• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

şuan ağlıyormu epack

epack ordamısın bebk ağlıyormu şuanda eğer ağlamıyorsa uyut biraz su iç yeşillik bir şeyler ye .göğsünde dolgunluk hiisi başlayınca sağ ne kadar çıkacak. geceleri çok süt çıkmaz zaten çok fazla doyarsa uyuyuyamaz hazımsılıktan musluktan akıyor gibide çıkmaz senden daha yeni emziklisin ve bebek çok küçük öyle yutamaz ve oşekildede emmez genzine kaçırır hep.

canin agladi epey 100 ml icti mama doymadi:( simdi uyudu

İnşaallah bende hep güzel düşünüyorum. Dilerim güzel şeyler yaşarım düşündüğüm gibi :16:

Allahımmmmm bu ne güzel bir dua. Allah razı olsun çok mutlu oldum tatlım.
Ay dilerim yarın güzel bir haberle dönerim aranıza :16:
Çantamı almam ama doğum için hazırladığım duları alacağım içimden geldi...
Yalnız katmerli dedin canım katmerli istedi şöyle Urfa usulü tava katmeri yada Antep katmeri

Kuzum sabah namazdan sonra uyumam ama olsun şimdi sizinle iki laf edeyim yarın eve gelince inşaallah dinlenirim..
Nasılsın bakalım?
Biz evde değildik şimdi geldik.
Oğlişimin beşiğini kurduk bugün çok tatlımızda teyzesi...
Tuba diyor yarın doğuracakmışım gibi hissediyormuş hadi bakalım hayırlısıyla bir gülle doğurayım.
Inannn unutmayacağım bu gülme meselesini.
Doğururken gülmeye çalışacağım.
:1:

;) Rabbim güzel hislerinin karşılığını hem bu dünyada hem de öteki dünyada versin. Haberlerini dört gözle bekliyor olacağım emin ol. ;) dualarımız seninle...
Katmerliye gelincee :) burdan ancak duanın katmerlisini yollayabiliyorum, aynı memlekette olsak evine yapar getirirdim ;)
Güle güle doğur, her kasılmada kahkaha at inşallah... Millet doğum nasılmış görsün ;)

benim yatış borusu çalıyor yarın güzel haberler le görüşmeyi nasip etsin rabbim .kocaman öpücükler sizlere rabbim rahatlıkversin.

Kızlar olaki yarın sesim çıkmaza bilinki ya doğuma alındım yada ters bişi var.
En erken öğlen evde oluyorum normalde.
Dua edin bize...
Selametle...

Ters bir şey şıkkını eleyelim ordan lütfen... Her şey pek güzel geçecek, sevincinle sevineceğiz inşallah ;)

Kızlar sabaha doğru 5 gibi uyandım cin gibiyim uyku yok bişey yok sadece barsak ve karın ağrısı var :44:
Şimdi hala barsak ağrım var galiba ben sancıları barsak sancısı olarak hissediyorum. Belkide ishal olacağım bilmiyorummm :50:
şimdi minik paşam hıçkırıyor,bende yavaştan hazırlanayım buçuk gibi durakta olmamız gerek.
inşaallah görüşürüz dönünce :16:

Kızlar sabaha doğru 5 gibi uyandım cin gibiyim uyku yok bişey yok sadece barsak ve karın ağrısı var :44:
Şimdi hala barsak ağrım var galiba ben sancıları barsak sancısı olarak hissediyorum. Belkide ishal olacağım bilmiyorummm :50:
şimdi minik paşam hıçkırıyor,bende yavaştan hazırlanayım buçuk gibi durakta olmamız gerek.
guzel haberlerle gel insallah canim

Mrb ben siteye yeni üye oldum çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Goşgeldin canım:3:
kızlar ilk öncelikle slm tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum acaba bna yardımcı olabilirmsnz bnm adetlerm hep 1 hafta geçikir ama bu ay 3 hafta geçikti ve adet,m 1 hafta geçince kanda ve ultrasonda gebelik görünmedi ama idrarda pozitif çıktı ve hala adet olmadm sizce geç döllenme olmuş olabilir mi başına byle bsey gelmiş olan var mı yada cevresnde yardmcı olursanız cok sevinirm çıldrcm valla artık :(:25:
Hoşgeldin canım.Geç döllenmede olabilir kimyasal da.Kadın doğumcuna git bence diyecektim ama zaten karar vermişsin:34:Ama adet söktürücü içme derim.
kizlar saat 9:30 oldu bebisim 1saattir emiyor arada 30cc sagdigimdan icirdik ama ac hala. Elimle sikinca sut geliot gibi musluk gibi akmiyor ama sifir degil. Pompayla sagdim hic cikmiyor 10 falan onu da verdikzaten 30cc icinde yani. Sutum az mi anlamadim doymadi mama vermek istemiom ona dogru gidioz maalesef:( 1saat emionce kalmiyor ama doymadi
Canım o zaten fışkırsada sütün o kadar çok geleni içemez daha.damlaya damlaya içecek.Yorulduğu içinde bekleyerek içiyordur o yüzden uzun sürüyordur.Bir de bebeğin emme refleksi çok güçlüdür.Sen emdikçe doymadı sanırsın.Oysaki o emme isteğinden emiyordur.Memeyi çektiğinde gazını alırken kusuyorsa doymuştur,fazlasını kusuyordur.Hala aranıyorsa emzik verebilirsin.Aç bebek emzikle uyumaz.Bikaç dk içinde emziği atıp ağlarsa açlıktandır.
Topiğin ilk sayfasından başladım yavaş yavaş okuyorum her sayfayı :52:
Gece gece delirdin bennn:52:
Kız delüü:54::54::54::54::54::54:
Canım ablam ben eşim olmadan uyuyamıyorum maalesef.
İşlerini bitirsin uyuyacağız :52:
Şimdi yarım saattir bebeğim aşağı doğru bastırıyor baya baya ittiriyor ne bu böyle bilmiyorum :26:
:53::53::53: Kız sende bi canlılık,bi enerji var.Birde ittirme başlamış.Yaklaşıyor valla.:53::53::53::53:
Ayyyyyy Aişe bak ne okudummm :14:
Bak sana yazmıştım sakın bu topiğin bırakma diye maşaallah bak nerelere geldik ve hep beraberiz dualarımız bir...

Duların daim olsun üstümüzden eksiltme...

Ne günlerdi....

He he testin sahibi şimdi mışıl mışıl uyuyor :16:
:60::60::60::60::60::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allah iyiliğini versin emi Dilek.Gece gece neler bulmuşsun kıız.:9::9::9::9::9::9:

Kızlar olaki yarın sesim çıkmaza bilinki ya doğuma alındım yada ters bişi var.
En erken öğlen evde oluyorum normalde.
Dua edin bize...
Selametle...
Ayy söyleme öyle.Kalbim duracak valla.Hayırla git hayırla gel inşallah:29::29::29::29::29:
Dilek geliyor Bilalcikk:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Kızlar günaydın.
Bugün 3 tane hamişimizden dr haberi bekliyoruz değilmi?:52::52:
Dilek dün geceyarılarına kadar oturduğu halde sabah dinç bi şekilde uyanmış.Üstelik ishal olma hissi,ittirme gibi şeyler hissediyormuş.Normal doğuranların anlattığına göre bunlar doğumun yaklaştığını gösteriyor.Yanlışsam düzeltin anneler.:26: Enerjik olması bile doğumun yaklaştığını gösteriyor.:52::52::52: Ayyy çok heyecan yaptım been.:52::52::52::52::52::52::52::52:
İnciiim tombik bir bebekle hayırlı haberlerle dönecek inşallah drdan.Tombiş bir sarışeker pırtlatacak vakti geldiğinde inşallahhh:29::29::29:
ozayderim son haftadasın artık:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Ay insan son günlerini yaşayanları o kadar iyi anlıyorki.Zannedersinizki ben yaşıyorum o haftaları:18::18::18::18:
Bizi sorarsanız güzel bi pazar yaşadık.Akşama kadar dinlendik.Sonra çıktık yemek yedik,dolaştık.Kuzucuğun uyku eğitimine ara verdim.11inde dr kontrolümüz var.Ona danışalım diye bıraktım.Ne zaman isterse o zaman uyuyor kuzucum.Uğraşmıyorum.
Eşim az önce dr kontrolüne gitti.İnşallah güzel haberlerle gelir.:26::26:
Ayaklarımın ağrısı epey hafifledi.İnşallah tamamen geçer :16::16::16::16:
Allahım bütün hamişlere kolay doğumlar nasip etsin.
Bekleyen kardeşlerimize sağlıklı bebişleri tez zamanda göndersin.

