- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- Konu Sahibi Duygu_Oner
Aynen, bir der 55 kilo üstü hatun istemem, ya su aldigim 1 kiloyu vereyim 47 bile fena olmaz aslinda dedigimdeyse 'bosver yae'... Biliyorlar citirlara bakmasini ama :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada zuzka dan örnek alarak bende bir work out defteri edindim. gün gün yazacağım
Onu ben yapamadım işte İçimde uktedir...
Dün akşam şapşallığım tutmuş, interval timer'ı yanlış ayarlamışım. Abuk subuk çalıştı, düzeltemedim de, biraz yarım yamalak oldu bugünün abs workut'u.. Yaptığımı da beğenmeyip son Knee Hug'ı 30'a çıkardım, üstüne 25 set yerde pilates sırt yüzme hareketi ekledim, 30ar da dambıl ile kol çalıştım. Biraz uykuluydum, içime sinmedi yaptıklarım :)
Akşama anneme gideceğim gene, belki callanetics yalan olur.. Gerçi 1 hafta oldu ara vermedim, dinlenmiş olurum, yarın sabah yaparım callanetics'i de diye düşünüyorum, belki yaza da sabahları yapar mıyım diye fikir edinmiş olurum hem :)
Vee yaza 84 gün kaldıııı :)
Gene de ben kendime sabahlık workout seçtim :BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
:)
Eğlenceli görünüyor, interval timer'ı da basit :) Ya da ben bilgisayara artık doğru dürüst bir interval timer indireyim de kurtulayım en temizi..
bana da linkini atar mısın? benim hala timerim yok telefonumdaki de sadece geri sayım yapıyo her defasında elle geri getirmem lazım sayacını iş değil yani. :)
Tibetin gençlik hareketinin uygulamalı resimli şeysini buldum paylaşim didim :)
Tibetin Gençlik Pınarı Hareketleri | Medikal Ajans Portalı
canım tibete ben de başlıycam tembellik ediyorum hep. bir video buldum ingilizcesi de anlaşılır. nefesleri de güzel anlatıyo tavsiye ederim...
5 Tibetan Rites - full demo so you can join in - English - chakra info - Maryse Moerel.wmv - YouTube
bu aralar çok ders çalışıyorum. sırtım çok ağrıyor bazen gece uyumakta zorluk çekiyorum. spordan sonra esneme yapsam da ağrıyor. call yapsam da ağrıyor
kendimi gerince kütür kütür ses geliyor sırtımdan. bu aralar en büyük sorunum sırt ağrısı. sırf bu yüzden yogaya başlamayı düşünüyorum iyi geliyo diyolar.
kızlar yogaya başlangıç için bildiğiniz güzel bir video varsa bana link atar mısınız???
canım tibete ben de başlıycam tembellik ediyorum hep. bir video buldum ingilizcesi de anlaşılır. nefesleri de güzel anlatıyo tavsiye ederim...
5 Tibetan Rites - full demo so you can join in - English - chakra info - Maryse Moerel.wmv - YouTube
bu aralar çok ders çalışıyorum. sırtım çok ağrıyor bazen gece uyumakta zorluk çekiyorum. spordan sonra esneme yapsam da ağrıyor. call yapsam da ağrıyor
kendimi gerince kütür kütür ses geliyor sırtımdan. bu aralar en büyük sorunum sırt ağrısı. sırf bu yüzden yogaya başlamayı düşünüyorum iyi geliyo diyolar.
kızlar yogaya başlangıç için bildiğiniz güzel bir video varsa bana link atar mısınız???
video süper çok teşekkkürler.
bu arada l-karnitin siparişim geldi. hardline marka aldım şimdilik. 100 kapsül 500 mg.
acayip balık kokuyo yaa. umarım mideme vurmaz hafif reflü varda bende cla biraz dokunuyo
Hadi hayırlı olsun... Aç karnına içmezsen problem olacağını sanmıyorum, yani inşallah olmaz :)
iyi aksamlar kızlar,
şu anda jillian buns and thighs level 1 yapıyorum. of ter içinde kaldım :)
karnitin kesinlikle dayanıklılığımı artırdı, hiç terlemiyordum bunu yaparken ben ama şimdi acayip terliyorum sanırım kendimi daha çok zorlayabildiğim için oluyor bu. kesinlikle fark var sanırım. :)