• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Yeni gelen arkadaş Tuba hoşgeldin sen de sağlıkla doğur inşallah.

Hoşbuldukkkk ;) bugün kendimi ev oturmasında gibi hissediyorum, çenem de açıldı ;) sanırım karapisso beni uyandırdığına pişman olacak ;)
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Senin çocukların da birbirinden tatlı maşallah, Allahım nazardan korusun. Tesbih taneleri gibi durular...
Rabbim hastalıklarına da şifa versin. Fıtık çok zor, bende de boyun fıtığı var ve hayat kalitesini çok etkiliyor, biliyorum. :( ömrünün sonuna kadar egzersiz yapman gerekiyor. Benimki gibi tembelliğin yoksa tabi ;)

Amin canım Allah razı olsun güzel dileklerin için. Seninde oğlun olacak sanırım. Bir yakışıklı daha gelecek topiğimize anlaşılan..

Bir şey dikkatimi çekti. Yazıların, anlatımın dikkat çekecek kadar güzel herkes farketmiştir sanırım benim gibi.

Bir şey dikkatimi çekti. Yazıların, anlatımın dikkat çekecek kadar güzel herkes farketmiştir sanırım benim gibi.

Utandım bak şimdi :)) çok teşekkür ederim. Öyle bir şey varsa Rabbimin lütfudur :) dilim döndükçe derdimi anlatıp derdinizi paylaşmaya çalışıyorum işte ;) sizler farkında olmadan birçok soruma cevap olduğunuz için bu samimiyetim... :)

ayşe arkadaşa yazmışsın ama benide listeye ekelrsen sevinirim bende biraz sıkıntıdayım allah hepimizin yardımcısı olsun benim tahmini doğum 3temmuz allah sana acil şifalar versin allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin sağlıcakla kalın
Canım Allah sıkıntılarını gidersin en kısa zamanda...
Âmin tatlım âmin. Şimdiye kadar aldıklarım 500 tl'yi buldu walla :) güya ben 6 aya kadar tek bir alışveriş yapmayacaktım. Oyun halısını bile aldım, görmemişin çocuğu olacakmış... ;) az önce 21. Haftada bebeğini kaybeden bir arkadaşın iletisini okudum ve çok erken davrandığımı düşündüm. Kimbilir nasıl kötü haldedir şimdi. :((( bir yanım alma hiçbir şey doğumu bekle derken diğer yanım heyecandan ne alacağını şaşırıyor.
Bu arada hamilelik takvimi nasıl ve nereden yapılıyor hiç bilmiyorum. Biraz bilgi verir misin? Merak ettim şimdi.:49:
canım sağ üst köşede kullanıcı kontrolpanelinden gir,profilimi düzenleye tıkla orda bebeğinizin tahmini doğum tarihi diyor.
bebeğin doğum tarihini yaz takvimin hayırlı olsun :34:
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım. Ayşem hastalığın tesbit edildiğine göre şifayı en kısa zamanda bulursun inşallah . Bende de aynı sorun çıktı cenazede çok ayakta kalmaktan bir de 8 kg bebişi kaldır koy ağrıdan yerimden doğrulamayınca dr a gittim röntgen çekildi fıtık çıktı diğer çocuktan da siyatik de vardı oh ikisi birleşti çok güzel bir koalisyon oluşturdular sonuç 92 yaşındaki Annanem bile benden düzgün yürüyor, oturup kalkıyor.:27:Ahmet büyüyor artık daha çok dışarı dünya ile iletişimde olmak istiyor abileriyle oyun oynamayı seviyor daha az uyumak istiyor.allahtan gece uykumuz çok iyi gece 9 sabah 8.oyun halısı çok iyi bir kurtarıcı.:16:
Ayşem,Cadıozy,wawes,mmsi,epack,tubi yavrularınızı kokulu kokulu öpüyorum.inci yavrun 3 kg yu bile geçer inşallah . Karapisso özayder evris duygu diğer aklıma gelmeyen tüm gebişler sağlıkla kucaklarına alsın inşallah.kevok cevo phia Mevanur en yakın zamanda çifter çifter hamile kalsın inşallah . Yeni gelen arkadaş Tuba hoşgeldin sen de sağlıkla doğur inşallah.
Zaman nasıl geçiyor ömerim kaza geçireli tam 1 sene oldu. :ssz:kızlar bu arada ayın 4 ü safer ayının biri çok dua edelim bol sadaka verelim bela ayı biliyorsunuz mevlam her türlü bela ve sıkıntıdan muhafaza eylesin .son olarak en küçük oğluşum:54:Eki Görüntüle 877965 Eki Görüntüle 877966 Eki Görüntüle 877967 Eki Görüntüle 877968
Bu da ortanca ve büyük oğluşlar.küçük hocalarım:))çEki Görüntüle 877971 Eki Görüntüle 87 Eki Görüntüle 877973 Eki Görüntüle 877974
canım geçmiş olsun allah evlatlarının acısını göstermesin ne diyelim göreceğmiz varsa görüuoruz bir şekilde...
Safer ayı bela ayı diye bilinir ama aslında belaların 1.kat semaya yani bize en yakın indiği ay.
bela ayı demesek daha iyi olur. bol bol lahavle çekmek lazım. inş bütün belalar musibetler Allahın izniyle bizden çevremizden uzak olur. yaşayacağımız varsada Mevlam sonunda kazanmayı nasip etsin...
Canım sağolasın ya, güzel bakan güzel görürmüş. Sen de çok tatlısın maşallah ;) zaten sizlerden yana bu samimiyeti görmesem böyle paylaşımlarda bulunmazdım hiç, doğruya doğru. :))
Senin gibi ben de kıza odaklanmışken erkek olduğunu öğrendim. Hem de doktorum önce kız dedi, tam ben göbek atarken ve eşimle dalga geçerken(kendisi erkek çocuk delisidir) 2 dk sonra erkek demesin mi? Ama ne yalan söyleyeyim, erkek bebiş fikrine de iyice ısındım ve sizler gibi ben de heyecan ve hasretle bekliyorum yavruşumu kucağıma almayı.
Ben Karabük'ten katılıyorum tatlı sohbetinize ;)
Evet, bir tane daha Tuba arkadaşımız var, onu da biliyorum. Hepiniz birbirinizden tatlısınız maşallah.
hımm aynı şeyleri yaşamışız desene :34:
benim eşimde erkek diyordu ama doktor 15.haftada erkeğe benziyor demişti...
Rabbim hep iyi ve samimi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi...
Hamileliğin son günlerini yaşadığın nasılda belli..
Hamileliğim başa sarmıştı son zamanlarda.Yorgunluk, halsizlik, uyku halleri, uykusuzluk, aşerme halleri...
Ramazanda uykusuzluktan gece 2de 3 de kalkıp sütlaç yapardım. Eşime yaradı bahaneyle çeşit çeşit yemek oluyordu sahurda.
Sende gece gece buralardasın gibi:)
Az kaldı şimdiden sonra uykun olacak ama istesende uyuyamayacaksın benden söylemesi.
Hayat anne olunca başlıyor bence;)
ayy canımmm aşerme konusunu hiç sormaaa :52::52::52::52::52::52::52:
kuzummm karnım gittikçe yukarı çıkıyor anlmadım neden,sözde 38.haftadayım ama inmesi gerekirken çıktıkçaçıkıyor yukarı. mide bölgemde çatlama olacak galiba çok ağrıyor derisi ve kaşınıyor :31:
senin karnın kaçınc haftada indi aşağıya..
Allahım yardım et doğurayım oğlumuzu :emir_bebek:
Maşallah Ayşecim gönlünün ferahladığını öğrenmek bile içimi ferahlattı. Hifa'nı veren Rabbim tez zamanda şifanı da versin ;) yaşadığın zor günler kıyamette şefaatçin olsun. Bilirsin, müslümanın ayağına taş değse Yüce Mevlam karşılığında bir hatasını bağışlayacağını vadediyor. Sen kolay günler geçirmedin. Eminim Rabbim seni çok seviyor, çünkü sevmediği kuluna böyle imtihanlar vermez. Her kişinin değil, er kişinin işidir böyle sıkıntıları sırtlanmak...
Ağzına sağlık... kısa ve net...
Hoşbuldukkkk ;) bugün kendimi ev oturmasında gibi hissediyorum, çenem de açıldı ;) sanırım karapisso beni uyandırdığına pişman olacak ;)
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Senin çocukların da birbirinden tatlı maşallah, Allahım nazardan korusun. Tesbih taneleri gibi durular...
Rabbim hastalıklarına da şifa versin. Fıtık çok zor, bende de boyun fıtığı var ve hayat kalitesini çok etkiliyor, biliyorum. :( ömrünün sonuna kadar egzersiz yapman gerekiyor. Benimki gibi tembelliğin yoksa tabi ;)

