Bodyrock.tv

Callanetics + Zuzana + Tibet oldu :) Zuzana'da ugi ball olmayınca 5 kiloluk dambıl ve yastıklar devreye girdi :) Son hareketi de yastık üzerinde değil one leg elevated push up yaptım, yastıklar durmayınca ilk iki seferinde dayanamadım :) Şaka maka 1,5 saate yakındır tepiniyorum, yeter bu kadar şimdilik duş ve bakım zamanı :)

Sanırım kaslandıklarında görüntü düzelir demek istemiş spor hocan, leg workout for women - YouTube adresinde bir çok bacak hareketi var... Beğendiklerini uygulayabilirsin...

Vee biraz da motivasyon resmi koyayım :)

$1.jpg

$2.jpg

$3.jpg

$4.jpg

$5.jpg

brazil butt da methediliyor:) kilo da verdiriyor sanırım,eğer öyleyse ben de başlamak isterim ya,callaneticsle toparlanıp brazil buttla kilo versem.bi yerden indiriyo musunuz yoksa internetten izleyerek mi yapıyorsunuz b.butt ı

brazil butt da methediliyor:) kilo da verdiriyor sanırım,eğer öyleyse ben de başlamak isterim ya,callaneticsle toparlanıp brazil buttla kilo versem.bi yerden indiriyo musunuz yoksa internetten izleyerek mi yapıyorsunuz b.butt ı

Brazil Butt'ı sabah, callanetics akşam olur bende de :) Torrent ile indirmiştim ben... Eğlenceli görünüyorlar :)

ben de izledim biraz da tanıtımını ablalar baya bi kilo vermiş popolar muhteşem:) bi araştırayım bakalım bulursam indireyim,bi de bunu deneyeyim:)

Slm kızlar ben geldim yazılarınızı okudum sağolun. Çok şükür dün ameliyatımı oldum iyi geçti.Evimdeyim şimdi sizi özledim bir merhaba diyeyim dedim.Dün saat 11'e doğru girdim ameliyata 11.30!da çıktım.Akşamda taburcu oldum doktorum iyi dedi bayağı bir estetik yaptım düzelttim dedi sağolsun çok iyi bir doktor.Bazı tavsiyelerde bulundu sakın 10-15 gün boyunca ağır bişey kaldırma kendini zorlama iyileşene kadar , temizliğine çok dikkat et enfeksiyon kapmasın diye.10 gün sonra kontrolüm var.1 ay da koca yasağı var en çok da ona sevindim 1 ay rahatım yani birleşmeden yana zaten içimden gelmiyodu isteksizim yani bu konuda.

Şimdilik yatıyorum fazla iş yapmıyorum.Sanki doğum yapmış gibiyim ortada çocuk yok sadece.Biraz dikişlerim hareket ederken geriliyo bazen sızlıyo tabi onada dayanıyorum az çok.İnşallah kısa zamanda iyileşirimde sporuma başlarım sizi böyle azimli gördükçe bende yerimde duramıyorum.İçim gidiyo hakikatende.Tabi sağlık daha önemli önce sağlık sıhhat sonra geriside kolay zaten.

hepinizi öpüyorum ve maşallah diyorum sizede nazar değmesin :nazar:

Slm kızlar ben geldim yazılarınızı okudum sağolun. Çok şükür dün ameliyatımı oldum iyi geçti.Evimdeyim şimdi sizi özledim bir merhaba diyeyim dedim.Dün saat 11'e doğru girdim ameliyata 11.30!da çıktım.Akşamda taburcu oldum doktorum iyi dedi bayağı bir estetik yaptım düzelttim dedi sağolsun çok iyi bir doktor.Bazı tavsiyelerde bulundu sakın 10-15 gün boyunca ağır bişey kaldırma kendini zorlama iyileşene kadar , temizliğine çok dikkat et enfeksiyon kapmasın diye.10 gün sonra kontrolüm var.1 ay da koca yasağı var en çok da ona sevindim 1 ay rahatım yani birleşmeden yana zaten içimden gelmiyodu isteksizim yani bu konuda.

