• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Kızlar nasılsınız?
Kimse gelip gitmiyor,gelenler de sohbet etmiyor bu aralar.:45:
Ben akşama kadar kuzucuğumun elbisesiyle uğraştım.İnşallah biter bikaç günde giydirir fotosunu paylaşırım sizlerle:6:
Az önce yemeğimi yaptım.Bir de kocacığıma tavuklu çorba yapacağım.Boğaza iyi gelir tavuk.:56:
Canım burnuma geldi 3 gündür evden çıkmayınca.Eşim akşamları çok yorgun oluyor.Hem işinin sezonu kış olduğundan çok koşturuyor,hem de hastalığının en büyük etkisi halsizlik.Bu akşam biraz dinç olsa da dolaşsak biraz.Çok sıkıldım evde otur otur.Arabada da kızıma bakmaktan etrafı görmeden eve geliyorum.:19::19::19:
Bugün sütü çok fazla olan bi arkadaşıma sırrını sordum.3 öğün çorba içtiğini söyledi.Özellikle bişey yapmıyorum çorba dışında dedi.Yayla çorbası özellikle dedi.Hamileler ve lohusalar hakkınızı helal edin yemek adı verdim.Bilgi aktarmak için yazdım:26:Bugünden itibaren start verdim bende çorbaya.:56:
Hadi bana müsade.Çorbayı bitireyim kız uyurken.
Öpüldünüz hepiniz:54:

Ben yay burcuyum canim belli degil mi hep gergin olmamdan :-):-):-):-)
Yiyeyim dimi alismamiz lazim. Boylenereye kadar.
kuzum burçlardan anlamadığım için bilemedim :)
Ayrıca germeseler gerilmezsinnn şekerimmm. ;)
Kızlar nasılsınız?
Kimse gelip gitmiyor,gelenler de sohbet etmiyor bu aralar.:45:
Ben akşama kadar kuzucuğumun elbisesiyle uğraştım.İnşallah biter bikaç günde giydirir fotosunu paylaşırım sizlerle:6:
Az önce yemeğimi yaptım.Bir de kocacığıma tavuklu çorba yapacağım.Boğaza iyi gelir tavuk.:56:
Canım burnuma geldi 3 gündür evden çıkmayınca.Eşim akşamları çok yorgun oluyor.Hem işinin sezonu kış olduğundan çok koşturuyor,hem de hastalığının en büyük etkisi halsizlik.Bu akşam biraz dinç olsa da dolaşsak biraz.Çok sıkıldım evde otur otur.Arabada da kızıma bakmaktan etrafı görmeden eve geliyorum.:19::19::19:
Bugün sütü çok fazla olan bi arkadaşıma sırrını sordum.3 öğün çorba içtiğini söyledi.Özellikle bişey yapmıyorum çorba dışında dedi.Yayla çorbası özellikle dedi.Hamileler ve lohusalar hakkınızı helal edin yemek adı verdim.Bilgi aktarmak için yazdım:26:Bugünden itibaren start verdim bende çorbaya.:56:
Hadi bana müsade.Çorbayı bitireyim kız uyurken.
Öpüldünüz hepiniz:54:
Hiççç deme Aişe ya muhabbet yok bu aralar.
Afiyet şifa olsun.
Bizde eşimin ailesine gideceğiz.
Kayınvalide aşure yapmış içimden dedim inş yemekte çorba vardır.
Canım çektiği için değil yine kabızlıkla uğraştığımm içinnn :50::50::50:
Doğuma az kaldı kabız olmamam lazımmmm :26:

Aysem canim allah sana kolaylik ve sabir versin esin insallah cok iyi olucak ve deden icin de acil sifalar diliyorum. Kucuk kizinda azcik annananede dursun oda sen kadar iyi bakar bence gozun arkanda olmasin bebegini ne kadar cok seviyorsan esinin yaninda o kadar cok destek ol. Bu gunlerde gecer insallah.

Incim senin icin de cok sevindim bebeginde buyur insallah

Cadiozy sizde kirk ucurdunuz masallah

Duygubaby senin icin de herseyin hayirlisi olsun tatilm

Yeni anneler dogum yapan arkadaslar allah annali babali buyutsun masallah kuzulariniza

karapisso canim dogum gununde kutlu olsun

Bana gelirsek eyer yeniden yurt disina geldim esimden ayri kaldim gene ama inallah hersey duzelcek bi kac ay icinde allahim yardimcim olur insallah benim icin dua edermisn hamisler ve yeni anneler bi is bulup esime kavusmam icin insallah herkez mutlu olur kalbinizden gecen hersey olsun insallah

kuzum burçlardan anlamadığım için bilemedim :)
Ayrıca germeseler gerilmezsinnn şekerimmm. ;)

Hiççç deme Aişe ya muhabbet yok bu aralar.
Afiyet şifa olsun.
Bizde eşimin ailesine gideceğiz.
Kayınvalide aşure yapmış içimden dedim inş yemekte çorba vardır.
Canım çektiği için değil yine kabızlıkla uğraştığımm içinnn :50::50::50:
Doğuma az kaldı kabız olmamam lazımmmm :26:

Dimi canim ya aslinda damarima basmaslar cok sakin bir insanimdir neselyimdi genelde tam yay burcuyum polyanna..
Akre burclari da saglam dostturlar cok iyi sir tutarlar cocukluk arkadasimdan biliyorum..

Aysem canim allah sana kolaylik ve sabir versin esin insallah cok iyi olucak ve deden icin de acil sifalar diliyorum. Kucuk kizinda azcik annananede dursun oda sen kadar iyi bakar bence gozun arkanda olmasin bebegini ne kadar cok seviyorsan esinin yaninda o kadar cok destek ol. Bu gunlerde gecer insallah.

Incim senin icin de cok sevindim bebeginde buyur insallah

Cadiozy sizde kirk ucurdunuz masallah

Duygubaby senin icin de herseyin hayirlisi olsun tatilm

Yeni anneler dogum yapan arkadaslar allah annali babali buyutsun masallah kuzulariniza

karapisso canim dogum gununde kutlu olsun

Bana gelirsek eyer yeniden yurt disina geldim esimden ayri kaldim gene ama inallah hersey duzelcek bi kac ay icinde allahim yardimcim olur insallah benim icin dua edermisn hamisler ve yeni anneler bi is bulup esime kavusmam icin insallah herkez mutlu olur kalbinizden gecen hersey olsun insallah
Canım inşaallah en kısa zamanda ne dileğiniz varsa hayırlısıyla gerçekleşir...
Kizlar ben fotogaraf ekleeyemiyorum neden acabaaaa? Dosya sec deyince hicbirsey cikmiyor. Kizima nazar dger diye mi ekletmiyor acaba :-):-):-):-):-)
Olabilir canım ;)
Dimi canim ya aslinda damarima basmaslar cok sakin bir insanimdir neselyimdi genelde tam yay burcuyum polyanna..
Akre burclari da saglam dostturlar cok iyi sir tutarlar cocukluk arkadasimdan biliyorum..

Canım bende dostluğa önem veririm. Dostum olana her anlamda değer veririm ama nedense bu zamanda öyle dürüst değerli dost bulmak çok zor. O yüzden çok yıpranıyorum. Ve bu huyumdan nefret ediyorum. Neden hep kazık yiyen ben oluyorum :( burçlardan anlamam ama akrep burcunun dağınıklık ve kindarlık yönü bana uymuyor ;)

Canım 18 kişiye dağıttım haber vereceklerde var. Urfa'dan okuyan çok kişi var,mübarek peygamberler şehrinde okunuyor meryemlerin yasinlerin... Dilerim Yüce Mevlam vesile eyler en kısa zamanda kavuşursun bebeğine... Benim okuyacağım haricinde 18. Ama zannedersem beni listeye eklemiş olman lazım. Allah kabul etsin.:16::16:

Son düzenleme:
Kızlar bende bir heyecan bir heyecan anlatamammmmm.
Çantamı kontrol ediyorum son eksiklerde tamam sayılırrrr.
bugun 37+1 olduk doktor çok beklemez dediği günden beri dahada sabırsız oldummm ben yahuuuuu :52::52::52::52:
Kötü haber ise yine kabızlık başladı :37:
Ne güzel bir aydan beri tıktık gidiyordum düzenli şekildee :36::36::36:
Ama yine derdim geri geldi :32:
bugün ço güzel hediyeler aldım. çok mutlutummmm :16:
Aklımdan geçmeyen insanlar beni çok mutlu etti.
Hemde nasıl bir tevafuktur bu Allahımın mucizesi yaaaaaaaaaaaaaa....
Hafdtalardır kendime şal bakıyorum ama istediğim gibi bişey bulamadım,bugün arkadaşım tamda istediğim gibi bir şal hediye ettiii :14::14::14::14:
Çok sevindim ve şok oldum.
üstüne başka ihtiyacım olan birşeyi komşum hediye etti velhasıl Allahımı kalbimde hissediyorum kızlar.
Rabbimi çok sevyorumm :14::14::14::14:
ben günahkarım ama o kendini unutturmuyır bana :14::14::14:
bugün s.ocağı kontrolum vardı
Hemşire bana ne dese beğenirsinizzzz :14::14::14::14:
BENCE SEN NORMAL DOĞUMU ZOR YAPARSINNNNNN :14::14::14::14:
RESMEN YÜZME DEDİ SEN ZOR DOĞURURSUN GİBİME GELİYOR,İNŞ BENİ UTANDIRIRSIN NORMAL DOĞURURSUNNN :14::14::14:
BENDE ÇIKINCA DEDİM RABBİM SEN UTANDIR.BEN NEYİM KİMİMKİ ELİMDEMİ NORMAL VEYA SEZERYANN :14::14::14:

Herkes aynı şeyi söylüyor normal olsun normal olsunnnnn. Bende isterimmm normal olsun.
Benimde içimden bu doğuramaz gibi geliyor dediğim gebişler vardı. Ama bünyesinden dolayı. Ama düşünerek konuşursan ki öyle olması lazım,asla yüzüne demedim sen normal doğuramazsın gibime geliyor.
Eşşeklik bende. Iğne vurulduğumu biliyor ve iğnelerden şikayet ettiğim olmuştu bence ondan öyle dedi.
Kızlar kolaynmı zannediyorsunuz iğne vurulmayı. 3 düşükte çektiğim acı inanın 10 doğum acısına denktir . Hiç molay değil. Doğurursun bari kucağın dolar unutursun herşeyi ama bu şekilde düşünülmesi yüze söylenmse hiç hoş değil...
20lik dişlerimi ameliyatla aldılar ve 2 ay çektim dişimden ağladım sılzadım ama geçti.
Ağrı eşiğimi beilmezzzz etmez nasıl öyşe hissediyr analmadımmm :14::14::14:
Eşim bile çok kızdı bana böyle demesine :45:
Allahım sen hayırlısıyla aç rahimimi zamanı gelince ıkınmayıda sen öğret banaaaa...
Görsünler nasılmış doğurmak...
Allahım sen ol de yolumu kolaylaştır yardım eyleeee... :16::16::16:

Herkes aynı şeyi söylüyor normal olsun normal olsunnnnn. Bende isterimmm normal olsun.
Benimde içimden bu doğuramaz gibi geliyor dediğim gebişler vardı. Ama bünyesinden dolayı. Ama düşünerek konuşursan ki öyle olması lazım,asla yüzüne demedim sen normal doğuramazsın gibime geliyor.
Eşşeklik bende. Iğne vurulduğumu biliyor ve iğnelerden şikayet ettiğim olmuştu bence ondan öyle dedi.
Kızlar kolaynmı zannediyorsunuz iğne vurulmayı. 3 düşükte çektiğim acı inanın 10 doğum acısına denktir . Hiç molay değil. Doğurursun bari kucağın dolar unutursun herşeyi ama bu şekilde düşünülmesi yüze söylenmse hiç hoş değil...
20lik dişlerimi ameliyatla aldılar ve 2 ay çektim dişimden ağladım sılzadım ama geçti.
Allahım sen hayırlısıyla aç rahimimi zamanı gelince ıkınmayıda sen öğret banaaaa...
Aminn canim Rabbim dualarini kabul etsin insallah o ebe de utansin.
Falcilik yapiyor anlasilan. Insana daha moral verecegine hepten moral bozuyor. Yapamazsin ne demek ya hey Allahim. Cok kizdim bak simdi. Yolarim sacini ben onun. Sen onun dedigine hic bakma oyle yuzune bakarak belli olmaz. Rabbim hayirli dogum nasip etsin insallah.

Saat 4 e geliyo biz yine 2 bucuktan beri ayaktayiz. Artik eski yontemlere basvurdum ayagimda salliyorum ben onu uyutmaya calisirken birde gulmuyor mu ohooo sen bosuna ugrasiyorsun uyumiycam iste dercesine....
O agzini isirivercem gorecek gununu...aha simdi de kaka yaptik..oy anam oyyy......

Çok sağol canım.Kime bırakırsam bırakayım gözüm hep arkada kalacak:14:Ama mecburum bişeye karar vermeye.O daha çok minik bi kereliğine bu kadar ayrılığa dayanır.Ama eşimin yanında olmalıyım.Allah üçümüze de sabır versin...
Ayrılmışsınız yine:50: Allahım aydınlığına çıkarsın sizi.Demekki yaşayacağınız şeyler var.Aydınlığa giden yol olsun inşallah bu sefer.Bu arada adet oldum diye yazmamışsın merak ettim.Yoksa yazdın da ben mi görmedim kafamın döngünlüğünden:26:

Kizlar ben fotogaraf ekleeyemiyorum neden acabaaaa? Dosya sec deyince hicbirsey cikmiyor. Kizima nazar dger diye mi ekletmiyor acaba :-):-):-):-):-)
:9: Takdiri ilahi sanırım :27: Dosya ekle dediğinde açılması lazım minik pencere.Belki pc kaynaklıdır sorun.İnşallah yüklersin merak ettim:31::31:

Eşim de akrep.Aynen dediğin gibi tam bir sır küpü.Ben gibi :34:

Kızlar bende bir heyecan bir heyecan anlatamammmmm.
Çantamı kontrol ediyorum son eksiklerde tamam sayılırrrr.
bugun 37+1 olduk doktor çok beklemez dediği günden beri dahada sabırsız oldummm ben yahuuuuu :52::52::52::52:
Kötü haber ise yine kabızlık başladı :37:
Ne güzel bir aydan beri tıktık gidiyordum düzenli şekildee :36::36::36:
Ama yine derdim geri geldi :32:
bugün ço güzel hediyeler aldım. çok mutlutummmm :16:
Aklımdan geçmeyen insanlar beni çok mutlu etti.
Hemde nasıl bir tevafuktur bu Allahımın mucizesi yaaaaaaaaaaaaaa....
Hafdtalardır kendime şal bakıyorum ama istediğim gibi bişey bulamadım,bugün arkadaşım tamda istediğim gibi bir şal hediye ettiii :14::14::14::14:
Çok sevindim ve şok oldum.
üstüne başka ihtiyacım olan birşeyi komşum hediye etti velhasıl Allahımı kalbimde hissediyorum kızlar.
Rabbimi çok sevyorumm :14::14::14::14:
ben günahkarım ama o kendini unutturmuyır bana :14::14::14:
bugün s.ocağı kontrolum vardı
Hemşire bana ne dese beğenirsinizzzz :14::14::14::14:
BENCE SEN NORMAL DOĞUMU ZOR YAPARSINNNNNN :14::14::14::14:
RESMEN YÜZME DEDİ SEN ZOR DOĞURURSUN GİBİME GELİYOR,İNŞ BENİ UTANDIRIRSIN NORMAL DOĞURURSUNNN :14::14::14:
BENDE ÇIKINCA DEDİM RABBİM SEN UTANDIR.BEN NEYİM KİMİMKİ ELİMDEMİ NORMAL VEYA SEZERYANN :14::14::14:
Yok artık.Yuh diyorum o hemşireye.Hayır bakınca nasıl anlıyormuş merak ettim doğrusu.Bunu bi drdan duysak tamam da hemşirelerin bu önyargılı ve patavatsız konuşmaları beni öldürüyor.Sen bakma ona.Biliyorsun ALLAH NE DERSE O OLUR.Yeni tanıştığım bi kadın da bana "ölümlerden ölümdür normal doğum.seni kandırmışlar kolay yaptık diye.ben 2.ye cesaret bile edemedim" dedi.Hemde doğumuma 10 gün kala.Betim benzim atmış bi anda.Ortamdakiler kadını azarladı,susturdu.Her doğum bir olmaz korkutma kızı diye.Hala kulaklarımda o sözleri.Bi görsem diyeceğim ama sana hakkımı helal etmiyorum bu konuda diye.Densiz çok etrafta.Tıka kulaklarını böylelerine.