Canımmm hiç pişman olurmuyummm...
inşaallah biz doğurduktan sonra biz sana destek oluruz anlatırız yakın geçmişimizi :16:
Allahın iznile ineydi bebeğim aşağı doğru doğuraydımm hayırlısıyla sağlıkla bereketiyle...

Salı gününden beri hastanelerdeyim biliyorsunuz.Film,tam kan,mr derken bulamadılar neyim olduğunu.Drun şüphelendiği hastalık değilmiş benimki.Bel kemiğimde kırıklar ve ödemler oluşmuş yoğun bi şekilde.Sülalemde kemik erimesi olup olmadığını sordu dr.Kemik ölçümü istedi hastane yapmadı.Devlet bi kota koymuş 50 tl. onu geçince tetkik yapmıyorlarmış.Benimkiler 107 olmuş zaten.Ölçüm yapması için 12 gün beklemek gerekiyormuş yeni kotamın açılması içn.26 tllik bişeymiş,parasını vereyim dedim olmaz dedi hastane.Diğer hastaneleri arıyorum.Biri 27şubata randevu veriyor,diğerinin dru izinliymiş.Elim kolum bağlandı.Şimdi yana döne hastane ararım ölçümü yaptırabileceğim.Artık oturup kalkarken bile ağlıyorum ağrıdan.Allahım imtihanımı bitirmeyi nasip et artık:14::14::14::14::14::14::14:
rabbim yardımcın olsun ayşem ferahlığına çıkaracak rabbim inşallah. canım
Herkese selamlar,
Demek yakalandım, artık kaçarım yok yazıcam :) kızlar siz benim epey yakın arkadaşlarım gibi oldunuz, sitede birkaç topiğe yazdım ama sizi her gün takip ediyorum. Dış kapının mandalı gibi olmayayım diye yazmıyordum topiğinize. ;)
Eee, biraz kendimden de bahsedeyim o zaman ;) ben sizin geçmiş olduğunuz yollardan yeni yeni geçiyorum. Bugün hamileliğimin 19. Haftasını da bitirdim elhamdülillah ve oğluşum yanıma geldiğinde sudan çıkmış balığa dönmeyeyim diye paso sizin başınızdan geçenleri okuyorum. Sessiz duacınız oluyorum kiminize, kiminizle birlikte doktor muayenesi gününü bekliyorum, kiminizle de Allah bir an önce sağlıkla kurtarsın, bebişine kavuşsun diye heyecanla gün sayıyorum. İşte böyle...
Millet doğuma odaklanır, ben doğumu falan unuttum, hamileliğimin tadını çıkarır oldum son zamanlarda. %95'inizin uykusuz geceler geçirdiğini düşünürsek, ileride uyuyamayacağım uykuların acısını çıkarıyorum. Her haftasonu çıktığım bebiş alışverişlerime de bilmeden siz rehberlik ediyorsunuz. Bazen ona buna soramayacağım şeyler yaşıyorum, cevap yine sizde. Maşallah sizlere.. Kimbilir bilmeden kaç kişinin hamilelik rehberi oluyorsunuz.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Ayrı ayrı tebrik ediyorum başardıklarınız için..
Karapisso, sen de sağlıkla doğurup, sakin bir bebişle anneliğin tüm duygularına erersin inşallah.. ;))
hoşgeldin tubacım .inşallah sağlıkla gelir oğluşun yanına . rabbim güzel yazılar yazsın inşallah
zorlu bir gece bidikim doymadi sanirim agladi baya. Uykuda uyumuor gibi surekli ses cikarior gerinio ikiniyor gormesen uyanik sancak. Ses uyutmuo resmen sizde bole bisey var mi dogdughndan beri var.
bebekler derin uykuya geçerken böyle tepkiler verirmiş hatta ağlarlarmış bunları uyku içinde yaparlarmış biz annişler çoçukların bir sorunu var acıktı zanneder alırmışız kucağa .oysa biraz beklesek tekrar uyurlarmış.uykudaki her tepkiye müdahle etmeyecekmişiz canım
Kızlar maşallah hepiniz büyüttünüz bebişlerinızi rabbim sağlık versin.
Bir kaç kişi kaldık biz. Sirin mevanur cevo..
İnşallahh sıra bize de gelicek sizin deneyimlerinizden yararlanıcaz.
Ahdım var zaten ilk size söyliycem. Bu sefer siz benim halayımı çekiceksiniz..
İnanıyorum ben HERŞEY GÜZEL OLACAK
hadi inşalllah rabbim seninde güzelhaberlerini duymayı nasip etsin.amin
11gibi uyandım dedim bugün cuma mübarek saatte Kur'an okuyayım. Oku namaz kıl saat yarım oldu. Ben kurt gibi açılmıştım yiyemedim midemin ağrısından. Şimdi çok yorgun hissediyorum masaydık toplamadım biraz dinleneyim devam edeceğim. Yiyemedim midemin ağrısından galiba açlıktan ve çok su içmekten oldu :(
oy kıyamam ya dikkat etkendine canım bebek kilo alamamış diyorsun geç saatte yemek yiyorsun hıııı kızarım şimdi.iyi bak yeğenimize yoksa kızar teyzeleri
Eki Görüntüle 877315 Eki Görüntüle 877314

