- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
geçmiş olsun nnnyyy, hastayım diye çay doldurmadın ama spora canın var diyebilitesi yüksek kocişinin. umarım üstesinden gelmişsindir. gülümsettin beni yahu.. çok şekersiniz kızlar. :))kızlaaar ben geldiiimm. misafirim vardı cumadan sonra bir şey yapamadım, t5t, mekik, şınav, barfiks programlarımın hepsi aksadı. bütün gün ayaktaydım şuan her yanım ağrıyor ve hastayım antibiyotiğe başladım üstelik yarında bütün gün ayakta olacağım bu nedenle bugün mutlaka spor yapmalıyım yoksa yarın sırtımı doğrultamam hemde çoook canım çekti. ama bir sorun var, şimdi ben kalkar spor yapmaya başlarsam yorgunum,hastayım vs.. diye nazlanıp 1 çay doldurmadığım koca beni boşar diye korkuyorum:))) uyusada başlasam diye bekliyorum ama kociş cin gibi, ninnimi söölesem naapsam:)))
aynen :)) zaten takmıyorum da.. bu sabah kıskandığını ve bedenimin şekillendiğini itiraf etti :)))Heyooo :) ZWOD 3 yaptım ben de :) 15 dk 02 sn sürdü :) Üzerine 200 bicycle abs hareketi (100 set yani), 25 pilates sırt hareketi, 100 de kalça hareketi yaptım :) Eski günlerime döndüm çok mutluyum :)
twetty, hiç bozma moralini, biz daha çok biliyoruz sporun ve fit olmanın kıymetini :) Yaza daha var, fıstık gibi olunca peşinden nasıl dolanacağını şaşırcak, callaneticste de zorlanmamışın hem bak hiç :)
tedirginsazan kanma bu hareketlere :) Yaza görüşeceğiz hepsiyle :))
bırakmaz merak etme.. bir sürü laf çaktırıp gözümüzü korkutmaya çalışmalarının sebebi kıskanıyor olmaları. yine de bazen can sıkıcı oluyor. keşke böyle olmasa..ZWOD 4'ü inceledim de gözüm korktu.. Zuzana 27 küsur dkda bitirmiş, yarın sabah benim halim nice olur, 40 dk falan ayırayım ben buna sabahtan, ne olur ne olmaz :)
Akşamları callanetics resmen kesmiyor yahu, sonrasında yoga falan mı eklesem :) Ya da benimki de beni bırakır mı bir yanında oturmayıp yerlerde yuvarlandığım için sürekli :)
geçmiş olsun nnnyyy, hastayım diye çay doldurmadın ama spora canın var diyebilitesi yüksek kocişinin. umarım üstesinden gelmişsindir. gülümsettin beni yahu.. çok şekersiniz kızlar. :))
lion ne yaptı acaba epeydir ses yok..
ben dün dinlenme günü yaptım eşim kaç gündür yoktu akşam da onu bırakıp spor yapsam bu kez boşardı sanırım hehhehe :)
aynen :)) zaten takmıyorum da.. bu sabah kıskandığını ve bedenimin şekillendiğini itiraf etti :)))
bu arada bende göbek çıktı. çünkü yanlar inceldi bel inceldi. bu normal sanırım değil mi :))
reglim yakın olduğundan sütlü tatlı tükettim dün akşam. gündüzde bi kaç kare çikolata.. bir türlü tam anlamı ile kesemedim boğazımdan. neyse ki sporuma devam ediyorum ..
perşembeden pazara fuarımız var ara vermek zorunda kalabilirim. ama akşamları azda olsa spora zaman ayırmaya çalışıcam. ondan sonra mart ayı full spora zaman ayıracağım. yaz için şimdiden heyecan bastı.. oley.. :))
bırakmaz merak etme.. bir sürü laf çaktırıp gözümüzü korkutmaya çalışmalarının sebebi kıskanıyor olmaları. yine de bazen can sıkıcı oluyor. keşke böyle olmasa..
benimki de rejime başladım diyor, günde 8 km yürüyecekmiş. hadi bakalım görücez. :)
bizimkini helva keser mi bilemem. bi oturuşta 5 li ekonomik paket dido yiyen bi adam çünkü :) ama denicem.Eheh darısı benimkinin başına :) Tatlı için Koska'nın sade tahin helvası önerebilirim, hem iki çatalda tatlı isteğini kesiyor, hem de çikolata değil... Eti'nin bitter sticks'i de iyidir :) Geçen regli nutellasız atlatmama yaradılar benim, aklında bulunsun :)
Göbek için de karın egzersizleri ekle akşam sporuna, çok faydasını görürsün...
bizimkini helva keser mi bilemem. bi oturuşta 5 li ekonomik paket dido yiyen bi adam çünkü :) ama denicem.
evet karın hareketlerini de yapıuyorum. hani linkini yolladığım slim in six pack. ama en son geçen cuma yapmıştım. geçen akşam zamanım kalmadı. bide bahar yorgunluğu başgösterdi bende. bunun içinde p..maton diye bir multivitamin alıyorum. ama iştah açıyor gün aşırı alsam daha iyi :)
birde benim evde tonalin cla'm var ama eve gidince hep unutuyorum ya
yag emilimine engel oluyormuş deniyor. gerçi ihtiyacım olan L carnitin ama bunu almıştım kullanım bari bitsin dedim. sen ne dersin?
bide pro tozu kullanıcam demiştin ne yaptın o konuda? pek hergün muhakkak 4 yumurta yiyorum gün içinde tavukta yiyorum.
Jillian'ın killer buns & thighs videolarını izledim, kesinlikle yapmak istiyorum :) Şu ZWOD'lar bu hafta bitsin, haftasonuna level 1'i denerim. Merak ettim, yorulacak mıyım çok :)
kesinlikle tavsiye ederim. seni belki çok yormaz ama beni o level 1 çok yordu. kaslarım üç gün ağrıdı düşün. akşam bende mi yapsam acaba. ama çok bitkin oluyorum ya bitince. ben şu tonalin'e başlıyım bide carnitin alayım bu göbek yaglarından başka türlü kurtulamicam yoksa.
Biraz yoğunum bu aralar pek takılamıyorum buraya.Hafta sonunu dinlenerek geçirdikten sonra dün akşam Brazil butt lift yaptım.Bugünde Killer buns&thigs level 1 ve level 2 videolarını peşpeşe yaptım.Çok yoruldum sanırım bütün enerjimi aldı.Vallahi kısa videolar kesmiyo artık beni.Jillianı yaparken bir yandanda düşünüyorum benim totoyu küçültürmü acaba.Bacakları incelteceği kesin çünkü benim bacaklarımda az da olsa etkisi var.Dizlere ve bele dikkat etmek lazım.benim dizimi ve belimi biraz zorladı.
Natural Brazilian Buttock Lift Exercises - YouTube
Şurada da natural brazilian butt lift diyor, dvd'yi indiremeyenler için güzel bir alternatif olacaktır.
Merhaba aranıza yeni katıldım, forumu baştan sona okumaya çalıştım bazı videolar karmaşık geldi, bazı yerlerde ne demek istediğinizi anlayamadım sanırım hareketleri yaptıkça ve videoları izledikçe anlicam zamanla..forumda okuduğum kadarıyla siz baya bilgili ve azimlisiniz bu konuda öncelikle sizi tebrik ederim:)) acaba bana da bi program önerebilirmisiniz? bir çok videoya baktım ama hangisiyle başlıcam hangisi başlangıç için iyi olur vs. işin içinden çıkamadım.. benim kilo problemim yok sadece sıklaşmak istiyorum özellikle popo ve bacaklar da birde kollarımı sıklaştırmak istiyorum. bu paylaştığınız video ile başlasam olur mu? bu arada okuyanlara da bilgi vermek açısından paylaşmak istiyorum hareketli dambıllar var kol için baya etkili tv de çıkan ürünlerden isteyenler kullanabilir..
hoşgeldin canım,
bodyrock.tv den yada zuzananın yeni kanalından ZuzkaLight's Channel - YouTube istediğin videoyu seçip yapabilirsin, videoların çoğunda sonda başlangıç seviyesi hareketleri de gösteriyorlar.
videolar 2 şekilde ya hareketleri verilen adetlerde yapıyorsun yada interval timer ile zamana karşı yapıyorsun, mesela 20sn ip atlıyorsun kaçtane yapabilirsen, 10sn dinleniyorsun sonra 20sn karın hareketi yapıyorsun sonra yine 10sn dinleniyorsun vs.. interval timer bazı telefonlarda var yada internetten indirebilirsin...
bütün videolara mutlaka ısınma ile başlıyoruz
şu ısınmayı yapabilirsin: Hot Blooded WarmUp. - YouTube
sonra istediğim videoyu yapıyorsun
ardından bununla yada istediğin bir strech programı ile strech yapıp bitirebilirsin; Fitness - Ultimate Stretching Routine - YouTube
yada bunlar yerine bir süre yeni başlayanlar için olan şu videolarıda yapabilirsin bunlar 6 parça arka arkaya yapılacak..
