- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #20.461
Arkadaşım sınavın inşallah en güzel şekilde geçer. Bu karmaşıklığın arasında sana moral olur umarım. Kendi yaşadığın durumuda zamana bırak bir bakmışsın neler neler değişir sende feraha çıkarsın inş.
ay masallah cok seker yaa allah nazarlardan korusun bu fistigi
Aysem evet adet oldum pazartesi gunu iyim rahatladim adet olunca da allah insallah kavusturur bizi tez zamanda esimi birakmak cok zor geldi bu sefer pazartesine gorusmem var dua edin bana luften kizlar
Aminn canim Rabbim dualarini kabul etsin insallah o ebe de utansin.
Falcilik yapiyor anlasilan. Insana daha moral verecegine hepten moral bozuyor. Yapamazsin ne demek ya hey Allahim. Cok kizdim bak simdi. Yolarim sacini ben onun. Sen onun dedigine hic bakma oyle yuzune bakarak belli olmaz. Rabbim hayirli dogum nasip etsin insallah.
Yaaa kızlar işte öyle yaptı bana.Çok sağol canım.Kime bırakırsam bırakayım gözüm hep arkada kalacakAma mecburum bişeye karar vermeye.O daha çok minik bi kereliğine bu kadar ayrılığa dayanır.Ama eşimin yanında olmalıyım.Allah üçümüze de sabır versin...
Ayrılmışsınız yineAllahım aydınlığına çıkarsın sizi.Demekki yaşayacağınız şeyler var.Aydınlığa giden yol olsun inşallah bu sefer.Bu arada adet oldum diye yazmamışsın merak ettim.Yoksa yazdın da ben mi görmedim kafamın döngünlüğünden:26:
Takdiri ilahi sanırım Dosya ekle dediğinde açılması lazım minik pencere.Belki pc kaynaklıdır sorun.İnşallah yüklersin merak ettim
Eşim de akrep.Aynen dediğin gibi tam bir sır küpü.Ben gibi
Yok artık.Yuh diyorum o hemşireye.Hayır bakınca nasıl anlıyormuş merak ettim doğrusu.Bunu bi drdan duysak tamam da hemşirelerin bu önyargılı ve patavatsız konuşmaları beni öldürüyor.Sen bakma ona.Biliyorsun ALLAH NE DERSE O OLUR.Yeni tanıştığım bi kadın da bana "ölümlerden ölümdür normal doğum.seni kandırmışlar kolay yaptık diye.ben 2.ye cesaret bile edemedim" dedi.Hemde doğumuma 10 gün kala.Betim benzim atmış bi anda.Ortamdakiler kadını azarladı,susturdu.Her doğum bir olmaz korkutma kızı diye.Hala kulaklarımda o sözleri.Bi görsem diyeceğim ama sana hakkımı helal etmiyorum bu konuda diye.Densiz çok etrafta.Tıka kulaklarını böylelerine.
4 te bizde ayaktaydık.Gelseydim karşılaşacakmışız.
Yenilme o küçük savaşcıya sakın.Ayağa falan alıştırma.Onun amacı o zaten.Sallasın,kucağında tutsun vs.Bak kırkınızda çıktı rezeneye,papatyaya karıştır bi tutam anason artık.Gece uykusunu öğrensin zilli.Uyku eğitimi araştırdım ben.Akşam olduğunda (bizimkiler için en geç 8,30) loş ışıkta kısık seste konuşun,masaj yapın,uykuyu anlatın diyorlar.Neye alışmasını istiyorsan onu yapmalısın.Bi yastık,bi battaniye,pijaması,oyuncağı,müziği vs vs.En geç 15 gün içinde o nesneye alışır,onu görünce uyku zamanı olduğunu anlarmış.Ben yapıyorum 2 gündür.Hastane arası vereceğiz maalesef bu eğitime.Dönünce tekrar başlayacağım.Sende başla bunlara.Nasılsa evde işleri yapan birileri var sende.Bende kapı çalınca bile bölünüyor maalesef.
Maşaallah pembe pamuklu şekerrrr
ayy keşke sana laf söyleyen doktor olaydı sende ağzının payını verirdinnnCanım sende benim gibi olmuşsun. Bana rutin gittiğim doktorum sen çatı muayenesinde bile şımarık çocuk gibi davranıyorsun 3 günde doğuramazsın böyle yaparsan demişti. Velhasıl doğum anım gelince o doktor izne ayrılmış başka tatlı mı tatlı çok iyi bir doktor doğumumu yaptırdı. ve herkesin bildiği gibi doğumum çok kolay oldu. ben bu tip kişilere diyecek söz bulamıyorum. cesaret vereceklerine insanı allak bullak ediyorlar.
Ezgi hanıma bak sennnnAYSEM OYY suna bak yerim seni. Pembis Pembis ne tatli olmus masallah sana
Kocaman olmus ya ne cabuk buyuyorlar.
Benim islerde cok bugun. Bakalim ne kadarini yapabilcem.
Ben uykudayken bile ozluyorum. Allahim size yardim etsin. Gezin tabi. Moral depolayin.
Salladim da uyumadi ki cnm. Sallanirken kaka yapti sonra temizledik emdik uyuyakaldi yataginda.
Bugun uyudu sukur uyandik ama emip uyuduk. Ben de başlayayım egitime.? Donenceye alisacak gibi. Onu acinaca bakarken kayiyor gozler. Ama uykusu olmayinca onarla konusmaya calisiyor..
Emzige alisamadik tukuruveriyorsusturucu olurdu nuk var damakli bifr de yuvarlak uclu ama almadi. Baska marka mi denesem
Eki Görüntüle 862682
Kızımın ilk saçını kestik kaç gr. gelirse hayrını yapalım diye düşündük inş. daha da gür uzar ozlemin kızı gibi olsunmu bir de :)
o zaman ben Aralıkta gıdeyım doktora hem ıyıce buyumus olur bebısım hıc telase etmeme gerek yok. kıloluyum zaten goremezler 5 kılo verdım gercı 1 ayda zararlı hıcbırsey yemıyorum. 80 kıloyum umarım fazla almadan bebısımı saglıklı olarak kucagıma alırım. Sızde de gebelıgın erken donemlerınde gaz oldu mu? Ne ıyı gelır tavsıyenız var mı?
Hayira ciksin canim inşallah guzel bir ruya gormussun. Demek ki guzel haberler alacaksiniz.Kızlar, rüyamda gelinlik giyiyordum çok güzeldi. Hamileyim diyorum nasıl gelinlik giyicem diyorum : ) Hemde eşimle evleniyordum tekrardan. Düğünde çalgı yoktu. Karışık bi rüyaydı.
Eşimde rüya görmüş.. Kızımızı gödüm diyor. Doktora gidiyoruz herşeyin normal oldugunu söylediğini ve çok mutlu oldugumuzu görmüş..
İnşallahh böyle olur..
göbeğime bakıyorum artık büyüdü mü büyümedi mi diye. Piskopata bağladım iyice... Ama moralim bozul değil... 10 gün önce perişandım kabul ama kendime geldim. Bol bol dua okuyorum, Kuran okuyorum. Namazlarımı kılıyorum. İnşallahh Rabbim bu imtihandan bizi alnımızın akıyla çıkaracak..
Herşey Allah tan ne diyebilirim ki..
Cevom Allah yardimcin olsun insallah istedigin gibi gecer.ay masallah cok seker yaa allah nazarlardan korusun bu fistigi
Aysem evet adet oldum pazartesi gunu iyim rahatladim adet olunca da allah insallah kavusturur bizi tez zamanda esimi birakmak cok zor geldi bu sefer pazartesine gorusmem var dua edin bana luften kizlar
Bak bak teyzesi cadi ezgiye bakYaaa kızlar işte öyle yaptı bana.
NE diyeyimki bilmiyorum. sizler dua edin bana hayırlısıyla oğlişimi kucağıma layım
Maşaallah pembe pamuklu şekerrrr
ayy keşke sana laf söyleyen doktor olaydı sende ağzının payını verirdinnn
İnşaallah benimde kolayca olur biter kuzummm
Ezgi hanıma bak sennnn
Kuzummmm maşaallah bizde yapmayı düşünüyoruz Allah nasip ederse
Allah kabul etsin size bağışlasın...
İnşaallah güzel sonuçlar olırsın canım...kızlar dun ıcım cok daraldı bır suru dua sure felan okudum kendıme gelemedım. Acayıp sıskınlık olmaya başladı bende. Bebıslerınız cok tatlı MaşAllah. Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın. Daha kalp atısına gıtmedım ama alttan baktırmak ıstemıyorum 1 hafta daha mı beklesem aralıga dogru gıderım zaten ultrasona sık gırme taraftarı degılım ama bır taraftan da kalp atısını duyamazsak dıye korkuyorum. Kafayı ıyıce bosalltım hayatımı bebegımı dusunmeye basladım ve en onemlısıde yavas yavas nefes aldıgımı hıssetmeye baslıyorum. Yarın sabah ales e gırıcem dua edın ıns guzel puan alırım.
Canım bende vardı hep gazlıydımmmo zaman ben Aralıkta gıdeyım doktora hem ıyıce buyumus olur bebısım hıc telase etmeme gerek yok. kıloluyum zaten goremezler 5 kılo verdım gercı 1 ayda zararlı hıcbırsey yemıyorum. 80 kıloyum umarım fazla almadan bebısımı saglıklı olarak kucagıma alırım. Sızde de gebelıgın erken donemlerınde gaz oldu mu? Ne ıyı gelır tavsıyenız var mı?
Canım inşaallah perşembe güzel haberler alacaksınız...Kızlar, rüyamda gelinlik giyiyordum çok güzeldi. Hamileyim diyorum nasıl gelinlik giyicem diyorum : ) Hemde eşimle evleniyordum tekrardan. Düğünde çalgı yoktu. Karışık bi rüyaydı.
Eşimde rüya görmüş.. Kızımızı gödüm diyor. Doktora gidiyoruz herşeyin normal oldugunu söylediğini ve çok mutlu oldugumuzu görmüş..
İnşallahh böyle olur..
göbeğime bakıyorum artık büyüdü mü büyümedi mi diye. Piskopata bağladım iyice... Ama moralim bozul değil... 10 gün önce perişandım kabul ama kendime geldim. Bol bol dua okuyorum, Kuran okuyorum. Namazlarımı kılıyorum. İnşallahh Rabbim bu imtihandan bizi alnımızın akıyla çıkaracak..
Herşey Allah tan ne diyebilirim ki..
Oh elinizez saglik gule gue kirletin biz de yapacaktik ama ezi uyumadi esim supuruverdi saolsun ben de yarin sileriminsallah.Kızlar dün benim doğum günümdü eşimin dersi vardı bende kıyamadım dedim dersinden geri kalma git.
Sağolsun bu doğum günümde aklı başına gelmişşş MAŞAALLAH diyeyimmm
bugünde yemeğe çıkacaktık ama ev kokmaya yüz tutmuş haldeydi temizlik yaptık pilimiz bitti..
Yemek yapacak halimde yokkk
Klasik soslu makarna yaparım heralde bilemiyorum.
ama ne yalan söyliyimm dışarıda yemek istiyorum uzun zman oldu çıkmayalı
şimdi oğlişimizde gelirse kış ayı çıkılmaz dışarı
neyse artık belkide kociş hadı derse çıkarızzz
anem burasıda allahın dağı heryere uzak.
var lokanta falan amaaaa ben beğenmem heryerin yemeğini
kocişte bundan şikayetçi
neyse kızlar bu günlerde aşure getiran getirene maşaallah
dolap doldu buyrun berabaer lüpletelimmmm
oğlişimde baya uzun uyuyor bu aralar bi bakıyorum uyandı hopppp karnımı yamulttu.
bira önce b komşu aşure getirdi aaaa dedi sen hamilemisinnn DEDİM ABLA DOĞURACAMMMM
Bilmiyordum dedi ne adarlık falan dedim doğum bu haftalardaaa
ay çok heyecanlıyımmm.
daldan dala taldım ne çok şey yazdım beeeeee
Canım y bence gazdan ziyade süt yapar şifa olur ezgimize :)Oh elinizez saglik gule gue kirletin biz de yapacaktik ama ezi uyumadi esim supuruverdi saolsun ben de yarin sileriminsallah.
Ben de yesem mi diye dusunuyorum gaz yapaar mi acaba? Yapar gibi duruyor icindekiler tehlikeli. Fazla yemeyeyim?biraz yiyeyim en iyisi.
Uyusun annesi oyle oyloyle buyuyecek. Az kaldi canim ya daha dun gibi hamilelik haberini aldigimiz. Dogumun gelldi ya ne cabuk geciyor gunelr hemen buyumesinler yaaaa
Canım benim barsak problemlerim ne yaptıysam geçmedi helede gazBana da vakit hic gecmiyor gibi geliyor kizlar 9 ay nasil gecicek diye dusunuyorum. Sanki vakit kaplumbaga hiziyla ilerliyor. Gazim var ama dayanamadim asure yedim. Kabizligim yok simdilik cok sukur. 5 kilo vermisim bebise zarari olur mu? Tatli sekerli hic birsey yemedim asure haric. Canim zaten tatli seyler istemiyor. Hic bu kadqr uzun sure cikolatasiz kalmamistim. Meyveler bile sekerli geliyor sanki 80 kiloyum su an bakalim doguma kadar kac olucam. Birde bu gaz sikintisindan beri 1,5 litre anca iciyorum su sikinti olur mu sizce?
bENCE ÜSTÜNE ALINABİLİRSİN ÇÜNKİ BENİM REGL GEÇTİĞİ GİBİ BAŞLADI MİDE BULANTISI VE ANLATTIĞI HERŞEYIstahsizlik, uykusuzluk ve yorgunluk var ama annem sagolsun dusunmeyim diye is yaptiriyor. Kokulara asiri hassasim birde. Midem bulaniyo diyorum üstüne alinma simdiden diyor.
Canim hamileyken okunacak dualar yazmistin ama bulamadim bana mesaj atarmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?