Saat 4 e geliyo biz yine 2 bucuktan beri ayaktayiz. Artik eski yontemlere basvurdum ayagimda salliyorum ben onu uyutmaya calisirken birde gulmuyor mu ohooo sen bosuna ugrasiyorsun uyumiycam iste dercesine....
O agzini isirivercem gorecek gununu...aha simdi de kaka yaptik..oy anam oyyy......
:53::53::53::53:4 te bizde ayaktaydık.Gelseydim karşılaşacakmışız.
:20::20::20::20: Yenilme o küçük savaşcıya sakın.Ayağa falan alıştırma.Onun amacı o zaten.Sallasın,kucağında tutsun vs.Bak kırkınızda çıktı rezeneye,papatyaya karıştır bi tutam anason artık.Gece uykusunu öğrensin zilli.Uyku eğitimi araştırdım ben.Akşam olduğunda (bizimkiler için en geç 8,30) loş ışıkta kısık seste konuşun,masaj yapın,uykuyu anlatın diyorlar.Neye alışmasını istiyorsan onu yapmalısın.Bi yastık,bi battaniye,pijaması,oyuncağı,müziği vs vs.En geç 15 gün içinde o nesneye alışır,onu görünce uyku zamanı olduğunu anlarmış.Ben yapıyorum 2 gündür.Hastane arası vereceğiz maalesef bu eğitime.Dönünce tekrar başlayacağım.Sende başla bunlara.Nasılsa evde işleri yapan birileri var sende.Bende kapı çalınca bile bölünüyor maalesef.:50:

Bugün yoğun bi gün olacak benim için.Listeyi yaptım.
-Kirli sepeti boşaltılacak.Ardımda kirli çamaşır bırakmak istemiyorum, 1 hafta beklemesinler.
-5-6 parça ütü var.Onları da çıkarayım aradan.
-Buzdolabını temizleyeceğim.Haftaya yokuz akan kokan olmasın.
-Hastane çantasına liste yaptım.Eksikleri tespit edeyim.Takatim ve zamanım kalırsa akşam olmadan tamamlarım marketten.(plastik tabak vs)
-Evimi silip süpüreyim bi kez daha.Yarın eşim evde.Onu yormak istemiyorum.

Ptesi sabahtan gideceğiz hastaneye.O gece ben kalırım yanında.Salı sabahı girecek ameliyata.Ondan sonra geceleri kvalidem kalır,gündüzleri ben.Kuzumu şimdiden özlemeye başladım.Durup durup sarılıyorum 2 gündür.Geceliğimi ona bırakayım da kokumu alsın hep.:14:
Yarın gezip eğlenmek istiyorum eşimle.Kafasını dağıtacak bişeyler bulmalıyım.Sinemaya mı gitsek acaba?Hava da soğuyacak dışarıda gezemeyiz.

Dualarınızda olduğumuzu biliyorum ama dil alışkanlığı işte.Dualarınızda unutmayın bizleri de....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
$Adsız.webp
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım sende benim gibi olmuşsun. Bana rutin gittiğim doktorum sen çatı muayenesinde bile şımarık çocuk gibi davranıyorsun 3 günde doğuramazsın böyle yaparsan demişti. Velhasıl doğum anım gelince o doktor izne ayrılmış başka tatlı mı tatlı çok iyi bir doktor doğumumu yaptırdı. ve herkesin bildiği gibi doğumum çok kolay oldu. ben bu tip kişilere diyecek söz bulamıyorum. cesaret vereceklerine insanı allak bullak ediyorlar.

:)))))) Sabah sabah iyi güldüm bak şu senin yaramazın yaptıklarına..

AYSEM OYY suna bak yerim seni. Pembis Pembis ne tatli olmus masallah sana :nazar::nazar:
Kocaman olmus ya ne cabuk buyuyorlar.
Benim islerde cok bugun. Bakalim ne kadarini yapabilcem.
Ben uykudayken bile ozluyorum. Allahim size yardim etsin. Gezin tabi. Moral depolayin.
Salladim da uyumadi ki cnm. Sallanirken kaka yapti sonra temizledik emdik uyuyakaldi yataginda.
Bugun uyudu sukur uyandik ama emip uyuduk. Ben de başlayayım egitime.? Donenceye alisacak gibi. Onu acinaca bakarken kayiyor gozler. Ama uykusu olmayinca onarla konusmaya calisiyor..
Emzige alisamadik tukuruveriyor:-)susturucu olurdu nuk var damakli bifr de yuvarlak uclu ama almadi. Baska marka mi denesem

Eklentiler

• $IMG_20131107_132739.webp
    $IMG_20131107_132739.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $7681_754544824561232_2120509429_n.webp
    $7681_754544824561232_2120509429_n.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
$Resim 026.webp

Kızımın ilk saçını kestik kaç gr. gelirse hayrını yapalım diye düşündük inş. daha da gür uzar ozlemin kızı gibi olsunmu bir de :)

Back