- Konu Sahibi semplice_signora
- #21.221
İşte bu ya çok şükür bacımmmmm çok mutlumoldum inannnnnnnnn..... Elhamdülillah ala külli hal....2 saatlik bi uğraş sonucu bugün öğlen 14.30da bi fizik tedavi uzmanına göründüm.Bi bel filmi daha çektirdim.10 dk boyunca belime sıcak kompres yaptılar deneme amaçlı.Bel fıtığı başlangıcı teşhisiyle vitaminlerimi ve ısıtıcı kremimi alarak çıktım hastaneden.Hamdolsun kemik erimesi falan değilmiş.Ne zormuş muallakta kalmak.Ağrılarımı kesmişler gibi rahatladım.
Gittiğim hastane doğum yaptığım hastane olunca ebeme ve Hifa'nın druna uğramadan etmedim.Sütün artması için.Garip bişey öğrendim.Yolculuklarda bulantı kesici hap varya metpamid onun yan etkisi süt hormonunu tetiklemekmiş.Günde 1 tane içebilirsin dedi ebe :)) Ayrıca vücut ağrısı olan insanların sütü azalırmış.Ayaklarının ağrısı kesildikçe sütün artar gör bak dediler.Birde sabah-akşam 1 su bardağına 2 tatlı kaşığı rezeneyi demleyip içecekmişim.Bu da sütü arttırmazsa yapacak bişey yok dedi dr.Hepiniz için kızlar.Hem hamişler hem lohusalar.Şakır şakır aksın sütümüz..
Kendimi çok hafiflemiş hissettim destek alınca.Bi de ağrılarım hafiflese tam olacak.Baksanıza geçse bile diyemiyorum hafiflese o bile yetecek...
Hafiflese deme deme geçsin de sen kudreti sonsuz Mevladan istiyorsun unutma sakın...
Bak bu süt meselesini unutmamam lazım. Demek metpamit içmek lazım hımmm ilginç...
Hadi tekrar geçmiş olsun inş tedavi sonucunu hemen alırsın... Belin sana lazım hifa ya kardeş için
Uy özre gerek yok kuzumÖzür dilerim kırdıysam.Ağlama lütfen kıyamam hamişlerin ağlamasına.Onu da düşün annesi,aç kalma eziyet etme kendine de ona da..
Sadece onun aç kalmışına sevap olduğumu düşünemedimmmm uyardığın için. Çok teşekkürler bacımmmmmm