- 5 Mart 2011
- 1.337
- 47
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
Oh callaneticsimi de yaptım sabah sabah :)
83 gün kaldı huhuuuuuuu :)
Eki Görüntüle 363579
Eki Görüntüle 363580
Eki Görüntüle 363581
Çoook sevindim :))) Level 2 ve 3 de vız gelecek yakında, göreceksin :)
Benden bu gece bir halt olmaz :) Anca duştan çıktım, bakım yapıldı vs. yarın önemli bir toplantı var ve ben daha fönleneceğim :) Yarın sabah callanetics sabahı olsun madem...
oh yarasınnn :)
Slm kızlar nazarınız değdi heralde dün yapamadım bugünde yapamayacam.Evimi toparlamakla meşgülüm şu anda.Malum yarın benim için heyacanlı bir gün olacak.Bugünden çocuklarla teyzeme gidiyorum Allah'ın izniyle.Yarın sabah saat 9.00 da hastanede olmam lazım.Bakalım hayırlısı nasıl olacak çok heyecanlanıyorum şimdiden.Bir kaç gün aranızda olamayacam.Doktora soracam ama ne kadar zamanda iyileşebilirim ve spor yapabilirim diye.Doktorda beni deli zannedecek sonra.
Geçen gün açık renk pantolonla dışarı çıkmıştım.Yine dediğim gibi gözler dikildi üstüme hatta yanımdan geçen motorsikletli genç vaaav diye laf bile attı.Yanımdan geçen arabaların bazıları korna bile çaldı.Bende hoşnut değilim laf atmalarından ama gurur duymuyoda değilim hani egolarım yükseldi bir an.Ne güzel bişeymiş insanın kendini beğenmesi yada beğenir hale gelmesi.Birden göğsüm kabardı şimdi yahu.
Devam edin kızlar sonra kocalarımızda çatlasınlar.Benim kocam bana neler demiyodu vakti zamanında.Her tarafından yağ fışkırıyo,şöyle taytlar dar şeyler giyme görüntü kirliliği oluyo zayıfla yoksa bir tane manken gibi bulurum kendime bilmem neler neler.Şimdide dar şeyler giy diyo.Sende zayıfla diyorum göbeğin aynı asteriks ve oburiksteki adama benziyo diyorum şimdi ben söylüyorum o da hiç aldırış bile etmiyo.
Neyse hepinizi öpüyorum :116:kendinize dikkat edin.
:))) ben daha yeni çocuğu ve kocayı yolcu ettim foruma bakıp, biraz uyuycam uyanıcamda temizlik alışveriş vs.. vakit kalırsa spor yapıcam...
sen hala bu resimdekilere benzemedin mi yaf??
teşekkür ederim :) bir gün ben de zuzka yapacak noktaya gelirim umarım.. şimdi gözüm almıyor valla ne yalan söyliim.
dün gece de senin için dinlenme olsun. ben de bu akşam agırlık çalışması yapayım diyorum. fikrimi de değiştirebilirim tabi.
dün jillian'dan sonra debbie simmons slim in six pack karın hareketleri videosunu da yaptım. ve ilk kez videoyu hiç pause etmeden arka arkaya :)) umarım l-carnitine işe yaramaya devam eder.
oh yarasınnn :)
işte benim sahip olmak istediğim vücut. sarı mayolu olan kız. kassız seksi...
olması gereken yerlerde ince olması gereken yerlerde dolgun bi vucut :)
lioncum bizim nazarımız değil sana eşinin ve sana laf atanların nazarı değmiş olmasın :) neyse umarım operasyonu rahatça atlatır ve seni mutlu edecek bir sonuç elde edersin canım.
beyaz pantolon maceran gerçekten çok motive edici. benimki asla o tür şeyler giydirmez ancak kalça üstü örtülcek şekilde izin verebilir. inceldim ama benim ki giy diyeceğine giyme diyor. dün akşam ben spor yaparken yine alay etti bol bol. gel sende yap dedim yapmadı onun yerine dalga geçti. spor yapmamdan acayip rahatsız oluyo. kıskanıyo.. keşke aksi olaydı ama zamanla benim vazgeçmediğimi gördükçe oda alışacak elbet.
Slm kızlar nazarınız değdi heralde dün yapamadım bugünde yapamayacam.Evimi toparlamakla meşgülüm şu anda.Malum yarın benim için heyacanlı bir gün olacak.Bugünden çocuklarla teyzeme gidiyorum Allah'ın izniyle.Yarın sabah saat 9.00 da hastanede olmam lazım.Bakalım hayırlısı nasıl olacak çok heyecanlanıyorum şimdiden.Bir kaç gün aranızda olamayacam.Doktora soracam ama ne kadar zamanda iyileşebilirim ve spor yapabilirim diye.Doktorda beni deli zannedecek sonra.
