• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyecan ve aşka dair hislerim yok gibi

sevmedigim adamdan yerden göğe jest gelsin bana ne
bence sorununuz bu:)
niye etkilenesiniz ki sacma sapan insanlardan. bu hediye gönderen zaten sacma sapan bir insan olmasa onceden sana demez "yarin hediye gönderdim is yerine" diye. sen isteyken kargo gelir sana verir, sasirirsin falan, is yerindeki kankan yanina gelir merakla acarsiniz - aaa siparis vermedim ki falan. kargo teslim mesaji saniyesjnde gidiyor - o da sana "umarim yakismistir" falan der. bu hediye bir seye yarar. usul bilmez, erkan bilmez. supriz olmayacsksa ne yapacaksin kargoyu. sanki sen fakirsin onun aldığı seyi kendine alamiyorsun. manyak midir nedir.
bir de kolye aldim gelince vereceğim demis benim 3 yillik iliskim bu sacma cumleyi kullanmaz, ne aldiysa guzelce paketler uygun anda verir.
boyle usul erkan bilmeden yapilan sey benim gözümde jest falan degildir . zaten adama artik hisleriniz de yok. haliyle etkilenmemeniz cok dogal

Onunla o evlilik istiyordu o dönem ben de erken olduğunu düşündüm daha sonra biz kavga ettik bu konulardan o oyaladigimi düşündü vs ayrıldık.
Peki şu anki düşünceniz ne? Ondan hoşlanıyor musunuz? Evlilik ile ilgili düşünceniz aynı mı? Ben bu adama güveniyorum onunla artık evlenebilirim diyebiliyor musunuz? Yoksa birbirinizi tanımaya devam mı?

sevmedigim adamdan yerden göğe jest gelsin bana ne
bence sorununuz bu:)
niye etkilenesiniz ki sacma sapan insanlardan. bu hediye gönderen zaten sacma sapan bir insan olmasa onceden sana demez "yarin hediye gönderdim is yerine" diye. sen isteyken kargo gelir sana verir, sasirirsin falan, is yerindeki kankan yanina gelir merakla acarsiniz - aaa siparis vermedim ki falan. kargo teslim mesaji saniyesjnde gidiyor - o da sana "umarim yakismistir" falan der. bu hediye bir seye yarar. usul bilmez, erkan bilmez. supriz olmayacsksa ne yapacaksin kargoyu. sanki sen fakirsin onun aldığı seyi kendine alamiyorsun. manyak midir nedir.
bir de kolye aldim gelince vereceğim demis benim 3 yillik iliskim bu sacma cumleyi kullanmaz, ne aldiysa guzelce paketler uygun anda verir.
boyle usul erkan bilmeden yapilan sey benim gözümde jest falan degildir . zaten adama artik hisleriniz de yok. haliyle etkilenmemeniz cok dogal
Şöyle ben yarın girmeyebilirim oda arkadaşın alabilir mi dedi.

Peki şu anki düşünceniz ne? Ondan hoşlanıyor musunuz? Evlilik ile ilgili düşünceniz aynı mı? Ben bu adama güveniyorum onunla artık evlenebilirim diyebiliyor musunuz? Yoksa birbirinizi tanımaya devam mı?
Evlilik evet düşünüyorum ama yaklaşık 3.4 sene sonra. Ondan bu kadar.sene uzak kaldığım için şu an ne hissettiğimi bilmiyorum yüz yüze görüşüp yakınlık kurmak lazım. Ona zaten güveniyorum o zaman da güveniyordum

Şöyle düşünün adam memleketine gitti ailesini görmeye hiç görüntülü aramadi vs ben dediğimde de konuşucaz hayatım yalnız kalamiyorum hiç diyordu. 30 yaşında bu adam garip değil mi. Garip yani. Evleri de bahçeli falan memleketteki.
Garip tabiki. Bahane uyduruyor. Hayatımda eski sevgiliye dair hiçbir şey bulundurmam, birisinden ayrıldıysam o tekrar yazsa bile barışmam bende de biraz Oğlak inadı var. İlgi görmediğim, sevildiğimi hissetmediğim, benimle sohbet etmek istemeyen biriyle ilişki kuramam.

Garip tabiki. Bahane uyduruyor. Hayatımda eski sevgiliye dair hiçbir şey bulundurmam, birisinden ayrıldıysam o tekrar yazsa bile barışmam bende de biraz Oğlak inadı var. İlgi görmediğim, sevildiğimi hissetmediğim, benimle sohbet etmek istemeyen biriyle ilişki kuramam.
Şu an bana jest yapan eski sevgilim de oğlak :)

Adam zaten 30 yaşında hiç yalnız kalamıyorum ki demesi çok garip kendince konuşucaz diye oyaladi . Bulunduğum şehre geldi bir kere görüştük ben yine görüşelim dedim yarın o tarafa gecicem dedi yazması haber etmedi sonra bulunduğu şehre gitti napiyorsun falan dedi bana. Düşünün giderken şu gün gidiyorum yoldayım bile demedi.

Oooo oğlak başak en uyumsuz burçlardan. İki kadın olsa idare edilir ama Oğlak erkeği ile Başak kadını anlaşan göremedim hiç. Tabiki her şey burçtan ibaret değil karakter de çok önemli. Daha önce erkenden evlilik olmasını istemediğiniz için siz ayrılmışsınız. O geri gelmiş ve birkaç sene sonra evlilik düşünüyorsunuz, ona güveniyorum diyorsunuz o halde iyice vakit geçirmek, tanımaya devam etmek lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌸

Oooo oğlak başak en uyumsuz burçlardan. İki kadın olsa idare edilir ama Oğlak erkeği ile Başak kadını anlaşan göremedim hiç. Tabiki her şey burçtan ibaret değil karakter de çok önemli. Daha önce erkenden evlilik olmasını istemediğiniz için siz ayrılmışsınız. O geri gelmiş ve birkaç sene sonra evlilik düşünüyorsunuz, ona güveniyorum diyorsunuz o halde iyice vakit geçirmek, tanımaya devam etmek lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌸
Şöyle aslında o ayrıldı ben erken evlilik istemediğim için. Sonrasında tabi ataklar yaptı çok aradı falan dönmedim. Arkadaşıma söyledi istemedim. Zaten liseden aşık bana uzun bir geçmişimiz var. Hala daha da seviyor. Söylüyor yani. Biraz zorlaştıran benim gibi. 🌸

Benim mesela 2-3 başak burcu kız arkadaşlarım var. Çok eleştirel,her detaya dikkat eden yapıları var ama iyi anlaşırız. Çünkü kadın -erkek ilişkisi gibi olmuyor :) ama karşımda Başak erkeği olsa tahammül edemezdim. Eski sevgilim de Başak burcuydu.

Sizce nasıl oglak erkegi oglak çevremde var aslında çok ama onlarla pek anlaşamıyorum ama eski sevgilim bana ayak uyduruyor biraz daha zor olan benim gibi

Benim mesela 2-3 başak burcu kız arkadaşılarım var. Çok eleştirel,her detaya dikkat eden yapıları var ama iyi anlaşırız. Çünkü kadın -erkek ilişkisi gibi olmuyor :) ama karşımda Başak erkeği olsa tahammül edemezdim. Eski sevgilim de Başak burcuydu.
Evet aynılarını ben de eski sevgilime yapıyorum:)

Sizce nasıl oglak erkegi oglak çevremde var aslında çok ama onlarla pek anlaşamıyorum ama eski sevgilim bana ayak uyduruyor biraz daha zor olan benim gibi
Genel olarak sorumluluk sahibi ,işkolik, dışardan sert görünümlü ama yumuşak kalpli olurlar. Çoğu tanıdığım oğlak erkeği sadık, evcimen, gezmeyi pek sevmeyen,gelenekçi kişilerdi .

Şöyle aslında o ayrıldı ben erken evlilik istemediğim için. Sonrasında tabi ataklar yaptı çok aradı falan dönmedim. Arkadaşıma söyledi istemedim. Zaten liseden aşık bana uzun bir geçmişimiz var. Hala daha da seviyor. Söylüyor yani. Biraz zorlaştıran benim gibi. 🌸
Onun ilgisi hoşunuza gidiyor belliki. Ama eskisi gibi hisleriniz canlı değil. Doğru mu ?

Benim tanıdıklarım tam tersiydi işte dediğim gibi burç özellikleri herkeste aynı olmuyor . Karakterli olmak ve ilişki içinde karşılıklı sevgi, saygı, güven,ilgi çok önemli .
Tabii ki öyle ama biraz da cimrilerde onu unutmayalım:) Gerçi eski sevgilim dediğim her şeyi alırdı. İstesem alırdı.

Back
X