Kızlar günaydın.
Bugün 3 tane hamişimizden dr haberi bekliyoruz değilmi?:52::52:
Dilek dün geceyarılarına kadar oturduğu halde sabah dinç bi şekilde uyanmış.Üstelik ishal olma hissi,ittirme gibi şeyler hissediyormuş.Normal doğuranların anlattığına göre bunlar doğumun yaklaştığını gösteriyor.Yanlışsam düzeltin anneler.:26: Enerjik olması bile doğumun yaklaştığını gösteriyor.:52::52::52: Ayyy çok heyecan yaptım been.:52::52::52::52::52::52::52::52:
İnciiim tombik bir bebekle hayırlı haberlerle dönecek inşallah drdan.Tombiş bir sarışeker pırtlatacak vakti geldiğinde inşallahhh:29::29::29:
ozayderim son haftadasın artık:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Ay insan son günlerini yaşayanları o kadar iyi anlıyorki.Zannedersinizki ben yaşıyorum o haftaları:18::18::18::18:
Bizi sorarsanız güzel bi pazar yaşadık.Akşama kadar dinlendik.Sonra çıktık yemek yedik,dolaştık.Kuzucuğun uyku eğitimine ara verdim.11inde dr kontrolümüz var.Ona danışalım diye bıraktım.Ne zaman isterse o zaman uyuyor kuzucum.Uğraşmıyorum.
Eşim az önce dr kontrolüne gitti.İnşallah güzel haberlerle gelir.:26::26:
Ayaklarımın ağrısı epey hafifledi.İnşallah tamamen geçer :16::16::16::16:
Allahım bütün hamişlere kolay doğumlar nasip etsin.
Bekleyen kardeşlerimize sağlıklı bebişleri tez zamanda göndersin.
amin güzel dualarına canım ben dün akşamki ağlak halimle uyandım.kardeşlerimi doğuma göderdimde kapıda bekliyorum sanki. bu hormonlar napıcaz ya.
uyku eğitimini nasıl veriyorsun kuzum.

amin güzel dualarına canım ben dün akşamki ağlak halimle uyandım.kardeşlerimi doğuma göderdimde kapıda bekliyorum sanki. bu hormonlar napıcaz ya.
uyku eğitimini nasıl veriyorsun kuzum.

Gördüm ya.Lohusalık da bitti neden hala böyleyimki diyordum bende.Seni görünce yalnız değilmişim dedim valla.:9:Bende çok heyecanlandım valla.Son kontroller dr falan ooooyyyy:52::52::52::52::52::52::52:
Akşam 7,30 gibi odasına kapanıyoruz.Pijama giydiriyorum,şarkı söylüyorum,emziriyorum,yatağına bırakıp yanında oturuyorum.Emziği düşünce veriyorum,pışpışlıyorum azıcık.Uyuyor.Yani uyumuştu 2 gün önce.En geç 8de uyumalı diyor sitelerde.Birde uyku arkadaşı edindik.Onunla uyusun diye uğraşıyorum.:31: Her uyuduğunda başucuna koyuyorum ona bakarak dalıyor.

Kusura bakma geç yazıyorum.Kızıcım acıktı ben acıktım.Beraber yiyoruz:56::56::56::56:

Canım gaz sancısı, ishal doğum belirtileri. Doğurupta gel inşallah :) Ben üşüttümde ondan ishal oldum sanmıştım. Meğer bebiş yola çıkmış geliyormuş.

Gördüm ya.Lohusalık da bitti neden hala böyleyimki diyordum bende.Seni görünce yalnız değilmişim dedim valla.:9:Bende çok heyecanlandım valla.Son kontroller dr falan ooooyyyy:52::52::52::52::52::52::52:
Akşam 7,30 gibi odasına kapanıyoruz.Pijama giydiriyorum,şarkı söylüyorum,emziriyorum,yatağına bırakıp yanında oturuyorum.Emziği düşünce veriyorum,pışpışlıyorum azıcık.Uyuyor.Yani uyumuştu 2 gün önce.En geç 8de uyumalı diyor sitelerde.Birde uyku arkadaşı edindik.Onunla uyusun diye uğraşıyorum.:31: Her uyuduğunda başucuna koyuyorum ona bakarak dalıyor.

Kusura bakma geç yazıyorum.Kızıcım acıktı ben acıktım.Beraber yiyoruz:56::56::56::56:

yok kuzum ne kusuru bende şimdi geldim benimkide kalkdı doyudum temizledim geldim.uyku alıştırmaları inşallah başarılı olur canım.ben kızımda öyle çok uğraştım kendi başına uyusun saatinde uyusunuyanasın diyeama şimdi ki aklım olsa tıpkı oğluşum gibi yapardım oğlumu kucağımda uyutuyorum başta zorlanıyordum ama şimdi hep8 de beş dakikada uyuyor bizde uykumuzun süresi kısa sorunum o.kızım da öuyumyı öğrenmesi çok zor oldu. bulabilirsem eklerim bir yazı okumuştum nette en önemlisi annenin sıcaklığını hissetmesi diyorduşimdi nekadar öğretirseniz öğretin diş çıkarma döneminde yine bozulacak diyordu kızımda bu sonucu yaşadım tecrübeyle sabit. oğluşumu şimdi doya doya kucaklıyorum biliyorum ki yarın asla bugünki hali olmayacak bol bol sarılıyorum. sarılacağım şurda3 sene var ondan sonra özgür bill oluyorlar ne öptürüyor ne sarılıyorlar bu defa tadını çıkaracağım nede olsa son bebişim

