olunca yavas yavas oyundan anlamaya baslayacak iste ondan sonrasicok guzel. Ne kaar uykusuz yorgun olsan da o gulucuk senin butun yorgunlugunu alacak. Cok yakin bunlar inan...
kızlar naber benim azıcık moralim bozukk pzt şeker testine gittim açlık iyi ama tokluk 159 çıktı dr birazcık yüksek tekrar yapmamız lazım dedi ilk seferde 50 lik verildi şimdi 100 lük alıp tekrar ölçülcekmiş ayyy bişey degil saatlerce orda sandalye tepesinde beklemek beni mahfediyo çocugumu bırakıp gidiyorum aklım onda offff perşembe tekrar gidicem inş yi çıkarda kurtulurum tabi orda 4 saat nasıl geçer onu bilmiyorum

Şu an tvde bi haber izliyorum.Bi bebeğin parmağı emzik askısının klipsine sıkışmış,3 kez ameliyat olmuş ama çok küçük olduğundan sinirleri dikiş tutmamış.Metalmiş klips.Hemen kendimizinkini düşündüm plastik bizimki.Dikkat edin sizde.Allah korusun:18:

Çok çok güzel bi gündü bugün.Arkadaşlarımızı ziyaret ettik bürolarında.Yemek yedik,sohbet falan harikaydı.Hepsi destek oldu büro açıyor olduğumuzu duyunca.Çok mutlu şekilde eve döndük.Bu arada buraya resmen kış gelmiş bugün.Çok berbat soğuk vardı.
Bebişlere daha çok dikkat etmek lazım.Hem kucağımızdakilere hem göbüşlerimizdekilere.:emir_bebek::49:
Heyyy kuzu hiç haberim yok büro açacağınızdan. Çok sevindim maşaallah dilerim herşey yolunda gider :16:
kizlar tum adlari yazamadim hepinize selam nasilsiniz biz idare ediyoruz cat pat suan bebisin omzumda uyuyor koyunca uyanior titrek pasa:) bugun daha az emdi normalde memede 1saat kalirdi bugun 20dk sonrasi memede sapitti agzina alio cikario old olunca artik gaz cikarmaya aliorum rahatlayip unutuo ve sizdi ilk kez gunduz :) bakalim bundan bole ne olacak insallah duzene girer 24 gunlugu bugun
Günü gününü tutmaz bebişlerin bakalım bizim paşa nasıl bişey olacak.
Canım beni biliyorsun beklemedeyim.
20 Aralık tarihimiz. Büyük günü yaklaşıyoruzzz :34:
Canim suanda belirsizlik var ya ondan huzursuzsun.Allahim yardimcin olsun. Rabbim yazmistir elbet gunu gelince nasilsa cikacak ordan oyle ya da boyle. Saglikli olun da onemli olan o. Dusunsene birkacgun sonra o besigin icinde atiyor olacak. Minicik bir can. Aglayacak meme isteyecek sen emzirmesen ac. Kaka yapacak cis yapacak sen emizlemesen pis. Tamamen ssana bbagimli. Senin parcan...sonra iki aylik olunca yavas yavas oyundan anlamaya baslayacak iste ondan sonrasicok guzel. Ne kaar uykusuz yorgun olsan da o gulucuk senin butun yorgunlugunu alacak. Cok yakin bunlar inan...
Evet çok haklısın kuzucum.
Inşaallah hayırlısı ne şekilse öyle gelsin paşamız :16:
Teşekkürler canım.

Kiyamam ya yesinler onu.
Benimkinin de en cok yaptigisey. Uyur numarasi yapar omzumda ya da kuagimda yatiririm gozleri acaar.
Anasinin kokusunu aliyor tabi orda. Mutlu oluyor. Yatinca anne yok acayim bari gozmu diyor :-):-) cok akillilar cokkk ama cok da sekerler. 24 gun oldu mu oy masallah hele kirk ciksin dahdaha degisecek canim inan.. kirki cikinca daha cabuk buyuyorlar. Cenesi kuvvetlenecek emme suresi kisalacak.

