Bodyrock.tv

Aynen, bir der 55 kilo üstü hatun istemem, ya su aldigim 1 kiloyu vereyim 47 bile fena olmaz aslinda dedigimdeyse 'bosver yae'... Biliyorlar citirlara bakmasini ama :))

Callanetics bitti, tibet de bitti... Bugünü de kapadık :)

Yarına motivasyon resmi koyayım biraz :)))

günaydın,
dün hürremi izlerken şunları yaptım ;
DUMBBEL İLE
ön kol çalışması 10*3
arka kol çalışması 10*30
gögüs çalışması 10*30
omuz çalışması 10*30

yan bacak kaldırma 10*30
yan bacak havada tutma 30 sn 10*30
arka bacak kaldırma 10*30
arka bacak havada tutma 30 sn 10*30

toplamda 60 dk sürdü. hem dizimi izledim hem de boş durmadım. bugün karnitin siparişimin gelmesi lazım
bugün de cardiyo planlıyorum

bu arada zuzka dan örnek alarak bende bir work out defteri edindim. gün gün yazacağım

bu arada zuzka dan örnek alarak bende bir work out defteri edindim. gün gün yazacağım

Onu ben yapamadım işte İçimde uktedir...

Dün akşam şapşallığım tutmuş, interval timer'ı yanlış ayarlamışım. Abuk subuk çalıştı, düzeltemedim de, biraz yarım yamalak oldu bugünün abs workut'u.. Yaptığımı da beğenmeyip son Knee Hug'ı 30'a çıkardım, üstüne 25 set yerde pilates sırt yüzme hareketi ekledim, 30ar da dambıl ile kol çalıştım. Biraz uykuluydum, içime sinmedi yaptıklarım :)

Akşama anneme gideceğim gene, belki callanetics yalan olur.. Gerçi 1 hafta oldu ara vermedim, dinlenmiş olurum, yarın sabah yaparım callanetics'i de diye düşünüyorum, belki yaza da sabahları yapar mıyım diye fikir edinmiş olurum hem :)

Vee yaza 84 gün kaldıııı :)

bence de senin ara verme zamanın gelmiş :) ben tam bir hafta ara vermiştim zorunluluktan bu konuda hemen telafi yoluna gitmeliyim
dolayısı ile akşam da sıkı bir çalışma yapmam lazım. benim kilo fazlam olduğundan acaba jillian 30 days'a mi başlasam acaba bilemedim.
gözümde korkmuyor değil hani, belki killer buns yaparım onu çok sevmiştim. ay hangisini yapıcam yaa :)
zuzkanınkiler kısa süreli ve şekillenmeye yönelik. bide ben o noktaya gelemediğimi düşünüyorum henüz. o yüzden zuzkanın zwowları şimdilik yedekte :)

bana da linkini atar mısın? benim hala timerim yok telefonumdaki de sadece geri sayım yapıyo her defasında elle geri getirmem lazım sayacını iş değil yani. :)

Bulamadım adam gibi bir şey, bir kaç tane indirdim ama işe yaramazlar.. Online olanlar varmış Free Workout Timer şu iyi gibi görünüyor.. Bir deneyeceğim..

Tibetin gençlik hareketinin uygulamalı resimli şeysini buldum paylaşim didim :)
Tibetin Gençlik Pınarı Hareketleri | Medikal Ajans Portalı

canım tibete ben de başlıycam tembellik ediyorum hep. bir video buldum ingilizcesi de anlaşılır. nefesleri de güzel anlatıyo tavsiye ederim...

5 Tibetan Rites - full demo so you can join in - English - chakra info - Maryse Moerel.wmv - YouTube

bu aralar çok ders çalışıyorum. sırtım çok ağrıyor bazen gece uyumakta zorluk çekiyorum. spordan sonra esneme yapsam da ağrıyor. call yapsam da ağrıyor

kendimi gerince kütür kütür ses geliyor sırtımdan. bu aralar en büyük sorunum sırt ağrısı. sırf bu yüzden yogaya başlamayı düşünüyorum iyi geliyo diyolar.

kızlar yogaya başlangıç için bildiğiniz güzel bir video varsa bana link atar mısınız???

video süper çok teşekkkürler.
bu arada l-karnitin siparişim geldi. hardline marka aldım şimdilik. 100 kapsül 500 mg.
acayip balık kokuyo yaa. umarım mideme vurmaz hafif reflü varda bende cla biraz dokunuyo

