• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

canım sağ üst köşede kullanıcı kontrolpanelinden gir,profilimi düzenleye tıkla orda bebeğinizin tahmini doğum tarihi diyor.
bebeğin doğum tarihini yaz takvimin hayırlı olsun.

hımm aynı şeyleri yaşamışız desene :34:
benim eşimde erkek diyordu ama doktor 15.haftada erkeğe benziyor demişti...
Rabbim hep iyi ve samimi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi...

Canımmm hiç pişman olurmuyummm...
inşaallah biz doğurduktan sonra biz sana destek oluruz anlatırız yakın geçmişimizi :16:
Allahın iznile ineydi bebeğim aşağı doğru doğuraydımm hayırlısıyla sağlıkla bereketiyle...

Takvimimi yaptım, yardım için teşekkürler.. Biz de oğluşumu 16. Haftada öğrendik :) beni davet ettiğine pişman olmadığına sevindim, ;) Allah kolaycacık bir doğum nasip etsin sana kardeşim...

amin canım benim tüm inanları inşallah.ya dün giremedim maşallah burası çoşmuş muhabbetin dibine vurulmuş.dün artık gücümün tükenme noktasıydı ama maşallah bu gün yusuf ziyam ilk kez müdahalesiz 3 saat uyudu. nasıl bir duygu anlatamam sana
Maşaallah diyelim.
Dilerim hep böylr devam eder...
Evet sen yoktun dün dedim gel iki lafın belini kıralım diye :34:
eşlerini sevenlerin çocokları onlara benzermiş benimkiler tamamen baba inşallah seninkilerde öyle olur
Ayyy bende bunu duydummm inşaallah benze teyzesi...
Eşimin gözleri benzese yeter :21:
ahlakıda onunki gibi yumuşak olsun. ben kendimi biliyorum ne yalan söyliyim :31:
Takvimimi yaptım, yardım için teşekkürler.. Biz de oğluşumu 16. Haftada öğrendik :) beni davet ettiğine pişman olmadığına sevindim, ;) Allah kolaycacık bir doğum nasip etsin sana kardeşim...

Biz 15+1 günlükken öğrendik :52::52::52::52:
Amin kardeşim Allah razı olsun...
Bak bu ayların tadını çıkart sonu çok zormuş :32::32::32::32:
Allahımm isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...

hoşgeldin tubacım .inşallah sağlıkla gelir oğluşun yanına . rabbim güzel yazılar yazsın inşallah

canım ay kızıma hamileliğim aklıma geldi ne görürsem alıyordum.ne güzel günlerdi onlar.aldıklarımın çoğuda birişe yaramadı. oğluşumda daha akıllı davrandım ama gene biraz abartmşışım.ama ana yüreği her şeyi vermek istiyorsun canım benim tadını çıkar . hamileliktakvimi düzenle yazısı vardır allta kendi yazdıklarının altında oraya giriyorsun tahmini doğum tarihini yazıyorsun çıkıyordu unutmadıysam

sana katılıyorum

Hoşbulduk, Allah razı olsun güzel duaların için.. İnşallah ben de sizin gibi tecrübeli anneler diyarına geçebilirim de anne adaylarına yardımcı olabilirim böyle... Hepinize gıpta ediyorum.
Eminim benim aldıklarımın da çoğu kullanılmayacak ama durduramıyorum kendimi işte. Eşim benden beter, biraz tutsa beni, pahalı bunlar dese, ne bileyim çok aldın dese ;) ama nerde?! O benden de beter, gittiğimiz mağazalarda tezgahtarlara 'buraya çok güzel şeyler getirin lütfen, biz de alalım' diyor. :D yeni evime bir taşınsam Allah'ın izniyle, odasını düzenlemek için sabırsızlanıyorum...
Böyle işte... :) heyecan... Hasret...

Canım benim bebeğim yukarıda hala.
hatta annenin dediğine dikkat ediyorum midemle göbeğim arasında elim kapalı bir şakilde bir karış aralık var.
belkide açık bir karış. görenler inmiş diyor ama ben neden yukarıda hissediyorum ?
Çoku soru sordum yaaaa hakkını helal et :14:

Hoşbulduk, Allah razı olsun güzel duaların için.. İnşallah ben de sizin gibi tecrübeli anneler diyarına geçebilirim de anne adaylarına yardımcı olabilirim böyle... Hepinize gıpta ediyorum.
Eminim benim aldıklarımın da çoğu kullanılmayacak ama durduramıyorum kendimi işte. Eşim benden beter, biraz tutsa beni, pahalı bunlar dese, ne bileyim çok aldın dese ;) ama nerde?! O benden de beter, gittiğimiz mağazalarda tezgahtarlara 'buraya çok güzel şeyler getirin lütfen, biz de alalım' diyor. :D yeni evime bir taşınsam Allah'ın izniyle, odasını düzenlemek için sabırsızlanıyorum...
Böyle işte... :) heyecan... Hasret...

allahım heyecanınızı tamamına erdirsin inşallah.aldıklarınızın tadına verdırsın inşallah.maşallah size.tecrübeye gelince yok öyle tecrübe falan her gelen kendine ait bir huy la geliyor. her seferinde yeniden başlıyorsun .yani her gelen bebek senin ilk bebeğin oluyor

Geç olsun da bir avazda normal olsun Allah'ın izniyle ;) hatta bir avazda bile olmasın, bir kahkahada olsun, bir gülümsemede olsun ;)

Amin canım hayırlısıyla :16::16::16::16::16::16:
Bende merak ediyorum nasıl bir duygu doğurmak sonrasında emziemek onun o missss kokusunu içime çekmek...
En çok eşimin kucağında onu görmek nasıl bir duygu olacak...
Çoğu zaman düşünüyorum bu duyguları yaratan Mevlamız nasıl tatlı nasıl güzel nasıl harika ki böyle güzellikler yaratıyor...
Mevlam herşeyde seni görmeyi tefekkür etmeyi bizlere nasip et...
Verdiklerinle azanlardan eyleme :14:

Biz 15+1 günlükken öğrendik :52::52::52::52:
Amin kardeşim Allah razı olsun...
Bak bu ayların tadını çıkart sonu çok zormuş :32::32::32::32:
Allahımm isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...

Çıkarmaz olur muyum hiç, anneler uykusuzuz dedikçe ben artık uykum olmasa da paso uyuyorum, acaba uykunun da deposu olur mu? Varsa benimki full çekmiştir ;)
Ama o uykusuzluk bir cennet koklayışıyla diniyordur diye tahmin ediyorum, dinmiyor mu?!
Senelerce hasretle ve sabırla bebişlerini bekleyenler varken, ve ben böyle talihliyken, biraz da uyumayıveririm. ( tabi bunları anne olmadan söylemek çok kolay ) ;)

Canım benim bebeğim yukarıda hala.
hatta annenin dediğine dikkat ediyorum midemle göbeğim arasında elim kapalı bir şakilde bir karış aralık var.
belkide açık bir karış. görenler inmiş diyor ama ben neden yukarıda hissediyorum ?
Çoku soru sordum yaaaa hakkını helal et :14:

midene baskısı çok ya ondandır .nefes almaların biraz rahatlamdımı kuzum beimki aşağı inmeden önce kısacık yol yürüsem nefes nefese kalıyordum. indikten sonra bir rahatlık. her işi yapabilirmişsin gibi oluyor

:

ayy ne güzell:52::52::52::52:bir gülüşte bir bebek .olur mu oluyormuş sende karapissom .:34:

Kuzummm 20 lik dişimi ameliyatla aldılar ve çok fena anlardı anlatılmaz şekilde. doktor dikerken ben gülüyordummm :9::9::9:
Doktor dedi gül gül sonunu görürsün :27:
Hakşkaten olurmu olur canım güle güle doğururummmmm :9::9::9::9: :10:
Gelir anlatırım burda :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Allah söyletti tubayı bak negüzel olur ya gülerek doğursam :29:

