Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Allah yardımcınız olsun.
Allah tüm asker ve polise güç kuvvet versin.

Allah yardımcınız olsun.
Allah tüm asker ve polise güç kuvvet versin.

Amiiin aminn. Esim 8. Yılını bitirdi bu meslekte 5 sene olcak evleneli biz evlenince esim istanbulda gorev yaptı şuan burası çok zor. Cooook guzel bir il gerçekten çok lüks yaşam alanı olsun sosyal faaliyet olsun her konuda çok gelişmiş bir il fakat meslek olarak çok zor gerçekten Sur'a gönderiyorlar trafik tescil p.memuru olduğu halde. Rabbim hepsini korusun inşallah hiç birine zeval vermesin.

merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz tayinci olan arkadaşlara şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun diyorum inşallah rabbim gönlünüze göre hayırlısı ile verir şimdiden hayırlı olsun az kaldı acıklanmasına bakalım bekliyoruz...

Geçen hafta açıklıycaklardı açıklanmadı. Umarım bu cuma açıklanır. Çünkü şark çıkmazsa biz lojmana geçicez lojmanımız tahsis edildi fakat şarkları bekliyoruz. Umarım açıklanır bu hafta

Bizde ipga verdik kabul olacak mi diye bekliyoruz.

Ne zan aciklanacak arkadaslar bir duyum aldiniz mi ?

Merhaba arkadaslar

Biz bu sene ilk tercih bitlis i yazdik ve esimi gecen hafta gecici gorev ile bitlis e gonderdiler aniden 100 kisi gecici gorev ile bitlis e gitmis ve 1.tercih e yazanlar her neyse bugune kadar bitlis merkezdelerdi bugun ilcesi belli oldu ve esim yarin tatvan ilcesine baslicak asaleten de atamalari yapailacakmis su anlik 6 ay gecici gorev gozukuyor ama nasl olcak bilmiyorum sarklar da aciklanmadi ama bitlis olcakmis gecici gidenlerin

Hakkınızda hayırlısı olsun canm. Sen napıcaksın peki gidicek misin eşinle? Bu arada şarklarda yarın açıklanıcakmış. Öyle bi msj dönüyo emniyet çalışanları arasında bakalım. Bizde iki hafta önceşarkları beklemeden lojmana taşındık. Şark çıkarsa napıcaz bişemiyorum (

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda doğu şarkınız belli mi olmuş oldu yani.
Halen bu belirsiz bekleyiş devam bizde yaaa.

Evet canim gidicem esim su an tatvan da ev bakicak esya falan ayarlicak daha sonra gidicem ama 1 2 ayi bulur gitmem bnde yrn aciklanacak duydum ama insallah balon degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…