Teyzeleri bugün doğum gününe gitcez pembiş elbisemizi giyelimde öyle süslü gidelim dedik. Pozumuzu verdik sonrada uykuya daldık:)
allahım allahım sayılamayacak kadar çok maşallah rabbim esirgesin oyuncak gibi olmuş kuzum kıyamam ben sana
Biri benimi andi :33::33: kevok canim nasilsin sizde durumlar nasil devm ediyor ?
Ben yurt disindaym esim tr de o yuzden biz ayriyiz bu aralar:50::50:
Dun aksam cok kotu oldum fenalastim kizlar migde bulantisi ve basdonmesi derken tansiyonum 18 e cikmis ahh su stress is aramak insani olduruyor :18::18::43::43::43:durumum o kadar karanlik ki bi aydinlik ariyorum tek bir is allahim benide gorur insallah evlendigim gunden beri imtan ediliyorum sukur bu gunlerimize ama bi turlu duzenimiz olmadi bu yuzden du aralar pek yazmiyorum sizinde caninizi sikmamak icin...
Kizlar sizden bi sey istesem benim icin dua edebilirmisiniz? :30::30: ozel bir dua varsa okusam?
özel dua varmı bilmiyorum ama dilek kapımız nezaman açıktır onuda pek bilmem ama aklıma her geldiğinde sizlere dua ediyorum ellini boş çevirmesin kalbinizdeki muradınıza erdirsin rabbim sizleri amin
bebisim ishal olmus napcam
ishal değildir ya ne ishali 20 günlük bebek artık değişir sürekli yediklerine göre bazen çok çıkar bazen az canım kaygılanma sen
2 saatlik bi uğraş sonucu bugün öğlen 14.30da bi fizik tedavi uzmanına göründüm.Bi bel filmi daha çektirdim.10 dk boyunca belime sıcak kompres yaptılar deneme amaçlı.Bel fıtığı başlangıcı teşhisiyle vitaminlerimi ve ısıtıcı kremimi alarak çıktım hastaneden.Hamdolsun kemik erimesi falan değilmiş.Ne zormuş muallakta kalmak.Ağrılarımı kesmişler gibi rahatladım.:16::16::16::16::16:
Gittiğim hastane doğum yaptığım hastane olunca ebeme ve Hifa'nın druna uğramadan etmedim.Sütün artması için.Garip bişey öğrendim.Yolculuklarda bulantı kesici hap varya metpamid onun yan etkisi süt hormonunu tetiklemekmiş.Günde 1 tane içebilirsin dedi ebe :)) Ayrıca vücut ağrısı olan insanların sütü azalırmış.Ayaklarının ağrısı kesildikçe sütün artar gör bak dediler.Birde sabah-akşam 1 su bardağına 2 tatlı kaşığı rezeneyi demleyip içecekmişim.Bu da sütü arttırmazsa yapacak bişey yok dedi dr.Hepiniz için kızlar.Hem hamişler hem lohusalar.Şakır şakır aksın sütümüz..:16::16::16::16::16::16:
Kendimi çok hafiflemiş hissettim destek alınca.Bi de ağrılarım hafiflese tam olacak.Baksanıza geçse bile diyemiyorum hafiflese o bile yetecek...:31::31::31::31::31::31:
oy canım benim ilk başlarda çok zordu fıtık ağrısı canım benim bel fıtığından ameliyat olmuş biri olarak rabbim yardımcın olsun canım benim.doğumdan sonra mı çıktı daha önceden başlangıcı falan var dendimi?
Kızlar saat 1gibi kahvaltı yaparken midem ağrıdı dedim ya,bende kalktım sofradan dedim birz uzanayım sonra devam ederim yemeye velhasılı uyumuşummmmmm tam 3buçuk gibi uynadımmmm :52::31:
Kahvaltımı kaldıııı bu ne iş arkadaş bu ne uyku bu ne halsizlik. Inanın ilk günlerde böyle değildim.
Neyse şimdi akşam yemeği zamanı :56:
Içimden geçen canımın çektiği yemek vardı dedim kaynanamdan istemeyeyim kadın yorulmasın ama tevafuk işte istediğim yemeği yapmışşş :56::56:
Eşim haber verdi :46:
He he elhamdülillah gidip yerim doya doya :56:
temizkalpli hamişim benim . allahım bebişinide senide hep böyle kısmetli etsin .
Fıstıklar ben gittim hepinize Allah rahatlık versin gece görüşürüz uğrarımmmmm,siz olmadan geçmiyor koca geceler :34:

