Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Mrb arkadaslar ...tayinimiz Bingol''e cikti ...tercih disi atama yapildi ;hala soku atlatamadik
insallah hayirli olur bizim icin hepimiz icin ....
................................

Son düzenleme:
zeppcim hayırlısı böleymiş demekki sıkma canını insan evinden ailesinden yarım ,saatte uzak olsa gurbet gurbettir ama boşuna deil çekilenler eee adı üstünde bize heryer memleket :teselli:

zepp,hakkınızda hayırlısı canım.. Tain yeriniz hayırlı olsun inş...üzelmeni istemiyorum..
ve ne kadar şanslısınki seni gerçekten seven dostların var..mesajlarına baktımda .. sana destek olan arkadaşların bu gününde yanında olmaları beni çok duygulandırdı...onların duaları ve desteklerii yeter ve artar bile.. biz her zaman senin yanındayız..Bizlere taa dubailerden güzellikler kattın görmediğimz ve ömrümüzde belki hiç gidemeyeceğimiz yerleri görme fırsatı verdin.. senin ve ailenin olduğu her yer güzel ve hep böylede olacak....:1hug:

Sagolun arkadaslar ...
Canimizi SIkin sey tercih disi birsey cikmasi ...
Bingol 3 sene insallah car cabuk biter ...
Ama nasil oralarda dogum yapacagim ,oglumun gelecegi ,okulu var ...
Esim icin zaten cok korkuyorum teror bolgesi Allah korusun ..
Orda yasayan herkes Allah emanet ...
Zaten duygusal bir kadinim ustune birde hamilelik eklenince boyle oluyor iste .

bekliyorum canim ...
sizde hazirlayin kendinizi bence ...tercih disi yer cikmasi buyuk ihtimal ..Ne yaptiysak bos ...
yine yurt disi gorevinden donecek olan arkadaslara hakkari-cukurca cikti ...
Anlayacagin zor

Son düzenleme:
selam polis eşleri arkadaşlarım..............
bende bir zamanlar şırnaktaydım..............
kötü yerdi ama arkadaşlıklar çok güzeldi batıda ordaki gibi arkadaşlıklar yok malesef.............

leman mert ben çok gittim mardine güzel yer yeni mardinde polis evinde çok kaldık dr.için gidiyorduk mardine sen neresinde yaşıyorsun.......?..

a.s.hayırlı uğurlu olsun canım bizde buralara tercih dışı geldik çünkü hepimiz güzel rahat yerler istiyoruz ama buralarıda birilerinin beklemesi lazım elbetteki sizler için zor olacak ama güzel düşünmeye çalış bingöl elazığa yakın elazıg ise çok güzel ve gelişmiş bir yer sık sık gidebilirsiniz insanın yiyecek ekmegi içecek suyu olunca nasibi onu oraya çekiyor lojmana geçebilirsen daha çabuk alışabilirsin Allah yardımcınız olsun :teselli:

Bütün tayinci arkadaşların tayinleri hayırlı olsun Allah hepinizin yardımcısı olsun kolaylıklar versina.s.a.s.a.s.

slm cnm en büyük hayalimiz ç.kale ye dönmek aynen senin gibi düşünüyoruz maneviyatı büyük şehitler lşehri biz ilçelerinde istiyoruz çalışma daha kolay olur die hayırlısı bakalım lojman hemen çıktımı merak ettim hayırlısı olsun

daha once de soyledım ama bırde burdan solıyım ayıp olmasın:1closedeyes:
tekrar hayırlı olsun canom..a.s.
sen gıt hele bır yerles bellı olmaz gelecek yılda boyle son tercıhlerden yerlestırme yapılırsa benım yanına gelme ıhtımalım cok buyukjeyyar

zepp ım ust kattakı komsumun abısı bıngolde polıs..
ogleden sonra ordaydım onlar lojmandaymıs..
lojmanın yerı cok guzelmıs ıcınde cocuk parkı felan varmıs..
Bıngol de hayalınde canlandırdıgın kadar kotu bır yer degılmıs..:sm_confused:
en azından merkezı..yerimseniben
sunu yasayan bırı olarak soylıyım ;bız merkeze 35 km uzaklıktayız ama merkezle bu ılce arasında asırlar kadar fark var her acıdan..
sen en azından merkezde olucaksın ..:dilcikar:
hem bıngol Elazıg a cok yakınmıs dogum konusuna gelınce Elazıg da cok guzel ozel hastaneler var..
bı ara msn e gel bak sana neler anlatıcam:roflol:
bu arada Elazıg a gelıcen zaman sole yolda bulusalım:icecream:

Renk seninle ne çok ortak yönümüz varmış:içelim: bende Kayseri'liyim Ankara Keçiören den geldik ve Diyarbakır'dayız yoksa sen benmisinfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…