Bodyrock.tv

Duygu_Oner

http://www.o-bebek.com
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
1.375
6
Selam Kızlar,

Yaklaşık 8 aydır (2 ay ara verdim gerçi, 6 ay diyelim) şu ablanın hareketlerini yapıyorum: BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Kendimi bildim bileli hiç spor yapmadım, bundan 3 sene kadar önce 8 kilo vermiştim, 20 dklık yürüyüşler hariç hiç spor yapmadan.. Haliyle yumuşacıktım, vücudumda hiçbir kas emaresi bile yoktu.. Derken bu ablayı buldum, sürekli gülümseyerek çekoslavak aksanlı sevimli ingilizcesiyle anlatımı da hoşuma gittiği için bir deneyeyim dedim.. Ve sonuç kendimin bile inanamayacağı kadar süper oldu...

Selülitin emaresi kalmadı, zayıf olmama rağmen kalın olan bacaklarım incecik oldu, totom süper sıkılaştı. Abla kadar kesinlikle yapmıyorum, zaten onun ev aletlerinden de bende yok, bir tek atlama ipim ve 1,5 kglık tek bir dambılım var o kadar.. Beğendiğim hareketlerini haftanın 4-5 sabahı 30 dk erken uyanıp (ben akşam eve gelince yapamam üşenirim, akşam yaparım diyorsanız siz bilirsiniz) sadece 15 dk kadar yapıyorum, yetiyor, heralde tamamlamaya çalışsam zaten dümdüz olmuş karnımda kesin kaslarım da çıkar :)) 30.03.2012 notu: Karnımda beliren kaslarım artık var :)

Bu tarz kısa süreli fakat yüksek tempolu egzersizlere HIIT training deniliyor, açılımı ise High-intensity interval training şeklinde... Egzersiz için vakti çok az olanlara yönelik 15-25 dklık programlar bunlar, youtube'da da bir çok benzerini bulabilirsiniz. Özellikle çok kısa dinlenme süreli, maksimum efor gerektiren programların yeni öğrendiğim bir faydası da büyüme hormonunu tetiklemesi oldu. Büyüme hormonu bilinen en güçlü yağ yakıcı hormon, aynı zamanda da tabii anti-aging özelliğe de sahip... Ben sadece ince bacak, baklavalı karın kası, sıkı bir popo düşünürken faydalarını öğrendikçe programa bağlılığım artıyor :)

Çok süper ingilizcenizin olmasına bile gerek yok, verilen sürelere uyarak veya tekrar sayısına bağlı olarak gösterilen hareketleri yapın yeter (bazen hareketlerin başlangıç versiyonlarını da yapıyor, o da süper)... Hatta ben ilk ısınma hareketlerini yaptım ablanın ilk 1 aya yakın, dedim ya hiç spor yapmamıştım diye, anca alıştırdı beni diğer hareketlerine, bahsettiğim ısınma hareketleri ise burada: BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Ben siteden uğraşamam, nerede videoları derseniz, youtube kanalları da var: charliejames1975's Channel - YouTube

Hararetle tavsiye olunur

nnnyyy demese aklıma gelmeyecek, yeni başlayanlar aşağıdaki videoları takip ederek başlayabilirler:

Workout for Absolute Beginners 1-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube
Workout For Absolute Beginners 2-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube
Workout For Absolute Beginners 3-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube
Workout For Absolute Beginners 4-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube
Workout For Absolute Beginners 5-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube
Workout For Absolute Beginners 6-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube

Isınmak içinse şu link birebir, hatta kendisi beni spora alıştıran link olur :)) Hot Blooded WarmUp Workout - YouTube

Zaman içerisinde bodyrock.tv'nin içeriği değişti ve sunucu hanım da değişti. Ben siteden ayrılan Zuzana'yı tercih ederim her zaman, neden bilmiyorum daha çok yorup daha doğru çalıştırıyormuş hissindeyim, özellikle yeni başlayanlar için 2008 ve 2009 yıllarının videoları uygun olacaktır, yok eğer halihazırda fitseniz Zuzana'nın yeni youtube kanalları şunlar:

ZuzkaLight - YouTube
Eski videolarını da şuraya koyuyor: ZuzanasRockinBody - YouTube

Bodyrock.tv şu anda yeni sunucu hanım Lisa Marie ile devam ediyor. Biraz fazla atlayıp zıplıyor, ama videolar etkili :) 2011 sonu - 2012 sitede yer alanlar onun videoları...