kizlar benim de oleydi kakasi ama mama aldi ondan degisik
mamadan sonra öyle gelmiştir zaten emziriyorsun öyleyse bile ilacı yine sende annesütü
Âmin tatlım âmin. Şimdiye kadar aldıklarım 500 tl'yi buldu walla :) güya ben 6 aya kadar tek bir alışveriş yapmayacaktım. Oyun halısını bile aldım, görmemişin çocuğu olacakmış... ;) az önce 21. Haftada bebeğini kaybeden bir arkadaşın iletisini okudum ve çok erken davrandığımı düşündüm. Kimbilir nasıl kötü haldedir şimdi. :((( bir yanım alma hiçbir şey doğumu bekle derken diğer yanım heyecandan ne alacağını şaşırıyor.
Bu arada hamilelik takvimi nasıl ve nereden yapılıyor hiç bilmiyorum. Biraz bilgi verir misin? Merak ettim şimdi.:49:
canım ay kızıma hamileliğim aklıma geldi ne görürsem alıyordum.ne güzel günlerdi onlar.aldıklarımın çoğuda birişe yaramadı. oğluşumda daha akıllı davrandım ama gene biraz abartmşışım.ama ana yüreği her şeyi vermek istiyorsun canım benim tadını çıkar . hamileliktakvimi düzenle yazısı vardır allta kendi yazdıklarının altında oraya giriyorsun tahmini doğum tarihini yazıyorsun çıkıyordu unutmadıysam

sana katılıyorum

Benden sonra hamile olan bütün akarba eş dost doğurdu bu ne iş yaaaa :52::52::52::52::52::52:
yani sezeryanla doğurdular ilkleri sezeryan diye :29::29::29:
bekleyeceğim artık :1:

