- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Hiç becerememhanımlarrrrr hadi kalkınnnn bakayım,
ohh
Acı bende sevmiyorum ama hem tok tutuyor hem yağ yakiminda yardımcı hemde sağlıklı mecbur yaniAhaha Gaza geldim Suandadram gaz devammm bir Ben sevemedim Turk kahvesini aci degil mi
Bn Turk kahvesini sevmiyorum ya sutlu kahve severimAcı bende sevmiyorum ama hem tok tutuyor hem yağ yakiminda yardımcı hemde sağlıklı mecbur yani
Evet Bnde hazirliyorum kisliklar . Sonra rahat ediykrumBen yazdan buzluğa attım seneye oyle yap bulunabilir
Ya I manavlarda olabilir bir bak bakalimmavişim kısıra bayılırım ama bizimkiler evde değil, akşama geç gelirler sulu yemek istiyorum o sebeple
Zumba gibi mibu arada spor dediğim sey hareket halinde olmak, dans etmek.. 65leri görürsem daha düzenli bi sekilde spora da baslamak isterim
Zumba gibi mi
ahaha ah bu kaçamaklarımızzzBende bugun yaramazlik yaptim kizlargozleme yedim ahahah etkisini gorucez bu hafta sifir gram vererek
ahaha ah bu kaçamaklarımızzzilla verirsin kontrollü gidiyorsunn yarın dikkat edelim
Bu hafta biraz ara haftasida olabilir vucut bir aydir ski calisdi Ama birakmicam tabiki azcik daha serves gidicem. Ayyy regl cok agrili olunca cok zor oluyor. Dikkat edersin hafif atistirma olabilir cok zorlarsaAğrıdan uyandım az önce, regl olmuşum...Umarım tatlı krizlerini sorunsuz atlatabilirim....
ahaha peş peşe üçümüz de reglden nasıl da döküldük.. olsun, doğamız, bu da cok güzelBu hafta biraz ara haftasida olabilir vucut bir aydir ski calisdi Ama birakmicam tabiki azcik daha serves gidicem. Ayyy regl cok agrili olunca cok zor oluyor. Dikkat edersin hafif atistirma olabilir cok zorlarsa
Benim regl donemlerim bazen cok sancili oluyor vede acayip tatli yiyorum genc kizligimdan beri boyle oldu . Hatta o donemde hep bir kilo alirdim sonra verirdim. Ama suanda daha hic tatli yemedim. Porridge min icine tahin pekmezahaha peş peşe üçümüz de reglden nasıl da döküldük.. olsun, doğamız, bu da cok güzel
arada metoyu şaşırtın diyor doktorlar, seninkini de öyle düşünelim
Hadi bakalim birazda hava almis olursunşimdi türk kahvemi içtim dışarıda yarım saat işim var... şimdilik iştahsızım şükür...
mavisim cok normal bi sürec cünkü enerjini ikiye bölüyorsun artik, besliyorsun bakıyorsun toplayıp toparlıyorsun.. valla senin yerinde kim olsa kilo vermeye filan kalkısamazdı, nadirdir doğumdan sonra kendisinde direkt bu istikrarı enerjiyi bulan, depresif geçiyor genellikle insanların sana maşallah diyelim. yaza kadar inceldikçe kendini dinç hissedeceksin bebisin biraz daha büyümüs olcak, git gide açılır silkelenir vücudun ruhun..Benim regl donemlerim bazen cok sancili oluyor vede acayip tatli yiyorum genc kizligimdan beri boyle oldu . Hatta o donemde hep bir kilo alirdim sonra verirdim. Ama suanda daha hic tatli yemedim. Porridge min icine tahin pekmez
Koyuyorum sut yapsin coxuga diye . Kadinlarin isi Cok zor gercekden. Ben artik zombi gibi oldum . Surekli yorgunum. En azindan bu donemde
Cocukla ikgileniyorum. Metobolizmam cok yavas onu hissediyorum . Eskiden surekli enerjik ge aktifdim . Cok calisiyordum hamilelik oncesinde . Ve eve gelip yemek yapardim. Hafta sonu temizlik yapip arkdslarimla yada esimle gezerdik . Simdi surekli evdeyim. Hicbirsey yapmaya enerjim Yok . Temizlik dahi Cok zor geliyor . Cok titizdim surekli evim tertemizdi. Simdi pasakliyimkizz ne derdim varmis v