Kiyamam ya yesinler onu.
Benimkinin de en cok yaptigisey. Uyur numarasi yapar omzumda ya da kuagimda yatiririm gozleri acaar.
Anasinin kokusunu aliyor tabi orda. Mutlu oluyor. Yatinca anne yok acayim bari gozmu diyor :-):-) cok akillilar cokkk ama cok da sekerler. 24 gun oldu mu oy masallah hele kirk ciksin dahdaha degisecek canim inan.. kirki cikinca daha cabuk buyuyorlar. Cenesi kuvvetlenecek emme suresi kisalacak.

Kızlar bende oğlişimi omuzumda uyutmak koklamak istiyorummmmmmm :52:
Annem aradı diyorki ne zman doğuracaksın,ocağın ilk haftası Umreye gidecekmiş.
20 Aralık ta doğurursam 10gün kalacak ama daha erken doğursam 2hafta falan.
:31:doğursaydım iyidi yaaa :52:

Son düzenleme:
daha geçmişi okuyamadım ama umarım herkes rahattır.karapissom nasılmış açtım gene bilgisayarın başındabebiş geleceğini kadınlar kulubü üzerinde haber verecek bak gör.iyimisin canısı hala streslimiyiz:18:

Kızlar bende oğlişimi omuzumda uyutmak koklamak istiyorummmmmmm :52:
Annem aradı diyorki ne zman doğuracaksın,ocağın ilk haftası Umreye gidecekmiş.
20 Aralık ta doğurursam 10gün kalacak ama daha erken doğursam 2hafta falan.
:31:doğursaydım iyidi yaaa :52:

bak nediycem sen doğuracaksın ama 20 sinde ama daha öncesinde .önemli olanda bu gerisini boş ver.kaç kişi yanında olursa olsun sonuçta bebeğine sadece sen bakıyorsun tecrübe konuşuyor

Kiyamam ya yesinler onu.

işte kızlar tam olarak o anın tadını cıkarın sonrasında siz yalvarın başını koyda uyu diye yok.her günün tadını çıkarın valahl geçen gün geri gelmiyor

Canım öncelikle inşallah sallama durumun olmaz da rahat edersin. Benimki biraz huysuz maalesef. Emziğe bile alıştıramadım. Bir yandan dönencesi dönüyor bir yandan sallıyorum düşün artık :)
Benim 39+1 deyken akşam saat 9 da sancım başladı. ertesi gün 14:45 de doğumum gerçekleşti. Eşim çatıda bir iş için uğraşıyordu akşam vakti strese girdim hemen sancım geldi. O yüzden son zamanlarda stres çok etken oluyor sancının başlaması için. Sevinmedim de değil. Hem vaktim gelmişti. Hem de beklemekten bunalmıştım. Kurtulmuş oldum:)
İnşallah seninde bir an önce stressiz bir şekilde sancın gelir. Erkek olunca 40 haftayı tamamlayabilir belki. Kız erken mi geliyormuş ne öyle diyorlar.

canım çok yorgunum ama iyiyim. yerim ben o omuzda uyuyan bebişi daha yeni başlıyorsunuz başbaşa yeni kaldınız şidi yazdığını sandiğin kitabı tekrar yazacaksın bu sefer kendi başına daha güzel düzen tuturucan yanlızken.:nazar:

bence doğumu yaptı o yoksa uğrardı .topikten ayrı bu kadar arayı ancak bebek koyduruyor.aksi halde bir haber verirdi

bak nediycem sen doğuracaksın ama 20 sinde ama daha öncesinde .önemli olanda bu gerisini boş ver.kaç kişi yanında olursa olsun sonuçta bebeğine sadece sen bakıyorsun tecrübe konuşuyor
Onu det etmiyorum ya İnan dediğin çok doğru. Birde ben Allah'ın izniyle bakarım oğlişime Allah vermiş bal gibi bebiş bakarız elbet :16:
Ay Msmesi çok hoşuma gidiyor senle konuşmakkkk :54:
Inşaallah gelir müjdemide veririm.
Canım öncelikle inşallah sallama durumun olmaz da rahat edersin. Benimki biraz huysuz maalesef. Emziğe bile alıştıramadım. Bir yandan dönencesi dönüyor bir yandan sallıyorum düşün artık :)
Benim 39+1 deyken akşam saat 9 da sancım başladı. ertesi gün 14:45 de doğumum gerçekleşti. Eşim çatıda bir iş için uğraşıyordu akşam vakti strese girdim hemen sancım geldi. O yüzden son zamanlarda stres çok etken oluyor sancının başlaması için. Sevinmedim de değil. Hem vaktim gelmişti. Hem de beklemekten bunalmıştım. Kurtulmuş oldum:)
İnşallah seninde bir an önce stressiz bir şekilde sancın gelir. Erkek olunca 40 haftayı tamamlayabilir belki. Kız erken mi geliyormuş ne öyle diyorlar.

Canım kimi öyle diyor ama 38.hafatda doğan erkeklerde var.
Yay ıin sormuş kuzum :31:
Bakalım benimki nasıl olacak :18:
Hımmm stres yapınca gelecekse benim meleğim hemencecik Eşimle şöyle bir tartışmaya gireyimmm :52: ne dersin :52:

bence doğumu yaptı o yoksa uğrardı .topikten ayrı bu kadar arayı ancak bebek koyduruyor.aksi halde bir haber verirdi

Kızlar en son geldiğinde bu hafta p.tesi annesinimi kayınvaldesinimi bekliyordu.
Doktor hemen alalım demişti ama o p,tesiyi bekleyecekti.
Evet var bir durum bencede doğurdu :16:
Bir ben kaldımmm :38:

kızlar naber benim azıcık moralim bozukk pzt şeker testine gittim açlık iyi ama tokluk 159 çıktı dr birazcık yüksek tekrar yapmamız lazım dedi ilk seferde 50 lik verildi şimdi 100 lük alıp tekrar ölçülcekmiş ayyy bişey degil saatlerce orda sandalye tepesinde beklemek beni mahfediyo çocugumu bırakıp gidiyorum aklım onda offff perşembe tekrar gidicem inş yi çıkarda kurtulurum tabi orda 4 saat nasıl geçer onu bilmiyorum

kilo sorunun varmıydı canım hamile kalmadan önce.ben yaptırtmadım. sırf açlık kan verdim diğrini istemiyorum dedim.içimi kaldırıyor aç karnına şekeri içmek dedim. bir şey demedi.zaten çıksa da sadece perhiz veriyorlar canım. ailede şeker problemi yoksa yaptırma bence

kızlar bu namazları kılmaya çalışalım.
bende kılacağım inşaallah.
bebeğim ve ben sağlıkla kurtulalım :)

Eklentiler

• $1470052_752213584806110_436004362_n.jpg
    $1470052_752213584806110_436004362_n.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 42
Onu det etmiyorum ya İnan dediğin çok doğru. Birde ben Allah'ın izniyle bakarım oğlişime Allah vermiş bal gibi bebiş bakarız elbet :16:
Ay Msmesi çok hoşuma gidiyor senle konuşmakkkk :54:
Inşaallah gelir müjdemide veririm.

Canım kimi öyle diyor ama 38.hafatda doğan erkeklerde var.
Yay ıin sormuş kuzum :31:
Bakalım benimki nasıl olacak :18:
Hımmm stres yapınca gelecekse benim meleğim hemencecik Eşimle şöyle bir tartışmaya gireyimmm :52: ne dersin :52:

Sen bilirsin canım sancın başlarsa ben bir şey görmedim, duymadım, bilmiyorum :)

o vaktini bilir sen zamana bırak. Ben dua ederken Allahım bana en kolay olacak zamanda, en kolayından ne zaman olacaksa o zaman doğumumu nasip et diye dua etmiştim hep.

anam bu ne tatlı bir beşik tir. içinde annesini zeytin prensimi yatacakmış minicik ağzıyla süt diye mi ağlıyacakmış benyerim onu ya güle güle yatsın da büyüsün içinde inşallah
Ebet teyzesiiiii ebetttttt :16:
İnşaallah o fotolarda gelecekkkk :16:
Sizin dularınızlaaa ve gönülden içten desteğinizle kucağımıza alacağız zeytinimizi :16:
Sen bilirsin canım sancın başlarsa ben bir şey görmedim, duymadım, bilmiyorum :)

o vaktini bilir sen zamana bırak. Ben dua ederken Allahım bana en kolay olacak zamanda, en kolayından ne zaman olacaksa o zaman doğumumu nasip et diye dua etmiştim hep.

Ay ne güzel dua ermişsin kuzum.
Hatırlıyorum senin doğumunu beklediğimiz zamanı :34:
Minikkkk kuzunun şimdi gülücükler atıyor maşaallah :16:
Aynen canım vaktini bilir paşacık :16:

Back