- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.481
kızlar merhaba size birsey danışmak istiyorum ben adetım 4 gün gecikti 12 sinde olmam gerekiyordu olmadım hadi birgüne olurum dedim olmadım bugunde olmadım test yaptım negatif karnıma kısa 10 sanıye süren sancılar giriyo geciyo sag bacagımda agrı var hareket ettiğim zaman sancı giriyo erken mı yaptım esimle geri çekme ile korunuyorduk ama oylede hamile kalınıyormus hamile olabilir miyim asırı akıntım var zaten adetım gec
ikmeden sümüksü akıntı geldi bir iki kere
neden olmamış olabilirim adetlerim hep düzenli idid baska bir sorun mu var kı
Canım 4 gün pek mühim değil.mevsim geçişinden olabilir? Doktorlar 1 hafta gecikmeyi bile önemsemiyor. Bence gebe olabilirsin geç döllenmen olduysa testte hemen çıkmıyor,ama çok kafana takarsanda reglin gecikebilir.
Kan testi için bekle derim en az 10 gün geçsin.hayırlısı olsun.ben merak ederim seni. Regl olsanda gebiş olsanda yaz bize olurum?
tamam canm haber ederim bugun 5 bitecek gecikmeden yarın altıncı gunum olacak cok endişe etmıyorum ama ama sürekli kısa süreli sancı girip çıkıyo 4 gundurde bole ama ne gelen var ne giden tatlım cevabın icin tsk ederim
Canım ne demek. Muhabbet için buradayız tanizi cevaplayacağım
Benimde bebek düşünmeden evvel 10 günü geçtiği oluyordu. Doktor yumurtan çatlamaığı için reglin gecikmiş demişti bana. Çünkü kadınların yılda 1defa yumurtaları oluşmaz veya çatlamazmış Buda reglin gecikmesine sebep olurmuş. Belki seninde yumurtlamam olmadı veya geç syumurtladın ?
Geç yumurtladığımda benimde geciktirdi.
Ama ağrım olmazdı. Senin anlattığın yumurtanın çatlamaması gibi ?
Bekle canım inşaallah olursun,canını sıkma stres iyi olmuyor.
Canim eenin fogum yakin bence duaya başla. Karnin indi mi asagi?
Kızlar ben çok acayip ağırlaştım yaaaaaaa
Nasıl şişmiş elim ayağım anlatamam. Geceleri saymıyorum bile. Yatakla kavga ediyorum resmen,demem oki acaba doğumdan ne kadar sonra bu şişlikler geçecek. Ne olur bana güzel haberler verin
Karnım sığmıyor içimeeeeee nasıl bir cümle oldu bilemiyorum ama hakikaten öyle.
Çatlağımdan var
Hemde çok farklı bir çatlak. Belime yakın 4 tane falan
Yeni gördümd. Bakalım daha nasıl çatlayacağım. Dua edin artık doğursamda kurtulsam diyorum. Ayaklarımmmmmm ağrıyorrrr
Ben en çok akşamları fark ediyorum Şişliği. Öptümmmmmmm sizi
Canım inşaallah İnan çok istiyorum oğlişime kavuşmayı.
Karnım aşağıda kuzum. Hende Bahadır aşağıda.
Dualar başladım canım. Günde 316kere ya rakibu celle celaluhu çekiyorum.pirinçler bitmek üzere. Ve yazılacak herşeyi yazdım.p.tesi kontrolum var bakalım ne diyecek doktor ablamız
Bakalım şemin benim kızmı erkekmi ?
tamam canm tsk ler rahatladım oputorum seni görüşürüz
Canım senin varmı bebişin?emzire emzire ve 40 gun içinde gidiyo canm eski haline dönüyorsun öptümmmm
Hayirlisi olsunda gönlümdeki erkek olanlardan sonra. Kiz evlat yeyistirmek zor tek basina daha zor.
Canım senin varmı bebişin?
Ayyyyy 40gün çok uzun hemencecik insin bütün şişlikler. Kilodan bahsetmiyorum şişlikler beni öldürdü
Kuzummmm içimden geçiyor senin şapşal kıymet bilmez kocan çok pişman olacak. Bebeğiniz size huzur getirecek. Sen hiç üzülme. O ne derse desin sen Allah'ına sığın. Erkek olursa yetiştirmek kolayım sanki? Hiçte bile artık her ikiside çok zorrrrr
Ayyyy tabletten yazmaya çalışıyorum çok zorlandım
Bilmiyorum canim hayirlisi olsunda gönlüm çok kirik. Aileside hic umursamadi. Bende ayni şart larda geri donmek istemiyorum. Aklin yolu bir her ne kadar evladimi tek buyutmek istemesemde gonlumde kalan son parcalarda koptu gitti ve bu kadarini kimse haketmezdi. Akli basina gelirde belki bana kocalik yapamadi ama evladina babalik yapabilir.
Kızlar kocişim eve tablet getirdi hemde ne için tahmin edinnnnnnnnn.
Doğumda hastaneden size kolayca haber vereyim diye
Ben dedim Laptop götürelim baktım daha hafifini getirmiş.
Sağlasın yaaaa düşünmesi yeter maşallah bugünlerde değişim var
Canım inşaallah İnan çok istiyorum oğlişime kavuşmayı.
Karnım aşağıda kuzum. Hende Bahadır aşağıda.
Dualar başladım canım. Günde 316kere ya rakibu celle celaluhu çekiyorum.pirinçler bitmek üzere. Ve yazılacak herşeyi yazdım.p.tesi kontrolum var bakalım ne diyecek doktor ablamız
Bakalım senin bebişin kızmı erkekmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?