Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Kizlar bu aksam buyuk ihtimalle ogrenecegiz kesin sonuclari(tayin ).. yazarim hemen size ...yerimseniben

aa pardon ben günleri karıştırdım bu gün pazar hafta sonuya açıklamazlar gibi geliyor bana bizde ilçeye geçicez bekliyorum elim kolum bağlı zor böyle geçen senede aynı şey olmuştu temmmuza kadar toplanıp toplanmamak arasında kalmıştım offffff

Anliyorum naparsin :teselli:

bu akşam mı???
4 haziran mı????:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
biz doğu yolcusuyuz
ilk tercih mardin var mı mardinden kimseCADIARZU

:1shok: mardin mi ?
yok mardin yazmadik amannn yasakkelime
arkadaslar kesin bir tarih- saat verilmez tayinler bugun aciklaniyor diye bugun yarin bekleyin ...napalim o kadar bekledik degil mi ?:bbo:biraz daha beklesek olur muyuz ?

mardin den çok arkadaşım var gelenler den, genellikle memnun geliyorlar tabiki bayanlar erkekleri bilemem bize göre orda çok güzel kaçak eşyalar var :) mardin den gelen arkadaşların evleri tapınak gibi ,süs eşyaları ile dolu . biz seneye il içi istemeyi düşünüyoruz ve sanırım silifkeyi isteriz silifke de olan varmı aranızda a.s

:) tebrik ederim cok cesaretlisin ...lülülülülülübiz ne dedik acaba

merhabalar bizde diyarbakırda şark görevimizi yapıyoruz tercih dışı geldik ve 2 yıldır buradayız Allah hepinizin yardımcısı olsun biz gidemedik ama umarım sizler dilediğiniz yerlere gidersiniz yalnız şunu bilinki heryerin kendine has güzel bir şeyleri var mühim olan sevmeye çalışmak HER ŞEY VATAN İÇİN

merhaba canım behde diyarbakır dayım bizde tercih dışı geldik daha bir sene oldu geleli
kaldı iki senemiz hayırlısı olsun bencede her şey vatan için

merhaba canım behde diyarbakır dayım bizde tercih dışı geldik daha bir sene oldu geleli
kaldı iki senemiz hayırlısı olsun bencede her şey vatan için

merhaba Allah yardımcınız olsun hangi ilçedesiniz biz çermikteyiz bir senemiz kaldı ama seneye belki ipka verebiliriz hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım by

merhaba Allah yardımcınız olsun hangi ilçedesiniz biz çermikteyiz bir senemiz kaldı ama seneye belki ipka verebiliriz hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım by

a.s.silvandayız biz 4 seneydi bura 3 e düştü kaldı 2 bu da bizim şansımız :sm_cool:

a.s.silvandayız biz 4 seneydi bura 3 e düştü kaldı 2 bu da bizim şansımız :sm_cool:

hadi gözünüzaydın en zor seneyi atlatmışsınız ilk seneden sonra insan biraz daha alışıyor ergani ve silvan bizim buraya göre sanırım daha yoğun umarım bir an önce bitirirsiniz

ilk geldiğimde burda yaşayamam diye düşünmüştüm ağlamıştım ama alıştık biraz
öyle böyle vakit geçiyor işte sağlık olsun 2 sene nedir ki çabucak geçer(inşallah)

ilk geldiğimde burda yaşayamam diye düşünmüştüm ağlamıştım ama alıştık biraz
öyle böyle vakit geçiyor işte sağlık olsun 2 sene nedir ki çabucak geçer(inşallah)

insan özellikle büyük şehirden küçük bir ilçeye gelince bir bunalım yaşıyor biz ankaradan buraya geldik burada büyük alışveriş merkezleri, çocuklar sıkıldığında götürebileceğin parklar ve daha birçok şeyin yokluğunu yaşıyorsun ama küçük yerlerdede büyük dostluklar doğabiliyor. ben ankarada evimde daha çok oturuyordum ama burda nerdeyse hergün bir arkadaştayız çünkü burda başka kimimiz varki?:1hug:

a.s.acaba neden il içi tayin istiyorsunuz biz bir ay kadar önce mersinden ev aldık mersinli değiliz ama buradan dönüşte oraya gelmeyi düşünüyorduk yanlış bir fikirmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…