Birlikte zayıflayalım =)

ahaha ah bu kaçamaklarımızzz illa verirsin kontrollü gidiyorsunn yarın dikkat edelim
Ağrıdan uyandım az önce, regl olmuşum... Umarım tatlı krizlerini sorunsuz atlatabilirim....
Bu hafta biraz ara haftasida olabilir vucut bir aydir ski calisdi Ama birakmicam tabiki azcik daha serves gidicem. Ayyy regl cok agrili olunca cok zor oluyor. Dikkat edersin hafif atistirma olabilir cok zorlarsa

Bu hafta biraz ara haftasida olabilir vucut bir aydir ski calisdi Ama birakmicam tabiki azcik daha serves gidicem. Ayyy regl cok agrili olunca cok zor oluyor. Dikkat edersin hafif atistirma olabilir cok zorlarsa
ahaha peş peşe üçümüz de reglden nasıl da döküldük.. olsun, doğamız, bu da cok güzel
arada metoyu şaşırtın diyor doktorlar, seninkini de öyle düşünelim

ahaha peş peşe üçümüz de reglden nasıl da döküldük.. olsun, doğamız, bu da cok güzel
arada metoyu şaşırtın diyor doktorlar, seninkini de öyle düşünelim
Benim regl donemlerim bazen cok sancili oluyor vede acayip tatli yiyorum genc kizligimdan beri boyle oldu . Hatta o donemde hep bir kilo alirdim sonra verirdim. Ama suanda daha hic tatli yemedim. Porridge min icine tahin pekmez
Koyuyorum sut yapsin coxuga diye . Kadinlarin isi Cok zor gercekden. Ben artik zombi gibi oldum . Surekli yorgunum. En azindan bu donemde
Cocukla ikgileniyorum. Metobolizmam cok yavas onu hissediyorum . Eskiden surekli enerjik ge aktifdim . Cok calisiyordum hamilelik oncesinde . Ve eve gelip yemek yapardim. Hafta sonu temizlik yapip arkdslarimla yada esimle gezerdik . Simdi surekli evdeyim. Hicbirsey yapmaya enerjim Yok . Temizlik dahi Cok zor geliyor . Cok titizdim surekli evim tertemizdi. Simdi pasakliyim kizz ne derdim varmis v

mavisim cok normal bi sürec cünkü enerjini ikiye bölüyorsun artik, besliyorsun bakıyorsun toplayıp toparlıyorsun.. valla senin yerinde kim olsa kilo vermeye filan kalkısamazdı, nadirdir doğumdan sonra kendisinde direkt bu istikrarı enerjiyi bulan, depresif geçiyor genellikle insanların sana maşallah diyelim. yaza kadar inceldikçe kendini dinç hissedeceksin bebisin biraz daha büyümüs olcak, git gide açılır silkelenir vücudun ruhun..

ben mesela dikkat ediyorum kilolu olduğum dönemler mutsuz biraz daha hantalim depresife meyilliyim.. daha hafif olduğum dönemler canlanıyorum iyi hissediyorum..
yemeklerin gerçekten psikolojimizde cok etkisi var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…