Bu arada, zaman geçtikçe Bodyrock'la sınırlı kalmadım tabii :) Tibet hareketleri, Yoga ve Callanetics vazgeçemediklerim arasına girdiler bile... Yaza bu yazıyı yazdığımda tam 91 gün vardı, fazla uzun bir zaman değil ama şekilli bir vücuda sahip olmak için hareketin tam zamanıdır kızlar :))

Son düzenleme:

günde 15 dk yetti ha harika ben de baktım ingilizcem pek yok zorlandım ama dediğin gibi sadece harekete bakıp yapıcam. yalnız en memnun kaldığın hareketleri özellikle paylaşırsan sevinirim canım:26:

Yetiyor valla :) Keşke 5 dk daha erken kalkabilsem de 20-25 dk ya çıkartabilsem, saat 7den önce uyanmaya alerjim var

Şu gayet basit, inanılmaz etkili: Tone Your Butt & Legs. - YouTube

Bir ileri versiyonu, zorlanıyorsun ama süper etkili: Pin Up Legs Workout - YouTube

Bu da ablanın biraz daha normal insana benzediği zamanlardan: Fitness - Hot Booty Firm Up Workout - YouTube

O karın kaslarını da böyle yapmış: Six Pack Abs 2011 Workout - YouTube

Özellikle 2009'un videolarına bakarsan daha ablanın başlangıç zamanları olduğu için daha kolay hareketler var.. Şunun gibi: Fitness - Dive Bomber Push Ups Exercise - YouTube

Basit göründüğüne bakmayın, çok etkililer

Cnm baktım videolara çoğunda da hep konuşuyo biz neresini takip edecez.O zaman hareketleri iyice anlayıp kendi kendimize yapacaz.Kadının vücudu çok güzel maşallah böyle vücudum olsun istiyorum.Ama nerde basenlerim var kalçamda sarktı.Valla bende yapmak istiyorum şöyle kotlarım güzel dursun seksi seksi ne kadar güzel olur dimi.Cnm bayramdan sonra bu hareketleri de yapayım bari platesi brazil butt lifti vsss denedim bunuda yapayım.Bu videolardaki hareketlerin hangisi etkili ihtiyacım olanları kombine etmek lazım.Maşallah sana doğrusu tebrik ederim seni.Allah bizede böyle azim versin.

ooooh minnettarım size. pilates bayıyor beni, süreklilik sağlayamıyorum. bunda hem hareketler çeşitli, hem de yapanın insan olduğu belli böyle yoruluyor falan. evden çıkmaya da gerek yok. şahane şahane. aradığım şeymiş galiba. dikiş tutturabilirim gibi geldi =)

Valla pilates beni de bayıyor, bundaki çeşitti beni de cezbeden :) Hadi sen de başla

Bu konuyu açan bütün bayram evde yaydı tabii o başka Hareket zamanı kızlar, haydi canlanın :82:

Beğendiğin hareketleri kombinle sen, en eğlencelisi o :) Amin canım inşallah sen de başlarsın :82:

Cnm sayende gaza geldim başladım ama kaç gündür bacaklarım nasıl acıyo.ben özelliklede kalça,basen ve kalın bacaklarım için olan hareketleri yapmaya çalışıyorum.hepsini yapmak uzun sürüyo.ayrıca hakikatende çok zorluyo insanı bazı hareketleri.inşallah bende senin gibi sonuç alırım devamlı yapmak lazım ben bir başlıyo sonra bırakıyorum.Plates yaptım ama ondan ben nedense sonuç alamadım hatta plates topum ve lastiğimde olarak yani.5 hafta yapmıştım sonra baktım en ufak bir incelme bile olmayınca bıraktım benimki heralde iyice yerleşmiş inatçı yağlardan herhalde.sen başladıktan ne kadar sürede sonuç aldın ilk zamanlarda etkisini gördünmü hemen.yazmışsın 8 ay diye ama ilk yaptığın zamanlardaki sonucunu merak ediyorum.ben kilo vermeden sıkılaşmak ve şekle girmek istiyorum.sağolasın cnm benide heveslendirdin ve sonucunla teşvik ettiğin için.