:

ayy ne güzell:52::52::52::52:bir gülüşte bir bebek .olur mu oluyormuş sende karapissom .:34:

midene baskısı çok ya ondandır .nefes almaların biraz rahatlamdımı kuzum beimki aşağı inmeden önce kısacık yol yürüsem nefes nefese kalıyordum. indikten sonra bir rahatlık. her işi yapabilirmişsin gibi oluyor

Canım midemde hiç baskı yokkk :46::46::46::46::46: benimki çok aşağıda idi hiç midemde baskı olmadı. maşaallah o yüzden rahat yemek yiyorum.Çok rahatım o konuda çok şükür.

allahım heyecanınızı tamamına erdirsin inşallah.aldıklarınızın tadına verdırsın inşallah.maşallah size.tecrübeye gelince yok öyle tecrübe falan her gelen kendine ait bir huy la geliyor. her seferinde yeniden başlıyorsun .yani her gelen bebek senin ilk bebeğin oluyor

Âmin...âmin...yüzlerce kez... :) ne güzel dualar bunlar, çok teşekkür ederim. Her anne her kitap aynı şeyi söylüyor. Her bebeğin ihtiyacı ayrı, uykusu ayrı, emmesi ayrı... Ben bunu farklı dallarda tekrar tekrar yüksek lisans yapmaya benzetiyorum. :) her seferinde sil baştan...
Gerçi laf aramızda, ben gerçek yüksek lisansımı bitiremedim daha, bebişiminkini nasıl yapacağım merak ediyorum :)))

Çıkarmaz olur muyum hiç, anneler uykusuzuz dedikçe ben artık uykum olmasa da paso uyuyorum, acaba uykunun da deposu olur mu? Varsa benimki full çekmiştir ;)
Ama o uykusuzluk bir cennet koklayışıyla diniyordur diye tahmin ediyorum, dinmiyor mu?!
Senelerce hasretle ve sabırla bebişlerini bekleyenler varken, ve ben böyle talihliyken, biraz da uyumayıveririm. ( tabi bunları anne olmadan söylemek çok kolay ) ;)

dinmez mi kuzum .gözlerin yanıyor acıyor ışığa bakamıyorsun karşında konuşan herkese bağırıp çağırıyorsun ama ona gelince uykusuzluğun sebebi bile olsa içinde çiçekler açıyor. kucağına aldığında burununu sızlatan öyle bir koku geliyorki.hem büyük bir mutluluk hem dahaönce hiç hissetmediğiniz bir ağlama isteği koynunuzda sıkmak istiyorsun ama ana yüreği kıyamıyorsun ve ne diycem öyle bir şe ki hepsinin ayrı bir kokusu var hiç değişmiyor.

canım her anın tadını çıkartalım.
İnşaallah kucağımıza alıncada depresyon girmeden her anın tadını çıkartırız...
uyku depo edemem ben heralde çünkü şimdi doyamıyorım sonra uykusuz olursam nasıl olur bilmiyorum...
ilk aylarda bile bukadar çok uykusuzluk çekmemiştim...
Her anın bir güzelliği var kardeşim.
dilerim Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız :21:

Âmin...âmin...yüzlerce kez... :) ne güzel dualar bunlar, çok teşekkür ederim. Her anne her kitap aynı şeyi söylüyor. Her bebeğin ihtiyacı ayrı, uykusu ayrı, emmesi ayrı... Ben bunu farklı dallarda tekrar tekrar yüksek lisans yapmaya benzetiyorum. :) her seferinde sil baştan...
Gerçi laf aramızda, ben gerçek yüksek lisansımı bitiremedim daha, bebişiminkini nasıl yapacağım merak ediyorum :)))

allahım onu bizi yaratırken hamurumuza katmış.burda bunları düşünüyor yazıyorsak inşallah doğru olanı yapacaklardanızdır.gerçiyanlış yapan anne yoktur da.sen de eminim çok güzel annelik yapıcan

:

Rabb'ime yaratmak zor gelir mi hiç? Cık... Gelmez... :) biz dileyelim, O'nun hazinesi geniştir. O yüzden ben Rabbimden belâlara karşı sabır istemem, Rabb'im belaları hiç başımıza getirme diye dua ederim. Çok mu aç gözlüyüm? Eveeet! Çok açgözlüyüm. :))))

Back