Workout for Absolute Beginners 1-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube
Workout For Absolute Beginners 2-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube
Workout For Absolute Beginners 3-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube
Workout For Absolute Beginners 4-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube
Workout For Absolute Beginners 5-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube
Workout For Absolute Beginners 6-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube
duygucum sen ilk sayfadaki mesajını değiştirebiliyorsun sanırım oraya bu linkleri yada kendi önereceğin linkler varsa onları ekler misin yeni gelenler zorlanmasın...
Evdeki hazırdan başla hemen... L-carnitine'i de bulunca alırsın...
Level 3teki sandalyeye ayak dayayarak yapılan squat'ı bu sabah ZWOW 3'te yaptım ben, hem de ağırlıklarla :) 5er kglık dambıllar ellerimde terledim durdum :) 40ar dk sürüyor olmaları da iyi, sabah sporuna da yetişir bunlar.. Aradaki konuşmaları çıkar, 30-35 dk'ya inerler :)
lion seni merak etmiştim neyseki iyiymişsin hemde fazlası ile iyi.Biraz yoğunum bu aralar pek takılamıyorum buraya.Hafta sonunu dinlenerek geçirdikten sonra dün akşam Brazil butt lift yaptım.Bugünde Killer buns&thigs level 1 ve level 2 videolarını peşpeşe yaptım.Çok yoruldum sanırım bütün enerjimi aldı.Vallahi kısa videolar kesmiyo artık beni.Jillianı yaparken bir yandanda düşünüyorum benim totoyu küçültürmü acaba.Bacakları incelteceği kesin çünkü benim bacaklarımda az da olsa etkisi var.Dizlere ve bele dikkat etmek lazım.benim dizimi ve belimi biraz zorladı.
Bütün pantololar bol gelecek merak etme :) Hatta vermeye kıyamadıklarını terzide daralttırırken bulacaksın kendini
.............
Tabii bu 31 dk sürünce anca biraz esneme hareketi yapıp bitirebildim. Dün sabahki kalça hareketleri ve akşamki callaneticsle birleşince benim toto ağrıyor bugün fena... Ve tıpkı senin gibi kalçam kalkmış hissediyorum tedirginsazan :) O bahsettiğin hareketi ben de yapamıyordum ilk başta, kola dayansam kolum dayanmıyordu, kalçam kalkmıyordu falan.. Zamanla alıştım :) Azcık daha sabır, olacak :)
Tedirginsazan, yumurtayla ilgili bazı bilgiler buldum sana :
...........
.........
Canan Karatay da 4 yumurtaya kadar öneriyor günde biliyorum ancak bana mantıken fazla geliyor. Resmi akşam eklerim, ancak şu imajı incele istersen :
http://onfinite.com/libraries/1337025/697.jpg
Protein tozu daha mantıklı gibi görünüyor..
Vücut şekillendikçe kısa videoların az gelmesi çok normal :) Hep daha fitsin, daha rahat yapıyorsun hareketleri hem de alıştıkça vücut daha fazlasını istiyor. Aman dize ve bele dikkat et, çok önemliler(miş) 1 haftaya yakın oturunca anladım kıymetini belimin...
Level 1 ve 2 bir arada iyi cesaret, ben yapmayı aklımdan geçirmezdim vallahi :) İstersen öncesinde Callanetics veya daha kısa bir program dene, akabinde Jillian yaparsın, kendini de fazla zorlamamış olursun.. Dambıl işini ne yaptın bu arada, aldın mı?
tedirginsazan
lion seni merak etmiştim neyseki iyiymişsin hemde fazlası ile iyi.
arka arkaya level 1 ve 2 hakikaten büyük cesaret ben ilkini bile yapmakta zorlanıyorum dün kasık bölgelerine çok fena agrı girdi birde sumo squatı tam olarak yapamıyorum yani iç bacaklarımı yere paralel getiremiyorum ..
bu hareketlerin kalçaya çok faydası var ben ilk günden kalçamın kalktığını hissettim yada bana öyle geldi bilmiyorum. umarım senin dediğin gibi bacakları da inceltir en çok ihtiyacım olan şey bu benim. belden bol gelip bacaklardan geçmeyen pantolonlardan kurtulmak istiyorum artık