Şimdilik yatıyorum fazla iş yapmıyorum.Sanki doğum yapmış gibiyim ortada çocuk yok sadece.Biraz dikişlerim hareket ederken geriliyo bazen sızlıyo tabi onada dayanıyorum az çok.İnşallah kısa zamanda iyileşirimde sporuma başlarım sizi böyle azimli gördükçe bende yerimde duramıyorum.İçim gidiyo hakikatende.Tabi sağlık daha önemli önce sağlık sıhhat sonra geriside kolay zaten.

Çok geçmiş olsun tatlım, bir an önce iyileş :)) Çok memnun oldum kısa ve iyi geçmesine ameliyatın :)) 1 ay kısa bir süre, göz açıp kapayıncaya kadar geçer :)

81 gün kaldı kızlarrr :))

Az önce callanetics de bitti :) Hava bozuk keşke güzel olaydı da dışarda olaydık...

geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. en önemli şey sağlık gerçekten

ben şimdi brazil butt lift yapıcam hazır kimse evde yokken :) akşama da callanetics yaparım artık.

Çok teşekkür ederim canlarım benim sağolun.Aslında hazır estetik yaptırmışken biraz önce Emel Acar'ın programını izledim değişimleri gördükçe bana da ilham oldu acaba bendemi katılsam programa diyorum çok meraklıyım böyle değişimlere beni acayip heveslendiriyo.Ya içimden yepyeni bir ben yaratmak geliyo.Spor mükemmel bir şey vücut değiştikçe içindeki özgüven de artıyo.İyileşeyim durmak yok bana zaten.

geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. en önemli şey sağlık gerçekten

ben şimdi brazil butt lift yapıcam hazır kimse evde yokken :) akşama da callanetics yaparım artık.

Yap yap :)) Nasıl gidiyor Brazil Butt Lift, 1 haftan doldu, değil mi?

Lioncum, Emel Acar'ın programını bilmiyorum ama vücudunda memnun kalmadığın bir yer varsa kesin değiştirilmesi taraftarıyım, hele de imkanın varsa :) Katılmak istiyorsan kesinlikle katıl.. Hangi kanalda yayınlanıyor program merak ettim ben de?

geçmiş olsun canım. spor cinsel isteği de arttırır derler ama... belki operasyondan sonra değişir birşeyler bu açıdan da...
bu kadar uzun bir nekahat dönemin olacağını düşünmemiştim umarım çabucak iyileşirsin..
10 gün sonra belki doktorun bazı hareketlere izin verir..

Lioncum, Emel Acar'ın programını bilmiyorum ama vücudunda memnun kalmadığın bir yer varsa kesin değiştirilmesi taraftarıyım, hele de imkanın varsa :) Katılmak istiyorsan kesinlikle katıl.. Hangi kanalda yayınlanıyor program merak ettim ben de?

canım ölüyorum yaparken yaa:KK43: bum bum videosu beni öldürüyo. bu öğlen bum bum ve tummy tuck yaptım. sonra hemen iki yumurta yedim. kasların beslenmesi için. hemen duş aldım çok acayip terletiyo çünkü...

kalçam 103 cm den 97 cm ye düşmüş bunu da belirteyim bu arada:)

canım ölüyorum yaparken yaa:KK43: bum bum videosu beni öldürüyo. bu öğlen bum bum ve tummy tuck yaptım. sonra hemen iki yumurta yedim. kasların beslenmesi için. hemen duş aldım çok acayip terletiyo çünkü...

kalçam 103 cm den 97 cm ye düşmüş bunu da belirteyim bu arada:)

süpeeeer:)) başlayalı 1 ay olmadı sanırım dimi? kilo da vermiş miydin?

