Bodyrock.tv

Rica ederim canım ne demek.. İnternetten indirmene gerek yok, sitelerinden de veya youtube'dakilerden de takip edebilirsin. Tüm videolar orada var zaten...

Linkleri ben değil nnnyyy vermişti, farklı isimlere sahip olduğundan senin dosyaların isimlendirmeleri nasıl bilmiyorum ama sıralaması da farklı olmuş olabilir. Vermen gereken 4 kilo bir şey değil, bacaklar içinse şu video süpper : Pin Up Legs Workout - YouTube ve bir benzeri de şurada : Legs Like a Pin Up Workout - YouTube

Hadi bugünü de sayayım madem tam 96 gün var ve ben birazdan callanetics yapacağım :) Belim iyi ama hala zıplamaya cesaret edemiyorum, yarın sabah yapabilir miyim emin değilim.. Bakalım sabah göreceğim :)

Son düzenleme:
Vee tamamladım :) Kesmedi :) Yarın sabah Zuzana yapsam mı diye düşünüyorum :))

Kızlar neredesiniz :) Siz neler yaptınız :)

iyi geceler kızlar,
bu akşam brazil butt lifti denedim. bum bum rapido yaptım oldukça yorucu bi çalışmaydı pek tadım yoktu ama kendimi zorladım. zaten 3 gün ara vermiştim, çünkü hem jillian level 1 beni çok yordu kas agrısından yürüyemedim bile hemde misafir kaldım bi gece ablamda .. kasları dinlendirip kendilerini yenilemelerine zaman tanımalı diye düşündüm.
benim dengede bile durmakta zorlandığım hareketleri leandro bide hızlandırarak yaptırdı gerçi çok iyi cardio oluyo ama kaslarım henüz zayıf olduğu için düşen kalka yapabildim. bu akşam iki yumurta ve tavuk çorbası ile akşam yemeğimi yemiştim yani proteinli bi ögündü. kasları besledik... ve şimdi onları dinlendirme vakti. herkese tatlı rüyalar.

canım kusura bakma nnnyyy vermiş linkleri karıştrıdım birkaçı inmedi.bana brazil butt ve callanetics linklerini yollayabilir misiniz yada topikte varsa bakayım hepsini okuyamadım çünkü indireyeyim bende başlayayım. moralim bozuk eşimde bıngıl diyor bana azimliyim pişman edicem söylediğine

Gönderdim tatlım linkleri :) Kendi göbeklerine bakmazlar bir de bize laf ederler ya sinir oluyorum sinir :))

Ben bugün fena yedim :) Sabah dehşet bir kahvaltı üstüne anne mantısı, vicdan azabım beni bütün gece kovalayacak :)

duygu linkler için teşekkür ederim.brazil but yapmak için heyecanlandım.callanetics indiremedim yarın tekrar deneyeceğim.hangisini yapıyorsunuz 10 saat evolution ve süperden bahsediliyor.pilates kardio yapmışlığım var hangisi bana uygun olur.

eşim belki haklı evlendikten sonra oldu ne olduysa.henüz çocuğumda yok çok çalışmam lazım çok

bu arada eklediğin fotolar çok etkileyici hırslandım:)

günaydın herkese

Ben bugün fena yedim :) Sabah dehşet bir kahvaltı üstüne anne mantısı, vicdan azabım beni bütün gece kovalayacak :)

oh oh afiyet olsun. sen ye ne olacak zaten 49 kilosun nasılsa eritirsin.
annende zaten mantıyı seni sabote etmek için yapmış olabilir mi ?
çok geç saatte yemediysen sorun yok bence ama yatmaya yakın yediysen sana kabus olarak dönmesin aman dikkat.

10 saat türkçe olan, evolution ingilizce.. İngilizcene güveniyor olsan bile önce Türkçe veya Türkçe altyazılı 10 hours dene, sonra evolution'a geçersin.. Süper ise gerçekten süper birşey olmadı, hemen geçmek mantıklı değil gibi :)

95 gün kaldıııııı :)

Sabah Zuzana'ya cesaret edemedim, ben de yoga yaptım :)

bu eşler hep böle.
benimki de bana koca p.polu diyo. ona inat küçültücem totişi
bide bunu diyen adam koca göbeginin üstüne koyduu koca mısır patlagı kasesine mütemadiyen elini daldırıp agzına götürüyo.
neden böle yapıyosun dediğimde de seni gaza getirmek için demez mi.
kıskanıyorum demiyorda..

Yok 7 gibiydi, zaten sabotaj :) Uyuyamadım gece doğru dürüst belki de ondandır :)

Yarın ZWOD 3 yaparım ben sanırım :)

Kendinin en iyi versiyonun, halin ol diyor :) Hatun süper cidden :)

Yok 7 gibiydi, zaten sabotaj :) Uyuyamadım gece doğru dürüst belki de ondandır :)
Yarın ZWOD 3 yaparım ben sanırım :)
Eki Görüntüle 355388
Kendinin en iyi versiyonun, halin ol diyor :) Hatun süper cidden :)

Dolu mide kabus sebebidir. tecrübe ile sabittir
mantı da ne güzelmiştir ama dimi. canım çekmedi değil.
akşam hafif olsa da ama dün çok karbolu ve aburcuburlu bir gündü. sabah 4 haşlanmış yumurta-peynir ve az şekerli çay tükettim. gün boyu düşük karbolu yüksek prolu beslenicem.

resimde çok gaza getirici hakikaten. benim o hale gelmem için bir yıl lazım ama olsun devam ediyorum ve başarıcam. başarıcaz.
bu resmi de pc me kaydediim çıktı alıp spor odamın duvarlarına yapıştırıyorum iyi gaz oluyo. yorulduğum ve vazgeçmek gibi kötü bir fikir aklımın ucundan geçtiğinde bu resimler çok motive ediyo beni. bide aynadaki yansımam :26:

Son düzenleme:
Ofisten girmem yasaklandı sanırım foruma, ben de şimdiden sayayım dedim :))

Bugün bitti, tam 94 gün var :))

Yap ki bütün eski arkadaşların seni gördüklerinde kıskançlıklarından çatlasınlar der :)

Eminim çatlayacaklar :))

Az önce callanetics'imi ve tibetimi bitirdim. Sabah da Zuzana ZWOD 3 yapmak istiyorum :) Sabahları terlemeyi özledim yahu var mı böyle bir şey :))

kızlaaar ben geldiiimm. misafirim vardı cumadan sonra bir şey yapamadım, t5t, mekik, şınav, barfiks programlarımın hepsi aksadı. bütün gün ayaktaydım şuan her yanım ağrıyor ve hastayım antibiyotiğe başladım üstelik yarında bütün gün ayakta olacağım bu nedenle bugün mutlaka spor yapmalıyım yoksa yarın sırtımı doğrultamam hemde çoook canım çekti. ama bir sorun var, şimdi ben kalkar spor yapmaya başlarsam yorgunum,hastayım vs.. diye nazlanıp 1 çay doldurmadığım koca beni boşar diye korkuyorum:))) uyusada başlasam diye bekliyorum ama kociş cin gibi, ninnimi söölesem naapsam:)))

Ben uyumasını istediğim zamanlar çok konuşuyorum, hemen uykuya dalıyor heheh :)))

Yeşil çay ya da ballı süt gibi alternatifleri denesen

beyefendi kendileri zayıf boyda uzun kilo sorunu hiç yok.bazen ağlayacak duruma geliyorum düşünüyorum kiminle yada ne ile karşılaştırıyor da öyle konuşuyor :26:
artık kendimi kötü hissetmeyip onu utandıracağım çok çalışacağım
ama pilatesi uzun süre yaptım özellikle kalçam çok değişti.sen artık pilates yapma yada bunu giyme dediğini unutuyor

nerdeyse 2 ay sonra bugün callanetics 10 saat yaptım ama hiç zorlanmadım ve herhangi bir ağrım yok.acaba yanlış mı yaptım.sadece 2.kalça hareketi ve pelvis hareketlerini hakkıyla yapamadım sanırım

Heyooo :) ZWOD 3 yaptım ben de :) 15 dk 02 sn sürdü :) Üzerine 200 bicycle abs hareketi (100 set yani), 25 pilates sırt hareketi, 100 de kalça hareketi yaptım :) Eski günlerime döndüm çok mutluyum :)

twetty, hiç bozma moralini, biz daha çok biliyoruz sporun ve fit olmanın kıymetini :) Yaza daha var, fıstık gibi olunca peşinden nasıl dolanacağını şaşırcak, callaneticste de zorlanmamışın hem bak hiç :)

tedirginsazan kanma bu hareketlere :) Yaza görüşeceğiz hepsiyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…