How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bol bebiş topiği

ayyy hiç sorma kuzum ya sırayla önce senin haberin sonra inci sonra da benim haberim gelmişti hatırlıyosan:))

rabbim isteyen herkese nasip etsin bekletmesin inşallah.bikez daha dua edelim ^kale rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeh inneke semiuddua^amin amin amin.....

doğum sıramız nasıl olucak acaba yine sen önde olucan canım,inşallah istediğin gibi olur ama bende panik atak olduğu için ne yapıcamı tam olarak bilmiyorum:((

Sakin ol kuzummmm inş sağlıkla karnı yarık olmadan gelir kuzunun tabi benimkide :16:
Canım sıra işi değildi bu kısmet işi... İnş kucağımıza alırız...
O günleri hiç unuturmuyum ama özellikle senin haberini.... Duşa girmiştin öylesine test yapmıştın ve 2.silik çizgi ile almıştın müjdeniiiiiiiii :52:
Birde o ay aşılama ertelenmişti yumurtlaman yok die ama bak Allah ne güzel vekildir kuluna yeterrrrr :16::16::16:

yazını okuyunca tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu inan,aynen öyle olmuştu şoka girmiştim.
şuan ağlamamk için zor tutuyorum rabbim ne olursun bu mutluluğu isteyen herkese nasip et,sana isyan değil ama içim rahat etmiyo be kuzum.

doğrusun canım sırayla olmuyo doğum çapraz komşumla aramızda bir buçuk ay vardı 21 gün önce doğum yaptı şuan banada ortalama üç hafta var ama bilemiyoruz:(((

ya inşallah doğumu yaptıktan sonra dalga geçicez konuştuklarımıza şükür bitti dicez kucağımıza alınca unutucaz inşallah.düşünsene kuzum şuan kucağında olduğunu :)))

bu arada o haftalardaki yazılara bakıcam kaçıncı sayfada acaba,üçümüzün olduğu sayfalara bakıcam:)))

Son düzenleme:
Canlarım en son 4gün evvel gittim doktora,dünden beri bebeğim çok az hareket ediyor. Bugün çok çok az normalim sizce ?
En az 10hareket diye biliyorum ama bu kadar az kareler etmezdi yavrum :14:
Canim 2 saatte 10 hareket.
Waves dedemisti doguma yakin hareketleri iyice azaldi. Kanala giriyormus ya. Yolda minik zeytin.
uyandirdim acliktam olmus gibi memeyi kapti ama 15dk emdi acikinca aglamio sanirim bida 3saati gecmiyim

Olsun canim 15 dakika emmis ya midesine sut gitmis sen uyandir oistersen 3 saatte bir. Daha cok kucuk...aciktigini bilemiyor herhalde.

yazını okuyunca tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu inan,aynen öyle olmuştu şoka girmiştim.
şuan ağlamamk için zor tutuyorum rabbim ne olursun bu mutluluğu isteyen herkese nasip et,sana isyan değil ama içim rahat etmiyo be kuzum.

doğrusun canım sırayla olmuyo doğum çapraz komşumla aramızda bir buçuk ay vardı 21 gün önce doğum yaptı şuan banada ortalama üç hafta var ama bilemiyoruz:(((

ya inşallah doğumu yaptıktan sonra dalga geçicez konuştuklarımıza şükür bitti dicez kucağımıza alınca unutucaz inşallah.düşünsene kuzum şuan kucağında olduğunu :)))

bu arada o haftalardaki yazılara bakıcam kaçıncı sayfada acaba,üçümüzün olduğu sayfalara bakıcam:)))

Unutacaksiniz leylam emin ol. Hatta uyusada su kollarim dinlense diyeceksiniz. Sag kolum bazen uyusuyor onu tasimaktan.

He he bak bakalım bulursan haber ver :52:
Canim 2 saatte 10 hareket.
Waves dedemisti doguma yakin hareketleri iyice azaldi. Kanala giriyormus ya. Yolda minik zeytin.