aysecim emdikten sonra bide 100ml mama icip uyudu. İnsallah bugun mama istemez

epack bebekler cok zekidir emmezlerse arkasındanmamanın geleceğini bir çözssün bir daha ne yaparsan yap emmez.az da gelse emzir önce damla damla geliyor emdikçe onun çenesi kuvvetleniyor senin sütün çoğalıyor .yinede sen bilirsin .ben kızımda mama kullanmak zorunda kaldım.oğluşda anne sütü veriyorum ne büyük lüks müş anne sütü inan bana mama alan cocuktan çok fazla sakin oluyorlar.

[

Tamam canim dedigini yapica. Bugun itibari tam 60 gunluk olduk cok sukur gunduz 2 saat uyuduk dinlenmisim yaa.
Dedigin dogru aslinda bugun oglen uyurken sutu hazmetmiti epey olmustu emeli. Rahat uyudu o yuzden. Daha ogrenecegimiz cok sey var sizlsizlerden.
ay maşallah canım allahım devamını getirsin . bende dünden beri okadar fitim ki oğluşum 3 saate bir uyanıyor sonunda .bakarmısın halime yeni doğmuş bebekten bahsediyorum sanki 4 aylık olduk. ben yeni 3 saatten bahsediyorum. e tabii ilk ay amaan aç diye sürekli bebek uyandırırsam 4ayı bitmiş bir bebek 3 saat uyudu diye göbek atarsın.geceler ne uzunmuş ama[/QUOTE]
Gozunaydin canim hep boyle devamm eder inşallah darisi basima. 4 ten sonra yarim saatte bir kalktik. Gazmaniye pirt pirt cikarsa da ikiniyor huysuzlaniyor. O kadar mi cok gazi ne bileyim
kizlar saat 9:30 oldu bebisim 1saattir emiyor arada 30cc sagdigimdan icirdik ama ac hala. Elimle sikinca sut geliot gibi musluk gibi akmiyor ama sifir degil. Pompayla sagdim hic cikmiyor 10 falan onu da verdikzaten 30cc icinde yani. Sutum az mi anlamadim doymadi mama vermek istemiom ona dogru gidioz maalesef:( 1saat emionce kalmiyor ama doymadi

Ipekcim kızlar cevaplamislar dedikleri gibi emme refleks onlarda. Nasil parmagini avucuna koydugunda tutuyorsa yanagina agzina dokundugunda da emmeye calisir doymadindan degil.

Kuzum belki de suan zeytin kucaginda. Hayirli haberlerini bekliyorum. Allahim sizi korusun.

Son düzenleme:
ay maşallah canım allahım devamını getirsin . bende dünden beri okadar fitim ki oğluşum 3 saate bir uyanıyor sonunda .bakarmısın halime yeni doğmuş bebekten bahsediyorum sanki 4 aylık olduk. ben yeni 3 saatten bahsediyorum. e tabii ilk ay amaan aç diye sürekli bebek uyandırırsam 4ayı bitmiş bir bebek 3 saat uyudu diye göbek atarsın.geceler ne uzunmuş ama
Gozunaydin canim hep boyle devamm eder inşallah darisi basima. 4 ten sonra yarim saatte bir kalktik. Gazmaniye pirt pirt cikarsa da ikiniyor huysuzlaniyor. O kadar mi cok gazi ne bileyim

Ipekcim kızlar cevaplamislar dedikleri gibi emme refleks onlarda. Nasil parmagini avucuna koydugunda tutuyorsa yanagina agzina dokundugunda da emmeye calisir doymadindan degil.

Kuzum belki de suan zeytin kucaginda. Hayirli haberlerini bekliyorum. Allahim sizi korusun.[/QUOTE]

girip çıkıyorum nete ozim kusura bakma hoşgeldin öncelikle erekn sevindim herhalde dün gece bizde öyleydik canım anlarıanlarını tutmuyor işte. robot değillerya bizde öyle değilmiyiz sanki. sütün gaz yapıyorsa kişniş sanada bebeğinede çok iyi gelir canım . ben herşeye katıyorum nerdeyse. çok rahatlatıyor benide bebeğide.

kızlar dün oğluşa meyve süzgeci aldım 4 aylık olduk ya .çok güzel birşeymiş. hepinize tavsiye ediyorum hem dişkaşıyıcı hem emzik çok kullanışlı 10 dk elinde vitaminde alıyor elini boşa emmekten iyi zamanı geldiğinde kulanın gerkten çok güzel

Back