- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.401
Aleykumnselam...Selamun aleyküm kızceler.
Bugün benim doğum günüm 26.yaşıma girdimmmm. geçen yıl doğum günümde Rabbime yalvardım dedimki Ey herşeye kudreti yeten Mevlam seneye doğum günümde hayırlısıyla Anne olmayı nasip et bana. şimdi doğuma gün sayıyorum,bugünde Dşlerim Mevlam dua etme isteğini kabul olma inancını benden almaz...eşimle bebişlerimle ahirette cennet yurdunda olmayı nasip eder...
Allah isteyen bütün kardeşlerimize yaşatsın bu güzel duyguları...
Gece gece yazmak istedim. 15.11.1987 pazartesi sabahı saat 8'de dünyaya tombik çok şeker bir kız dünyaya geldi...
şimdi onun karnında tombik çok şeker bir paşa var inşaallah sağlıkla dünyaya gelir dua edin selametle...
Hele bi gideyim İstanbul'a bende gideceğim oraya.O kadar çok öven varki orayı.Mağazamıdır,hanmıdır anlayamadım ama gideceğim mutlakaAyşem canım göbüşüm oldukça büyüdü hamilelik pek güzelleştirdi beni.. Ciciler için Havuzlu Han'a Eminönüne gidicez ailece, ordan komple alıp çıkarım diye düşünüyorum abisinden kalan nostaljiler de var elbette onları da giyer oğlum...
Cadiozy güzeller güzeli kızını yolla da sevelim azcık
Aleyküm selam canımm.Mutlu yıllar Dileğim.Allahım sevdiklerinle uzuun sağlıklı ömürler versin sana.Selamun aleyküm kızceler.
Bugün benim doğum günüm 26.yaşıma girdimmmm. geçen yıl doğum günümde Rabbime yalvardım dedimki Ey herşeye kudreti yeten Mevlam seneye doğum günümde hayırlısıyla Anne olmayı nasip et bana. şimdi doğuma gün sayıyorum,bugünde Dşlerim Mevlam dua etme isteğini kabul olma inancını benden almaz...eşimle bebişlerimle ahirette cennet yurdunda olmayı nasip eder...
Gece gece yazmak istedim. 15.11.1987 pazartesi sabahı saat 8'de dünyaya tombik çok şeker bir kız dünyaya geldi...
şimdi onun karnında tombik çok şeker bir paşa var inşaallah sağlıkla dünyaya gelir dua edin selametle...
Kız delüü.Saldım çayıra yapacakmış.Çatlasınmı garibim.Ama ben yemeye başladım gaz yapanları.2.kez kuru yedim dün.3-4 kaşık aldım sadece ama alışması lazım artık onada.Ben ne yapıyorum biliyormusun?1 su bardağı rezeneyi kendim içiyorum hergün.Gazımı çıkarınca kuzuya geçmiyor pek.Bende şişkinlik olursa o da sıkıntılı oluyor.Sende yap.Bir de ben totosuna vura vura mıncıklaya mıncıklaya seviyorum.Hırpalıyorum resmen.Onunda hoşuna gidiyor.Hareket edince gaz da rahat çıkıyor.Bir de en çok rahatlatan şey sırtını göğsüme yaslayarak kolumu bağırsaklarına yaslıyorum.Ters tutunca yani.1-2 dk içinde başlıyor pırtlatmaya.Yeni emzirdiysem kusuyor tabiAleykumnselam...
Aminn canim ne guzel Rabbimnduani kabul emis ve bu sene dogum gununde anne oldun. Hayirlisiyla kucagina da alacaksın inşallah. Benim dogum gnum de.9 gun sonra. Ama ben senden yasliyim24 kasimda dogmusum cok istedim öğretmen olmayi ama olamadim ogretmenkoca buldum
Iyiyim canim cok sukur bakyorum artik kendime. Cok sukur?normale dondum. Bir de su cocuk uyusa tam olacak. Gazi var yine. Gaz yapacak bir sey yemedim inan yine ayni yine ayni. Bir turlu ogrenemedi gaz cikarmayi. Sabah aksam sade corba makarna yiycem yakinda. Yada salcam cayira herseyi yiycem
Oh masallah kocaman olmus zeytin. Cok az kalmis kuzum. Ayyy hadi hayirlisiyla insallah. Ben de heyecan yaptim. Insallah norrmal dogum yapacaksin. Dualarim sizinle.
