Bodyrock.tv

Dün kaynanamgil geldi Allah'tan sporumu yapmıştım.Ne zaman gidecekler kimbilir 1 hafta kalacaz diyolar.Benimde canım gidiyo tabi sporumu yapamayacam diye.yemek iş güç çocuklar vs ben yetişemiyorum bütün gün kalabalık olunca tabi.yatarken kendi odamda ses yapmadan lastikle bacak hareketlerini yapsam diyorum duramıyorum çünkü.1 günümü bile kaybetmek istemiyorum.en azından onlar gidene kadar vücudum gevşememiş sıkı olur.

Merak etme, bir haftada hemen gerilemez vücut, yemek yaparken, çorba karıştırırken bile araya ayakta kalça hareketleri eklersin, arada boş bulduğunda yaparsın gene sporunu.. Onların yanında odaya çekilip yapma imkanın varsa kullan derim ama yoksa da biraz da kafanı dinlemek için yürüyüş falan yaparsın arada, iyi gelir moraline de :) Bir alternatif de şu olabilir: kaynananı da alıştır o da yürüsün :)

Sağol cnm gayet iyiyim.Gerçekten çok etkili dimi inşallah hepimizde istediğimiz gibi inceliriz.Aynen bende belden bol gelen ama bacaklardan geçmeyen pantolonlarıma rahatça girebilmek istiyorum.Evet doğru ilk günden farkı görüyorsun kalça kalkıyo bende farkettim hatta benim kalçamın birazcık altında az kalan yağlar vardı orası da bayağı azalmış.Çoğu hareketleri beginere gerek kalmadan yapabiliyorum.Çok yorulduğum zaman beginer hareketini yapıyorum.Zamanla sende kolay yapar hale gelirsin cnm.İncelecek cnm merak etme bende aynaya baktıkça bacaklarımı daha da zorlamak istiyorum o yüzden videoları peşpeşe yapıyorum hep en zorunu yapmaya çalışıyorum hareketleri incelmek için.
Dün kaynanamgil geldi Allah'tan sporumu yapmıştım.Ne zaman gidecekler kimbilir 1 hafta kalacaz diyolar.Benimde canım gidiyo tabi sporumu yapamayacam diye.yemek iş güç çocuklar vs ben yetişemiyorum bütün gün kalabalık olunca tabi.yatarken kendi odamda ses yapmadan lastikle bacak hareketlerini yapsam diyorum duramıyorum çünkü.1 günümü bile kaybetmek istemiyorum.en azından onlar gidene kadar vücudum gevşememiş sıkı olur.

evet gerçekten çok etkili lioncum. valla yaptıkça yapasım geliyor. o hareketi ne zaman yapabilir hale gelirim gerçekten bilmiyorum. benim bedenim sizinkine göre hantal olduğu için çok zor .. ama senin de dediğin gibi bir çok hareketin advance versiyonunu yapabiliyorum. bir kaç hareket hariç ve onlardan biri de buydu :))
bu akşam da yapmak isterdim ama yapamıcam çünkü sabah çok erken kalkmam gerekicek ( 05.00 gibi ) zamanım yok. hemde bedenimi dinlendirmiş olurum.
senin kaynanan gelmiş gözün aydın mı desem ne desem bilemedim :) ben de dört gün boyunca fuarda olacağım. akşama kadar ayakta olacağımızdan pek halimin kalacağını sanmıyorum, her gün ataşehir beylikdüzü arası gidip geleceğimiz için akşama da eve erken gelemeyebilirim o yüzden ara vermek zorunda kalacağım. nasıl içim gidiyor anlatamam. ama siz anlıyorsunuzdur :KK43:

evet gerçekten çok etkili lioncum. valla yaptıkça yapasım geliyor. o hareketi ne zaman yapabilir hale gelirim gerçekten bilmiyorum. benim bedenim sizinkine göre hantal olduğu için çok zor .. ama senin de dediğin gibi bir çok hareketin advance versiyonunu yapabiliyorum. bir kaç hareket hariç ve onlardan biri de buydu :))
bu akşam da yapmak isterdim ama yapamıcam çünkü sabah çok erken kalkmam gerekicek ( 05.00 gibi ) zamanım yok. hemde bedenimi dinlendirmiş olurum.
senin kaynanan gelmiş gözün aydın mı desem ne desem bilemedim :) ben de dört gün boyunca fuarda olacağım. akşama kadar ayakta olacağımızdan pek halimin kalacağını sanmıyorum, her gün ataşehir beylikdüzü arası gidip geleceğimiz için akşama da eve erken gelemeyebilirim o yüzden ara vermek zorunda kalacağım. nasıl içim gidiyor anlatamam. ama siz anlıyorsunuzdur :KK43:

Bilmem miiii, belim sakattı içim gidiyordu bırak spor yapmayı sekerek yürüyordum neredeyse.. İçim gidiyordu içim :))

Fuarda ayakta olacaksan eğer pek bir şey kaybetmiş sayılmazsın aslında, aktif gün olarak düşün :) Topuklu giyme zorunluluğun yoksa arada fuar alanı gezip yürüyüş yaparak da acısını çıkartabilirsin :)

Bilmem miiii, belim sakattı içim gidiyordu bırak spor yapmayı sekerek yürüyordum neredeyse.. İçim gidiyordu içim :))

Fuarda ayakta olacaksan eğer pek bir şey kaybetmiş sayılmazsın aslında, aktif gün olarak düşün :) Topuklu giyme zorunluluğun yoksa arada fuar alanı gezip yürüyüş yaparak da acısını çıkartabilirsin :)

ne yazık ki topuklu giyme zorunluluğum var duygucum. satışta olduğum için patronum buna azami önem veriyor ne yazık ki :) ama ne kadar da olsa ayakta durma durumu çok olacak o yüzden hareketli olacağım kesin. çaktırmadan kalça sıkma hareketleri yaparım hiç yoktan iyidir:))

selam kızlar

bu aralar pek tadım yok regl olucam bi kaç güne kadar. tüm vücudum ödem oldu da mı şişti yoksa yaptığım onca spor boşa mı gidiyo :KK43: annem de sürekli hamur işi yapıyo evde gözleme falan oluyo sürekli tatlı da yapıyo offffffffffff. nasıl dayanıcam:26::26::26:

bugün 5 km kadar yürüdüm. akşama da zuzana yaparım artık. çoğu zaman videoları izlememe bile gerek olmuyo. en sevdiğim hareketlerden bir karışım yapıyorum. ama bu akşam yediğim gözlemenin bedelini ödemek zorundayım işte bununla

Zuzana Light - ZWOW #6 2-23-2012 - YouTube

arkasından plank lift yapıcam ancak böyle içim rahat edicek.

selam kızlar

bu aralar pek tadım yok regl olucam bi kaç güne kadar. tüm vücudum ödem oldu da mı şişti yoksa yaptığım onca spor boşa mı gidiyo :KK43: annem de sürekli hamur işi yapıyo evde gözleme falan oluyo sürekli tatlı da yapıyo offffffffffff. nasıl dayanıcam:26::26::26:

bugün 5 km kadar yürüdüm. akşama da zuzana yaparım artık. çoğu zaman videoları izlememe bile gerek olmuyo. en sevdiğim hareketlerden bir karışım yapıyorum. ama bu akşam yediğim gözlemenin bedelini ödemek zorundayım işte bununla

Zuzana Light - ZWOW #6 2-23-2012 - YouTube

arkasından plank lift yapıcam ancak böyle içim rahat edicek.

Annemin evinde de hamur işi eksik olmazdı :KK43: Akşam yemek üstü tatlı ve meyve mutlaka olurdu, yemekte de hamurişleri vs. eksik olmazdı :KK43: Ben çözümü kavgada bulmuştum, yemiyordum direkt. Çok da ısrarcıdır, hala uğradığımda bir şeyler yapar ama kararında yiyorum veya direkt yemiyorum artık...

Regl öncesi vücut şişebiliyor, endişelenme hemen. Geçsin önce bir sonra tartılır bakarsın, için rahatlar.

Akşam yap mutlaka beğendiğin hareketleri :)

Veee 91 gün kaldı :)

Dün akşam Callanetics yaptım, t5t yapmadan yatmışım :KK43: Huzursuz uyumuşum resmen... Sabah da ZWOD 5 yaptım, 10 dk'da 3 kez tekrarlayabildim hareketleri, üstüne 8. biceps curl'de 10 dk doldu. 25 pilates sırt hareketi yaptım, zaten benim bey de kalkmıştı, bıraktım :)

Resim ekleyemiyorum ofisten, akşam söz ekleyeceğim :)

Sizler ne yaptınız, ne alemdesiniz?

Yarın ZWOD 6 günü :) Bir terslik olmazsa Cumartesi şu Jillian'ı yapmak istiyorum :)

Tedirginsazan, yumurtayla ilgili bazı bilgiler buldum sana :

Yumurta proteinden zengin içeriği nedeniyle fiziksel olarak aktif pek çok kişi tarafından beslenme listelerine eklenmektedir.

Yumurta sarısı bol miktarda kolesterol içerdiğinden ve kan kolesterol düzeyleri yüksek olan bireylerde damar tıkanıklığı riski arttığı için şeker hastaları ve kan kolesterol düzeyi yüksek olan bireyler yumurta tüketirken son derece dikkatli olmalıdırlar. Sağlıklı bir birey günde bir tane yumurta sarısı tüketerek günlük kolesterol ihtiyacını karşılamış olur. Günde bir taneden fazla yumurta sarısı yeniyorsa kan kolesterol düzeyi ölçülmelidir.

Yazı bodyforumtr'da buldum, kaynakları şunlar:

AVIAN INFLUENZA (TAVUK VEBASI, KU GRB) nlemleri, Dikkat Edilecek Noktalar
Fats and Cholesterol - What Should I Eat? - The Nutrition Source - Harvard School of Public Health

Canan Karatay da 4 yumurtaya kadar öneriyor günde biliyorum ancak bana mantıken fazla geliyor. Resmi akşam eklerim, ancak şu imajı incele istersen :

http://onfinite.com/libraries/1337025/697.jpg

Protein tozu daha mantıklı gibi görünüyor..

Kolesterol kötü birşey değildir, zaten dışardan yenilenlerle direk ilişkisi yoktur. Burda yine Paleo Cafe'deki kolesterol ana başlığına bakmanızı tavsiye ederim.

Tüm geleneksel toplumlarda bir üstün gıda vardır ve bu hamilelere yedirilir ki yeni nesiller sağlıklı ve güçlü gelsin. Çin'deki üstün gıda: yumurta ve hamile kadınlara günde 10 kadar yumurta yedirilir. O yüzden, yumurtadan korkmaya gerek yok. (Elbette bireysel problemler olabilir) Protein tozu daha mantıklı değildir, çünkü neticede işlenmiş gıdadır ve tatlandırıcı içerir ki tatlandırıcılar da normal şeker yemiş gibi insülin salgılanmasına sebep olur. ABD'de var stevia içeren protein tozları ama ben memleketimde görmedim henüz.

Egzersiz yapmakla ilgili Formsante'de şu bilgileri buldum:

Egzersiz yapan hemen herkes, egzersizin sadece kaslarına değil, ruhuna da iyi geldiğini hissetmiştir. Harvard Üniversitesi’nden bilim adamlarının yaklaşık 50 bin kadının katılımıyla 1992 ve 2006 yılları arasında yaptığı çalışma ise bunu bilimsel temelleri ile kanıtlıyor. Araştırma, televizyon seyretmek yerine egzersiz yapan kadınlarda depresyon riskinin yüzde 20 oranında azaldığını ortaya çıkardı. “American Journal of Epidemiology” dergisinde yayımlanan çalışmaya göre, aktif geçirilen zaman, kanda endorfin salgılanmasını artırarak kadınlarda öz saygı ve kontrol duygularına katkıda bulunuyor. Araştırmaya göre, her gün bir saatten fazla egzersiz yapan kadınların depresyona girme riski, her gün 10 dakika ya da daha az egzersiz yapan kadınlara oranla yüzde 20 daha az. Günde 3 saat ya da daha uzun bir süreyi televizyon önünde geçiren kadınların depresyona girme riski ise daha az televizyon izleyen kadınlara oranla yüzde 13 daha fazla.

Egzersiz yapmıyor olsam şu anda depresyonda olurdum kesin :) Kendimi iyi hissettiren bu ara tek şey o...

Kolesterol kötü birşey değildir, zaten dışardan yenilenlerle direk ilişkisi yoktur. Burda yine Paleo Cafe'deki kolesterol ana başlığına bakmanızı tavsiye ederim.

Tüm geleneksel toplumlarda bir üstün gıda vardır ve bu hamilelere yedirilir ki yeni nesiller sağlıklı ve güçlü gelsin. Çin'deki üstün gıda: yumurta ve hamile kadınlara günde 10 kadar yumurta yedirilir. O yüzden, yumurtadan korkmaya gerek yok. (Elbette bireysel problemler olabilir) Protein tozu daha mantıklı değildir, çünkü neticede işlenmiş gıdadır ve tatlandırıcı içerir ki tatlandırıcılar da normal şeker yemiş gibi insülin salgılanmasına sebep olur. ABD'de var stevia içeren protein tozları ama ben memleketimde görmedim henüz.

10 yumurta!! Vaow bilgim yoktu.. Kolestrol başlığını kaçırmış olabilirim, hemen bakayım.

oooofffffff ya kaldı sporum kafam şişti resmen bir hayırlısıyla gitseydiler.Birde yanlarında eltimin oğlunuda getirdiler benimkilerde bir olunca kafam allak bullak oldu.Alışmışım ben yanlızlığa bu kadar şamata kalabalık yordu beni açıkçası.Üstüne kaynanamda hasta oldu nazından da geçilmiyo tabi.

Akşam yatağa zor atıyorum kendimi.Onlar gidene kadar kilo almasam bari habire yemek yiyoruz.Birde kaynanam hamurişi çörek yapalımmı demiyomu eyvah çok sıkıldım valla.İçim gidiyo içim sporumu yapamadım suçlu gibi hissediyorum kendimi egzersiz sayesinde ne stres kalıyodu ne yorgunluk Duygu'cum katılıyorum egzersiz depresyona birebirmiş hakikatende.Herşeye artık olumlu yaklaşıyosun bütün gün neşeyle dolaşıyorsun böylece.

Neyseki buraya bakıyorum fırsat bulursam takipteyim yani.

oooofffffff ya kaldı sporum kafam şişti resmen bir hayırlısıyla gitseydiler.Birde yanlarında eltimin oğlunuda getirdiler benimkilerde bir olunca kafam allak bullak oldu.Alışmışım ben yanlızlığa bu kadar şamata kalabalık yordu beni açıkçası.Üstüne kaynanamda hasta oldu nazından da geçilmiyo tabi.

Akşam yatağa zor atıyorum kendimi.Onlar gidene kadar kilo almasam bari habire yemek yiyoruz.Birde kaynanam hamurişi çörek yapalımmı demiyomu eyvah çok sıkıldım valla.İçim gidiyo içim sporumu yapamadım suçlu gibi hissediyorum kendimi egzersiz sayesinde ne stres kalıyodu ne yorgunluk Duygu'cum katılıyorum egzersiz depresyona birebirmiş hakikatende.Herşeye artık olumlu yaklaşıyosun bütün gün neşeyle dolaşıyorsun böylece.

Neyseki buraya bakıyorum fırsat bulursam takipteyim yani.

Hay allah ya, geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim şimdi... En azından hamurişlerini sayıyla götür, çok zor biliyorum anne/kaynana yemeği hamurişisi geri çevirmek :) Kötü denk gelmiş rahatsızlanması da, umarım bir an önce iyileşir de sen de rahat bir nefes alırsın..

brazil butt lift siteye reklam vermiş :KK1: ben de indirdim içinde 7 tane egzersiz videosu var. bi de çalışma programı koymuşlar. bu akşam başlıycam bakalım yaza kadar devam ettirebilecek miyim?

belki beni marmariste brezilyalı sanarlar :KK23::KK23:

onlar kadar esmerim zaten :KK52:

uygulayacağım programı ekliym

http://www.workout-calendar.com/wp-...zil-Butt-Lift-Classical-Solution-Schedule.pdf

ayrıca bu siteden boş workout programı çıktı alabilirsiniz

Print Out A Workout Calendar | Print A Workout Calendar

brazil butt lift siteye reklam vermiş :KK1: ben de indirdim içinde 7 tane egzersiz videosu var. bi de çalışma programı koymuşlar. bu akşam başlıycam bakalım yaza kadar devam ettirebilecek miyim?

