Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Renk seninle ne çok ortak yönümüz varmış:içelim: bende Kayseri'liyim Ankara Keçiören den geldik ve Diyarbakır'dayız yoksa sen benmisinfisfisfis
Renk seninle ne çok ortak yönümüz varmış:içelim: bende Kayseri'liyim Ankara Keçiören den geldik ve Diyarbakır'dayız yoksa sen benmisinfisfisfis
sanırım birbirinizde kendinizi buldunuzçermik deme sakın düşer bayılırım...işin şakası canım memnun oldum kaç yıldır diyarbakırdasın
yakın arkadaşlarım (dishe mts ve ngs) ye dün akşam msnden söyledim tayinimiz çıktı arkadaşlar :teytey: ÇANAKKALEEEEEE çok mutluyum ruh halimde oldugu gibi çok şükür kurtuluyorum burdan :dance: eşim havalarda uçuyo lojmanımızda var artık yolunuz düşerse beklerim ngs ablacım sana giderken gelirken ugrayacagım inşallah sende tabiki canım abimle beraber gelecekseniz gelirmisiniz demiyorum geleceksiniz diyom emri vaki yani Şeniz insanlar burda gerçek dostlugu anlıyor akşam sevindiginizi bilmek beni gerçekten mutlu etti ne güzel kendi ailesi gibi oluyormuş insanın herşeyin hakkımızda hayırlısı anneme babama yakın olucam e tabi abimede ama kaynanama uzak :roflol: daha ne diyem eşyalarımzın bi çogunu bugün koliledik a.s sonrada çaya arkadaşa gittim onun için böyle geç kaldım haziranda izine çıkıcaz sonra abime kız isteyecez söz nişan falan yogunuz bu sene ama hepside güzel teleşlar bizim için :asigim:
Şeniz
a.s.merhaba canım diyarbakır merkezdemisin ben silvandayım ankardan geldim bende Şeniz
sanırım birbirinizde kendinizi buldunuz
zepp kafa bır turlu bulusamadık msn de :roflol:
kızı banyo ettırdım uyuttum geldım sımdı de sen yoksun fisfisfis
Yok şekerim Çermik değil merkez :1hug: 1 yıldır burdayız sizin ne kadarı kaldı.
canım bizim 2 yıl oldu bir yıl kaldı ama bilmiyorum bir yıl sonra gidermiyiz kalırmıyızCADIARZU
Merhama Ben Yeni Katildim Umarim Güzel Sohpet Ederiz
günaydın poliş eşleri günaydın güzel hanımlar nasılsınız?