cadiozy nbr canim hic gorusemedik karapisso,aysecim, sunbal, waves,tubish, inci, cevodieksu, fmfm, kisaca tummm kizlar hepinizi ozledim. uykusuzluk var tabi dogum oncesi sifir uyku ve 24saat arsliksix sanci ruyslara kaciyor. Bebegim tam 41+0 da dogdu cok sukur atlattik dogumu sirada zorlu gunler var.. hepinizi optum
Oyy ben o minik sarı şekerin tekmelerini yerim annesi...
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin birgün bizimde doğum müjdemizi aacvak bu taopikkk
Sağlıkla kucağımıza alacağız biiznillaah...
Bence perşembe git ve kafanadan at şu geride gelişimi demeyi...
anlatamıyorum sanaaaa kızını üzme ye iç dinlen kuzummmm ben hissediyorum sağlıkla vaktinde doğuracaksın sarı şekerini...
Hepimzin duaları sizinle...
Kızınla konuşurken dilek teyzen seni çok kokladı de missss boynundan hemde...
Sen bu kızı 3 kşlodan aşağı doğurmayacaksın ve doğurup evin egeçeceksin inci hanım.
Güzel hayaller kur bu günlerde...
Yasa girmiş gibi davranma nasıl düşünürsen konuşursan herşey öyle gerçekleşir ona göre. o uüzden relax ve olumlu oluyorsun tamammı kardeşim....
Günaydın arkadaşlarNasılsınız bakıyım?Yeni annişler uykusuz,bebişliler düzensiz,hamişler koşturmacalıdır
Son 3 gün hastane maceramıza başlamak için.Gece ben kalayım gündüz sen kal diyor kvalidem.Gündüz süt sağarım hastanede.Ben gece de gündüz de kalırım diyorum.Annem bakacak kuzuma.Bilmiyorum ne yapacağız?:18:
Eşim faranjit olmuş.İlaçlar kullanıyor.
Kuzuma gece uykusu eğitimi vermeye başladım ufak ufak.Dün akşam onu pijamasıyla tanıştırdım.Anlattım tek tek.O da dinledi.İnşallah kolayca alışır.Haftaya nasıl olacak bilmiyorum ama:44:
Selamun aleyküm kızceler.
Allah razı olsun İncim.Konuşan biri olsun yeterki benim kuzum dinler uslu uslu.Cevap da verir arada.Allah yardımcınız olsun ayşecim. İnşallah bugünlerde geçecek. Kuzunda seni dinliyor baksana pijamalarına alışsında mışıl mışıl uyusun.
Kvladinle dönüşümlü kalsan daha iyi olur kuzununda sana ihtiyacı var kocanında... Eminim sen iksinede yetmeye çalışcaksın ve yeteceksinde.. Yorulma sütünde azalmasın. Hifa mızı öp benim için miss kokulu meleklerim benim...
Allah razı olsun İncim.Konuşan biri olsun yeterki benim kuzum dinler uslu uslu.Cevap da verir arada.
Gece eve gitme fikri bana da iyi geldi aslında.Ama aklımda eşim olacak.Onsuz uyumak uyumamaktan daha kötü.Ama kuzucuğumun da benim kokuma ihtiyacı var.Allahım yardımcımız olsun üçümüzünde.
Öperim teyzesi öpmemmi hiç.
Sen nasılsın?Ne güzel geziyormuşsun eşinle,komşularınla.İyi gelir açık hava.Bol bol burnundan nefes çek içine.Kuzucuk bol oksijen alsın.
Çok haklısınız kızlar. Perşembe gideyim ben. İçim içimi yicek ama napim. Beklicem el mahkum. Aslında kilosu değilde en çok gelişimini merak ediyorum. 4 günde 2 haftalık olan gerilik 1 haftaya düşmüş dedi doktor. Bu iyi bişi dimi kızlar ? 4 gündede 60 grama yakın kilo almış. 2 haftada sadece 150 gram almıştı belki daha az. Doktor küsüratlara takılmıo. 100 gram almış çok az demişti.