Çok sevindim başladığına :)) Bacaklar çok acıyor evet, ama maşallah sen benden azimli çıktın ben senin gibi sonuna kadar gidemiyordum... Ben yaklaşık 1,5 ay içinde bayağı bir incelme katetmiştim, ama dediğim gibi hayatım boyunca hiç spor yapmadığım için sadece ve sadece 4 hafta o warm up hareketlerini yaptım ben

İnatçı yağlardan daha inatçıyız biz

Ağırlık çantasının içinde ne olduğunu merak ediyodum sonra videoları iyice takip edince gördüm çantanın içine kilo kilo pirinçti galiba ondan koymuş.eeeeee banada ilham oldu tabi bende öyle küçük çantamın içine evde ne varsa ağırlık yapacak bakliyat paketlerinden koydum iyide ağırlık yaptı yani.Hareketlerin hepsini yapamıyorum etkili olan kalça ve bacak hareketlerini ezberleyip ondan yapmaya çalışıyorum.İnşallah en kısa zamanda sıkılaşırım.Duygu_01 senin nasıl gidiyo cnm hala devam ediyormusun.şimdiki gelişmelerin nasıl cnm.Şu kotların üzerimde güzel durması için nasıl can atıyorum ya sabırsızlanıyorum çabucak sonuç almak için.

selam kızlar. ben de bugün dersim geç başladığı için bir hevesle azıcık zaman ayırıp ısınmayı ve önerilen linklerdeki hareketlerden bazılarını yapayım dedim de, kısa zamanda inanılmaz yoruldum. fiziksel bir yorgunluk, kas yorgunluğu falan değil ama nefes nefese kaldım, devam edecek takatim kalmadı. aralar verip soluklanarak hedeflediğime yakın bir kısmını yapabildim. "tam anlamıyla spor olmasa da en azından hareket oldu" diye avuttum kendimi =) umarım zamanla nefesim açılır da egzersizleri aralıksız yapabilirim. düzgün yapılınca son derece etkili olacağı belli çünkü.

zuzana adı sanırım ilk yorumu ben yapmıştım ancak yeni başlıycam. ablayı daha yeni keşfettim yani:97:
youtube channelından videolarına baktım, beğendiğim hareketleri not ettim
hem zuzana'yı görmek beni motive ediyor, hem de hareketler aklıma yattı, eğlenceli görünüyor hem de kısa süreli:81:

Ara ara üşengeçliğimden aksatsamda yinede uğraşıyorum.Bazen aksatıyorum ama yinede pes etmiyorum.İki gündür tam olarak yapmama rağmen birde sayıları çoğaltıyorum tabi.Sanki biraz fark etti gibi sürekli baka baka aynaya banamı öyle geliyo acaba.Nedense herkes spor yapar incelir bende incelecem yerde kalınlaşıyorum anlamıyorum spordan sonra kalça ölçüm 97 iken spordan sonra 98 oluyo nasıl oluyo anlayamadım bir türlü aslında benim fiziğimin güzel olduğunu söylüyolar belim ince kalçamda fena sayılmaz işi basenlerim bozuyo işte.Nasıl incelecem ya sabırsızlanıyorum.Duygu nerelerdesin biraz motivasyon valla sana özendim bende Zuzana'ya merak saldım ne güzel fiziği var ne giyse yakışıyo kendini gösteriyo.Bende inatla devam etsem eninde sonunda incelirmiyim acaba benim iradem zayıf biraz bakıyorum bir fark yok sonra fos diye iniveriyo motivasyon.Bende zuzana'nın resimlerini bilgisayarda masaüstüne koydum bakıp imrenerek spor yapıyorum.:26:

Bugün 5.günüm hareketlerimi tamamladım hafta sonuda eliptik bisiklet sürmeyi düşünüyorum.Az da olsa yavaş yavaş toparlanıyo bazen üşengeçliğim tutsada hareketli müzik açıp başlıyorum hareketlerimi yapmaya.Sadece kalça ve basen üzerine çalışıyorum.Zuzana'nın yaptığı hopla zıpla sonra hareketleri yap sonra tekrar atla bilmem o hareketler zorluyo açıkçası.Sadece squat tek bacak kaldır indir tek bacak çömelme vssss etkili olanları seçtim.Bakalım sonuçlar ne olacak burda sık sık yazacam motivasyonumu yüksek tutmak için.Ayrıca ben hareketleri yaparken sıkmayı yapamıyordum sonra burda bir arkadaşın yaptığını yapmaya başladım sürekli popo kaslarını sıkıp bırakıyorum alıştırdım kendimi gerçekten etkili.Şimdi her hareketimde yapıyorum o zaman etkisini görüyorum işte.Pes etmek yok yola devam

