Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

polis eşi arkadaşlar bana özel mesaj atabilirler mi?bir sorum olcak ta

günaydın kızlar.bende polis eşiyim yeni katıldım aranıza.şarkı çıkan arkadaşlara hayırlı olsun.kızlar peki elazığa tayini çıkan varmı arnızda.bizim yolculuk elazığa da.

günaydın kızlar.bende polis eşiyim yeni katıldım aranıza.şarkı çıkan arkadaşlara hayırlı olsun.kızlar peki elazığa tayini çıkan varmı arnızda.bizim yolculuk elazığa da.

Aramiza hosgeldin ...Allah kolaylik versin ...Bize Bingol cikti :bbo:yakin sayiliriz yani ..gorusmek uzere :1hug:

ben Elazıgdayımyerimseniben
sız nereye gelıyorsunuz merkeze mı:sm_confused:
bız ılcedeyız

Aramiza hosgeldin ...Allah kolaylik versin ...Bize Bingol cikti :bbo:yakin sayiliriz yani ..gorusmek uzere :1hug:

teşekkürler zeppcim. senin eşinde bu sene başkomiser olmuş sanırım.galiba benim eşimle devreler.çünkü benimkide bu sene başkomiser oldu. görüşmek üzere canım.

canım nasıl acılıyor?

yukarıdan kontrol panelıne gırıyorsun ..sengözlerimebaksanab
ordan ayarlarınız kısmına orda ozel messajlasma bolumu var kutucugu tıklıyacaksın hepsı bu..jeyyar
umarım anlatabılmısımdır:sm_confused:

kızlar daha yolun başındasınız kolay gelsin yolunuz çooooook uzun biz oralardan geçeli çok oldu ALLAH kolaylıklar versin :teytey::teytey::teytey:

teşekkürler ayfer ablacım.(yolun uzun olduğunu soyledıgınden abla dedım ama..)artık tecrübelerinden yararlanırız...

günaydın herkese bende yeni üyelerdenim polis eşiyim şuan ŞIRNAKTAYIZ TAYİNİ DOĞUYA ÇIKAN VARMIIIIII BEKLİYORUM

Sesimi Duyan Yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Yaaaaaaaaaaaaaaa şirnaka Gelen Varmiiiiiiiiiiiii

selam kızlar baya oldu ben buralara gelmeyelı hatırlarsınız belkı esım sark gorevındeydı malesef bn okudugum ıcın ayrıydık zar zor gorusuyodukkkk sonunda tayınler bellı olduuuuuuuu esım artık yanıma gelıyo çok güzel bir iş buldummmmmm her sey yoluna gırdı herkesın basına tum bu guzellıklerrrrrrrrr özlemişim sizleri artık bualardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…