- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.441
AYSEM OYY suna bak yerim seni. Pembis Pembis ne tatli olmus masallah sana
Kocaman olmus ya ne cabuk buyuyorlar.
Benim islerde cok bugun. Bakalim ne kadarini yapabilcem.
Ben uykudayken bile ozluyorum. Allahim size yardim etsin. Gezin tabi. Moral depolayin.
Salladim da uyumadi ki cnm. Sallanirken kaka yapti sonra temizledik emdik uyuyakaldi yataginda.
Bugun uyudu sukur uyandik ama emip uyuduk. Ben de başlayayım egitime.? Donenceye alisacak gibi. Onu acinaca bakarken kayiyor gozler. Ama uykusu olmayinca onarla konusmaya calisiyor..
Emzige alisamadik tukuruveriyorsusturucu olurdu nuk var damakli bifr de yuvarlak uclu ama almadi. Baska marka mi denesem
Eki Görüntüle 862682
Kızımın ilk saçını kestik kaç gr. gelirse hayrını yapalım diye düşündük inş. daha da gür uzar ozlemin kızı gibi olsunmu bir de :)
Oy masallah cok tatlisin sen ya pamuk prenses. Cikinca ne guzel olur saclariniz sari sari gur cikar hem. Masallah kizima.
FENA CANIM ezgi hanim anasina cekmis
Inanir misin ayakta corap durmuyor. Tulumun disina giydirdim ustune patik tekmelerken cikiyor olmadi icine giydirdim yine cikariyor. Kilotlu corap alayim en iyisi.durmuyor...onu da alt degisitiriken giy cikar zor gelir bize.
Ben uykudayken bile ozluyorum. Allahim size yardim etsin. Gezin tabi. Moral depolayin.
Salladim da uyumadi ki cnm. Sallanirken kaka yapti sonra temizledik emdik uyuyakaldi yataginda.
Bugun uyudu sukur uyandik ama emip uyuduk. Ben de başlayayım egitime.? Donenceye alisacak gibi. Onu acinaca bakarken kayiyor gozler. Ama uykusu olmayinca onarla konusmaya calisiyor..
Emzige alisamadik tukuruveriyorsusturucu olurdu nuk var damakli bifr de yuvarlak uclu ama almadi. Baska marka mi denesem
Eki Görüntüle 862682
Kızımın ilk saçını kestik kaç gr. gelirse hayrını yapalım diye düşündük inş. daha da gür uzar ozlemin kızı gibi olsunmu bir de :)
Maşallahhh yaa hepsi birbirinden tatlı :) Allah kendileri gibigüzel bi ömür yazsın onlara inşallah Aminnnn :)
Ne güzel dua etmişsin Allah razı olsun. Seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah.
Eki Görüntüle 862682
Kesinlikle haklisin sevildiklerini biliyorlar ya bizi parmaginda oynatiyorlar.tatlı haline bakma dışı seni yakar içi beni misali :) hepsi mi böyle olur diyorum içimden. Değer gördüğünü anlayan her bebek böyle oluyor anladığım kadarıyaKilotlu çorap çok iyi sıcacık tutuyor ama alt değiştirirken biraz uğraştırıyor dediğin gibi. Ben iki tane üstüste alt giydiriyorum. En dışınada bağcıklı örme patiklerimiz var değişik değişik onlardan giydiriyorum. Çoraplar çıkıveriyor içinde onların pek faydası yok zaten.
Aminnn canim Allah razi olsun. Sizin cinsiyet blli oldu mu? basladiniz mi muzik dinletmeyeMaşallahhh yaa hepsi birbirinden tatlı :) Allah kendileri gibigüzel bi ömür yazsın onlara inşallah Aminnnn :)
Ay kızlarr maşallah sizlereee..
Hepsi çok tatlıı, pek bi şekerrr..
Zaman ne çabuk geçiyor dün gibiydi... doğum yaptınızda bebişlerinizin büyüdüğüne şahit oluyoruz.
Benimde sarı şekerimin fotolarını eklicem. İnşallah vaktinde sağlıcakla gelir..
Küçük ablalarr, benim minik sarı şekerim içinde dua edin olur mu ?
Aminnn canim Allah razi olsun. Sizin cinsiyet blli oldu mu? basladiniz mi muzik dinletmeyei.
Henüz olmadı pazartesi ikili test için gideceğiz 12+5 olacak bi ihtimal belki söyler diye heyecanla bekliyoruz :)) başlamaz mıyız baba çalıyor ben söylüyorum, halay çekerek çıkar artık bizim bebiş içerden
guldurdun beni. Allah da seni gguldursun insallaah.
