- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
indirdiğim videoların yanında vardı. komple kitap değil zaten :) burada anlattığı vücut tipleri için ayrı ayrı çalışma programı yapmışlar 1 aylık. onlar var. istersen ekleyebilirim buraya
indirdiğim videoların yanında vardı. komple kitap değil zaten :) burada anlattığı vücut tipleri için ayrı ayrı çalışma programı yapmışlar 1 aylık. onlar var. istersen ekleyebilirim buraya
Brazil Butt Lift Schedule | Get Ripped-Team Dynasty bu linkteki resime tıklayınca açılıyo resimler bende de o kadarı var zaten başka bulamadım :)
kalem testi süpermiş:)) denedim durmuyor bende durdurmak için bacağımı geriye doğru yerden kaldırmam gerekiyor. hangi tipe girerim karar veremedim ama test moral oldu gece gece:)))
kızlar deneyen var mı testi sizde durum nasıl???
benim bunu iki ay yapmam lazım. zaten kendileri de 2 ay yapınca çok etkili olduğunu söylüyolar. tabi yine bazen araya callanetics ya da zuzana karıştırabilirim :) keyfime göre artık. ama dinlenme günlerinde egzersiz yapmak doğru değil bence çünkü kasların gelişmesi için dinlenmesi şart
benimki büyük baya :) 100 cm ama ben classic yapmayı düşünüyorum. kalçam çok yumuşak değil şekilli aslında ama iç bacaklar felaket yürürken birbirine sürtünüyo. yazın etek giyince pişik oluyo hep sinir oluyorum
Ama bu haksızlık! Zuzana ZWOW 7'yi yayınlamış...
Zuzana Light - ZWOW # 7 3-1-2012 - YouTube
Bu hatun git gide güzelleşiyor mu ne :) Kamera, çekimler, ışık süper olmuş :))
ah duygu ah, tam dışarı çıkacakken özel mesajını gördüm, girmişken birde topiğe baktım vee zwow7 yi gördüm, çoook fena canım çekti, çoktan yola çıkmış olmalıydım ama ben halla zuzanaya bakıyorum, makyajdır o makyaj, neşeside iyice yerine gelmiş, göbekte eskisi gibi olmuş, bende o göbekten istiyoruuuuummmmm:))) erken dönebilirsem, gelir gelmez ilk iş bunu yapıcam
selam spor güzelleri bu zuzana videolarını neye göre takip ediyorsunuz cok yabancı kaldım.duygucum verdiğin birazil but torent indirdim fakat sadece iki tanesi calısıyor içinden.tekrar farklı siteden indiriyorum şimdi insallah olur.birde spor yaparken spor ayakkabısı giyiyormusunuz :26: