Bol bebiş topiği

Bakışlarından belli senin kız birazcık fena :) Kara kara gözleri var maşallah nasılda bakmış öyle uslu gözüktüğüme bakmayın ben yaramazım der gibi.

Eki Görüntüle 862682

Kızımın ilk saçını kestik kaç gr. gelirse hayrını yapalım diye düşündük inş. daha da gür uzar ozlemin kızı gibi olsunmu bir de :)

Oy masallah cok tatlisin sen ya pamuk prenses. Cikinca ne guzel olur saclariniz sari sari gur cikar hem. Masallah kizima.
FENA CANIM ezgi hanim anasina cekmis
Inanir misin ayakta corap durmuyor. Tulumun disina giydirdim ustune patik tekmelerken cikiyor olmadi icine giydirdim yine cikariyor. Kilotlu corap alayim en iyisi.durmuyor...onu da alt degisitiriken giy cikar zor gelir bize.

günaydın kızlarrrr dün aşı oldum kolum kopuyo resmen gece uyku haramm oldu hala çok agrio busefer bitane olucakmışım çok geçmedigi için oglumdan beri tek doz yeterliymiş çok şükürrr

tatlı haline bakma dışı seni yakar içi beni misali :) hepsi mi böyle olur diyorum içimden. Değer gördüğünü anlayan her bebek böyle oluyor anladığım kadarıya Kilotlu çorap çok iyi sıcacık tutuyor ama alt değiştirirken biraz uğraştırıyor dediğin gibi. Ben iki tane üstüste alt giydiriyorum. En dışınada bağcıklı örme patiklerimiz var değişik değişik onlardan giydiriyorum. Çoraplar çıkıveriyor içinde onların pek faydası yok zaten.

Eki Görüntüle 862682

Kızımın ilk saçını kestik kaç gr. gelirse hayrını yapalım diye düşündük inş. daha da gür uzar ozlemin kızı gibi olsunmu bir de :)

Maşallahhh yaa hepsi birbirinden tatlı :) Allah kendileri gibigüzel bi ömür yazsın onlara inşallah Aminnnn :)

Ne güzel dua etmişsin Allah razı olsun. Seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah.

Onlar okadar güzel ve saflar ki onlara bakarken insanın ağzıdan hep en güzel cümleler çıkıveriyır..
O güzel duanada kocaman bi Amin arkadaşımm rabbim hepimizinkini korusun inşallahhh..

Eki Görüntüle 862682

Ay kızlarr maşallah sizlereee..

Hepsi çok tatlıı, pek bi şekerrr..

Zaman ne çabuk geçiyor dün gibiydi... doğum yaptınızda bebişlerinizin büyüdüğüne şahit oluyoruz.

Benimde sarı şekerimin fotolarını eklicem. İnşallah vaktinde sağlıcakla gelir..

Küçük ablalarr, benim minik sarı şekerim içinde dua edin olur mu ?

Kesinlikle haklisin sevildiklerini biliyorlar ya bizi parmaginda oynatiyorlar.
Ben tek giydiriyorum daha doktor boyle yapmama ragmen cok sarma cougu dedi isilik olur dedi. Cok sicaga alistirmak istemiyoum. Sonra ben gibi hep usur. Aman hasta olmiyalim da o da var. Ilk cocuk cok zor tecrubesiz oluncainsan neyi nasil yapicani bilmiyor.

Maşallahhh yaa hepsi birbirinden tatlı :) Allah kendileri gibigüzel bi ömür yazsın onlara inşallah Aminnnn :)
Aminnn canim Allah razi olsun. Sizin cinsiyet blli oldu mu? basladiniz mi muzik dinletmeye

Tabi ki ekliyceksin sari sekeri de sevicez burdan. Uyksuzu geceler basliycak emzirirken uyuklayacaksin. Uyusa diye gozunun icine bakarken o sana gulecek. Inan bak bunlari yasayacaksin hazirlikli ol bosyere kendini uzme enerji depola simdiden. Dualarim sizinle canim. Rabbim sizi korusun hayirlisiyla saglkkla kavustursun sizi.

Aminnn canim Allah razi olsun. Sizin cinsiyet blli oldu mu? basladiniz mi muzik dinletmeyei.

Henüz olmadı pazartesi ikili test için gideceğiz 12+5 olacak bi ihtimal belki söyler diye heyecanla bekliyoruz :)) başlamaz mıyız baba çalıyor ben söylüyorum, halay çekerek çıkar artık bizim bebiş içerden

guldurdun beni. Allah da seni gguldursun insallaah.
Hayirli haberlerle gelin inşallah.

