- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
Show Tv'de yayınlanıyo.Programa katılanlara diş estetiği,son teknolojilerle yapılan cilt bakımı bayağı farkediyo cilt adeta gençleşiyo ve parlıyo,saç bakımı ve yüze uygun kesimlerle ve boyayla değişiyo ardından spor hocasıyla fazlalıklardan da kurtulmak mümkün,beslenme uzmanıyla da birebir zayıflama imkanı,son olarakta Emel Acar'ın diktiği kıyafetlerle bambaşka biri haline geliyorsun.şu günleri bir atlatayımda sonra bakarım çaresine artık.
sağol cnm inşallah şu ilk haftayı atlatabilsem çok daha iyi olacam.doktor aynı zamanda vajinanında daraldığını söyledi.çoğu kadında zaten daraltmak için estetik yaptırdığını söyledi ben şanslıyım yani bir taşla iki kuş vurmuş oldum böylece.şimdilik kısıtlı hareket edebiliyorum öksürmeye hapşırmaya bile korkuyorum nasıl geriliyo orası acıyo.yatakta dönerken hareket ederken bile dikkatli olmaya çalışıyorum acıyo hemen.eski haline dönmesini istemiyorum doğumdaki gibi patlarsa ve enfeksiyon kaparsa bütün herşeyde boşa gider.bu yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum.doğumdan sonraki o zahmetleri ve acıyı hiç unutmuyorum.eski zahmetlerimi bir daha yaşamamak için dikkat ediyorum.sağolsun eşim yardım ediyo bulaşıkları yıkıyo yemek yapıyo evi topluyo.eee daha ne olsun artık onun ödülünüde 1 ay sonra açılış yaparak vermiş olurum
benimkide göbekli canım evlenince birlikte tombik olduk ama benimle birlikte bi 10 kilo verdi kendisi, sırf kıskançlıktan:)) açıkcada söylüyor, adama bak yanındakine bak diyecek yolda görenler, diyo. kesin arkamdan armutun iyisini ayılar yer diyorlardır, diyor:))) giyimime fazla karışmaz bende yerine göre giyinmeye çalışırım ama geçenlerde taytımı veto etti, gerekçede sunamadı, kem küm giyme işte diyebildi :))
lioncum iyi olmana çok sevindik. umarım en kısa zamanda ayaklanır.Slm kızlar ben geldim yazılarınızı okudum sağolun. Çok şükür dün ameliyatımı oldum iyi geçti.Evimdeyim şimdi sizi özledim bir merhaba diyeyim dedim.Dün saat 11'e doğru girdim ameliyata 11.30!da çıktım.Akşamda taburcu oldum doktorum iyi dedi bayağı bir estetik yaptım düzelttim dedi sağolsun çok iyi bir doktor.Bazı tavsiyelerde bulundu sakın 10-15 gün boyunca ağır bişey kaldırma kendini zorlama iyileşene kadar , temizliğine çok dikkat et enfeksiyon kapmasın diye.10 gün sonra kontrolüm var.1 ay da koca yasağı var en çok da ona sevindim 1 ay rahatım yani birleşmeden yana zaten içimden gelmiyodu isteksizim yani bu konuda.
Şimdilik yatıyorum fazla iş yapmıyorum.Sanki doğum yapmış gibiyim ortada çocuk yok sadece.Biraz dikişlerim hareket ederken geriliyo bazen sızlıyo tabi onada dayanıyorum az çok.İnşallah kısa zamanda iyileşirimde sporuma başlarım sizi böyle azimli gördükçe bende yerimde duramıyorum.İçim gidiyo hakikatende.Tabi sağlık daha önemli önce sağlık sıhhat sonra geriside kolay zaten.
hepinizi öpüyorum ve maşallah diyorum sizede nazar değmesin
Çok teşekkür ederim canlarım benim sağolun.Aslında hazır estetik yaptırmışken biraz önce Emel Acar'ın programını izledim değişimleri gördükçe bana da ilham oldu acaba bendemi katılsam programa diyorum çok meraklıyım böyle değişimlere beni acayip heveslendiriyo.Ya içimden yepyeni bir ben yaratmak geliyo.Spor mükemmel bir şey vücut değiştikçe içindeki özgüven de artıyo.İyileşeyim durmak yok bana zaten.
canım ölüyorum yaparken yaabum bum videosu beni öldürüyo. bu öğlen bum bum ve tummy tuck yaptım. sonra hemen iki yumurta yedim. kasların beslenmesi için. hemen duş aldım çok acayip terletiyo çünkü...
