• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Kızlar merhaba.

Beklemek çok zor. Acaba gelişimi nasıl diye merak ediyorum. Umarım son hızla büyüyordur kuzucum.

Bu sıkıntılı günlerim inşallah geçecek.

Rabbime sığındım. İnşallah güzel olacak.

Randevumuz ya pazartesi olacak yada perşembe.

Eşim erkenden gitmeyelim diyo, annemlerde öyle diyo.

ama ben duramıyorum ki.

Her dakka nasıl diye düşünüyorum, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.

bol bol dua okuyorum. Yasin, meryem süresi okuyorum.:5:

Kuzumun hareketleri normal. Genelde sabahları kıpır kıpır oluyor.

Sizce pazartesi mi gideyim perşembe mi ?:26::26:
Bence perşembe git İncim.Sık gidersen az almış diye yine üzülürsün.Özlem haklı.Kafanı oyalayacak şeyler bul.Bence hemen bi örgüye başlamalısın :) Yada kuzucuğuna havlu kenarı ör.Minik bi havlu al.Çok güzel olur.Hatta havluyu desensiz sade bişey al üzerine işleme yap.Çok güzel olur.Eşinin,senin ve kuzucuğunuzun baş harfleri kalpler,yıldızlar falan.Ay bak heveslendim bendemi yapsamki :33::33::33:

topiğimize 2 melek daha dahil olmuş..gözünüz aydın arkadaşlar..bayağı zor olmuş ipekçim ama bebeişinin gülüşüne tepkilerine baktıkça unutacaksın..rabbim yavrularınızı size ve islama bağışlasın..

şulecim sağol bi tanem 2 hafta süresi var..

ayse canım çok geçmiş olsun allah şifa versin size bağışlasın inş epack cok geçmiş olsun allah analı baabalı büyütsün waves aşıdan önce ve sonra ateş düşürücü verme ne zaman ayeşi yükselir o zaman ver çünkü bebeğin ateşi ile başetmesini öğrenmesi lazım vücudunun direncinin artması lazım

Çok sağol canım.İnşallah bunu da atlatacağız.
Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?Büyümüştür göbüşün:49: Çok ağırlaşmadan alışverişini tamamla aman.30dan sonra gezmek istediğin halde gezemiyorsun yorgunluktan:29::29::29: Aaah o günlerim ne güzeldi.:31::31::31:

Ayşem canım göbüşüm oldukça büyüdü hamilelik pek güzelleştirdi beni.. Ciciler için Havuzlu Han'a Eminönüne gidicez ailece, ordan komple alıp çıkarım diye düşünüyorum abisinden kalan nostaljiler de var elbette onları da giyer oğlum...

Cadiozy güzeller güzeli kızını yolla da sevelim azcık:nazar:

Ayşem canım göbüşüm oldukça büyüdü hamilelik pek güzelleştirdi beni.. Ciciler için Havuzlu Han'a Eminönüne gidicez ailece, ordan komple alıp çıkarım diye düşünüyorum abisinden kalan nostaljiler de var elbette onları da giyer oğlum...

Cadiozy güzeller güzeli kızını yolla da sevelim azcık:nazar:

Yollarim teyzesi. Hanimefendiye bir sorayim poz verirler mi acaba? :-):-):-) zira simdi uyuyorlar kendileri.:-):-)

EPACK
Canım ya demek o kadar sıkıntı çektin. Nasıl üzüldüm şimdi. Demek hayırlısı böyleymiş hiç kafaya takma normal olmadı diye. Önemli olan bebeğinle senin sağlığın. Ne güzel kucağına almışsın ya o yeter. Neden o kadar sancı çektirdiler ki sana baktılar zorluyor almaları gerekmezmiydi hemen sezeryana. kaç gün boyunca sancı çekmişsin yazık günah. suni sancı vermişlermiydi onu merak ettim.
Allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin yavrunu. Bir anne daha aramıza geldi hadi bakalım başlasın uykusuz geceler:)

ABRAXAS
canım seninde yavruşun gelmiş Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. bebişlerin resimlerini istiyoruz;)

canim benim sagol en son 4kasim gece basladi her 7-8dkda bir ve 24 saat uykusuz gecen 5gun. Esim annem babam gece nobeti tuttular ysnimda sonra 4-5dklara dustu burda 3dkda bir olmadan gelmeyin diorlar hastsnede. Dayanamiyordum evde herkes uzuntulu. prs gece yasayamadim sanci 5dkda birdi baktilar 4cm ve sasirdilar cunku 3dkda birken gelin diorlardi ama yine de sanci duzensiz aralikli diye dogum bolumune o gece kabul almadim. Ertesi gun cok sukur neolfugsa kabul edildim ve epidural aldim cektigim aci hafifjedi ilk kez guldum derken acilma bekledik su patlatildi suni verdiler bence belki onda. zaten feci sancilar. iice artti son 1saat epidural kesildi karnim zatrn cok buyuk ve tastan sert alttan basinc derjen onca yirgunlik ustu 40dk ikindim ama dogru ikinma deil dogrusu nasi his anlanadim bana nie kolayca ikinma olmadi anlamadim sonrasi malum

kizlar ilk 4gun bebegime yetmeyen sut yuzunden gece sifir uyku ve huzurduzduk dun biraz ii derken bugun karnim agriyor ishal gibi sut az gibi aglamalar basladi bunu yasayan bilen var mi tam sut nezaman olur

canim benim sagol en son 4kasim gece basladi her 7-8dkda bir ve 24 saat uykusuz gecen 5gun. Esim annem babam gece nobeti tuttular ysnimda sonra 4-5dklara dustu burda 3dkda bir olmadan gelmeyin diorlar hastsnede. Dayanamiyordum evde herkes uzuntulu. prs gece yasayamadim sanci 5dkda birdi baktilar 4cm ve sasirdilar cunku 3dkda birken gelin diorlardi ama yine de sanci duzensiz aralikli diye dogum bolumune o gece kabul almadim. Ertesi gun cok sukur neolfugsa kabul edildim ve epidural aldim cektigim aci hafifjedi ilk kez guldum derken acilma bekledik su patlatildi suni verdiler bence belki onda. zaten feci sancilar. iice artti son 1saat epidural kesildi karnim zatrn cok buyuk ve tastan sert alttan basinc derjen onca yirgunlik ustu 40dk ikindim ama dogru ikinma deil dogrusu nasi his anlanadim bana nie kolayca ikinma olmadi anlamadim sonrasi malum

Çok zor günler geçirmişsin canım çok geçmiş olsun ne diyebilirimki.Sana ıkınma hissi gelmemiş demekki. Yani o öyle birşey ki sen yapmasan bile kendiliğinden otomatik olarak ıkınıyorsun sanki vücut onu kendi yapıyor. Bu kadar sancıyı çek sonra sezaryen yapsınlar insan hangisine yanayım diye düşünür vallahi. Nasip kısmet böyleymiş demekten başka yapacak birşey yok. Nazarlık mıyım neyim benden başka normal doğum 1 tane vardı sanırım o arkadaşta pek uğramıyor gibi. Su patlatılması, suni sancı, alttan muayeneler namı diğer tuşe. Bunlar bana doğumdan zor geldi inanırmısın. Sancım geliyor o sırada alttan muayene yapıp açıklığa bakıyorlar. Ben diyorum sancım geçince baksan olmazmı çok zor oluyor. Ebe diyor sancılıyken bakayımki net açıklığı anlayım. Kolay şeyler yaşamıyoruz ama sonuçta hepsine değiyor.

kizlar ilk 4gun bebegime yetmeyen sut yuzunden gece sifir uyku ve huzurduzduk dun biraz ii derken bugun karnim agriyor ishal gibi sut az gibi aglamalar basladi bunu yasayan bilen var mi tam sut nezaman olur

Canım o kişiden kişiye değişir. Yorgunluk, huzursuzluk, uykusuzluk bunların hepsi sütün olmaması ya da az olması için bir etken. Ama daha çok yenisin zamanla sütün gelir. İlk 1 hafta kızım neredeyse sarılık olacaktı sütüm çok az gelmiş doymuyormuş yavrum. Mama takviyeside yapmadık etrafımda kimse birşey söylemedi bende sütüm geliyor sanıyorum zor günlerdi yani. Yeni doğum yapınca bu duruma alışana kadar hepimizin süt durumu aynı birden gelivermiyor. Sen elinden geldiğine kendini yormamaya bak, iyi beslen, bol sıvı tüket zamanla çoğalacaktır inşallah.

