- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
brazil butt da methediliyor:) kilo da verdiriyor sanırım,eğer öyleyse ben de başlamak isterim ya,callaneticsle toparlanıp brazil buttla kilo versem.bi yerden indiriyo musunuz yoksa internetten izleyerek mi yapıyorsunuz b.butt ı
Slm kızlar ben geldim yazılarınızı okudum sağolun. Çok şükür dün ameliyatımı oldum iyi geçti.Evimdeyim şimdi sizi özledim bir merhaba diyeyim dedim.Dün saat 11'e doğru girdim ameliyata 11.30!da çıktım.Akşamda taburcu oldum doktorum iyi dedi bayağı bir estetik yaptım düzelttim dedi sağolsun çok iyi bir doktor.Bazı tavsiyelerde bulundu sakın 10-15 gün boyunca ağır bişey kaldırma kendini zorlama iyileşene kadar , temizliğine çok dikkat et enfeksiyon kapmasın diye.10 gün sonra kontrolüm var.1 ay da koca yasağı var en çok da ona sevindim 1 ay rahatım yani birleşmeden yana zaten içimden gelmiyodu isteksizim yani bu konuda.
Şimdilik yatıyorum fazla iş yapmıyorum.Sanki doğum yapmış gibiyim ortada çocuk yok sadece.Biraz dikişlerim hareket ederken geriliyo bazen sızlıyo tabi onada dayanıyorum az çok.İnşallah kısa zamanda iyileşirimde sporuma başlarım sizi böyle azimli gördükçe bende yerimde duramıyorum.İçim gidiyo hakikatende.Tabi sağlık daha önemli önce sağlık sıhhat sonra geriside kolay zaten.
hepinizi öpüyorum ve maşallah diyorum sizede nazar değmesin
Slm kızlar ben geldim yazılarınızı okudum sağolun. Çok şükür dün ameliyatımı oldum iyi geçti.Evimdeyim şimdi sizi özledim bir merhaba diyeyim dedim.Dün saat 11'e doğru girdim ameliyata 11.30!da çıktım.Akşamda taburcu oldum doktorum iyi dedi bayağı bir estetik yaptım düzelttim dedi sağolsun çok iyi bir doktor.Bazı tavsiyelerde bulundu sakın 10-15 gün boyunca ağır bişey kaldırma kendini zorlama iyileşene kadar , temizliğine çok dikkat et enfeksiyon kapmasın diye.10 gün sonra kontrolüm var.1 ay da koca yasağı var en çok da ona sevindim 1 ay rahatım yani birleşmeden yana zaten içimden gelmiyodu isteksizim yani bu konuda.
Şimdilik yatıyorum fazla iş yapmıyorum.Sanki doğum yapmış gibiyim ortada çocuk yok sadece.Biraz dikişlerim hareket ederken geriliyo bazen sızlıyo tabi onada dayanıyorum az çok.İnşallah kısa zamanda iyileşirimde sporuma başlarım sizi böyle azimli gördükçe bende yerimde duramıyorum.İçim gidiyo hakikatende.Tabi sağlık daha önemli önce sağlık sıhhat sonra geriside kolay zaten.
geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. en önemli şey sağlık gerçekten
ben şimdi brazil butt lift yapıcam hazır kimse evde yokken :) akşama da callanetics yaparım artık.
Yap yap :)) Nasıl gidiyor Brazil Butt Lift, 1 haftan doldu, değil mi?
Lioncum, Emel Acar'ın programını bilmiyorum ama vücudunda memnun kalmadığın bir yer varsa kesin değiştirilmesi taraftarıyım, hele de imkanın varsa :) Katılmak istiyorsan kesinlikle katıl.. Hangi kanalda yayınlanıyor program merak ettim ben de?
canım ölüyorum yaparken yaabum bum videosu beni öldürüyo. bu öğlen bum bum ve tummy tuck yaptım. sonra hemen iki yumurta yedim. kasların beslenmesi için. hemen duş aldım çok acayip terletiyo çünkü...
kalçam 103 cm den 97 cm ye düşmüş bunu da belirteyim bu arada:)
süpeeeer:)) başlayalı 1 ay olmadı sanırım dimi? kilo da vermiş miydin?
Süpersin :)) Hiçte bile aç gözlülük değil, insan sevdikçe vücudunu beğendikçe daha iyisini istiyor çok normal :)) maşallah :)yok canım 1 hafta falan oldu brazil butt lift yapalı. ama ben arada call ve zuzana da yapıyorum. ayrıca minibüsü hayatımdan çıkardım artık yürüyebileceğim yerleri yürüyorum. o yüzden bi tek brazil butt lift etkisi diyemem. bu incelme sırasında 2 kilo verdim ama ilk başta popomun içi boşalmış gibi yumuşaktı sonradan sertleşti demek ki topluyo vücut kendini. ben en son 3 hafta falan önce ölçü aldım o arada bir sürü şey yaptım karışık yani.
bi de boğazımı tutabilsem herşey süper olacak.benim için sorun annemin yemek yapması. tony hill (spor eğitmeni) akşam diskoya gitmeyecekseniz akşam yemeğinde karbonhidrat almayın diyor. et salata yiyin diyor. bizim evde durum böyle değil ne yazık ki :)
bu arada tracy anderson metamorphosis egzersiz programını indirmek istiyorum bi de onu deniycem. kendisi ünlülerin spor hocası (madonna, shakira, j.lopez ....)
çok aç gözlüyüm değil mi
ben de yarın jillian denemek istiyordum ama duygu bumbum ve tummy tuck demiş onuda merak ediyorum ne yapsam ki acaba... amaan karar veremedim en iyisi tembellik edeyim akşama kadarp şaka şaka.. brazil but yapayımda duyguya eşlik etmiş olayım barii:)))
Yap yap :)) Nasıl gidiyor Brazil Butt Lift, 1 haftan doldu, değil mi?
Lioncum, Emel Acar'ın programını bilmiyorum ama vücudunda memnun kalmadığın bir yer varsa kesin değiştirilmesi taraftarıyım, hele de imkanın varsa :) Katılmak istiyorsan kesinlikle katıl.. Hangi kanalda yayınlanıyor program merak ettim ben de?
nnnyyy
geçmiş olsun canım. spor cinsel isteği de arttırır derler ama... belki operasyondan sonra değişir birşeyler bu açıdan da...
bu kadar uzun bir nekahat dönemin olacağını düşünmemiştim umarım çabucak iyileşirsin..
10 gün sonra belki doktorun bazı hareketlere izin verir..