- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- Konu Sahibi Duygu_Oner
mrh arkadaşlar topikle tesedüfen karşılaştım ve hemen üye oldum siteyi takip ediyordum zaten.benimde vermem gereken 4 kilo ve inceltmem gereken bacaklarım var.banada yardım edin lütfen bende başlayayım ama nerden?
duygu 39.sayfada başlangıç diye link vermişsin.ben bir çoğunu indirmiştim ama verdiğin linklerdeki gibi 1 2 3 yok yanlış mı indirdim ben ( dün gece yarısına kadar indirmiştim.sanırım hepsinin devamı varmış boşuna uğraştım demi? (((
Rica ederim canım ne demek.. İnternetten indirmene gerek yok, sitelerinden de veya youtube'dakilerden de takip edebilirsin. Tüm videolar orada var zaten...
Linkleri ben değil nnnyyy vermişti, farklı isimlere sahip olduğundan senin dosyaların isimlendirmeleri nasıl bilmiyorum ama sıralaması da farklı olmuş olabilir. Vermen gereken 4 kilo bir şey değil, bacaklar içinse şu video süpper : Pin Up Legs Workout - YouTube ve bir benzeri de şurada : Legs Like a Pin Up Workout - YouTube
Hadi bugünü de sayayım madem tam 96 gün var ve ben birazdan callanetics yapacağım :) Belim iyi ama hala zıplamaya cesaret edemiyorum, yarın sabah yapabilir miyim emin değilim.. Bakalım sabah göreceğim :)
Son düzenleme: