Çok haklısınız kızlar. Perşembe gideyim ben. İçim içimi yicek ama napim. Beklicem el mahkum. Aslında kilosu değilde en çok gelişimini merak ediyorum. 4 günde 2 haftalık olan gerilik 1 haftaya düşmüş dedi doktor. Bu iyi bişi dimi kızlar ? 4 gündede 60 grama yakın kilo almış. 2 haftada sadece 150 gram almıştı belki daha az. Doktor küsüratlara takılmıo. 100 gram almış çok az demişti.
Harnup pekmezi işe yarıyor dimi ? Dua edin kızlar bende sizlere duacıyım. Evde durmuyoruz zaten. Hep dışarlardayız nerdeyse. Pikniğe gittik 2 gün. Eşimle dolaştık dışarda hava alıyoruz. Kafa dagıtıyorum. İşyeri yanımda lojmanda oldugumuz için gün boyu beraberiz. Komşularım var. Yemeği işyerinde yicez bu arada saat 6 gibi... Lojmandaki arkadaşlarım sağ olsun çok moral oldular.
Herkesten Allah razı olsun. BEni bırakmıyorlar. Onlarda üzüldü.

Çok neşeli bi insan oldugum için, bu halimi garipsiyorlar...
Küçük bile doğsa, ne olacak yeterki sağlıklı olsun diyrlar. Ve bi sürü örnek veriyolar küvezle ilgili...
Ama ben biliyorum sarı şekerim bomba gibi kilolar alıp gelişip büyüyecek. Farkı kapatıp belki öne bile geçeceek...
Mevanurcum, yarın ben okurum senin için yasin, meryem süresi.. Benide listene ekle.