Hayirli haberlerle gelin inşallah.
Ya aynen öyle.2 saat flan uyusun uyandığında resmen büyümüş görüyorum onu.O kadar değişiyorki günden güne.Sallayınca uyumaması çok güzel :)) Bi de emzik alsaydı tadından yenmezdi küçük tosbaa.Çok tatlı kuzucuk maşallah.Allahım nazarlardan korusun.AYSEM OYY suna bak yerim seni. Pembis Pembis ne tatli olmus masallah sana
Oy bi hatun daha gelmiş topiğimize.Yerim o kel kafanı seninEki Görüntüle 862682
Ayy canım yaa.Çok geçmiş olsun.Demek doğumlar yakın olunca 1 aşı yetiyorgünaydın kızlarrrr dün aşı oldum kolum kopuyo resmen gece uyku haramm oldu hala çok agrio busefer bitane olucakmışım çok geçmedigi için oglumdan beri tek doz yeterliymiş çok şükürrr
Amiin canım.Allahım sana da kucağına almayı fotolar paylaşmayı nasip etsin inşallah.41 kere maşallah Allah neşenizi hiç bozmasın inşallahh ayşeciğim.. Eşinede acil şifalar emimin o hastaneden çok çok mutlu ve huzurlu herşeyi geride bırakarak çıkacaksınız. Dualarım sizinle..
Yaa geçen yıl bu zamanlar bat sayıyordum.Ay kızlarr maşallah sizlereee..
Hepsi çok tatlıı, pek bi şekerrr..
Zaman ne çabuk geçiyor dün gibiydi... doğum yaptınızda bebişlerinizin büyüdüğüne şahit oluyoruz.
Benimde sarı şekerimin fotolarını eklicem. İnşallah vaktinde sağlıcakla gelir..
Küçük ablalarr, benim minik sarı şekerim içinde dua edin olur mu ?
SEYIDECIM promosyonualdim ama icinde kap mapyok 2 tne bez cikti sadece. Bunlar beni mi kazikladi?
Uyurken poposuna pit pit vurulmasindan hoslaniyor o zaman uyuyakaliyor. Bizim aliskanligimiz d o.Ya aynen öyle.2 saat flan uyusun uyandığında resmen büyümüş görüyorum onu.O kadar değişiyorki günden güne.Sallayınca uyumaması çok güzel :)) Bi de emzik alsaydı tadından yenmezdi küçük tosbaa.Çok tatlı kuzucuk maşallah.Allahım nazarlardan korusun.
Oy bi hatun daha gelmiş topiğimize.Yerim o kel kafanı senin
Ayy canım yaa.Çok geçmiş olsun.Demek doğumlar yakın olunca 1 aşı yetiyor
Amiin canım.Allahım sana da kucağına almayı fotolar paylaşmayı nasip etsin inşallah.
Yaa geçen yıl bu zamanlar bat sayıyordum.Bu kadar esmer güzelin arasına bi sarışeker şart zaten
Dualarım seninle ve şekerinle canım
Allah iyiliğini versin Özlem.Sanki para verdinde kazık yicen Neyse beleşten 2 bez.Dene bize de haber et.Bende hugiesin ağ kısmının büyük olmasından şikayetçiyim.Çocuğum bacakları ayrık duruyor resmen. Başka hangi bezi desem acaba?:44::44::44:
kızlar dun ıcım cok daraldı bır suru dua sure felan okudum kendıme gelemedım. Acayıp sıskınlık olmaya başladı bende. Bebıslerınız cok tatlı MaşAllah. Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın. Daha kalp atısına gıtmedım ama alttan baktırmak ıstemıyorum 1 hafta daha mı beklesem aralıga dogru gıderım zaten ultrasona sık gırme taraftarı degılım ama bır taraftan da kalp atısını duyamazsak dıye korkuyorum. Kafayı ıyıce bosalltım hayatımı bebegımı dusunmeye basladım ve en onemlısıde yavas yavas nefes aldıgımı hıssetmeye baslıyorum. Yarın sabah ales e gırıcem dua edın ıns guzel puan alırım.
Duygucum sakinolmaya calis hemen kalp atisi duulmaz bak ben de gittim duyamadim cok moralim bozuldu alttan bakalim dediler kabul etmedim. Tam 8.haftada duyduk. O yuzden sabirli olman lazim.
Hadi insallah iyi puan alirsin basarilar. Allah zihin avikligi versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?