• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Fazla gelmistir belki mam o yuzden kusmustur ve emmemistir. 70 cc cok degilmi?
Uykusuluk ve yorgunluk da sutu azaltiyor

canim 70 icti kendi doymadi die de verdim, normalde kac olmali sabah sagdim sut bide 50civari cikti bide dolu gibiydi
dinlenince duzelir mi acaba uzuldim epey bide annenler cmts gidio yalniz kaldik koskoca ulkede

Son düzenleme:
Canımmmmmm inanamıyorum bana 1ay evvel dedi palasentada kireçlanme başlamış erken gelebilir bebek.
Hatta telaş yaptık 2haftada gelişimi önde demişti. Ama son haftalarda arayı kapattı ve adetimde uyumlu şimdi.
Normal doğumu başlatbilir demiş sana umarım benimki öyle olur.
İnş sağlıkla kucağına alırsın ayyyyyy senden sonra sıra bende kızzzzzzzzz :52:

biliyorum canım sana da demişti doktor :)) bize ilk kez plasentada kireçleme var dedi, ama hep önden gidiyordu 2-3 hafta falan,bu hafta ortalama 39+1 gösterdi ultrason.dediğin gibi gelişimi normale dönüyor git gide.inşallah canım sağlıkla kurtulalım inşallah,benden sonra sıra sendeeee :)) ne heyecan oluyo insanda anlatamam ,doktor istersen hemen alalım dedi ben neye uğradığımı şaşırdım :))

canim 70 icti kendi doymadi die de verdim, normalde kac olmali sabah sagdim sut bide 50civari cikti bide dolu gibiydi
dinlenince duzelir mi acaba uzuldim epey bide annenler cmts gidio yalniz kaldik koskoca ulkede

Canim uzuntuden olmustur. Üzülme bak bende yalnizim kayinvalidem yasli bebegi bile tutmayi beceremiyor. Tek basimayim aksama kadar.
Biberondan rahat gelmistir fazla fazla akmistir belki ondandir. 30 40 cc anca icer bence. Bugun nasil?huysuzlugu yoksa korkm her bebek kusar. Bk enim kiz dun aksama kadar uyumadi bugun zorla emziriyorum 5 10 dk anca emiyor uyuyor gozu acilmior. Her gunu ayri.

biliyorum canım sana da demişti doktor :)) bize ilk kez plasentada kireçleme var dedi, ama hep önden gidiyordu 2-3 hafta falan,bu hafta ortalama 39+1 gösterdi ultrason.dediğin gibi gelişimi normale dönüyor git gide.inşallah canım sağlıkla kurtulalım inşallah,benden sonra sıra sendeeee :)) ne heyecan oluyo insanda anlatamam ,doktor istersen hemen alalım dedi ben neye uğradığımı şaşırdım :))

Canımmmm senin adına ben bile heyecan yaptımmmmmmmmmmm :52:
Bir bakarsın aynı gün doğuruvermişiz... Biz normal bekliyoruz sancım başlayacak diye bekliyorum bende. Doktorum kireçlenmeyi söyleyeli 1ay olacak ama sonrasında tehlikeli bir durum olmadı şükür,kilo alımını etkiliyormuş bildiğim kadarı ile.bizim bebek son haftalarda Usg,de kilo alımı az çıkıyor. Doktor kızdı kilo sunu takma diye. Ama elimde değil düşünsene 3045 gr idi,bir hafta sonra aynı kilo çıktı. Ben kireçlenmeye bağladım ama bilemiyorum.

Canlarım en son 4gün evvel gittim doktora,dünden beri bebeğim çok az hareket ediyor. Bugün çok çok az normalim sizce ?
En az 10hareket diye biliyorum ama bu kadar az kareler etmezdi yavrum :14:

Hayirlisiyla saglikla kavusun canim insallah. Cok az kalmis. Rabbim korusunikinizi de.

Canim uzuntuden olmustur. Üzülme bak bende yalnizim kayinvalidem yasli bebegi bile tutmayi beceremiyor. Tek basimayim aksama kadar.
Biberondan rahat gelmistir fazla fazla akmistir belki ondandir. 30 40 cc anca icer bence. Bugun nasil?huysuzlugu yoksa korkm her bebek kusar. Bk enim kiz dun aksama kadar uyumadi bugun zorla emziriyorum 5 10 dk anca emiyor uyuyor gozu acilmior. Her gunu ayri.

canim saol destegin icin. bugun ilk kez gunduz uyudu 2 saati gecti sabahtan 9dan bu yana 70cc anne sutu icti bide 1kez uzun emdi ve 5dk emip uyudu uyandirsam mi diom 5dk emmesini saymazsak 4saat oldu uzun emeli
bugun garip evt gunduz uyumazdi 2,5saat olcak burda saat 3 6 sast icinde toplam bunlari yedi husursuzum uyanamio hayret

Son düzenleme:
Canım nasılsın doğurdunmu fıstığını. Ben beklemedeyşm canım yaaaa. Sezeryan demiştin demi ?
Ama normalde olabilir demiştin sanki ?

Son düzenleme:
Canım nasılsın doğurdunmu fıstığını. Ben beklemedeyim canım yaaaa. Sezeryan demiştin demi ?
Ama normalde olabilir demiştin sanki ?

canım ne yapıyon nasılsın seni merak ettim tahmini doğum tarihi söylemedimi,aramızda bir hafta on gün felan var diye biliyorum.bu arada kızım normal pozisyona dönmüş normal yapabilirim sezeryan olursa 16 aralık normal olursa 24-25 aralığa kadar beklicez.bundan sonra kontrollerimiz her hafta oluyo bakalım ne olucak benim kız aynı babası dr bile söyledi tasdiklendi yani:)
ya ultrasyonda gamze görülürmü kızımın sağ yanağında bi çıkıntı var sanki inşallah gamzedir:))

canım meraba nerelerdesin,nasılsın,yoktun uzun zamandır.çok merak ettim kaç defa ayşeye sordum seni şirini ama haber alamadım,bende fazla giremiyorum nete.

ne yaptın en son yaza girmeden önce tedaviye devam ediyodun ondan sonra haber alamadım senden,şimdi ne yapıyosun?

canım meraba nerelerdesin,nasılsın,yoktun uzun zamandır.çok merak ettim kaç defa ayşeye sordum seni şirini ama haber alamadım,bende fazla giremiyorum nete.

ne yaptın en son yaza girmeden önce tedaviye devam ediyodun ondan sonra haber alamadım senden,şimdi ne yapıyosun?

Merhaba canım cok tesekkur ederim.
6 aydır tedavi uygulanıyor ama kuyruğunu kovalayan kedi misali hep aynı şeyler. Rahim filmide çektirdim temiz çıktı. Bizde sorun eşimde. Daha doktorlar onda tedaviye baslamadi.
Bu ay yetti dedim bıraktım tedaviyi. Şimdi adetim bakalım ne olacak?

Iyiyim canım sen nasılsın?
Bitirdin şükür sonuna geldin. .
Sağlıkla kucağına al inşallah. .
Evet canım der demez bitti koca aylar. Sarısı sana inş en kısa zamanda.
Zor geçiyor bu günler elhamdülillah iyiymm canım. Âmin sağlıkla gelsin inş.
canım ne yapıyon nasılsın seni merak ettim tahmini doğum tarihi söylemedimi,aramızda bir hafta on gün felan var diye biliyorum.bu arada kızım normal pozisyona dönmüş normal yapabilirim sezeryan olursa 16 aralık normal olursa 24-25 aralığa kadar beklicez.bundan sonra kontrollerimiz her hafta oluyo bakalım ne olucak benim kız aynı babası dr bile söyledi tasdiklendi yani:)
ya ultrasyonda gamze görülürmü kızımın sağ yanağında bi çıkıntı var sanki inşallah gamzedir:))
Canım ne güzel babasına benzeyen kızın olacak :16:
Nasıl heyecanlanmıştım gebiş olduğunu duyduğumda mucizen geliyor zaman nasılda geçti...
Iyi normal olur inş çok sevindim.
Tahmini doğum 21dedi en son. Bende haftada bir gidiyorum artık.

Merhaba canım cok tesekkur ederim.
6 aydır tedavi uygulanıyor ama kuyruğunu kovalayan kedi misali hep aynı şeyler. Rahim filmide çektirdim temiz çıktı. Bizde sorun eşimde. Daha doktorlar onda tedaviye baslamadi.
Bu ay yetti dedim bıraktım tedaviyi. Şimdi adetim bakalım ne olacak?
Canım çok haklısın Allah yardımcın olsun. Eşsine kaçı boynuzu. Veya çakşır kürü yapmayı denedinmi? İnş vesile olur...

eşinde sorun neydiki kuzum?bilmiyodum bunu sebebsiz infertilite diye biliyodum senin durumunu ve eşini.
eşine hangi tedavi uygulanıcak

ayyy hiç sorma kuzum ya sırayla önce senin haberin sonra inci sonra da benim haberim gelmişti hatırlıyosan:))

rabbim isteyen herkese nasip etsin bekletmesin inşallah.bikez daha dua edelim ^kale rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeh inneke semiuddua^amin amin amin.....

doğum sıramız nasıl olucak acaba yine sen önde olucan canım,inşallah istediğin gibi olur ama bende panik atak olduğu için ne yapıcamı tam olarak bilmiyorum:((

Back