Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bız mardın nusaybındeyız canım bende çok gıderım polıs evıne doktora gıderdım bende derman tıpa ordan polıs evıne gıderdık

Şeniz
Renk seninle ne çok ortak yönümüz varmış:içelim: bende Kayseri'liyim Ankara Keçiören den geldik ve Diyarbakır'dayız yoksa sen benmisinfisfisfis

a.s.merhaba canım diyarbakır merkezdemisin ben silvandayım ankardan geldim bende Şeniz

Renk seninle ne çok ortak yönümüz varmış:içelim: bende Kayseri'liyim Ankara Keçiören den geldik ve Diyarbakır'dayız yoksa sen benmisinfisfisfis

çermik deme sakın düşer bayılırım...işin şakası canım memnun oldum kaç yıldır diyarbakırdasın

Canım msn dende sölediğnde ailecek çok sevindik,hayırlı olsun,,,,
tabiiki çanakkaleye gelip geçerken felan uğrarsınız,görüşcez inşallah:1hug:
ağbinin işleride hayırlı olsun...
sana kolaylıklar diliyorum...
Şeniz

canım bız nusaybındeyız ama mardınde guzel yıne buraya bakaraktan orası daha serın buranın yazı hıç çekılmıyor,bu arada aklında bulunsun yazın akreplere dıkkat çok var buralarda ınsaalah gorusuruz ,ben genelde mardıne gıdınce ordakı gumusculere,pasajlara gıdıyorum,geçende midyata gıttık su sılanın çekıldığı yerlere çok hos ,sen gel sende gorur begenırsın,

öncelikle herkesin tayini hayırlı olsun zeepcim niye üzülüyosun artık memleketine yurduna dönüyosun canım üzülme 3 yıl okadar çabuk geçecek ki sen bile şaşıracaksın :uhm:gör bak ordan batıya dönerken ağlıyacaksın bile keşke gidmesek diye ben kendimden biliyorum ben oğluma 5 aylık hamileydim ığdıra tayinimiz(ığdır nere kuşadası nere türkiyenin bi ucundan öbür ucu) çıkdığında 7aylıkda hamileydim giddiğimde 8 aylıkda doğdu kimsede yokdu yanımda erken olduğu için:1closedeyes: çok stres yapma kendine dikkat ed bebişini düşünklava: bak öyle seviceksin ki oraları ben bidaha olsa gene giderim oralarda bizim unutmayın biz böyle yaparsak başkaları ne yapmaz sahip çıkalım vatanımıza düşmanlarımızı sevindirmeyelimKötü Kazen

e bizim tayin daha belli değilll :çok üzgünümfffffffff patlıcam yakındalaelaelaelaelae dilekçe verdiğiniz için daha belli olmaz diyolar yaaaa

zepp kafa bır turlu bulusamadık msn de :roflol:
kızı banyo ettırdım uyuttum geldım sımdı de sen yoksun fisfisfis

canım bizim 2 yıl oldu bir yıl kaldı ama bilmiyorum bir yıl sonra gidermiyiz kalırmıyızCADIARZU

Bizde güzel bi ilçeye düşseydik keşke dedik hep düşe düşe Hani düştü:1shok:
Allah'tan merkeze geçtikte hiç yoktan rahatladıksengözlerimebaksanab

aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız Şeniz
bunu saymayız daha sık beklerız a.s.

günaydın poliş eşleri günaydın güzel hanımlar nasılsınız?

gunaydın canım..
ıstersen dıger topıgımıze gel..yerimseniben
bır ustte zepp ın verdıgı lınke tıkla..
gunluk konusmalarımızı ordan surduruyoruz..jeyyar
senı de beklerız..:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…