canım çok geçmiş olsun benim hiç açılmam yoktu sezaryen olmak istemediğim için suni sancıyla doğum yaptım açıklık 9 cm dediler masaya aldılar ıkın diorlar ama banada öyle bir his hiç gelmedi 40 dak boyunca uğarstım ıkınmaya üstten bastıra bastıra zorla meleğimi aşağıya indirdiler gelmeye niyeti yoktu yukarıdaydı çünkü en son drum epizyo açamak zorundyaım dedi ve hiç uyuşturmadan kestiler suan yazarken ne acıymış diorum iliklerime ladar yasadım tekrardan ama nasıl bi ferehlıktır sonunda nasıl bir mutluluktur rabbim bu yolda herkese yardım etsin kolay doğum nasip etsin demekki hakkında böyle hayırlıymış canım hepsi geçecek 1 hafta kadar sürüyormuş süt gelemesi benim sütüm az olduğu için mama verdik sen idrarını kakasını takip et canım eğer öncekilere göre az yapıyorsa ve sürekli ağlıyorsa beslenemiyor olabilir dra gidersin

Bence perşembe git İncim.Sık gidersen az almış diye yine üzülürsün.Özlem haklı.Kafanı oyalayacak şeyler bul.Bence hemen bi örgüye başlamalısın :) Yada kuzucuğuna havlu kenarı ör.Minik bi havlu al.Çok güzel olur.Hatta havluyu desensiz sade bişey al üzerine işleme yap.Çok güzel olur.Eşinin,senin ve kuzucuğunuzun baş harfleri kalpler,yıldızlar falan.Ay bak heveslendim bendemi yapsamki :33::33::33:

AYSEM guzel seyler dusun. Sıkıntı yapmamaya calis. Bunu da atlatacaksiniz inan. Allah yardimciniz olsun.

INCIM bence acele etme. Kilo almaya baslamis canim benim tekrar niye dursun sen dikkat ettikten sonra. Aynen devam etyedigine icitigne. Beklediginden daha fazla cikacak gor bak. Hem benim kizdada oluyordu o. Bazen cok hizli kilo aliyordu bazen az. Bundan sonra hizlanacak o. Bol bol dinlen. Farkli ugraslar bul kendine. Kizinla beraber muzik dinle. Muzigi cok seviyorlar. Esim hamileyken epey kafami sisirmisti simdicalinca kucuk hanim dinliyor hatirliyor galiba.:-)

Çok haklısınız kızlar. Perşembe gideyim ben. İçim içimi yicek ama napim. Beklicem el mahkum. Aslında kilosu değilde en çok gelişimini merak ediyorum. 4 günde 2 haftalık olan gerilik 1 haftaya düşmüş dedi doktor. Bu iyi bişi dimi kızlar ? 4 gündede 60 grama yakın kilo almış. 2 haftada sadece 150 gram almıştı belki daha az. Doktor küsüratlara takılmıo. 100 gram almış çok az demişti.
Harnup pekmezi işe yarıyor dimi ? Dua edin kızlar bende sizlere duacıyım. Evde durmuyoruz zaten. Hep dışarlardayız nerdeyse. Pikniğe gittik 2 gün. Eşimle dolaştık dışarda hava alıyoruz. Kafa dagıtıyorum. İşyeri yanımda lojmanda oldugumuz için gün boyu beraberiz. Komşularım var. Yemeği işyerinde yicez bu arada saat 6 gibi... Lojmandaki arkadaşlarım sağ olsun çok moral oldular.
Herkesten Allah razı olsun. BEni bırakmıyorlar. Onlarda üzüldü.:5::5: Çok neşeli bi insan oldugum için, bu halimi garipsiyorlar...
Küçük bile doğsa, ne olacak yeterki sağlıklı olsun diyrlar. Ve bi sürü örnek veriyolar küvezle ilgili...
Ama ben biliyorum sarı şekerim bomba gibi kilolar alıp gelişip büyüyecek. Farkı kapatıp belki öne bile geçeceek...

topiğimize 2 melek daha dahil olmuş..gözünüz aydın arkadaşlar..bayağı zor olmuş ipekçim ama bebeişinin gülüşüne tepkilerine baktıkça unutacaksın..rabbim yavrularınızı size ve islama bağışlasın..

şulecim sağol bi tanem 2 hafta süresi var..

Mevanurcum, yarın ben okurum senin için yasin, meryem süresi.. Benide listene ekle.

