Bodyrock.tv

indirdiğim videoların yanında vardı. komple kitap değil zaten :) burada anlattığı vücut tipleri için ayrı ayrı çalışma programı yapmışlar 1 aylık. onlar var. istersen ekleyebilirim buraya

kalem testi süpermiş:)) denedim durmuyor bende durdurmak için bacağımı geriye doğru yerden kaldırmam gerekiyor. hangi tipe girerim karar veremedim ama test moral oldu gece gece:)))
kızlar deneyen var mı testi sizde durum nasıl???

Ben de de durmuyor eheh.. Eskiden olsa pear shape derdim, şimdi combination ile too flat arasında sanırım.. Combination bana da uyar :)

Ya da ben mayısa kadar dayanamam, programı 2 aya yaysam mı :) 30 - 35 dk derken akşamları olur, araya callanetics karışır, Jillian karışır :)

benimki büyük baya :) 100 cm ama ben classic yapmayı düşünüyorum. kalçam çok yumuşak değil şekilli aslında ama iç bacaklar felaket yürürken birbirine sürtünüyo. yazın etek giyince pişik oluyo hep sinir oluyorum

benim bunu iki ay yapmam lazım. zaten kendileri de 2 ay yapınca çok etkili olduğunu söylüyolar. tabi yine bazen araya callanetics ya da zuzana karıştırabilirim :) keyfime göre artık. ama dinlenme günlerinde egzersiz yapmak doğru değil bence çünkü kasların gelişmesi için dinlenmesi şart

Evet 24 saat ara şart... Ben hakkımı bugünden kullandım :)

Benimki 103 gördü zamanında Üstelik de yumuşak kelimesi bile sert kalıyordu yanında

Bu sabah yalan oldu benim callanetics, misafir var diye çekindim, üstelik yaza tam 90 gün kalmışken :)) Neyse akşam acısını çıkartırım artık :)

Hmm bu sabah doyamadım nedense, pratik sağlıklı ve proteinli atıştırmalıklar neler olabilir diye bakarken women health dergisinin web sitesinde şu listeye denk geldim :

Yoğurt
1 kutu yoğurt = 6 gr protein
Ara öğün olarak bir küçük kutu yoğurt yiyebilirsin. Tek başına yiyemiyorsan biraz meyveyle karıştırmayı dene.

Kavrulmuş fındık
100 gr = 10 gr protein
Aralarda atıştırmak için en sağlıklı çerezlerden biri. Taze veya kuru meyvelerle birlikte güzel gider ve seni uzun süre tok tutar.

Protein tozu
4,5 çorba kaşığı = 16 gr protein
Protein tozunu suyla karıştırıp içtiğinde sadece 100 kalori alırsın. Spor yaparken bu pratik yöntemi deneyebilirsin.

Enerji barı
1 bar = 12 gr protein
En yoğun zamanlarında bile onu yemek için vakit bulursun.

Haşlanmış yumurta
1 yumurta = 6 gr protein
Yüksek proteinli bir şeyler yemen gerektiğinde, kendine haşlanmış yumurtalı bir sandviç hazırlayabilir ya da salatana ekleyebilirsin. Organik yumurta tercih edersen, proteinin yanı sıra daha fazla Omega 3 ve E Vitamini almış olursun.

Bir dilim peynir
1 dilim peynir = 5–8 gr protein
Bir elma, birkaç kraker ve bir dilim (40 gr) peynir mükemmel bir ara öğündür. Ayrıca seni kolaylıkla bir sonraki ana öğüne kadar tok tutar.

Benim en sevdiğim bademi atlamışlar... 100 gramı 580 kalori gibi devasa boyutta görünebilir ancak 50.6 g yağ, 19.74 g karbonhidrat ve 21.26 g da protein içeriyor. Tabii kavrulmamış ve tuzlu olmamaları kaydıyla..

Gene aynı dergide farklı beslenme tarzlarıyla kilo vermeye yönelik farklı gruplarla yapılan deneylere yer verilmiş:

European Journal of Clinical Nutrition’da yayınlanan bir çalışmada denekler dört çeşit karışımdan (%60 protein, %60 karbonhidrat, %60 yağ veya her üçünden eşit miktarda içeren bir karışım) birini içtiler. Sonra kendilerine öğle yemeği sunuldu. En az yemek yiyen grup, yüksek proteinli veya karışık besin maddeli karışımı seçenler oldu. Her iki karışım da aynı miktarda kalori içeriyordu, fakat protein katılımcıların daha tok hissetmesini ve daha az yemesini sağladı.

İyi haberler bununla da bitmiyor. Zayıf proteinler üzerine odaklanan bir yeme planının takip edilmesi, öncelikle vücudunuzun orta bölümündeki kilo kaybını hızlandıracaktır. Danimarka’da yapılan bir çalışmada araştırmacılar, 65 deneği %12 protein diyeti, %25 protein diyeti veya diyet içermeyen bir programa tabi tuttular. İlk iki grupta yaklaşık %30 düzeyinde olan kalori yüzdesinin, yağdan kaynaklandığı görüldü. Düşük proteinli diyeti uygulayanlar ortalama 4 kilodan daha fazla kilo kaybederken; yüksek proteinli diyeti uygulayanlar ise ortalama 7 kilo kaybetti ve düşük protein grubundan daha az kalori aldı. Daha şaşırtıcı olan istatistik ise ne kadar kilo verdikleri değil, hangi bölgeden kilo verdikleriydi. Yüksek proteinli diyet yapanlar, karın bölgesinde iki kat daha fazla yağ yaktı.

Ve ağırlık almak isteyenlere yönelik de şöyle bir bilgi buldum:

Fit ve formda görünmek için, kaldırdığın ağırlığı sürekli arttırmalısın. Women’s Health Danışmanı Antrenör Rachel Cosgrove, “Birçok kadın gün içinde üç, beş kiloluk çantalar taşır. Böyle bakınca, spor salonunda kaldıracağın üç kilo ağırlığın pek bir değişiklik yaratmayacağını anlayabiliriz” diyor.
Cosgrove şu kuralı öneriyor: Eğer 12-15 kez tekrarlayabildiğin bir ağırlık çalışması sana kolay gelmeye başlıyorsa, hemen üzerine ilâve et. Farklı kas gruplarını çalıştıran üst beden hareketleri (şınav ve kürek çekmek gibi) yap. Unutma ki, üzeri yağ ile kaplı bir kasın geliştiğini göremezsin. Dolayısıyla haftada iki, üç kez kardiyo çalış ve beden yağını azaltmak için dengeli bir diyet uygula...

Benim laptop çantasının ağırlığı heralde 2-2,5 kgdır. Kol çantamı da yeni hafiflettim, rahat 3 kg gelirdi o da :) Tabii benim evdeki 5liklere ilave etmek istemiyorsam bir alternatifte tekrar sayımı arttırmak olacak.

Ama bu haksızlık! Zuzana ZWOW 7'yi yayınlamış...

Zuzana Light - ZWOW # 7 3-1-2012 - YouTube

Bu hatun git gide güzelleşiyor mu ne :) Kamera, çekimler, ışık süper olmuş :))

ah duygu ah, tam dışarı çıkacakken özel mesajını gördüm, girmişken birde topiğe baktım vee zwow7 yi gördüm, çoook fena canım çekti, çoktan yola çıkmış olmalıydım ama ben halla zuzanaya bakıyorum, makyajdır o makyaj, neşeside iyice yerine gelmiş, göbekte eskisi gibi olmuş, bende o göbekten istiyoruuuuummmmm:))) erken dönebilirsem, gelir gelmez ilk iş bunu yapıcam

Ya sorma, bu akşam da başka arkadaş geliyor sanırım yatılı misafir olarak :) İçim gidiyo içimmm :))

selam spor güzelleri bu zuzana videolarını neye göre takip ediyorsunuz cok yabancı kaldım.duygucum verdiğin birazil but torent indirdim fakat sadece iki tanesi calısıyor içinden.tekrar farklı siteden indiriyorum şimdi insallah olur. birde spor yaparken spor ayakkabısı giyiyormusunuz :26:

Epey bir zaman almamakta inat ettim ama şimdi giyiyorum tatlım, aldığımdan beridir sadece evde giydiğim bir tane var. Ben cd'ye çektim onları çalışıyorlardı ama?

Videoları hangi bölgemizden memnun değilsek o bölgeye yönelik karışık sıraya göre takip ediyoruz, eğer başlangıç seviyesindeysen ilk sayfadaki mesajımı güncelledim oradakilere de bakabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…