süpeeeer:)) başlayalı 1 ay olmadı sanırım dimi? kilo da vermiş miydin?

yok canım 1 hafta falan oldu brazil butt lift yapalı. ama ben arada call ve zuzana da yapıyorum. ayrıca minibüsü hayatımdan çıkardım artık yürüyebileceğim yerleri yürüyorum. o yüzden bi tek brazil butt lift etkisi diyemem. bu incelme sırasında 2 kilo verdim ama ilk başta popomun içi boşalmış gibi yumuşaktı sonradan sertleşti demek ki topluyo vücut kendini. ben en son 3 hafta falan önce ölçü aldım o arada bir sürü şey yaptım karışık yani.

bi de boğazımı tutabilsem herşey süper olacak. :KK17: benim için sorun annemin yemek yapması. tony hill (spor eğitmeni) akşam diskoya gitmeyecekseniz akşam yemeğinde karbonhidrat almayın diyor. et salata yiyin diyor. bizim evde durum böyle değil ne yazık ki :)

bu arada tracy anderson metamorphosis egzersiz programını indirmek istiyorum bi de onu deniycem. kendisi ünlülerin spor hocası (madonna, shakira, j.lopez ....)

çok aç gözlüyüm değil mi :KK23::KK23:

yok canım 1 hafta falan oldu brazil butt lift yapalı. ama ben arada call ve zuzana da yapıyorum. ayrıca minibüsü hayatımdan çıkardım artık yürüyebileceğim yerleri yürüyorum. o yüzden bi tek brazil butt lift etkisi diyemem. bu incelme sırasında 2 kilo verdim ama ilk başta popomun içi boşalmış gibi yumuşaktı sonradan sertleşti demek ki topluyo vücut kendini. ben en son 3 hafta falan önce ölçü aldım o arada bir sürü şey yaptım karışık yani.

bi de boğazımı tutabilsem herşey süper olacak. :KK17: benim için sorun annemin yemek yapması. tony hill (spor eğitmeni) akşam diskoya gitmeyecekseniz akşam yemeğinde karbonhidrat almayın diyor. et salata yiyin diyor. bizim evde durum böyle değil ne yazık ki :)

bu arada tracy anderson metamorphosis egzersiz programını indirmek istiyorum bi de onu deniycem. kendisi ünlülerin spor hocası (madonna, shakira, j.lopez ....)

çok aç gözlüyüm değil mi :KK23::KK23:
Süpersin :)) Hiçte bile aç gözlülük değil, insan sevdikçe vücudunu beğendikçe daha iyisini istiyor çok normal :)) maşallah :)
Ben de yarın başlıyorum bum bum ve tummy tuck ile :)

ben de yarın jillian denemek istiyordum ama duygu bumbum ve tummy tuck demiş onuda merak ediyorum ne yapsam ki acaba... amaan karar veremedim en iyisi tembellik edeyim akşama kadar :pp şaka şaka.. brazil but yapayımda duyguya eşlik etmiş olayım barii:)))

ben de yarın jillian denemek istiyordum ama duygu bumbum ve tummy tuck demiş onuda merak ediyorum ne yapsam ki acaba... amaan karar veremedim en iyisi tembellik edeyim akşama kadar :pp şaka şaka.. brazil but yapayımda duyguya eşlik etmiş olayım barii:)))

Valla sabah ben yaptım ama 2 video sabah körü gitmiyor bu bir.. İkisini birden yapmam için çok daha erken uyanmam gerekiyor - bu sabah kendiliğimden uyandım problem olmadı ama her sabah olmaz bu, toplam 50 dk sürdü, yarının programı ise 1 saatten uzun sürüyor. Sabahları bana maxsimum 30 dk, hadi çok istedim yapmayı 40 dk sürecek bir şey lazım.. 2.si kesinlikle oynak kıvrak ve biraz samba salsa tarzı bir şeyden anlıyor olmalısınız, yoksa ayak uydurmak çooook zor :)

Çok eğlenceli ama benim önce dans dersi almam lazım :) Yetişemedim anacım becerebildiğimi de hiçç sanmıyorum yoksa yapabilene süper :) Benim gibi kütüklere göre değilmiş..

