• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyecan ve aşka dair hislerim yok gibi

Kadınlar genel olarak hisseder zaten ilgili, sevgi dolu,iyi hissettiren erkek kalbinizde çiçek açtırır , yaşama sevincini artırır,onu görünce tebessüm edersiniz, birbirinizi ilişkide yükseltirsiniz. Yıkıcı değil yapıcı bir ilişki olur. Zorlukta, hastalıkta her zaman yanınızda olduğunu hissetirir, merhametli davranır.
Eski sevgilimin gönderdiği şey geldi hediye kutusu göndermiş.

Herkese merhabalar,
Daha önceki konularımı bilenler bilir,son zamanlarda sevgi,aşk ve jestlere karşı bile bir şey hissetmiyorum. Geçen ki konuda bahsettiğim bir buçuk sene önce ki eski sevgilim hala şansını deniyor. Bana kolye almış görüşünce verecekmiş. Sonra yarın içinde bir şey göndermiş iş yerime ne olduğunu bilmiyorum. İstemiyorum dediğim halde jest yapıyor. Ama ben sadece ona değil genel olarak böyle duygu hissetmeyen biri oldum. Yani başkaları da flört etmek istiyor vs ama soğudum sanki genel olarak. Galiba 4 ay önce hiç bir şey demeden görüldü atıp sessizce ayrılık yapan kişiden dolayı böyle hissediyorum. Ona da bir şey hissetmiyorum. Ama her şey iyiyken öyle olması saygısızca böyle yapması beni genel anlamda sevgiden soğuttu gibi. Düşünün normal sohbet ederken görüldü yiyorsunuz yazmiyor yazmiyorsunuz ayrılık oluyor. Adam zaten sevmiyordu bence merak duygusu sadece flört zamanında vardı uzam mesafeydi ve polis memuruydu işini bahane ediyordu yoğunum diye.ben de hep ben yazdığım için bu sefer ittirmeyeceğim o ittirecek mi diye yazmamıştım. Sonrasında hala durumlara vs baktı yine atsam yine bakar. Ama bu durum beni çok soğuttu aşka karşı flört bile edesim yok yani içim almıyor gibi açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence 3 seçenek var.biri yaşla ilgili.pek birşeye hevesiniz kalmadı.ikincisi bu kişilerden yeterince hoşlanmadıniz, ilişkilerin temeli sağlam değil, olması gerektiği gibi ilerlememiş, aranızda yeterince paylaşım olmamış, üçüncüsü genel olarak hayata karşı bir isteksizlik ve mutsuzluk var.

Bence 3 seçenek var.biri yaşla ilgili.pek birşeye hevesiniz kalmadı.ikincisi bu kişilerden yeterince hoşlanmadıniz, ilişkilerin temeli sağlam değil, olması gerektiği gibi ilerlememiş, aranızda yeterince paylaşım olmamış, üçüncüsü genel olarak hayata karşı bir isteksizlik ve mutsuzluk var.
Üçüncüsü bence.

Aslında kabul etmedim ama içimden geldi sadece dedi. Bugün ki kolye notuna da şey yazmış zorla gireceğim bir gönülde olmak istemem o yüzde sadece senin ismini yazdırdım. Diğer tarafına kimi yazmak istersen onu yazabilirsin güle güle kullan yazmış.
Ayy ne tuhaf.flört etmeyi de bilmiyorlar.

Aslında kabul etmedim ama içimden geldi sadece dedi. Bugün ki kolye notuna da şey yazmış zorla gireceğim bir gönülde olmak istemem o yüzde sadece senin ismini yazdırdım. Diğer tarafına kimi yazmak istersen onu yazabilirsin güle güle kullan yazmış.
Bu yazdığı not kusura bakmayın ama bana çok ergence geldi :)