Çok haklısınız kızlar. Perşembe gideyim ben. İçim içimi yicek ama napim. Beklicem el mahkum. Aslında kilosu değilde en çok gelişimini merak ediyorum. 4 günde 2 haftalık olan gerilik 1 haftaya düşmüş dedi doktor. Bu iyi bişi dimi kızlar ? 4 gündede 60 grama yakın kilo almış. 2 haftada sadece 150 gram almıştı belki daha az. Doktor küsüratlara takılmıo. 100 gram almış çok az demişti.
Harnup pekmezi işe yarıyor dimi ? Dua edin kızlar bende sizlere duacıyım. Evde durmuyoruz zaten. Hep dışarlardayız nerdeyse. Pikniğe gittik 2 gün. Eşimle dolaştık dışarda hava alıyoruz. Kafa dagıtıyorum. İşyeri yanımda lojmanda oldugumuz için gün boyu beraberiz. Komşularım var. Yemeği işyerinde yicez bu arada saat 6 gibi... Lojmandaki arkadaşlarım sağ olsun çok moral oldular.
Herkesten Allah razı olsun. BEni bırakmıyorlar. Onlarda üzüldü.:5::5: Çok neşeli bi insan oldugum için, bu halimi garipsiyorlar...
Küçük bile doğsa, ne olacak yeterki sağlıklı olsun diyrlar. Ve bi sürü örnek veriyolar küvezle ilgili...
Ama ben biliyorum sarı şekerim bomba gibi kilolar alıp gelişip büyüyecek. Farkı kapatıp belki öne bile geçeceek...

Mevanurcum, yarın ben okurum senin için yasin, meryem süresi.. Benide listene ekle.

Ewet canim kesinlikle one gececek gor bak. Tabiki iyi br sey. Hizlica gelisiyor.
Pekmez kesinlikle cok ise yariyor. Beim kizimda da yaradi. Anasi duzenli icseydi daha tombalak olacakti.
Anasi gibi zayif. 1 kilo almadi ilk ay. Genlerle de cok alakali canim. Basi filan kucuk dedin ya sizde öyleymişsiniz anormal degil ki.

Ewet canim kesinlikle one gececek gor bak. Tabiki iyi br sey. Hizlica gelisiyor.
Pekmez kesinlikle cok ise yariyor. Beim kizimda da yaradi. Anasi duzenli icseydi daha tombalak olacakti.
Anasi gibi zayif. 1 kilo almadi ilk ay. Genlerle de cok alakali canim. Basi filan kucuk dedin ya sizde öyleymişsiniz anormal degil ki.

İnşallah canım. Ne bilim başka doktora gittiğimde direkt bi hastalıktan bahsetti nörolojik:18::18::5: Moralimi bozdu.

Kendi doktorum seninki başından beri öyle, o hastalık sonradan ortaya çıkar genelde dedi.

Allah ım sen büyüksün. Yavrumu koru.

Senin minnoş kaç kg dogmuştu canım ? Ben 2500 dogsa yetecek çok korkuyorum küveze girecek diye.:14:

O kadar güzel yazmışsınki..Gözlerim doluyor sen yazdıkça.O kadar üzülüyorumki normal doğum yapamadığıma.:14::14::14::14::14::14:Hep hayalini kurduğum doğumu sen yaşadın.Allahım hrekese seninki kadar kolay doğumlar nasip etsin.

cnm üzülme ben normal yaptım ama bir daha cesaretim yok.Sezeryan düşünüyorum.Sonrası benim için kötü oldu.BEbeğim erken gelyo diye kesstiler ve sonrası acı oldu.Ağladım çok,emziremedim.Ve 4 ay oldu hala otururken hissediyorum acımıyo ama hissettiriyo:(

İnşallah canım. Ne bilim başka doktora gittiğimde direkt bi hastalıktan bahsetti nörolojik:18::18::5: Moralimi bozdu.

Kendi doktorum seninki başından beri öyle, o hastalık sonradan ortaya çıkar genelde dedi.

Allah ım sen büyüksün. Yavrumu koru.

Senin minnoş kaç kg dogmuştu canım ? Ben 2500 dogsa yetecek çok korkuyorum küveze girecek diye.:14:

3040 gr dogdu canim 39 hafta bir gunluktu.
Bence kendi doktorun hakli. Seni takip etmeyen doktorun soylediklerine kafani takma.
Dogacak canim hic merak etme toparliyor artik kendini. Kan akisinda da sorun yok. Kuveze de girmeyecek sariseker.
Uzmeyecek annesini.