Jillian ve Zuzana bu açılardan tam bana göreler:) Hoş Jillian Level 3 de 40 dk, onu bile anca erken yatmışsam - erken uyanabilmişsem yapabilirim.

Özetle Bum bum süper eğlenceliydi, Tummy Tuck ise iyiydi ama callanetics'in ve Zuzana'nın, hatta Lisa Marie'nin eline su dökemez :)

Gene ben eski tarzıma dönüp beğendiğim videoları ara ara uygulama yoluna gideceğim sanırım :) Ama önce şunları öğrenmem lazım :

Samba Dance - learn how to dance samba - YouTube

Basic Samba Step - YouTube

SAMBA RIO STYLE BASIC MOVE, PART 1: HIP BRAZIL DANCE SHOW WITH VANESSA ISAAC. www.hipbrazil.com - YouTube

SAMBA RIO STYLE BASIC MOVE, PART 2 of 3: HIP BRAZIL DANCE SHOW WITH VANESSA ISAAC. WWW.HIPBRAZIL.COM - YouTube

SAMBA RIO STYLE BASIC MOVE, PART 3 of 3: HIP BRAZIL DANCE SHOW WITH VANESSA ISAAC - YouTube

:))))))))))))

Herneyse, bugün itibariyle tam 80 günümüz kalmış durumda, geri sayım devam ediyorrr :))

Bugünkü erken uyanmamın acısını çıkarmak için yarın sabah 12 dklık şunu yapmak istedim : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Akşam da callanetis yaparım, tam olur bugün :)

Show Tv'de yayınlanıyo.Programa katılanlara diş estetiği,son teknolojilerle yapılan cilt bakımı bayağı farkediyo cilt adeta gençleşiyo ve parlıyo,saç bakımı ve yüze uygun kesimlerle ve boyayla değişiyo ardından spor hocasıyla fazlalıklardan da kurtulmak mümkün,beslenme uzmanıyla da birebir zayıflama imkanı,son olarakta Emel Acar'ın diktiği kıyafetlerle bambaşka biri haline geliyorsun.şu günleri bir atlatayımda sonra bakarım çaresine artık.

nnnyyy
geçmiş olsun canım. spor cinsel isteği de arttırır derler ama... belki operasyondan sonra değişir birşeyler bu açıdan da...
bu kadar uzun bir nekahat dönemin olacağını düşünmemiştim umarım çabucak iyileşirsin..
10 gün sonra belki doktorun bazı hareketlere izin verir..

sağol cnm inşallah şu ilk haftayı atlatabilsem çok daha iyi olacam.doktor aynı zamanda vajinanında daraldığını söyledi.çoğu kadında zaten daraltmak için estetik yaptırdığını söyledi ben şanslıyım yani bir taşla iki kuş vurmuş oldum böylece.şimdilik kısıtlı hareket edebiliyorum öksürmeye hapşırmaya bile korkuyorum nasıl geriliyo orası acıyo.yatakta dönerken hareket ederken bile dikkatli olmaya çalışıyorum acıyo hemen.eski haline dönmesini istemiyorum doğumdaki gibi patlarsa ve enfeksiyon kaparsa bütün herşeyde boşa gider.bu yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum.doğumdan sonraki o zahmetleri ve acıyı hiç unutmuyorum.eski zahmetlerimi bir daha yaşamamak için dikkat ediyorum.sağolsun eşim yardım ediyo bulaşıkları yıkıyo yemek yapıyo evi topluyo.eee daha ne olsun artık onun ödülünüde 1 ay sonra açılış yaparak vermiş olurum :KK52::KK1:

X