Harnup pekmezi işe yarıyor dimi ? Dua edin kızlar bende sizlere duacıyım. Evde durmuyoruz zaten. Hep dışarlardayız nerdeyse. Pikniğe gittik 2 gün. Eşimle dolaştık dışarda hava alıyoruz. Kafa dagıtıyorum. İşyeri yanımda lojmanda oldugumuz için gün boyu beraberiz. Komşularım var. Yemeği işyerinde yicez bu arada saat 6 gibi... Lojmandaki arkadaşlarım sağ olsun çok moral oldular.
Herkesten Allah razı olsun. BEni bırakmıyorlar. Onlarda üzüldü.Çok neşeli bi insan oldugum için, bu halimi garipsiyorlar...
Küçük bile doğsa, ne olacak yeterki sağlıklı olsun diyrlar. Ve bi sürü örnek veriyolar küvezle ilgili...
Ama ben biliyorum sarı şekerim bomba gibi kilolar alıp gelişip büyüyecek. Farkı kapatıp belki öne bile geçeceek...
Mevanurcum, yarın ben okurum senin için yasin, meryem süresi.. Benide listene ekle.
ahh canım yaa ben daha senin olduğun aşamaya gelemedim..gelebilsem sizlerden öğreneceğim çok şey var..doğum yapacağın gün belli olunca bende senin için Fatma ana otunu suya koyabilirim..onun da rahmin açılmasına doğumun kolay olmasına vesile olduğu söyleniyor..allah kolaycacık doğum nasip etsin inşallah..Kuzum kaç güne kadar okunacaktı Meryem ve Yasin-i şeriflerin.
Ben okurum ama dağıtmakta istiyorum ne kadar oldu eksiğin ne kadar ?
Allahım veesile eylesin...
Bende doğum kolay olsun diye 7 pirinç tanesinin herbirine bir Meryem 1 Yasin 1 taha ve 1Ayetel kürsi okuyorum.
5.pirinç tanesindeyim. bir kağıda 21 besmele 1 inşirah suresi yazdım onu suya koycağım yazısı silinecekmiş sancim başlayınca he sancıda 1 pirinçle içeceğim...
Rahimi açıyor inşaallah. bence bunu biryere not et arkadaş doğumunda lazım olacak
daha neler neler okuyorum ve yazdım inan yazmakla bitmez
hazırlığımı yapıyorum şimdiden. darısı sana ve isteyen herkese
Selamun aleyküm kızceler.
Hehe demek öğretmen koca buldun heeeeeee maşaallah. ozman sende akrep burcumusun ?Aleykumnselam...
Aminn canim ne guzel Rabbimnduani kabul emis ve bu sene dogum gununde anne oldun. Hayirlisiyla kucagina da alacaksın inşallah. Benim dogum gnum de.9 gun sonra. Ama ben senden yasliyim24 kasimda dogmusum cok istedim öğretmen olmayi ama olamadim ogretmenkoca buldum
Iyiyim canim cok sukur bakyorum artik kendime. Cok sukur?normale dondum. Bir de su cocuk uyusa tam olacak. Gazi var yine. Gaz yapacak bir sey yemedim inan yine ayni yine ayni. Bir turlu ogrenemedi gaz cikarmayi. Sabah aksam sade corba makarna yiycem yakinda. Yada salcam cayira herseyi yiycem
Oh masallah kocaman olmus zeytin. Cok az kalmis kuzum. Ayyy hadi hayirlisiyla insallah. Ben de heyecan yaptim. Insallah norrmal dogum yapacaksin. Dualarim sizinle.
Canım inan yokluğun belli aklım hep sendeydi ve dualrımda...cadiozy nbr canim hic gorusemedik karapisso,aysecim, sunbal, waves,tubish, inci, cevodieksu, fmfm, kisaca tummm kizlar hepinizi ozledim. uykusuzluk var tabi dogum oncesi sifir uyku ve 24saat arsliksix sanci ruyslara kaciyor. Bebegim tam 41+0 da dogdu cok sukur atlattik dogumu sirada zorlu gunler var.. hepinizi optum
Çok sağol Aişem hepberaber inşaallah.Hele bi gideyim İstanbul'a bende gideceğim oraya.O kadar çok öven varki orayı.Mağazamıdır,hanmıdır anlayamadım ama gideceğim mutlakaHaziran gibi oradayız inşallah.Planı yaptık ama Allahım izin verirse tabi.
Aleyküm selam canımm.Mutlu yıllar Dileğim.Allahım sevdiklerinle uzuun sağlıklı ömürler versin sana.
Kız delüü.Saldım çayıra yapacakmış.Çatlasınmı garibim.Ama ben yemeye başladım gaz yapanları.2.kez kuru yedim dün.3-4 kaşık aldım sadece ama alışması lazım artık onada.Ben ne yapıyorum biliyormusun?1 su bardağı rezeneyi kendim içiyorum hergün.Gazımı çıkarınca kuzuya geçmiyor pek.Bende şişkinlik olursa o da sıkıntılı oluyor.Sende yap.Bir de ben totosuna vura vura mıncıklaya mıncıklaya seviyorum.Hırpalıyorum resmen.Onunda hoşuna gidiyor.Hareket edince gaz da rahat çıkıyor.Bir de en çok rahatlatan şey sırtını göğsüme yaslayarak kolumu bağırsaklarına yaslıyorum.Ters tutunca yani.1-2 dk içinde başlıyor pırtlatmaya.Yeni emzirdiysem kusuyor tabiHalı,pantolon,koltuk batıyor azıcık
Canımmm.Süt konusunu çok takmışsın kafana sen.Dr ne dedi bana biliyormusun o günlerde.Bebeğin 30cclik (yarım çay bardağı) bir mideye sahip.Sıktığında süt geliyorsa o ona yeter merak etme demişti.Emziremediğim günlerde 30cc mama verince doyup uyuyordu.30 dk kadar emdikten sonra kendiliğinden bırakmalı bebeğin.Bırakmazsa bıraktır.Çünkü 30dkdan sonra memeni tahriş edebilirmiş.Nasılsa sık sık acıkacak yine emzirirsin.Kesinlikle ama kesinlikle çook dinlenmelisin canım.Sık sık uyansanda uyu mutlaka.Uyanıkkende çok enerji harcama.Yattığın yerde ye,iç,emzir.Çok faydası var süte emin ol.
Ha şöyle bak ne güzel tekmesiyle desteklemiş teyzoşunu. kız yerim ben onu. bizim paşa kayıyor artık tekmeler çok nadir özledim ama hareketli günlerini.Dilek teyzesi, senin mesajı okurken benim sarı şeker, tekmeler attı. Seni çok seviyorr belli ki... Annemin kulağını çekmen iyi oldu der gibi vurduNegatif olmıcam hep poziitif düşünücem. Ve düşünüyorum da. Harnup pekmezi kavanozu yarıya inmiş bile. Kuzuma şifa olsun inşallahh.... Bende minik paşamızı öpüyorummm
Allah yardımcınız olsun ayşecim. İnşallah bugünlerde geçecek. Kuzunda seni dinliyor baksana pijamalarına alışsında mışıl mışıl uyusun.
Kvladinle dönüşümlü kalsan daha iyi olur kuzununda sana ihtiyacı var kocanında... Eminim sen iksinede yetmeye çalışcaksın ve yeteceksinde.. Yorulma sütünde azalmasın. Hifa mızı öp benim için miss kokulu meleklerim benim...