Ya aynen öyle.2 saat flan uyusun uyandığında resmen büyümüş görüyorum onu.O kadar değişiyorki günden güne.Sallayınca uyumaması çok güzel :)) Bi de emzik alsaydı tadından yenmezdi küçük tosbaa.Çok tatlı kuzucuk maşallah.Allahım nazarlardan korusun.
Eki Görüntüle 862682

Oy bi hatun daha gelmiş topiğimize.Yerim o kel kafanı senin

günaydın kızlarrrr dün aşı oldum kolum kopuyo resmen gece uyku haramm oldu hala çok agrio busefer bitane olucakmışım çok geçmedigi için oglumdan beri tek doz yeterliymiş çok şükürrr
Ayy canım yaa.Çok geçmiş olsun.Demek doğumlar yakın olunca 1 aşı yetiyor

41 kere maşallah Allah neşenizi hiç bozmasın inşallahh ayşeciğim.. Eşinede acil şifalar emimin o hastaneden çok çok mutlu ve huzurlu herşeyi geride bırakarak çıkacaksınız. Dualarım sizinle..
Amiin canım.Allahım sana da kucağına almayı fotolar paylaşmayı nasip etsin inşallah.

Yaa geçen yıl bu zamanlar bat sayıyordum. Bu kadar esmer güzelin arasına bi sarışeker şart zaten
Dualarım seninle ve şekerinle canım

SEYIDECIM promosyonualdim ama icinde kap mapyok 2 tne bez cikti sadece. Bunlar beni mi kazikladi?
Allah iyiliğini versin Özlem.Sanki para verdinde kazık yicen Neyse beleşten 2 bez.Dene bize de haber et.Bende hugiesin ağ kısmının büyük olmasından şikayetçiyim.Çocuğum bacakları ayrık duruyor resmen. Başka hangi bezi desem acaba?:44::44::44:

kızlar dun ıcım cok daraldı bır suru dua sure felan okudum kendıme gelemedım. Acayıp sıskınlık olmaya başladı bende. Bebıslerınız cok tatlı MaşAllah. Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın. Daha kalp atısına gıtmedım ama alttan baktırmak ıstemıyorum 1 hafta daha mı beklesem aralıga dogru gıderım zaten ultrasona sık gırme taraftarı degılım ama bır taraftan da kalp atısını duyamazsak dıye korkuyorum. Kafayı ıyıce bosalltım hayatımı bebegımı dusunmeye basladım ve en onemlısıde yavas yavas nefes aldıgımı hıssetmeye baslıyorum. Yarın sabah ales e gırıcem dua edın ıns guzel puan alırım.

Uyurken poposuna pit pit vurulmasindan hoslaniyor o zaman uyuyakaliyor. Bizim aliskanligimiz d o.
Primanin aynisini kullandik yenidogan yollamislar cocuk yasina girecek nerdeyse tamam biraz fazla abarttim ama cok gec yolamislar. Kullandik pisik yapti bir ise yramayacak..para vermedim ama zahmet ettim internetten o kadar form doldurdum
Hugies 3 numaraya gectik biz de evet kalin ama kalin bez iyidir kalca cikigini önler. Biraz buyuk geliyor ama nasilsa biz de buyuyoruz. Ben aslinda can bebeyi denemek istiyordum ama esim bunu almis. Waves almis canbebe iyi geldi m acaba?

Duygucum sakinolmaya calis hemen kalp atisi duulmaz bak ben de gittim duyamadim cok moralim bozuldu alttan bakalim dediler kabul etmedim. Tam 8.haftada duyduk. O yuzden sabirli olman lazim.
Hadi insallah iyi puan alirsin basarilar. Allah zihin avikligi versin.

Ben canbebe almıştım fakat pek memnun kalmadım. Hafif sızdırma yapabiliyor. Üstelik primaya göre biraz daha naylonsu. Primada hoş bir koku vardı canbebede hiç yok. Canbebeyi bitirmek üzereyiz bakalım bir de babystar diye bir marka aldım. o da olmazsa huggies, molfix denerim. en son olmadı primaya devam..

o zaman ben Aralıkta gıdeyım doktora hem ıyıce buyumus olur bebısım hıc telase etmeme gerek yok. kıloluyum zaten goremezler 5 kılo verdım gercı 1 ayda zararlı hıcbırsey yemıyorum. 80 kıloyum umarım fazla almadan bebısımı saglıklı olarak kucagıma alırım. Sızde de gebelıgın erken donemlerınde gaz oldu mu? Ne ıyı gelır tavsıyenız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…