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım. Ayşem hastalığın tesbit edildiğine göre şifayı en kısa zamanda bulursun inşallah . Bende de aynı sorun çıktı cenazede çok ayakta kalmaktan bir de 8 kg bebişi kaldır koy ağrıdan yerimden doğrulamayınca dr a gittim röntgen çekildi fıtık çıktı diğer çocuktan da siyatik de vardı oh ikisi birleşti çok güzel bir koalisyon oluşturdular sonuç 92 yaşındaki Annanem bile benden düzgün yürüyor, oturup kalkıyor.:27:Ahmet büyüyor artık daha çok dışarı dünya ile iletişimde olmak istiyor abileriyle oyun oynamayı seviyor daha az uyumak istiyor.allahtan gece uykumuz çok iyi gece 9 sabah 8.oyun halısı çok iyi bir kurtarıcı.:16:
Ayşem,Cadıozy,wawes,mmsi,epack,tubi yavrularınızı kokulu kokulu öpüyorum.inci yavrun 3 kg yu bile geçer inşallah . Karapisso özayder evris duygu diğer aklıma gelmeyen tüm gebişler sağlıkla kucaklarına alsın inşallah.kevok cevo phia Mevanur en yakın zamanda çifter çifter hamile kalsın inşallah . Yeni gelen arkadaş Tuba hoşgeldin sen de sağlıkla doğur inşallah.
Zaman nasıl geçiyor ömerim kaza geçireli tam 1 sene oldu. :ssz:kızlar bu arada ayın 4 ü safer ayının biri çok dua edelim bol sadaka verelim bela ayı biliyorsunuz mevlam her türlü bela ve sıkıntıdan muhafaza eylesin .son olarak en küçük oğluşum:54:Eki Görüntüle 877965 Eki Görüntüle 877966 Eki Görüntüle 877967 Eki Görüntüle 877968
Bu da ortanca ve büyük oğluşlar.küçük hocalarım:))çEki Görüntüle 877971 Eki Görüntüle 87 Eki Görüntüle 877973 Eki Görüntüle 877974

feyzam allah esirgesin bu prensleri yarbbim . allahım hepsini büyük alim adamlarda eylesin .sonsuz maşallah .geçmiş olsun feyzam allahım şifa versin .dikkat et kendine vallahi fıtığın son hali kötü rabbim yardımcınız olsun

karapissom hoş geldin nasılsın bu gün var mı bir doğurma hissi?
nasıl oluyor o hiss bilmiyorum kiii :30:
ama doğurmayı çok istiyorum hayırlısıyla :32:
inşallah sen normal doğuracaksın .ağır abi bizimkisi öyle her çağrıldığında gitmez:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet aynen öylee teyzesi :13:
e sen nasılsın geldin çok şükür beni yanlız bırakmadın.
Allah hepimizi iyi merhametli eylesin ve öyle insanlarla karşılaştırsın...

canim idare edioruz dun sutum azdi sanirim bebisim acliktan agladi. artirma yollarini denioz yani bebise yetmedi dun mama da bozuor bebisi
durumlar bole senin prenses de cok seker masallah.

Çok tatlı demi yaaa...
Allahın yaratma sanatı...Eki Görüntüle 878147

nasıl oluyor o hiss bilmiyorum kiii :30:
ama doğurmayı çok istiyorum hayırlısıyla :32:

evet aynen öylee teyzesi :13:
e sen nasılsın geldin çok şükür beni yanlız bırakmadın.
Allah hepimizi iyi merhametli eylesin ve öyle insanlarla karşılaştırsın...

amin canım benim tüm inanları inşallah.ya dün giremedim maşallah burası çoşmuş muhabbetin dibine vurulmuş.dün artık gücümün tükenme noktasıydı ama maşallah bu gün yusuf ziyam ilk kez müdahalesiz 3 saat uyudu. nasıl bir duygu anlatamam sana

Back