Youtube'da Yogatic diye bir abla var, ona takılabilirsin :) yogatic's Channel - YouTube

Bir de şunu buldum : Yoga Full 30 minute routine - eFit30 - YouTube

Bende Zeynep Aksoy'un 2005te alınmış dvd'si var, ondan yapıyorum yaptığımda (başlangıç sadece), bu linkteki hareketler de neredeyse aynı...

video süper çok teşekkkürler.
bu arada l-karnitin siparişim geldi. hardline marka aldım şimdilik. 100 kapsül 500 mg.
acayip balık kokuyo yaa. umarım mideme vurmaz hafif reflü varda bende cla biraz dokunuyo

Hadi hayırlı olsun... Aç karnına içmezsen problem olacağını sanmıyorum, yani inşallah olmaz :)

Hadi hayırlı olsun... Aç karnına içmezsen problem olacağını sanmıyorum, yani inşallah olmaz :)

sagol duygucum. enerjimi artırmasını sabırsızlıkla bekliyorum. bakalım çok daha fazla spor yapıp yag yakmama yardımcı olacak mı ..
cla yı yemeklerle alınca sorun olmuyor. bunu da bişiler atıştırıp alırsam sorun olmayabilir o zaman.

iyi aksamlar kızlar,
şu anda jillian buns and thighs level 1 yapıyorum. of ter içinde kaldım :)
karnitin kesinlikle dayanıklılığımı artırdı, hiç terlemiyordum bunu yaparken ben ama şimdi acayip terliyorum sanırım kendimi daha çok zorlayabildiğim için oluyor bu. kesinlikle fark var sanırım. :)

Çoook sevindim :))) Level 2 ve 3 de vız gelecek yakında, göreceksin :)

Benden bu gece bir halt olmaz :) Anca duştan çıktım, bakım yapıldı vs. yarın önemli bir toplantı var ve ben daha fönleneceğim :) Yarın sabah callanetics sabahı olsun madem...

Zuzana ZWOW 8'i yayınlamış :)

Zuzana Light - ZWOW # 8 3-8-2012 - YouTube

6 tur 15 dk 21 sn sürmüş, acaba ben ne kadar da yaparım :))) Eve gelince yapsam mı ki :))

Videonun sonunu yeni izledim, süpper prodüksiyon işi yapmışlar Zuzana'ya... Anlaştığı watch it now production da Jane Fonda gibi ünlülerin ve Billy Banks gibi bu işi ciddi yapan adamların fitness videolarını yapan, yayınlayan firmaymış.. Çekimlerin kaliteleri tartılşılmaz zaten, sanırım Zuzana'dan yeni bir yıldız yapacaklar :)

Son düzenleme:
Slm kızlar nazarınız değdi heralde dün yapamadım bugünde yapamayacam.Evimi toparlamakla meşgülüm şu anda.Malum yarın benim için heyacanlı bir gün olacak.Bugünden çocuklarla teyzeme gidiyorum Allah'ın izniyle.Yarın sabah saat 9.00 da hastanede olmam lazım.Bakalım hayırlısı nasıl olacak çok heyecanlanıyorum şimdiden.Bir kaç gün aranızda olamayacam.Doktora soracam ama ne kadar zamanda iyileşebilirim ve spor yapabilirim diye.Doktorda beni deli zannedecek sonra.

Geçen gün açık renk pantolonla dışarı çıkmıştım.Yine dediğim gibi gözler dikildi üstüme hatta yanımdan geçen motorsikletli genç vaaav diye laf bile attı.Yanımdan geçen arabaların bazıları korna bile çaldı.Bende hoşnut değilim laf atmalarından ama gurur duymuyoda değilim hani egolarım yükseldi bir an.Ne güzel bişeymiş insanın kendini beğenmesi yada beğenir hale gelmesi.Birden göğsüm kabardı şimdi yahu.

Devam edin kızlar sonra kocalarımızda çatlasınlar.Benim kocam bana neler demiyodu vakti zamanında.Her tarafından yağ fışkırıyo,şöyle taytlar dar şeyler giyme görüntü kirliliği oluyo zayıfla yoksa bir tane manken gibi bulurum kendime bilmem neler neler.Şimdide dar şeyler giy diyo.Sende zayıfla diyorum göbeğin aynı asteriks ve oburiksteki adama benziyo diyorum şimdi ben söylüyorum o da hiç aldırış bile etmiyo.

Neyse hepinizi öpüyorum :116:kendinize dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…