- 6 Şubat 2015
- 323
- 366
- 53
- 44
Merhaba :) neredeyse 1 yıllık uyeyim ilk defa bu topige goruyorum çok mutlu oldum :)
Biz de yaklaşık 6 aydır D.bakirdayiz Bitlisi yazalım demissiniz bitlis bu meslek için çok rahat bir il gerçekten yazma imkânınız varsa yazın genelde torpil isteyen bir yer :) buralar zor coook zorrr
Allah yardımcınız olsun.
Allah tüm asker ve polise güç kuvvet versin.
Geçen hafta açıklıycaklardı açıklanmadı. Umarım bu cuma açıklanır. Çünkü şark çıkmazsa biz lojmana geçicez lojmanımız tahsis edildi fakat şarkları bekliyoruz. Umarım açıklanır bu haftamerhaba arkadaşlar hoşgeldiniz tayinci olan arkadaşlara şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun diyorum inşallah rabbim gönlünüze göre hayırlısı ile verir şimdiden hayırlı olsun az kaldı acıklanmasına bakalım bekliyoruz...
Aaayyy evet yaaaa. Biz çok mağduruz valla taşınsak lojmana bi dert taşınmasak şarkları beklesek ayrı bi dertartık açıklansın şu tayinler de herkes rahatlasın :)
merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz tayinci olan arkadaşlara şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun diyorum inşallah rabbim gönlünüze göre hayırlısı ile verir şimdiden hayırlı olsun az kaldı acıklanmasına bakalım bekliyoruz...
Geçen hafta açıklıycaklardı açıklanmadı. Umarım bu cuma açıklanır. Çünkü şark çıkmazsa biz lojmana geçicez lojmanımız tahsis edildi fakat şarkları bekliyoruz. Umarım açıklanır bu hafta
En geç haziranın ilk haftası açıklanıcakmış. Bakalım belki bugün açıklanır. Ama biz beklemedik taşınıyoruz yarın. Hakkımıza hayırlısı artıkBizde ipga verdik kabul olacak mi diye bekliyoruz.
Ne zan aciklanacak arkadaslar bir duyum aldiniz mi ?
Canim.nerde gorev yapiyorsunuz, nereye tasiniyorsunuz hayirdir ?En geç haziranın ilk haftası açıklanıcakmış. Bakalım belki bugün açıklanır. Ama biz beklemedik taşınıyoruz yarın. Hakkımıza hayırlısı artık
Eşim vatanda. Lojmana çıkıyoruz bezirganbahçeye :))Canim.nerde gorev yapiyorsunuz, nereye tasiniyorsunuz hayirdir ?
Hakkınızda hayırlısı olsun canm. Sen napıcaksın peki gidicek misin eşinle? Bu arada şarklarda yarın açıklanıcakmış. Öyle bi msj dönüyo emniyet çalışanları arasında bakalım. Bizde iki hafta önceşarkları beklemeden lojmana taşındık. Şark çıkarsa napıcaz bişemiyorumMerhaba arkadaslar
Biz bu sene ilk tercih bitlis i yazdik ve esimi gecen hafta gecici gorev ile bitlis e gonderdiler aniden 100 kisi gecici gorev ile bitlis e gitmis ve 1.tercih e yazanlar her neyse bugune kadar bitlis merkezdelerdi bugun ilcesi belli oldu ve esim yarin tatvan ilcesine baslicak asaleten de atamalari yapailacakmis su anlik 6 ay gecici gorev gozukuyor ama nasl olcak bilmiyorum sarklar da aciklanmadi ama bitlis olcakmis gecici gidenlerin
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda doğu şarkınız belli mi olmuş oldu yani.Merhaba arkadaslar
Biz bu sene ilk tercih bitlis i yazdik ve esimi gecen hafta gecici gorev ile bitlis e gonderdiler aniden 100 kisi gecici gorev ile bitlis e gitmis ve 1.tercih e yazanlar her neyse bugune kadar bitlis merkezdelerdi bugun ilcesi belli oldu ve esim yarin tatvan ilcesine baslicak asaleten de atamalari yapailacakmis su anlik 6 ay gecici gorev gozukuyor ama nasl olcak bilmiyorum sarklar da aciklanmadi ama bitlis olcakmis gecici gidenlerin
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda doğu şarkınız belli mi olmuş oldu yani.
Halen bu belirsiz bekleyiş devam bizde yaaa.
Hakkınızda hayırlısı olsun canm. Sen napıcaksın peki gidicek misin eşinle? Bu arada şarklarda yarın açıklanıcakmış. Öyle bi msj dönüyo emniyet çalışanları arasında bakalım. Bizde iki hafta önceşarkları beklemeden lojmana taşındık. Şark çıkarsa napıcaz bişemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?