Ay canım inşaallah herkes adına iyi dilekler diliyorum dua ediyorum emin ol beni seven sevmeyen herkes için.Dilekcim, dileklerin kabul olmuş bak ... Ne kadar iyi yüreklisin. Hep böyle güzelliklerle karşılaş inşş.
ahh canım yaa ben daha senin olduğun aşamaya gelemedim..gelebilsem sizlerden öğreneceğim çok şey var..doğum yapacağın gün belli olunca bende senin için Fatma ana otunu suya koyabilirim..onun da rahmin açılmasına doğumun kolay olmasına vesile olduğu söyleniyor..allah kolaycacık doğum nasip etsin inşallah..
canım122 kişiye dağıtmam gerekiyor listemde daha 42 kişi var:18: 3 hafta gibi süresi var ama ben riske atmayıp 2 hafta diyorum..dağıtabileceklerin varsa çok mutlu olurum..
allah hayırlı sağlıklı mutlu bereketli çoluklu çocuklu nice seneler nasip etsin..canım benim yaa demek o kadar içten ve temiz nefesle dua etmişsin ki duan kabul olmuş..inşallah yavrunuda sağlıkla kucağına alırsın..
canım 4 günde 60 gram almışsa allahın izniyle açığı kapatacaksınız siz..sen kendine dikkat etmeye dua et..bu gayretine doktor bile şaşırır inşallah..
listeye ekledim canım seni de..2 hafta da okuyabilirsin..teşekkür ediyorum..
cadioycim sagol canim idare ediyoruz bizim ole daha 3 saatlik uykumuz yok emior alt degisior derken bida acikio uyku da olmuo pek bide benim karnim agrior ona da gevmis ssnirim karin ikkmizin de likir likir edior napilir bilemedim karnim agrior
cadioycim sagol canim idare ediyoruz bizim ole daha 3 saatlik uykumuz yok emior alt degisior derken bida acikio uyku da olmuo pek bide benim karnim agrior ona da gevmis ssnirim karin ikkmizin de likir likir edior napilir bilemedim karnim agrior
Hehe demek öğretmen koca buldun heeeeeee maşaallah. ozman sende akrep burcumusun ?
Bence yavaştan yemeye başla kuzum 40 gün bitti kızının bünyesi böyle Allah yardımcın olsun.
İyi dileklerin ve duların için çok sağol kuzummmm
Canım inan yokluğun belli aklım hep sendeydi ve dualrımda...
Alllah yardımcın oldun kuzum. oğluşun kime benziyor adı ne ?
Kokla yerime tombik paşayı bakalım benimki kaç kilo gelecek teyzesi
Çok sağol Aişem hepberaber inşaallah.
Havuzlu henden aldım bende önemli olanları havlusu battaniyesi alt açması falan...
Her bütçeye göre mağazalar var kuzum.
Bildiğin iş hanı sadece anne ve bebek üzerine mağazalar var.
Mesela tanesi 30 tlye badide var 3 tanesi 10tlyede var. gelirsen gitmeni tavsiye ederim kuzum
Ha şöyle bak ne güzel tekmesiyle desteklemiş teyzoşunu. kız yerim ben onu. bizim paşa kayıyor artık tekmeler çok nadir özledim ama hareketli günlerini.
Bu p.tesi gideceğim bakalım ne alemde.
Ye iç kuzum bak gebişliğinin keyfine...
Bu güzel günde dualaşalım
Ay canım inşaallah herkes adına iyi dilekler diliyorum dua ediyorum emin ol beni seven sevmeyen herkes için.
Hiçkimse için kötülük düşünmedim Hamd olsun. ben bebişlerimi düşürürken akrabalardan gebiş olanların çocukları doğdu hep ama ebn hiç haset etmedim dua ettim.üzüldüm ağladım ama verende alanda Mevlam. inşaallah bu güzel duyguları ahlakı baki eder Rabbim. herkesin duaları kabul olsun hayırlısıyla...
Ayy canım nasıl oacak o dediğinnnya topikte bulunmazsan bana cep numaranı verirmisin canımmm seni ararım doğum başlarsa sende koyarsın suya olurmu ok makbula geçer. hem o otu atmıyormuşsun. sonra tekrar kullanıyorsun.
ılık suya konuluyormuş
Ben dağıtırym sana tam sayı veririm inş.
Merak etme 2 haftaya kadar tamamlanır.
Bebiş için deyince çevremde okuyan olacaktır
Merak etme sende göreceksin bu günleri...
Heyecanını yaşatacak size yüce Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?