Ben kahveyi çok seviyorum kahve fincanı göndermiş iki tane. Bir de ikramlığı var çini desenli. Bugünde göndermiş kolye papatyalı içinde ismim yazıyor.
Hediyeleri iyi güzel düşünmüş ama ben öncesinden yarın hediye göndereceğim diye haber vermesine takıldım. Hediyelerin sürpriz olması daha eğlenceli, heyecan verici oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bugün ki kolye notuna da şey yazmış zorla gireceğim bir gönülde olmak istemem o yüzde sadece senin ismini yazdırdım. Diğer tarafına kimi yazmak istersen onu yazabilirsin güle güle kullan yazmış.
pardon???
boyle adama kimsenin gönlü ısınmaz manyak midir nedir.
hediyeyle tribini atmış.
sorun sende degil kesinlikle, kendini suclama hislerim yok diye

Diğeri de 30 yaşındaydı ama hiç ayrılık konuşması bile yapmadı adam 😂
Bazıları var 20li yaşlarda ama olgun davranır bazıları ise 30lu yaşlarda ama çocuk gibi davranır. Herkes aynı karaktere , kişiliğe sahip değil. Yaşından daha olgun davrananlar da var elbet. Ama siz durmadan geçmiş ilişki ile kıyaslama yapıyorsunuz. Bence bu doğru bir şey değil. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Size hediye veren , şuan konuştuğunuz kişi değer veriyor mu ,iyi hissettiriyor mu asıl bu önemli . Saygı, sevgi,ilgi var mı, anlaşabiliyor musunuz, ortak yönleriniz var mı , hobiler hayaller, geleceğe dair beklentiler, aile yapısı, kültür, ailesiyle akrabalarıyla bağları nasıl, arkadaş çevresi vb her şey konuşulmalı ciddi düşünülecekse eğer.

Bazıları var 20li yaşlarda ama olgun davranır bazıları ise 30lu yaşlarda ama çocuk gibi davranır. Herkes aynı karaktere , kişiliğe sahip değil. Yaşından daha olgun davrananlar da var elbet. Ama siz durmadan geçmiş ilişki ile kıyaslama yapıyorsunuz. Bence bu doğru bir şey değil. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Size hediye veren , şuan konuştuğunuz kişi değer veriyor mu ,iyi hissettiriyor mu asıl bu önemli . Saygı, sevgi,ilgi var mı, anlaşabiliyor musunuz, ortak yönleriniz var mı , hobiler hayaller, geleceğe dair beklentiler, aile yapısı, kültür, ailesiyle akrabalarıyla bağları nasıl, arkadaş çevresi vb her şey konuşulmalı ciddi düşünülecekse eğer.
Haklısınız şöyle bir durum var aynı yersiniz bu tesadüf tabi ki. Yani şu an bilmiyorum yüz yüze gelip konuşmak istiyor tabi ki. Ama şu an henüz değil dedim. Belki ilerleyen zamanlarda dedim. Örneğin Polis memuru olan eski sevgilim de ailelerimiz tanışıyordu ama adam açıklamasız sessizce ayrıldı. Yani şu an diğer eski sevgilimle bir buçuk senedir yüz yüze gelmedik yüz yüze gelmek lazım tabi ki .

Haklısınız şöyle bir durum var aynı yersiniz bu tesadüf tabi ki. Yani şu an bilmiyorum yüz yüze gelip konuşmak istiyor tabi ki. Ama şu an henüz değil dedim. Belki ilerleyen zamanlarda dedim. Örneğin Polis memuru olan eski sevgilim de ailelerimiz tanışıyordu ama adam açıklamasız sessizce ayrıldı. Yani şu an diğer eski sevgilimle bir buçuk senedir yüz yüze gelmedik yüz yüze gelmek lazım tabi ki .
Bir görüşün duruma göre bakarsınız. Zaten ona karşı az çok bir düşünce şekillenir, hoşlantı var mı yok mu hissedersiniz

Hediyeleri iyi güzel düşünmüş ama ben öncesinden yarın hediye göndereceğim diye haber vermesine takıldım. Hediyelerin sürpriz olması daha eğlenceli, heyecan verici oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Galiba bana hep ergen denk geliyor. Diğer eski sevgilim polis memuru olan flört dönemimizde dışarı cikicagimi söylediğimde ilk sorduğu soru ne giydin adı ne arkadaşının falandı.

Back
X