belki beni marmariste brezilyalı sanarlar :KK23::KK23:

onlar kadar esmerim zaten :KK52:

uygulayacağım programı ekliym

http://www.workout-calendar.com/wp-...zil-Butt-Lift-Classical-Solution-Schedule.pdf

ayrıca bu siteden boş workout programı çıktı alabilirsiniz

Print Out A Workout Calendar | Print A Workout Calendar

Aaa süpermiş bu :KK70: Çok teşekkürler, ben de Google Calendar kullanıyorum workout programı olarak :KK70: Hem ıvır zıvırı da yazıyorum, unutulmuyor böylece :)

Brazill But'ı indirdim duruyor öyle :) Şu Callanetics'e bir tamam deyim (ki zorlamamaya başladı beni dün itibariyle) akşamları buna sarabilirim :) Tahminen kaç dklık bir program oluyor böyle bir gün, bakabildin mi?

Marmaris'te Brezilyalı sansınlar tabii :) Dün youtube'da tanıtım videolarını izledim, yapanların kalçaları şahane :) Senin sevgili ne der bu duruma acaba :))

Son düzenleme:
günlük en fazla 50 dakika sürüyor. günlük 30 dakika sürdüğü de oluyor. bi günde iki video yapılacak haftada bir veya iki gün dinlenme sürese de var. vücut tipine göre farklı programlar koymuşlar resimden seçiyorsun hangi vücut tipinde olduğunu ona göre programı var. aşağıda farklı vücut tiplerini göstermiş her vücut tipine göre farklı çalışma programı yapmışlar. ben kendimi hiçbirine koyamadım o yüzden klasik programı uyguliycam. valla sevgilim öyle olmamı istiyo ama kimse görmesin istiyo. çok da hoşuma gider kıskanması. arkamdan havluyla pareoyla falan koşturur artık :KK4::KK4:

$Booty Blueprint.jpg

günlük en fazla 50 dakika sürüyor. günlük 30 dakika sürdüğü de oluyor. bi günde iki video yapılacak haftada bir veya iki gün dinlenme sürese de var. vücut tipine göre farklı programlar koymuşlar resimden seçiyorsun hangi vücut tipinde olduğunu ona göre programı var. aşağıda farklı vücut tiplerini göstermiş her vücut tipine göre farklı çalışma programı yapmışlar. ben kendimi hiçbirine koyamadım o yüzden klasik programı uyguliycam. valla sevgilim öyle olmamı istiyo ama kimse görmesin istiyo. çok da hoşuma gider kıskanması. arkamdan havluyla pareoyla falan koşturur artık :KK4::KK4:

Eki Görüntüle 358537

Hehe süpermiş :) Koştursunlar tabii :)

Bu arada bu saat olu ben daha yeni eve geldim, üstelik yatılı misafirle :) Sabah erken kalkıp küçük odada sessiz Callanetics yaparım artık, bu gece yalan oldu :) ZWOD 6 planımı da akşama bırakmak en iyisi gibi görünüyor, neyse bu gece kaslar dinlensin bakalım...

çok güzel hareketler ama yapmak için biraz zayıflamam lazım şimdilik 45 dk yürüyüşüm var yağlar kasa dönüşmesinler diye bunuda kitap arası olarak not düşüyorum kolay bulmak için sizlere kolay gelsinnn

çok güzel hareketler ama yapmak için biraz zayıflamam lazım şimdilik 45 dk yürüyüşüm var yağlar kasa dönüşmesinler diye bunuda kitap arası olarak not düşüyorum kolay bulmak için sizlere kolay gelsinnn

cnım, yağların kasa dönüşmesi diye bir şey söz konusu değil, bir birine dönüşmüyorlar sadece spor yaparak kilo verirsen yağ kütlen azalırken kas kütlen artıyor ve kaslar yağı yakıyor, kasın artıncada durduğun yerde harcadığın enerji yani bazal metabolizma hızın da artıyor üstelik vücudunda sarkmada olmadan şekillenerek kilo veriyorsun. sadece diyet yaparsan sadece yağ yakıyorsun ve sarkıyorsun.
sen yürüyüşde yapıyormuşsun zaten tempolu yürüyüşde kardiodur ve bir sürü kasını çalıştırır.

X