Kizlar selam gecmisi okumayamadim cok zorlu zamanlar gecti hala da devam bakalim. 5 Kasimdan beri baslayan sancim 9 Kasima kadar gece gunduz 24 saat cekerek cuma hastaneye yattim. Cumayi cumartesiye baglayan gece 1:10 da dogdu bebisimiz. Dogum hikayemi cok detayli anlatmayacagim benim belki de 1000 de bir vaka. oncesi 5 gun dogum sureci acilma falan cok uzun suren. Tek diyecegim oncelikle 40 dk normal dogum yaptim ve onca uykusuz acili agrili gece sonunda normal dogum olmadan sezeryana alindim ki demistim burada herkesi sezeryana almiyorlar cok nadir. 10 cm acilmam oldu ikinma yapamadim sancilarim son haddindeydi heryerim davul gibi basinc yapti. Ikinma nasil bisey cozemedim gelmedi. 5 uykusuz halde dogurmaya calisinca normal dogum aninda yalvardim sezeryan yapin yapamiom die zaten bebisim de biraz ustte cikti. Anlayacaginiz ayni gun 2 cesit dogum yaptim. Sezeryanda uyuyakaldim zaten esim yanimda konusurken. Cok sukur bebisim dogdu boyunu bilmiom soylenmedi ama 3940 gr masallah bebegim. Ilk gunler sutum az oldugu icin 20 saat emmek istedi napcaz bilmiom diye moralim dustu. Sifir uyku bebegim yani gunde maksimum 3-4 saat bile o da yataginda yatmiyor sadece kucak ve gogsumde falan. Babasinin omzunda. Hala ole napcaz bakalim bu durumda olan var mi? Bebisi surekli emmek isteyen ve yatagina koyunca cin gibi aglayan memede huzurlu uyuyup kucakta da ole. 5.gunumuz doldu bakalim neler olcak. Sut de solda daha ii gibi sagda henuz var denemez cok. Sizlerin de ole mi?
Rica etsem biriniz bana ozet gecebilir mi? Kimler napti nasil..
Hepinizi opuyorum..
Canım Allah herşeyin hayırlısını versin Tebrikler Rabbim sağlıkla büyütmeni emdirimmeni nasip etsin...
Dilerim topikte normal doğum yapanlar listesine eklenirim herşeyin sağlıklı ve hayırlısı olsun.
Hangi göğsünde süt az ise onu daha çok vermen sütün artmasi için faydalı olur.. çeke çeke alışsın hayata tutunmayı :10:
Yok hemen hazır süt. onunda emmye gayret etmesi lazım kuzum.

Selam kizlar

Hafta sonu kontrolumuz var yazmistim.pzt kontrole gittik,bebegimin kafa cevresi biraz buyuk geldi doktora normal dogumu beklersek bu daha da buyuyebilir ve normal dogumu sikintiya sokabilir dedi,nst de hic sancim cikmadi,alttan da muayene etti herhandi bir normal dogum emaresi yoktu ve bizde sezeryana karar verdik.
Kucuk prensim 12.11.13 tarihinde saat 08:05 de epidural sezaryenle dunyaya gelmis bulunmakta..yani suan yanimda. Oglusum 3460 gr ve 49 cm olarak dunyaya geldi,ama suan su saat itibariyle 3140 grama geriledi :( o cok canimi sikiyor,sutum fena degil emmeye de bugun basladi tam anlamiyla ama benim gogusler fena agrimaya basladi,catlak filan degil bildigin agriyor..birkacgun sonra onu emziremez duruma gelmekten korkuyorum..kizlar allah isteyen herrkese nasip etsin ne muhtesem biseymis allahim diyorum bi bebek bu kadar mi tatli olur,bu kadar mi guzel kokar sukurler olsun rabbime..
Biz bugun ogleden sonra hastaneden cikacakmisiz..bakalim evdeki gunlerimiz nasil gececek...bu arada sezeryan zor bir ameliyat,benim de canim cok tatli,yani cok agrim sizim var ve hala wc ye cikamadim :(
Canım senide tebrik ederim. inşaallah bütün evrelerini atlatıp evine dönersin.
Kilosuna takılma inş emer ve kilosunu çok güzel tamamlar...
Vay canım rakadaşım ya hamile haberini hatırlıyorum bak doğurdun bile :34:
Hepinizi çok özledim uzun süre giremedim yoğunum biraz..:(((

Ayşe canım eşin için sağlık diliyorum... En kısa zamanda sağlığına kavuşur ameliyat sonrası, ne aşamalardan geçiyoruz güç ve moralle geçecek inşallah...