Bu hafta 3.haftama girdim.Birde brazil butt lift hareketlerinide ekledim lastikli olanınıda yapıyorum.Brazil butt lift çok etkili kalçayı toparlıyo ve kaldırıyo.Şimdi benim moralimi bozan ben incelecem yerde kalınlaşıyorum anlamıyorum diyet yapmıyorum sadece 3 kilo fazlalığım var benim yapım balık etli.En azından biraz olsun ince olsam kotlarıma güzel yakışacak şekilde olsam bile yeter.Benim ölçüm spora başlamadan önce 97 cm'di kalça ve basenlerim şimdi 99 cm olmuş aynaya baktığımda kalçam toparlanmaya yükselmeye ve dikleşmeye başlamış.Tamam güzelde ben böyle yaptıkça kalınlaşacakmıyım peki ay hep böyle oluyo sonra moralim bozuluyo bırakıyorum sonra.İnanırmısınız popom aynen brazilyalı kadınların poposu gibi olmaya başladı ama ben incelerek dikleştirmek istiyorum.Ne yapmam lazım nolur fikirlerinizi bekliyorum sporumu bırakmak istemiyorum bıraksam eski haline dönecek alışkanlık haline getirmek istiyorum.Eşofmanlarımı giydiğimde de güzel fark ediyo ama kalınım işte.Anlamadım gitti eskiden evlenmeden önce 1 haftada bile gözle görülür bir fark oluyodu şimdi doğumların ve yaşın etkisi herhalde 30 yaşındayım daha şimdiden sarkmak istemiyorum ben genç ve diri kalmak istiyorum hep.Bakalım devam edicem ama bu sefer akşam yemeklerinide kesecem gündüz fazla yemiyorum sadece atıştırarak geçiriyorum.Neyse yine yazmaya devam gelişmeleri bu sayfayı güncel tutmak istiyorum.

mrh canım bu brazil butt lift indirebilirmiyiz acaba senn bilgin varmı sen nasıl yapıyorsun

Mrh cnm ben google dan brazil butt lift indir diye yazdım sonra utorrent var ona tıkladım ama torrentide indirmiştim daha önce sonra indirdim ama biraz karışık olabilir.İndirmesi çok uzun sürüyo 3 saate yakın ben yavaş olanını seçtim.Olmazsa özelden linkini atarım bir denerim oluyomu diye.Gerçekten çok etkili özelliklede eşim diyo güzel toparlanıyo diye birde benim popo çok sarkmıştı resmen yere doğru yönelmişti şimdi yuvarlak oluyo hoş bir görüntü oldu.Bir kaç versiyonu var karın için ayrı kardiyo ayrı vsss youtube ta kısa videolarına bakarsın.

Cnm özelden linki vereyim dedim ama gönderemiyorum malesef linkte yasakmı bilmiyorum ama yinede gönderiyorum
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...0aSDDg&usg=AFQjCNF45txWeySX4yNb1FUIA60xjE9NYg

sonra incelersin iyice ona göre indirirsin biraz karışık görünüyo ben karıştıra karıştıra buldum ama nasıl buldum inan hatırlamıyorum oraya buraya derken indirdim.
yanlız direct dowloadı seçme yavaş olanını seçki limiti aşmasın yine yardımcı olurum burdan özel mesaj gönderemiyorum tabi

ya kızlar çok özür dilerim ben açtım başlığı sonra ihmal ettim şirketten girmek yasaklandı da ( taşınmaydı tatildi derken biraz ara vermiştim am son 1 aydır gene haftanın 3-4 sabahı yapıyorum, süreyi 25 dkya çıkardım sonuç süper :) ağırlıklarım yoktu, daha doğrusu yetersizdi (2 kg) şimdi 5er kg olanlarından sipariş vereceğim, karın kaslarımın belirginleşmeye başlaması benim için en büyük süpriz oldu :) yanlız zuzana artık video çekmiyor diye üzülüyordum, ancak son gelen ingiliz bir hatun var (siteye bakarsanız son 5 video falan hep onun), süper bir enerjisi var kadının eşlik etmek süper geliyor :)

ağırlık çantası için ben de migros pirinç dolu torba kullanacağım, artık sadece bedeb ağırlığıyla birşeyler yapmak kesmemeye başladı beni de :) Fiziksel hareketliliğe alıştıkça araya yoga ve pilates de katmaya başlayacağım, şimdilik düşündüğüm program 3 gün bodyrock, aralarda 2 gün yoga ve 1 gün pilates şeklinde (gerçi pilates beni hep sıkmıştır, bakalım nasıl olacak)... olmaz olmaz demeyin, insan bir alıştımı bırakası kesinlikle gelmiyor :) sadece sabah yarım saat erken kalkmak yetiyor da artıyor bile :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…