Olsun canim 15 dakika emmis ya midesine sut gitmis sen uyandir oistersen 3 saatte bir. Daha cok kucuk...aciktigini bilemiyor herhalde.
Hımmmm ne 2saati kuzummm demek bizim minik gelmeye hazırlanıyor :34:
Hadi inşaallah özledim bebek kokusunu :emir_bebek:

yaaaaaaaa niye kimse benim mesajlarıma cevap yazmıyor :14::14::14:
bu hamişe özellikle cevap verin günü yakın kızdırmayın üzmeyin ya:3::34::34:
Canlarım en son 4gün evvel gittim doktora,dünden beri bebeğim çok az hareket ediyor. Bugün çok çok az normalim sizce ?
En az 10hareket diye biliyorum ama bu kadar az kareler etmezdi yavrum :14:
canım son haftalar azalıyr. akşamları yemekten sonra yeri biraz daha daralıyor ozaman bol hareket ediyor
canim saol destegin icin. bugun ilk kez gunduz uyudu 2 saati gecti sabahtan 9dan bu yana 70cc anne sutu icti bide 1kez uzun emdi ve 5dk emip uyudu uyandirsam mi diom 5dk emmesini saymazsak 4saat oldu uzun emeli
bugun garip evt gunduz uyumazdi 2,5saat olcak burda saat 3 6 sast icinde toplam bunlari yedi husursuzum uyanamio hayret
kuzum anne sütü mamaya göre daha hafif hazmı kolay.ama mama zordur uzun süretok tutar ondan uzun uyumustur .barışcık yanılmıyorsam 15 günlük ona enfazla 30ml enfazla 50 cc 70 cok fazla iyiki kusmuş yavrucak. bağısaklarını çok zorlar canım mama
uyandirdim acliktam olmus gibi memeyi kapti ama 15dk emdi acikinca aglamio sanirim bida 3saati gecmiyim

kuban olurum onları verene ben.emdikçe çoğalır canım . ne zaman ne kadar istiyorsa ver her emdikten sonra da bir bardak su iç .uykusuzluk ve yorguluğa rağmen azalam olmadı bendeher emdikten sonra su ile yerini dolduruyorum susamayı bekleme

Son düzenleme:
Kızlar formasyon kontenjanları acıklanmıs. Sanırım Ankara dısı olucak cevre ıllerı yazdım. Bebısle ne yapıcam bılmıyorum hergun baska bırseyler zor oluyor. Allah bugunumuzu aratmasın.

bu hamişe özellikle cevap verin günü yakın kızdırmayın üzmeyin ya:3::34::34:

canım son haftalar azalıyr. akşamları yemekten sonra yeri biraz daha daralıyor ozaman bol hareket ediyor

kuzum anne sütü mamaya göre daha hafif hazmı kolay.ama mama zordur uzun süretok tutar ondan uzun uyumustur .barışcık yanılmıyorsam 15 günlük ona enfazla 30ml enfazla 50 cc 70 cok fazla iyiki kusmuş yavrucak. bağısaklarını çok zorlar canım mama

kuban olurum onları verene ben.emdikçe çoğalır canım . ne zaman ne kadar istiyorsa ver her emdikten sonra da bir bardak su iç .uykusuzluk ve yorguluğa rağmen azalam olmadı bendeher emdikten sonra su ile yerini dolduruyorum susamayı bekleme

Canım ablam ya bak ne güzel anladın sen dilimdennnnnn :52:
Ablam bizdeydi şimdi gitti. Bende bir uyku hali gözler gidikkkkk anlatamam.
Birde acayip bir susama halindeyimmm
İç iç iç sonra wc gir gel :52:

Son düzenleme:

Kuzum için niye rahat etmiyorki anlamadım :50:
Bu aralar anlama kıtlığı var bende :50:

Nerdesinnnn iki lafın belini kıralım senle :52:
Canım ne çekiyor bir bilsen
Tazecik semiz otu miss gibi domates salatalık yemek istedim :56:

Son düzenleme:
Arkadaşın eltisi benden sonra gebe kaldı bugün doğurmuşşşş:31:
Bir ben kaldım eeeeee doğurmayan.
Ondada plasenta kireçlenmesi başlamış. 38.haftada sezeryan olmuş.
Öncekiler sezeryan diye.
Darısı kalanlarımıza Normalinden :52:

Masallah canim. Hareket etsin hep.
Kiyamam. Zeytin Semizotu ve salata istiyor. Nerde babasi? Alip gelsin.

Oğlumuz bereketiyle geliyor teyzesi.
Babası Kur'an derslerini ihmal etmiyor oğlumuzun bereketiyle.
Canım ya bu mevsimde aksada tadı olmazki :31:
Mevsimi olmayan sebze meyveleri yiyemiyorum ben kötü kokuyorlar bana

Arkadaşım sende topiğin düzenli takipçilerinden oldun galibaaaa ama hiç yazmıyorsun ?
Sürekli görüyorum topiktesin :34:
Gel katıl bize hayatını yaşaaaa :))))

Back