Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bende ankaradan geldim neresinde oturuyodun ankaranın ?ev almışsınız hayırlı olsun
mersin güzel bir yer biz inşallah dönüşte tekrar ankara istiyoruz hayırlısı olsun

bende ankaradan geldim neresinde oturuyodun ankaranın ?ev almışsınız hayırlı olsun
mersin güzel bir yer biz inşallah dönüşte tekrar ankara istiyoruz hayırlısı olsun

aslında kayseriliyiz ilk görev yerimiz Ankaraydı ve çok seviyorum Ankarayı keçiören de oturduk orada eğer kiralar daha uygun ve çalışma şartları daha sakin olsaydı dönüşte ilk tercihimizde yine orası olurdu hani genede belli olmaz ev almak demek mutlaka içinde oturacağız demek değil düşünmek için daha koskoca bir senemiz var

biz batıdayız ama bu sene tayin istedik başka bi ile.:dance: acaba bize verirler mi tayin :sm_confused:inşşallah dilekçemiz kabul olur da istediğimiz yere gideriz herkesin tayin yerleri hayırlı olsuna.s.

hadı beah kımın cıktıysa yazsın bır an once merak ettım fisfisfis

merhaba arkadaşlar bende polis eşiyim yeni üye oldum umarım güzel vakit geçirirm

Günaydın,rizelim aramıza hoşgeldin canıma.s.
tayinleri çıkanlar allah yardımcınız olsun arkadaşlar,hayırlısı olsun inşallah hepiniz için:teselli:
Renk kayserinin neresindensin canıma.s.

Harika valla hayırlısı olsun diğer arkadaşlarımız içinde inşallah:1hug:
bizde seneye bakalım yazacağız belkim antalyaya gelirimyerimseniben

Antalya'yı mutlaka yazın derim ,memnun kalırsınız.. hadi çabuk gelinnn yoksa yaşlanıyorummmmmm.. :roflol:burası her yünüyle güzell ...ama bu yıl bir tatile gelin yakından tanıyın derim....yerimseniben

Günaydın,rizelim aramıza hoşgeldin canıma.s.
tayinleri çıkanlar allah yardımcınız olsun arkadaşlar,hayırlısı olsun inşallah hepiniz için:teselli:
Renk kayserinin neresindensin canıma.s.

a.s.teşekkürler canım ben merkezdenim okul kapanınca hemen kavuşacağım inşallah canım memleketim benim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…