Geçen gün açık renk pantolonla dışarı çıkmıştım.Yine dediğim gibi gözler dikildi üstüme hatta yanımdan geçen motorsikletli genç vaaav diye laf bile attı.Yanımdan geçen arabaların bazıları korna bile çaldı.Bende hoşnut değilim laf atmalarından ama gurur duymuyoda değilim hani egolarım yükseldi bir an.Ne güzel bişeymiş insanın kendini beğenmesi yada beğenir hale gelmesi.Birden göğsüm kabardı şimdi yahu.
Devam edin kızlar sonra kocalarımızda çatlasınlar.Benim kocam bana neler demiyodu vakti zamanında.Her tarafından yağ fışkırıyo,şöyle taytlar dar şeyler giyme görüntü kirliliği oluyo zayıfla yoksa bir tane manken gibi bulurum kendime bilmem neler neler.Şimdide dar şeyler giy diyo.Sende zayıfla diyorum göbeğin aynı asteriks ve oburiksteki adama benziyo diyorum şimdi ben söylüyorum o da hiç aldırış bile etmiyo.
Neyse hepinizi öpüyorum :116:kendinize dikkat edin.
Sen de bugünü dinlenme günü say :) Ya senin yüzünden ev kadınlığına özenir oldum :)
Eeee aslında benzedim :) Tam olarak şu :
Eki Görüntüle 364249
Ama ben şunu istiyorummmm :
Eki Görüntüle 364250
Az daha kaslı ve ince... 1-1,5 ayımı alır sanırım. Sonra zaten ALES ve benim master sınavları zamanım yaklaşacak ve sporu mecburen azaltıcam.. Sadece dönüşümlü Zuzana ve Callanetics olur sanırım, ikisine de bayıldım :) Arada da rahatlamak için yoga...
....................
Ehehe boşveeer :) Benimki de güya karışmaz, ama giyindim mi de "bunu mu giydin" der ve ben anlarım :) Daha doğrusu anlamazdan gelirim, çıkarım öyle :)) Yapacak bir şey yok, trakyalıyım ben, bizim hatunlar açık ve rahattır hep :)) Hiiiç takılma o bir sıkılaştığını görsün asıl o zaman aklı kayacak, benimki de hala benimle dalga geçiyor ara ara arkadaşlara anlatıyor Duygu garip garip hareketler yapıyor akşamları evde diye , ama umrumda değil :) İyiyim böyle, azcık daha kas işte derdim :)
.......
Var ya kocana acaip kızdım :) Allahın sopası yok, şimdi görsün bakalım karısını fıstık gibiyken, mankene dönüp bakabilir miymiş :)
Boşveeer keyfini çıkar iltifatların... Yurtdışında olsa gülümser geçer, üstüne teşekkür ederdik, takılmazdık bile bunu düşün :) Hehe benimkinde de aynı göbekten var, bir denize gidin bakalım senin yanında kendi halini görsün, koşarak spor salonuna kaydolacaktır :)) En kısa zamanda iyileş ve aramıza dön hadi :) Şimdiden çok geçmiş olsun :))))
Hazır eve erken gelmişken ben şu ZWOD 8'i yapayım madem, çok canım çekti :)) Sonuçları bildiririm kızlar :))
ne güzel yaaa, demek ilk resimdeki kız gibisin.bu gayet iyi benim için. onun gibi olayım ve koruyayım yeter :) imrendim sana bak şimdi :)
beyaz pantolun vs. konusunda benimki de direkt olarak karışmaz ama bizim mahalle biraz tuhaf insanlarla dolu o yüzden benim iyiliğim için giymememi ister. bende pek kırmam onu. açıkçası kalçalarımdan şu anda mutlu değilim daha sonra giyebilirim:) ama yazlık yerlerde serbestiz:)))
kocaların oburix tadında olmaları bizim için kader sanırım.. duygu,lion ve ben aynı model kocalara sahibiz. nnyy seninkinden ne haber ?:)
ne güzel yaa.. benim eve gelmem 19.15 ten erken olamıyor. akşam yemegi de 19.30 - 20.00
20.30 gibi spora başlıyorum 22.00 de bitiyor. hemen yatıyorum sabah kalk duş hopp sekizde yola çık dokuzda ofiste oluyorum.
ben seni çalışıyor sanıyordum master filan diyorsun hem iş hem okul mu?
neyseki bugün eşim geç gelecekmiş akşam yemegimi de bugün ofiste proteinli bişiler yiyerek hallettim akşam bi kupple daha jillian yapayım fırsat bu fırsat. kaslarımı h.sonu dinlendiririm eşim zaten evde durdurmaz beni :)
Merhabalar arkadaşlar,size birşey sormak istiyordum..bel fıtığı teşhisi konudu bana 2 hafta önce..evde spor yapmamın sakıncası olurmu sizce yapayımmı:S
ne güzel yaaa, demek ilk resimdeki kız gibisin.bu gayet iyi benim için. onun gibi olayım ve koruyayım yeter :) imrendim sana bak şimdi :)
beyaz pantolun vs. konusunda benimki de direkt olarak karışmaz ama bizim mahalle biraz tuhaf insanlarla dolu o yüzden benim iyiliğim için giymememi ister. bende pek kırmam onu. açıkçası kalçalarımdan şu anda mutlu değilim daha sonra giyebilirim:) ama yazlık yerlerde serbestiz:)))
kocaların oburix tadında olmaları bizim için kader sanırım.. duygu,lion ve ben aynı model kocalara sahibiz. nnyy seninkinden ne haber ?:)
ne güzel yaa.. benim eve gelmem 19.15 ten erken olamıyor. akşam yemegi de 19.30 - 20.00
20.30 gibi spora başlıyorum 22.00 de bitiyor. hemen yatıyorum sabah kalk duş hopp sekizde yola çık dokuzda ofiste oluyorum.
ben seni çalışıyor sanıyordum master filan diyorsun hem iş hem okul mu?
neyseki bugün eşim geç gelecekmiş akşam yemegimi de bugün ofiste proteinli bişiler yiyerek hallettim akşam bi kupple daha jillian yapayım fırsat bu fırsat. kaslarımı h.sonu dinlendiririm eşim zaten evde durdurmaz beni :)
Merhabalar arkadaşlar,size birşey sormak istiyordum..bel fıtığı teşhisi konudu bana 2 hafta önce..evde spor yapmamın sakıncası olurmu sizce yapayımmı:S
çok güldüm okurken kızlar alemsiniz valladüşünüyorum evlenince benim sevgilimde böyle olur mu diye
bugün buluştuk skinny jean giydim üstüne kısa mont. popo şekilleniyo tabi tabi sporla bi de topuklu bot giyince daha da seksi duruyo. çok kıskanıyo beni sürekli elimi tutuyo aman bakmasınlar sevgilisi olduğunu bilsinler diye.
benim sevgilim sizinkilerden daha azimli kilo konusunda azıcık göbeği çıkmış hemen bana bi kaç hareket göster diyo :)
haftaya ailemle tanışmak için bize gelicek çok da heyecanlıyım aslında :)
sözde bugün temizlik yapıp sabahki t5tden başka bir şey yapmayacaktım. dinlenme günüm diye 2 ye kadar oturdum sonra da deftere bi baktım, aa dün de call yapmamışım olmadı bu, herkese 48 saatten fazla ara verme diyorsun sen oturuyorsun ne ayıp dedim kalktım call yaptım, oldumu saat 3. sabah kalkıp çocuğu yüzme dersine götürücem beklerkende uyuklarım artık oralarda:)
Hehe negzel fit damat derler :))
Aynı eve girdikten sonraki performans önemli ama, fit olacak kalacak mııı yoksa salacak mı :) Benmkinde zaten potansiyel vardı, zamanla genişletti kendisi :) Aferim aferim belli olsun tabii sevgili olduğunuz :))
sözde bugün temizlik yapıp sabahki t5tden başka bir şey yapmayacaktım. dinlenme günüm diye 2 ye kadar oturdum sonra da deftere bi baktım, aa dün de call yapmamışım olmadı bu, herkese 48 saatten fazla ara verme diyorsun sen oturuyorsun ne ayıp dedim kalktım call yaptım, oldumu saat 3. sabah kalkıp çocuğu yüzme dersine götürücem beklerkende uyuklarım artık oralarda:)
sevgilim başak burcu olduğundan bakımına dış görünüşüne çok dikkat eder ama tembellik yapıyo işte. aynı evde olsak o da yapar kesinlikle. evlenince misafir odası yerine spor odası yapmak istiyorum dedim bayıldı bu fikrime :)
nnnyyy enerjine hayranım.nazar değmesin. benim de çocuğum olunca inşallah senin kadar enerjim olur.