- Konu Sahibi semplice_signora
- #21.101
bugun sutum az ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku alışkanlığını araştırırken HARVEY KARP diye bi adam buldum kızlar.Mutlu bebek diye kitapları var.Sizde bi göz atın.Ben yarın alacağım netten 15tlye.Zira şu an kredi kartımı getirme takatim yok diğer odadan.
Sütümü arttırmaya çalışmaktan da vazgeçtim artık.Ben elimden geleni yaptım bugüne kadar.Rabbimin zoruna gitmesin haşa ama bende bi insanım ve artık savaşmaktan yoruldum.Rabbim yavrumun rızkını bu kadar yazmış demekki..
Aysecim mama mi veriosun arada. Pompa guya bazilarinda arttirio diolar bugun bende de car bisey bebis her 10dk da emio az sut sanirim ki doymuo
Arada değil her akşam 4ml mama içiyor maalesef.Akşama kadar idare ediyoruz ama akşam 6dan sonra süt hiç gelmiyor gibi bişey.O yüzden uyumuyor.
Bende duydum pompanın bazılarında arttırdığını ama inanmadım pek.Bebek pompadan daha iyi çekermiş.Dr söylemişti.Dayanabildiğin kadar emdir dedi.Sende yanına al bebeğini sık sık emzir.Hatta hiç bırakma kucağından emdir.Ben acıdan,ağrıdan,yaradan yapamadım şimdi sütüm azaldı işte.Sen yap kardeşim.İlk 2 ay hiç bakma zamanına,süresine,miktarına.Hep emzir.
sutum az sanirim doymuor memede 1saat kalior 10dk sonra tekrar istio, tumgun sonunda az once sagdik 20ml anca cikti
canim sagol deniyeyim bakalim.Canim stres yapmamaya çalış bol su iç ve marul ye cok.etkili oluyor kuzeniminde azdı marul baya iyi geldi ona. Göğsünde karincalanma oluyor ben bile hissettim dedi.
Allah tamamına erdirsin cümlemizinkini.evet okudum ama sakın şahsi olarak muhatap olma derim ben,anladığım kadarıyla sitede değilsiniz güvenliğe şikayet et derdim. Polis ne yapacak gelince, en iyisi yöneticiye şikayet etmen..
Beşiği beğendim sağlıkla kullanın inş.
Yiyenin kaçıncı haftada doğurdu kuzum.
Canım benim inş sonucun güzel çıkar,bebişini emdirmekte devam edesin,annenle niye tartıştın kuzum kıymetini bil annenin.
Seni anlıyorum bazen insan sıkıntıların içinde mücadele etmekten bıkıyor,heleeeede herşey senin üstene yıkılınca kaldıramıyorsun.
Allah yardımcın olsun,ama emin ol ölünce keşke dünyaya dönsem son şanslarını değerlendirsem dersin,oyüzden yaşamak istemiyorum deme. Bak nice dertler var Bizim derdimizden ağır...
Bakalım kardeşim ne zman toparlanacak. Bizde ha bire oraya gidiyoruz. Yoruluyorum Allah sevabından mahrum etmesin.
Yemek yaptım gidip orda yiyeceğiz. Dua et bize...
Uyku alışkanlığını araştırırken HARVEY KARP diye bi adam buldum kızlar.Mutlu bebek diye kitapları var.Sizde bi göz atın.Ben yarın alacağım netten 15tlye.Zira şu an kredi kartımı getirme takatim yok diğer odadan.
Sütümü arttırmaya çalışmaktan da vazgeçtim artık.Ben elimden geleni yaptım bugüne kadar.Rabbimin zoruna gitmesin haşa ama bende bi insanım ve artık savaşmaktan yoruldum.Rabbim yavrumun rızkını bu kadar yazmış demekki..
selam kizlar moralim dusuk gibi sabah 50ml sutunden verdim. 1.5saate acikti emdi bidakine sut yok gibi nie bole oldu uzuldum gece70ml mama verdik kusmus gece epey. bide gece hic emmedi nasil durdu bilmiom 5-10dk toplam emdi
Canim hangi mamayi veriyorsun?
burda cow and gate diye bi nama verdik
kızlar hepinize iyigünler :) umarım hepiniz iyisinizdir...bugün doktora gittik yeni geldik, önce nst yapıldı hiç sancı çıkmadı, sonra doktorumuz muayene etti sıpamız 3,600 gr olmuş maşallahh :) haftasından önde gidiyor kilosuda iiyi dedi, bide plasentada kireçleme var dedi, istersen bugün alabiliriz bebeği gelişimi yeterli haftasından önde diyince eşimle bakakaldık, genel anestezi uzmanımızla görüştük bikaç soru sordu falan sonra tekrar doktorun yanına döndük ve bu olayın bizim veya bebek için tehlikesi olup olmadığını sorduk, derecesi ileri değil henüz bişey olmaz sanmıyorum ama normal doğumu başlatabilir dedi eğer sancın tutarsa ben hafta sonu seminerdeyim dedi, biz yinede pazartesiden vazgeçmedik , babannesi dün geldi oğlumun inşallah annanesi de pazar gelcek beklerse :)
gece bi baktik sacina kadar cikarmis ama gece emmedi halbiki cabuk acikirBenim kizimda aptamilli kustu canim
A.s cnim. Ys cok fena bu ara. Beni gormese aglamiyor beni gorunce yirtiyor kucagima alayim diye. Babasinda bile durmuyor. Gazi var ondan mi bilmemSelamun aleyküm can kızlar. Nasılasınız bugün bebişleiniz nasıl ?
Cadıozy kızın çok cadı yaaaaaaa bayılıyorummm gülüşüne Allah size bağışlasın.
Ben uykucu oldum iyice :111::111::111:
Geceleri su içmezsem rahat uyuyorum. Saat 12e geliyordu uyandım. Kahvaltı mı yaptım şimdi yine uykum geliyorrrrr
Normalim bu kadar uykucu olmak,bir ara çok iyiyidim ama şimdi bu randmanda gidiyorum.
Canim suyu mu az ictin acaba? Yoksa pompa mi azaltti. Benim sutu arttiriyor pompa ama mesmesela annem de tam tersini soyluyor onunkini azaltmis.selam kizlar moralim dusuk gibi sabah 50ml sutunden verdim. 1.5saate acikti emdi bidakine sut yok gibi nie bole oldu uzuldum gece70ml mama verdik kusmus gece epey. bide gece hic emmedi nasil durdu bilmiom 5-10dk toplam emdi
canim pompayi en son gece yaptim bilmiom su iciom bol gebelikte 4e yakindi simdi 3gibi. Uzuldum mama da yedi 70cc gece kusmus ve emmediA.s cnim. Ys cok fena bu ara. Beni gormese aglamiyor beni gorunce yirtiyor kucagima alayim diye. Babasinda bile durmuyor. Gazi var ondan mi bilmem
Ben deson zamanlar cok uyurdum canim. Vucut artik agir yuku kaldiramiyor. Az kaldi canim. Bakalim zeytin by nasil bir bebek olacak.
Canim suyu mu az ictin acaba? Yoksa pompa mi azaltti. Benim sutu arttiriyor pompa ama mesmesela annem de tam tersini soyluyor onunkini azaltmis.
canim pompayi en son gece yaptim bilmiom su iciom bol gebelikte 4e yakindi simdi 3gibi. Uzuldum mama da yedi 70cc gece kusmus ve emmedi