İnci canım geçmiş olsun yaşadıklarını okudum moralin tam olsun gelişimi de şu an çok iyi Azra bebek sağlıkla doğacak inşallah Allahın da izniyle...

abraxasguzel canım Allah bağışlasın güle güle büyüt kuzunu...Maşallah...

epack canım ıkınma hissi gelmemiş anlaşılan :((( Neyse ki yavrun sağ salim doğmuş gözün aydın güle güle büyüt yavrunu sen de..

Karapisso kolay doğumlar dilerim canımmm....

fmmm, tubiş bebekleriniz çok ama çok tatlılar :nazar: toplamışsınız yakışıklıları tam erkek gibi bakıyorlar :34:
Allah razı olsun canımm inşaallah kolay doğum olur bende kurtulurum endişe ve stresten :34:
Kızlar merhaba.

Beklemek çok zor. Acaba gelişimi nasıl diye merak ediyorum. Umarım son hızla büyüyordur kuzucum.

Bu sıkıntılı günlerim inşallah geçecek.

Rabbime sığındım. İnşallah güzel olacak.

Randevumuz ya pazartesi olacak yada perşembe.

Eşim erkenden gitmeyelim diyo, annemlerde öyle diyo.

ama ben duramıyorum ki.

Her dakka nasıl diye düşünüyorum, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.

bol bol dua okuyorum. Yasin, meryem süresi okuyorum.:5:

Kuzumun hareketleri normal. Genelde sabahları kıpır kıpır oluyor.

Sizce pazartesi mi gideyim perşembe mi ?:26::26:
Oyy ben o minik sarı şekerin tekmelerini yerim annesi...
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin birgün bizimde doğum müjdemizi aacvak bu taopikkk :52::52::52::52:
Sağlıkla kucağımıza alacağız biiznillaah...
Bence perşembe git ve kafanadan at şu geride gelişimi demeyi...
anlatamıyorum sanaaaa kızını üzme ye iç dinlen kuzummmm ben hissediyorum sağlıkla vaktinde doğuracaksın sarı şekerini...
Hepimzin duaları sizinle...
Kızınla konuşurken dilek teyzen seni çok kokladı de missss boynundan hemde...
Sen bu kızı 3 kşlodan aşağı doğurmayacaksın ve doğurup evin egeçeceksin inci hanım.
Güzel hayaller kur bu günlerde...
Yasa girmiş gibi davranma nasıl düşünürsen konuşursan herşey öyle gerçekleşir ona göre. o uüzden relax ve olumlu oluyorsun tamammı kardeşim....

Goremedim kuzum seni? Iyisiniz dimi? Bir yarammazlik yok...

Canım yaaaaaa bu aralar çok gerginim sancılarım var.
Hayat sanki karmakarışık ne yapıyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
Çok sağol beni sorduğun için. bu aralr topikte pek tatsız tuzsuz :(
Allah hepimize güzel günler nasip etsin ...
sen nasılsın nasıl geçiyor günler.
Kendine bakıyormusun?
Bende bugün alışverişe çıktım eksiklerimi aldım çantamız hazır p.tesi kontro var bakalım paşacık ne alemde bekli doğum belli olur.
Bugün 37+1 gün oluyoruz :34:

Kuzum kaç güne kadar okunacaktı Meryem ve Yasin-i şeriflerin.
Ben okurum ama dağıtmakta istiyorum ne kadar oldu eksiğin ne kadar ?
Allahım veesile eylesin...
Bende doğum kolay olsun diye 7 pirinç tanesinin herbirine bir Meryem 1 Yasin 1 taha ve 1Ayetel kürsi okuyorum.
5.pirinç tanesindeyim. bir kağıda 21 besmele 1 inşirah suresi yazdım onu suya koycağım yazısı silinecekmiş sancim başlayınca he sancıda 1 pirinçle içeceğim...
Rahimi açıyor inşaallah. bence bunu biryere not et arkadaş doğumunda lazım olacak :34:
daha neler neler okuyorum ve yazdım inan yazmakla bitmez :52::52::52::52::52:
hazırlığımı yapıyorum şimdiden. darısı sana ve isteyen herkese :34:

Back