kalçam 103 cm den 97 cm ye düşmüş bunu da belirteyim bu arada:)
Sanırım o programın yabancı versiyonunu izlediydim bir kaç kez digitürk'te, insanların değişimleri inanılmaz oluyor gerçekten.. Biraz bakım ve parlatma nelere kadir :)
İyi olmana çok sevindim, eşin de süpermiş bu arada, tebrik etmek lazım, her erkek yapmaz :) 1 taşla 2 kuş da süper olmuş, normal doğumun en en korktuğum taraflarını yaşadın, inşallah çok kısa sürede tertemiz atlatırsın :))) 1 ay sonraki açılışı eşinin de beklediğinden eminim
SportmenKedi
lioncum iyi olmana çok sevindik. umarım en kısa zamanda ayaklanır.
aman maşallah maşallah
Selam kızlar nasılsınız,
bakıyorum herkes çok güzel. aman maşallah diyeyim..
ben cuma akşamı dumbbel ile kol omuz ve gögüs çalışması yaptım. cuma ve çarşamba akşamlarını kas inşası çalışmalarına ayırıyorum. çünkü dizilerim oluyor. hem dizimi izleyip hem spor yapıyorum çok eglenceli oluyor:)
cumartesi günü akşama kadar temizlikle ugraştım. geçen hafta sonu çalışınca ev dandini idi ee eşim de pek sever evi dagıtıp bana iş çıkarmasını. dolayısı ile iş başa düştü akşam 21.00 e kadar temizlik çamaşır yemek vs. zamna geçti. ama spor yapar gibi karnitin de aldım performansımı artırdı. kas çalışmalarımın da meyvelerini topluyorum zira tek başına kanepeleri çekerken tam bir superwoman edası vardı bende. görmeliydiniz :))))
pazar da babam memleketten istanbula geldi. abimlere gittik. gündüz spor yapacagım derken akşama kaldı gelince yaparım dedim misafirlik uzadı. ne yazık ki çok ara verdim biliyorum ama bu akşam sahalara dönücem.
bu arada ben spora istikrarlı bir şekilde devam etsede tartıda kilo almış görünüyorum. tabi bogazım durmuyor bir yandan da yedim. 64,8 kilo geldim bu sabah. tam bir kabus gibi. hemen iki günlük saf P yapmaya başladım. düşük karbo aldığımdan akşama çok agır bişi yapamam gibi geliyor ama tüm imkanlarımı zorlicam. umarım bu kglar kastır ama çevreden de kilo almışsın diyenler arttı
benim ki de resmen baltalıyor. daha fazla zayıflama kıskanırım, ben yanında yaşlı kalıyorum diyor. dedim sende zayıfla o zaman.:))
yani kendisi yapamıyor benim de yapmamı istemiyor. tamam kıskançlık sevgiden gelir derler hoşuma gitmiyor değil ama bu kadarı da fazla yaa..
ama dün benim spor odam için yenilikler konusunda baktım fikirler vermeye başladı. elinde değil ne yapsın.. umarım oda gaza gelir :))
lioncum iyi olmana çok sevindik. umarım en kısa zamanda ayaklanır.
aman maşallah maşallah
tebrik ederim canım darısı başımıza.
Kilo durumu çok değişebiliyor bizde hormonlara bağlı olarak, o yüzden fazla takılma :) Bu 2 akşamlık da beğen light bir program, pilates de olabilir, onları yaparsın :)
yalan değil acayip moralim bozuldu. havalar da malum. güneş bi yüzünü gösteremedi gitti ya. bu sabah ve dün akşam bizim oralarda kar vardı. şimdi ise hava kapalı ve gebzede yagmur var. ev istanbulun yükseklerinde..
akşama eliptik ile çalışmayı düşünüyordum. ama beni çok bitkin düşürebilir bu tür bir kardiyo. call yapsam olur mu acep?
hala pilates lastigi alamadım. kendime göre bir program buldum ama lastiksiz olmuyor.:)
yalan değil acayip moralim bozuldu. havalar da malum. güneş bi yüzünü gösteremedi gitti ya. bu sabah ve dün akşam bizim oralarda kar vardı. şimdi ise hava kapalı ve gebzede yagmur var. ev istanbulun yükseklerinde..
akşama eliptik ile çalışmayı düşünüyordum. ama beni çok bitkin düşürebilir bu tür bir kardiyo. call yapsam olur mu acep?
hala pilates lastigi alamadım. kendime göre bir program buldum ama lastiksiz olmuyor.:)
lastiği ne kadara aldınız acaba? benim de ihtiyacım var kalçalar basenler için . lastikli hareketleri her ne hikmetse lastiksiz denediğimde tam tersi genişliyormuşum gibi geliyor:S
Kilo durumu çok değişebiliyor bizde hormonlara bağlı olarak, o yüzden fazla takılma :) Bu 2 akşamlık da beğen light bir program, pilates de olabilir, onları yaparsın :)
tebrik ederim maşallahEksiğimiz bitmez bizim :)) Call da olur, hatta süper olur, ben şimdi bitirdim, mutluyum :))
hala pilates lastiği alamadım dedim sen yanlış anladım galiba :)lastiği ne kadara aldınız acaba? benim de ihtiyacım var kalçalar basenler için . lastikli hareketleri her ne hikmetse lastiksiz denediğimde tam tersi genişliyormuşum gibi geliyor:S
2 sene kadar önce hb den 8-9tlye almıştım. delta mavi orta sert bant 15cm genişlikte olanını hala kullanıyorum, memmunum, tavsiye ederim. daha dar olanı da vardı bende ama onu pilatesdeki bacak germelerde kullanamadım, çabuk toplanıp kayıyordu ama bandı bağlayarak yapılanlarda farketmez sanırım..
günaydın herkese,
ne yazık ki hiçbişi yapamadım dün akşam.. saat 20.30 ve ben yattım. sabah kalkıp yaparım diyordum onu da yapamadım. çok bitkindim. saf protein ve cla nın yan etkisi olduğunu düşünüyorum. neyseki bu sabah 0.8 kg hafif çıktım bu bir moraldi ama spor yapamadığım vicdan azabı duyuyorum
tebrik ederim maşallah
hala pilates lastiği alamadım dedim sen yanlış anladım galiba :)
hb de fiyatlar 10-15 civarı real markette baktım 27-22 tl arasında ve çok pahalı geldi. ben hb den alacağım sanırım
Hmm ben en sertinden almışım, fena zorlanıyor :) Mavisi daha mantıklı sanırım, benimki de bişiyin yanında hediye gelmişti. Sahi sen dün denedin mi Brazil Butt?
Veeee 80 günnnn!
Sabah Zuzana'mı yaptım, 15 dk daha fazla uyudum :) Üstüne 100 kalça hareketi, 30ar kol dambıl hareketi, 50 pilates yüzme hareketi ekledim.. Üstüne regl oldum, mutluyum :)
Acaba migrosta büyükçe bir yumuşak çocuk topu bulup içine 2 kiloluk pirinç torbası koysam olur mu ki ugi ball bana?
Ufak bir çantanın içine 5er kglık dambılları koyarak yarın bunu yapmaya karar verdim : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
:))
Bu aralar tight buns, sexy abs vb kelimelere dayanamıyorum, bugün güneş de açmış yazın habercisi olarak :)
Shht sizler ne yaptınız?
Hmm ben en sertinden almışım, fena zorlanıyor :) Mavisi daha mantıklı sanırım, benimki de bişiyin yanında hediye gelmişti. Sahi sen dün denedin mi Brazil Butt?
Veeee 80 günnnn!
Sabah Zuzana'mı yaptım, 15 dk daha fazla uyudum :) Üstüne 100 kalça hareketi, 30ar kol dambıl hareketi, 50 pilates yüzme hareketi ekledim.. Üstüne regl oldum, mutluyum :)
Acaba migrosta büyükçe bir yumuşak çocuk topu bulup içine 2 kiloluk pirinç torbası koysam olur mu ki ugi ball bana?
Ufak bir çantanın içine 5er kglık dambılları koyarak yarın bunu yapmaya karar verdim : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
:))
Bu aralar tight buns, sexy abs vb kelimelere dayanamıyorum, bugün güneş de açmış yazın habercisi olarak :)
Shht sizler ne yaptınız?
yok canım denemedim, vakit olmadı akşam geç saatte call yaptım okadar, bugün de zor ama bakalım... bu hastalık hala geçmedi ve beni çok zorluyor performansımı çok düşürüyor, bende mi cla gibi bişeyler denesem acaba...
yumuşak çocuk topu hiç görmedi ama puflar var ugi ball malzemesinden fermuarlı ama onlarda yuvarlak değil. 30-40 cmlik pilates topları olabilir belki ama onlara pirinci de tane tane koymak lazım delikleri küçük ancak bir parmak girer içine...
yapmayı düşündüğün videoya baktım da, ben bu tür hareketlerden çok çekiniyorum sonuçta çantayı savuruyorsun, ilk başlarda ok, belini kalçanı falan nizami tutarsın ama yorulunca insan kendini bırakmaya başlıyor kontrolü azalıyor, bi yanlış hareket yapsan çok riskli diye düşünüyorum. birde zuzana bile 8 kilo kullanmış ağırlığı, 10 kiloya zorlama bari kendini...
aklım dün yolladığım şu sandalyeli harekette ilk bodyrocku keşfettiğimde listeye almıştım onu kısmet olmad,ı bayada zor gibi görünüyor bana, hele işin içine dizlerim girince malum biraz problemli, bir gün jumpsquat yapsam 2 gün dizlerim ağrıyor, nasıldı çok zorluyor mu?
tebrikler :)
güneş mi açtı? hani nerde bana da göster çoook ihtiyacım var ya :26: